-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Queen's Park Rangers
Εισαι Βασιλοφρων;
Από τους φανατικούς!
Ψωμί ελιά και Κώτσο Βασιλιάότι είναι ο κύριος...
-
Κυταχτε ο Κοκος υποστηριχτες που εχει!!!
-
Ki'άλλο ποδόσφαιρο ρε παιδιά;
-
Καλές οι Αγγλικές ομάδες, αλλά συμπάθειες θα έχουμε όλοι και σε άλλες χώρες. Αν θέλει ο redline ας δώσει το ελεύθερο να γράψουμε και αυτές.
@HUNTER. Αντρέα όσοι δε συμμετέχουμε στο θέμα με το Ελληνικό ποδόσφαιρο (ανέκδοτο με δυο λέξεις είναι αυτό) γιατί να μην έχουμε αυτό το θέμα να τα λέμε.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Καλές οι Αγγλικές ομάδες, αλλά συμπάθειες θα έχουμε όλοι και σε άλλες χώρες. Αν θέλει ο redline ας δώσει το ελεύθερο να γράψουμε και αυτές.σωστος ο παιχτης
εκτος της γουεστ χαμ και της περουτζια τις υπολοιπες απλα τις συμπαθω, χωρις να με πολυνοιαζει βεβαια...
1 αγγλια - west ham
2. ιταλια - υποστηριζω perugia (περασα κ καμποσο χρονο στην πολη, γιαυτο..), και συμπαθω fiorentina
3. ισπανια - σιχαινομαι τη ρεαλ (αν κ παραδεχομαι τους παιχταραδες της) και φυσικα συμπαθω τη μπαρτσα
4. γαλλια - δεν εχω ιδιαιτερες συμπαθειες ουτε εχω παρακολουθησει ιδιαιτερα αλλα λογω φαμπιεν μπαρτεζ, καντονα και ντεσαγι (μεταξυ αλλων) ολυμπικ ντε μαρσειγ
5. πορτογαλια - συμπαθω τη μπενφικα
6. γερμανια, το μονο μου αμαρτημα συμφωνα με τους φιλους μου ειναι οτι συμπαθω (λιγακι ομως ) τη μπαγερν μοναχου
δεν ξερω πως μου προεκυψε αυτη η ανωμαλιααυτα βασικα...
-
Εγω τωρα τί να πω; Η ομαδα ειναι μία!!!
Λογω πολυχρονης παραμονης στην κεντρικη χωρα υπαρχει μεγαλος ερωτας με Birmingham City τί εγινε με αυτους ρε παιδια ξαναανεβηκαν στην Premier;- , Aston Villa, Wolves, Coventry, γενικα σε αυτη την περιοχη.
-
Ρε μπερμιγχαμιώτη ( ) και city και villa;
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
6. γερμανια, το μονο μου αμαρτημα συμφωνα με τους φιλους μου ειναι οτι συμπαθω (λιγακι ομως ) **τη μπαγερν μοναχου **:lipsealed:
δεν ξερω πως μου προεκυψε αυτη η ανωμαλιαΕίσαι σε καλό δρόμο
-
Ισπανια ---> ΡΕΑΛΑΡΑ ΜΑΔΡΙΤΗΣ εννοειται...
Γερμανια ---> Μπαγερν Μοναχου επισης εννοειται...Απο Αγγλια,Ιταλια δεν μου κανει καποια ομαδα «κλικ»
-
Τι θα λεγατε να καναμε ψηφοφορια για να φανει ποσον λαο εχει η Γουεστ Χαμ;
-
Αρσεναλ απο μωρό παιδί.........
-
Liverpool φυσικά ξεκινώντας να την θυμάμαι από την δεκαετία στις αρχές του 80
-
-
liverpool juventus το διπολο!
λιγο απιθανος συνδυασμος..
θα λεγα και μπαρτσα αλλα ρεαλιζει επικινδυνα τελευταια..
-
Ο χρήστης RedLine έγραψε:
Ξέρω οτι οι περισσότεροι από εμάς θα είναι με τις μεγάλες ομάδες αλλά έχει ενδιαφέρον να δούμε πόσοι είναι αυτοί και πόσοι υποστηρίζουν ομάδες μικρότερού βεληνεκούς.Ξεκιναω απο μενα, Nottingham Forest
Oπότε κάτι Λίβερπουλ, Ρεάλ κ.λ.π. που γράφετε ορισμένοι, είναι εντελώς άκυρα!!!!!
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Liverpool φυσικά ξεκινώντας να την θυμάμαι από την δεκαετία στις αρχές του 80Μία από τα ίδια
-
TOTENHAM
REAL MADRID
LAZZIO
Borusia Dortmund
Gotenborg
Sporting Lisbon
River Plateκαι φυσικά...ΑΕΚ!!!
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Καλές οι Αγγλικές ομάδες, αλλά συμπάθειες θα έχουμε όλοι και σε άλλες χώρες. Αν θέλει ο redline ας δώσει το ελεύθερο να γράψουμε και αυτές.@HUNTER. Αντρέα όσοι δε συμμετέχουμε στο θέμα με το Ελληνικό ποδόσφαιρο (ανέκδοτο με δυο λέξεις είναι αυτό) γιατί να μην έχουμε αυτό το θέμα να τα λέμε.
Καλα λες, γραψτε και απο αλλες χωρες....εκτος απο Ελλαδα
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Ξέρω οτι οι περισσότεροι από εμάς θα είναι με τις μεγάλες ομάδες αλλά έχει ενδιαφέρον να δούμε πόσοι είναι αυτοί και πόσοι υποστηρίζουν ομάδες μικρότερού βεληνεκούς.
Ξεκιναω απο μενα, Nottingham Forest
Oπότε κάτι Λίβερπουλ, Ρεάλ κ.λ.π. που γράφεται ορισμένοι, είναι εντελώς άκυρα!!!!!
Μαλλον ειμαι ο μοναδικος που υποστηριζει Nottingham Forest
-
Ο χρήστης ipan έγραψε:
Ρε μπερμιγχαμιώτη ( ) και city και villa;Κουφό ειναι το ξερω. Αυτοι οι δυο 'αγαπιουνται' μεχρι θανατου.
Θυμαμαι μια φορα, πριν ανεβει η Birmimhgam στην Premier, που επεξε με τη Villa στο κυπελο και ειχαμε δε ξερω κι εγω ποσα μαχαιρωματα στη New Street και στα pub/bar του κεντρου.Ε τί να κανω, περασα ομορφα χρονια σε αυτη τη πολη.
Αγαπημενη μας Αγγλικη ομαδα