-
Αυτό το ρεύμα υποστήριξης προς το touran με έχει συγκινήσει. Ας το παραγγείλει και κανείς άλλος να γίνουμε δύο.
-
Ο χρήστης catalyst έγραψε:
Αυτό το ρεύμα υποστήριξης προς το touran με έχει συγκινήσει. Ας το παραγγείλει και κανείς άλλος να γίνουμε δύο.πολύ καλό πολύ καλό
-
Αυτό το ρεύμα υποστήριξης προς το touran με έχει συγκινήσει. Ας το παραγγείλει και κανείς άλλος να γίνουμε δύο.Για δώσε μας κίνητρο: πες μας τις εντυπώσεις σου, όσον αφορά στο ίδιο το αυτοκίνητο (αν το χεις παραλάβει, βέβαια) αλλά και στη συναλλαγή σου με τον έμπορο. 'Α, πε μας και το αναλυτικό κόστος...
-
Αυτό το ρεύμα υποστήριξης προς το touran με έχει συγκινήσει. Ας το παραγγείλει και κανείς άλλος να γίνουμε δύο.δεν έχεις δίκιο με τον tsi έχουν πουληθεί αρκετά αυτοκίνητα, σε σχέση με πρίν πάντα, και το αυτοκίνητο είναι απο τα καλύτερα στην κατηγορία του αυτή την στιγμή.
-
Ο χρήστης dwbh έγραψε:
Αυτό το ρεύμα υποστήριξης προς το touran με έχει συγκινήσει. Ας το παραγγείλει και κανείς άλλος να γίνουμε δύο.
δεν έχεις δίκιο με τον tsi έχουν πουληθεί αρκετά αυτοκίνητα, σε σχέση με πρίν πάντα, και το αυτοκίνητο είναι απο τα καλύτερα στην κατηγορία του αυτή την στιγμή.
Εγώ πάντως θα το έπερνα τέλη Νοέμβρη με τον TSi αλλά έμαθα ότι αλλάζει και έκανα πίσω (άσε που δεν μου άρεσε καθόλου το τιμόνι - και για να βάλω το τριάκτικο έπρεπε να περιμένω 2 μήνες) ..
-
Ο χρήστης stpapam έγραψε:
δεν έχεις δίκιο με τον tsi έχουν πουληθεί αρκετά αυτοκίνητα, σε σχέση με πρίν πάντα, και το αυτοκίνητο είναι απο τα καλύτερα στην κατηγορία του αυτή την στιγμή.
Εγώ πάντως θα το έπερνα τέλη Νοέμβρη με τον TSi αλλά έμαθα ότι αλλάζει και έκανα πίσω (άσε που δεν μου άρεσε καθόλου το τιμόνι - και για να βάλω το τριάκτικο έπρεπε να περιμένω 2 μήνες) ..
νομίζω οτι η μεγάλη αλλαγή είναι ο κινητήρας ο οποίος είναι πολύ καλός για το συγκεκριμενο αυτοκίνητο παρά η εμφάνιση που στο κατω κατω δεν άλλαξε και ιδιαίτερα
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Για δώσε μας κίνητρο: πες μας τις εντυπώσεις σου, όσον αφορά στο ίδιο το αυτοκίνητο (αν το χεις παραλάβει, βέβαια) αλλά και στη συναλλαγή σου με τον έμπορο. 'Α, πε μας και το αναλυτικό κόστος...Δεν το έχω παραλάβει, οπότε δεν έχω ιδιαίτερες εντυπώσεις, εκτός από αυτές που μπορεί κανείς να αποκομίσει από το test drive του πενταλέπτου. Το 1.4 Conceptline DSG που παρήγγειλα είχε χρόνο παράδοσης 3 μήνες (με χειροκίνητο κιβώτιο υπάρχουν και ετοιμοπαράδοτα), οπότε το περιμένω. Το συνολικό κόστος είναι 24025 ευρώ, εκ των οποίων τα 1750 είναι η επιβάρυνση λόγω DSG. Επί αυτών ο έμπορος μου έκανε μια έκπτωση 500 ευρώ, δηλαδή τελική τιμή 23525 ευρώ.
Ως μελλοντικός κάτοχός του προσεύχομαι καθημερινά να ισχύει το 2ο σκέλος της πρότασής σου. Για το 1ο σκέλος, νομίζω ότι όταν διασταυρώνομαι με άλλο touran θα του παίζω φώτα.
-
Για δώσε μας κίνητρο: πες μας τις εντυπώσεις σου, όσον αφορά στο ίδιο το αυτοκίνητο (αν το χεις παραλάβει, βέβαια) αλλά και στη συναλλαγή σου με τον έμπορο. 'Α, πε μας και το αναλυτικό κόστος...
Δεν το έχω παραλάβει, οπότε δεν έχω ιδιαίτερες εντυπώσεις, εκτός από αυτές που μπορεί κανείς να αποκομίσει από το test drive του πενταλέπτου. Το 1.4 Conceptline DSG που παρήγγειλα είχε χρόνο παράδοσης 3 μήνες (με χειροκίνητο κιβώτιο υπάρχουν και ετοιμοπαράδοτα), οπότε το περιμένω. Το συνολικό κόστος είναι 24025 ευρώ, εκ των οποίων τα 1750 είναι η επιβάρυνση λόγω DSG. Επί αυτών ο έμπορος μου έκανε μια έκπτωση 500 ευρώ, δηλαδή τελική τιμή 23525 ευρώ.
Σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Αν μπορείς, στείλε με pm ποιος έμπορος έκανε την έκπτωση (αν είναι Αθήνα). Αυτός που ρώτησα εγώ, δεν έκανε σκόντο - μόνο έδινε τα γνωστά δώρα (parking radar ή συναγερμό).
VW GOLF PLUS TSI H SEAT ALTEA/XL TFSI ????????