-
Τώρα που το ξανασκέφτομαι, και με μυγοσκοτώστρα κάνεις δουλειά.
-
Θα ανοίξουμε θρεντάκι 'Για παντρεμένους μόνο'??
Βίον Ανθόσπαρτον στον αγαπητό συμφορουμίτη. Αντε με το καλό ότι επιθυμείτε και οι 2.
(Και πάρε τον Ταζιο σαν αντιπαράδειγμα, τι συμβαίνει όταν ανοίγεις λογαριασμό στο έταιρόν σου ήμισυ....)
-
εδωσε ρεστα η μπαρμπι...
-
ΑΜAN λέμε!!!
-
Ο υπέροχος διάλογος που διαβάσαμε γράφτηκε σε έναν (1) υπολογιστή;
Σηκωνόταν ο ένας να κάτσει η άλλη;
Αν ναι, αυτό γινόταν οικειοθελώς ή με απειλή υποδήματος;
(αν δεν γίνομαι πολύ αδιάκριτος):)'Ρωτώ και μαθαίνω' μια και απ' ότι μου λένε, είμαι πια σε ηλικία....
-
Και βρέθηκε και το κατάλληλο emoticon!!
ΑΧΧΧ (ΠΟΛΥ ΒΑΘΥΣ ΣΤΕΝΑΓΜΟΣ)
Μου φαίνεται ότι άλλο ένα οχυρό έπεσε.. Τώρα πέφτουν τηγανιές και στο φόρουμ!!
Πρέπει να προσέχουμε τι γράφουμε, μην και μας πιάσει το έτερον ήμισυ...
Άραγε, τι username θα διάλεγε η γυναίκα μου;;
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
(αν δεν γίνομαι πολύ αδιάκριτος):)'Ρωτώ και μαθαίνω' μια και απ' ότι μου λένε, είμαι πια σε ηλικία....
Στον ίδιο υπολογιστή όντως, και μπορώ να σου δώσω αρκετές λεπτομέρειες για το εν λόγω υπόδημα.
Πρόκειται για το γνωστό Mitsuko exclusive, #44, χρώματος γκρι (αν και ελάχιστο ρόλο παίζει) με λευκές ραφές, καφέ λεπτομέρειες και μαύρη λαστιχένια σόλα για καλύτερο κράτημα. Μεγάλο βάρος για πιο αποτελεσματική χρήση αλλά και καλύτερη εργονομία. Χρησιμοποιήθηκε το αριστερό ζευγάρι για καλύτερη λαβή. Επισυνάπτονται φωτογραφίες του δεξιού ζευγαριού. Παρατηρήστε πως η ειδική σχεδίαση βοηθά στην ακαμψία της κατασκευής και δεν αφήνει τη μορφή της 'παντόφλας' να αλλοιώνεται, ακόμα και μετά από σκληρή χρήση.
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
'Ρωτώ και μαθαίνω' μια και απ' ότι μου λένε, είμαι πια σε ηλικία....Σου το λένε κι εσένα, ε?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
'Ρωτώ και μαθαίνω' μια και απ' ότι μου λένε, είμαι πια σε ηλικία....
Σου το λένε κι εσένα, ε?
Μου το λένε χρόνια. Σε λίγο καιρό θα ησυχάσω, αφού θα θεωρούμαι πια ηλικιωμένος!:iconcool:
Στατιστικώς (βάσει του προσδοκίμου), έχω ζήσει τη μισή ζωή μου! -
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
'Ρωτώ και μαθαίνω' μια και απ' ότι μου λένε, είμαι πια σε ηλικία....
...γάμου με μπέμπα...
Άντε να ευχηθούμε βίον παντόστρωτον...
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
...γάμου με μπέμπα...
Αυτό μάλιστα!
Αλλά και σ' αυτήν την περίπτωση το wedding είναι το εύκολο. Το ζήτημα είναι το marriage! -
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
...γάμου με μπέμπα...
Αυτό μάλιστα!
Αλλά και σ' αυτήν την περίπτωση το wedding είναι το εύκολο. Το ζήτημα είναι το marriage!Κάνε πρώτα το hochzeit και μετά έρχεται και το Ehe, για να είμαστε και γλωσσικά συνεπείς...
Αλλά θα φροντίσεις το πρώτο να αφορά μία δυνατή νύφη, για να ανθέξει η συμβίωση...
-
-
-
Kαταπληκτικό!
-
που μπορούμε να βρουμε ένα τέτοιο μπλουζάκι;
(εμείς γελάμε τώρα αλλά ο tractioner τέτοια ώρα... )
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
που μπορούμε να βρουμε ένα τέτοιο μπλουζάκι;(εμείς γελάμε τώρα αλλά ο tractioner τέτοια ώρα... )
Αποθήκευσέ το σε μαγνητικό μέσο και πάνε το σε ειδικό κατάστημα που φτιάχνουν ειδικά T-shirts κατά παραγγελία.
Εγώ είχα φτιάξει ανάλογα μπλουζιά, διαφορετικά για γαμπρό και νύφη, σε δύο έως τώρα ζευγάρια κολλητών μου που παντρεύτηκαν (στη μία περίπτωση τους γνώρισα και τους πάντρεψα εγώ) -
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
(στη μία περίπτωση τους γνώρισα και τους πάντρεψα εγώ)Ορίστε κύριε δικαστά, ομολογεί κι όμως ακόμη κυκλοφορεί ελεύθερος ανάμεσά μας.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Στον ίδιο υπολογιστή όντως, και μπορώ να σου δώσω αρκετές λεπτομέρειες για το εν λόγω υπόδημα.
Πρόκειται για το γνωστό Mitsuko exclusive, #44, χρώματος γκρι (αν και ελάχιστο ρόλο παίζει) με λευκές ραφές, καφέ λεπτομέρειες και μαύρη λαστιχένια σόλα για καλύτερο κράτημα. Μεγάλο βάρος για πιο αποτελεσματική χρήση αλλά και καλύτερη εργονομία. Χρησιμοποιήθηκε το αριστερό ζευγάρι για καλύτερη λαβή. Επισυνάπτονται φωτογραφίες του δεξιού ζευγαριού. Παρατηρήστε πως η ειδική σχεδίαση βοηθά στην ακαμψία της κατασκευής και δεν αφήνει τη μορφή της 'παντόφλας' να αλλοιώνεται, ακόμα και μετά από σκληρή χρήση.
Σιγά τη ποιότητα κατασκευής ρε. Ήδη έχει αρχίσει να χαλάει.
-
Που'σαι Βαρβάρα, σου φυλάω εδώ μια καινούρια.
Παντρευομαι!