-
Ο κάτοχος του μήπως βλέπει το Captiva μέσα στην αντιπροσωπεία?
σκέφτομαι το μέλλον του νέου του αυτοκινήτου ...
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
To χρώμα-χαμαιλέοντας δε με χαλάει καθόλου εδώ που τα λέμε, έχω δει πολύ καλές εφαρμογες κατά καιρούς. Είναι και πανάκριβο, έχω ακούσει κάτι απίστευτες τιμές.
Μηπως λοιπον ο Κουκος εβαψε την BMW με αυτο και ετσι μπορεις να τη βλεπεις και σαν BMW;
-
Καλλιτέχνης ο τύπος ... Όλο στα Tigra πάω και πέφτω.
-
Φανατικος Αυστραλος ο κατοχος Megane τριθυρου οπου εξωτερικα εμοιαζε με το διλιτρο RS αλλα στην πορτα εγραφε 1.4.
-
-
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Καλλιτέχνης ο τύπος ... Όλο στα Tigra πάω και πέφτω.Αυτές οι σίτες κάνουν καλή δουλειά για τη ψύξη του κινητήρα (αν χρειάζεται τόση ψύξη). Βέβαια μπαίνει νερό όταν βρέχει.
Golf 2.5 V5 υπάρχει, λες να είναι μόνο το σήμα;
-
Σίγουρα είναι μόνο το σήμα, γιατί είχα τάσια.
-
Σίγουρα είναι μόνο το σήμα, γιατί είχα τάσια.
Εκδοση COMFORTLINE
-
ή δεύτερα χειμερινά ελαστικά
-
Δεν ήταν χειμερινά, αυτό σκέφτηκα και εγώ.
-
Ταμπουρακια ειχε πισω;
-
Δεν υπάρχει 5αρι με ταμπουράκια (ούτε 4αρι) από όσο ξέρω...
-
Φτου!Χαθηκε ενας ασφαλης τροπος να τα ξεχωριζουμε!!
-
Γιατί έχω την εντύπωση ότι αυτός ο κινητήρας έμπαινε στην προηγούμενη γενιά Golf;;;
-
Νομίζω ότι ήταν 2,3 λίτρων V5 και ότι έμπαινε και στο Golf 3.
-
Σε αυτή την έκδοση δε νομίζω να κυκλοφορεί με 2.5 μηχανή. Εκτός από το GTi το επόμενο πρέπει να είναι το R32 που για να λέμε την αλήθεια έχει κάποιες διαφορές σε σχέση με αυτό της φωτογραφίας. Αφήστε που αυτό έχει και μαύρους προφυλακτήρες!
-
Yπήρχε 2,5αρι μοτέρ με 150 άλογα για Βόρεια Αμερική πάντως αν θυμάμαι στο 5αρι...
-
To 5κύλινδρο Golf αποδίδει 170 άλογα, αποκλειστικά για την αμερικανική αγορά και η βασική του έκδοση βγαίνει με τάσια (170 άλογα με 15.000$...)
-
Nαι, 5κυλινδρο σε σειρά, 170 άλογα, 240 ΝΜ ροπής...
Australia Uber Alles!!!!! [#3]