-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ο υπέροχος διάλογος που διαβάσαμε γράφτηκε σε έναν (1) υπολογιστή;
Σηκωνόταν ο ένας να κάτσει η άλλη;
Αν ναι, αυτό γινόταν οικειοθελώς ή με απειλή υποδήματος;
(αν δεν γίνομαι πολύ αδιάκριτος):)'Ρωτώ και μαθαίνω' μια και απ' ότι μου λένε, είμαι πια σε ηλικία....
Στον ίδιο υπολογιστή όντως, και μπορώ να σου δώσω αρκετές λεπτομέρειες για το εν λόγω υπόδημα.
Πρόκειται για το γνωστό Mitsuko exclusive, #44, χρώματος γκρι (αν και ελάχιστο ρόλο παίζει) με λευκές ραφές, καφέ λεπτομέρειες και μαύρη λαστιχένια σόλα για καλύτερο κράτημα. Μεγάλο βάρος για πιο αποτελεσματική χρήση αλλά και καλύτερη εργονομία. Χρησιμοποιήθηκε το αριστερό ζευγάρι για καλύτερη λαβή. Επισυνάπτονται φωτογραφίες του δεξιού ζευγαριού. Παρατηρήστε πως η ειδική σχεδίαση βοηθά στην ακαμψία της κατασκευής και δεν αφήνει τη μορφή της 'παντόφλας' να αλλοιώνεται, ακόμα και μετά από σκληρή χρήση.
Σιγά τη ποιότητα κατασκευής ρε. Ήδη έχει αρχίσει να χαλάει.
-
Φράνκυ γιατί δεν φοράς το κράνος σου; Εεεε;
-
Για τον γαμπρο.... : τωρα τσαμπα το σκεφτεσαι! Ειναι πολυ αργα!
Για τη νυφη......... : αντε, τοσοι κοποι απεδωσαν........ (θα τον στρωσεις...)
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Φράνκυ γιατί δεν φοράς το κράνος σου; Εεεε;Μου το έχει κρύψει γμτ.
-
Φόρα το συνέχεια!
Βγάζε το μόνο για σεξ και κατούρημα (όπως ο Γιωρίκας του ανεκδότου, το προφυλακτικό) -
Φιλε tractioner, ΣΙΔΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ!!!!
Να ζησετε και με το καλο να σε δουμε να ποσταρεις και στο αναλογο 'φορουμ' γονεων. -
Να ζήσετε φίλε tractioner
Ό,τι επιθυμείτε. -
καλό κουράγιο φίλε
-
Επεστρεψα κ απο το μινι ταξιδι του μελιτος προς το παρον σωος κ αβλαβης διοτι ειχα φροντισει να μην υπαρχει κανενα ζευγαρι παντοφλες στην βαλιτσα μας τωρα στο σπιτι θα δουμε πως θα την παλεψω!!
Ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια κ δεν ευχομαι κ στα δικα σας ξανα για να μην σας παρω κ στο λαιμο μου. -
Να ζήσετε φίλε μου και όλα καλα να σου πάνε (λέω για εσένα γιατί στη γυναίκα μετα το γάμο όλα καλα πάνε....για τον άντρα δεν ξέρω....και δεν βιάζομαι να μάθω! )
Το σάββατο 19/5 πάντρεψα τον κολητό μου....πέρασα ΠΑΡΑ πολυ καλά....κατα τη διάρκεια του μυστηρίου αλλά και μετά στο γλέντι υπήρχαν στιγμές που....για ενα κλάσμα του δευτερολέπτου τρόμαζα και μετά ερχόταν η ηρεμία και η απίστευτη χαρά....όπως θα κατάλαβαν οι περισότεροι.....με έβλεπα να παίρνω μέρος σε ένα γαμο.....αλλα ευτυχώς δεν κρεμιόμουν εγώ....απίστευτη λύτρωση!
Οι γάμοι πάντως είναι καλό μέρος να γνωρίσεις γκόμενες....είναι ψυχολογικά ευάλωτες.....και έχουν μειωμένες αντιστάσεις!
-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Επεστρεψα κ απο το μινι ταξιδι του μελιτος προς το παρον σωος κ αβλαβης διοτι ειχα φροντισει να μην υπαρχει κανενα ζευγαρι παντοφλες στην βαλιτσα μας τωρα στο σπιτι θα δουμε πως θα την παλεψω!!
Ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια κ δεν ευχομαι κ στα δικα σας ξανα για να μην σας παρω κ στο λαιμο μου.Ta πρωτα εικοσιτετραωρα ειναι τα πιο κρισιμα το λενε και οι γιατροι Αφου την εβγαλες καθαρη δεν σε φοβαμαι θα ερθουν καλυτερες μερες .
Στο ευχομαι -
Ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια κ δεν ευχομαι κ στα δικα σας ξανα για να μην σας παρω κ στο λαιμο μου.To δωρο μου
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Οι γάμοι πάντως είναι καλό μέρος να γνωρίσεις γκόμενες....είναι ψυχολογικά ευάλωτες.....και έχουν μειωμένες αντιστάσεις!
Απολυτα σωστος!
Ευχαριστω για το δωρακι συνονοματε!
-
Απολυτα σωστος!
Ευχαριστω για το δωρακι συνονοματε!
σε γαμο τη γνωρισες?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
σε γαμο τη γνωρισες?
Καμια σχεση, αλλα θα ειχα διαφορα σκηνικα να διηγηθω για γνωστους κ φιλους μου καθως κ για δικες μου παλιες περιπετειες
-
εξ ου wedding crashers...
-
Επεστρεψα κ απο το μινι ταξιδι του μελιτος προς το παρον σωος κ αβλαβης διοτι ειχα φροντισει να μην υπαρχει κανενα ζευγαρι παντοφλες στην βαλιτσα μας τωρα στο σπιτι θα δουμε πως θα την παλεψω!!Τωρα θα πας να παρεις κρανος,πολυ καλης ποιότητας
Ειδεχθή εγκλήματα όπως λάσπες στα παπουτσια, παρατημένο πιάτο μετά το φαγητο κ.ο.κ. τιμωρούνται πολυ αυστηρα,μονο η κατάργηση της θανατικης ποινής στην Ελλάδα μας έχει σωσει -
Να προσθέσω στα παραπάνω θανασιμα αμαρτηματα, τα εξης
Κατουρημα χωρίς να σηκώσεις το καπάκι
Να αφήσεις τα παπούτσια στο σαλόνι
Να μην βάλεις αφτο το δισκάκι κάτο απο το ποτήρι με αποτέλεσμα να βρέξεις το τραπέζι του σαλονιού.
Και άλλα πολλά που ελπίζω να αργήσει ο φίλος μας να ζήσει! -
αυτο το δισκάκι κάτο απο το ποτήριΣουβέρ το λένε, άσχετε. Πώς φαίνεται ότι είσαι μικρός ακόμα.
Από την άλλη, γιατί δεν μπορούν οι γυναίκες να μάθουν επιτέλους να σηκώνουν το καπάκι?
-
αφτο το δισκάκι κάτο απο το ποτήριΣουβέρ
Πρέπει να μάθεις ΚΑΙ να το λες για να γλιτώσεις την παντόφλα
Παντρευομαι!