-
hrdoukas
Αλλά τι; Για πες μου γιατί μ'ενδιαφέρει...Μήπως υπερβάλλετε λιγάκι;
(... και μια χαρα on topic ήμουν)
Δεν αναφερομαι σε εσενα ειναι μια γενικοτερη τοποθετηση μου .
-
Δεν μου αρέσει που σε κάθε θέμα που παρακολουθώ και φτάνει τις 100 σελίδες θα πρέπει να ξαναγράψω κάτι για να μου το δείχνει στο 'ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας' από όπου και μπαίνω συνήθως στο forum. Το συγκεκριμένο νήμα το είχα ξεχάσει τελείως και μάλιστα αναρωτιόμουν γιατί δεν έχει καθόλου κίνηση όταν σήμερα πρόσεξα ότι το παλιό είχε κλειδωθεί και υπήρχε ήδη καινούργιο με πολλές σελίδες.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Δεν μου αρέσει που σε κάθε θέμα που παρακολουθώ και φτάνει τις 100 σελίδες θα πρέπει να ξαναγράψω κάτι για να μου το δείχνει στο 'ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας' από όπου και μπαίνω συνήθως στο forum. Το συγκεκριμένο νήμα το είχα ξεχάσει τελείως και μάλιστα αναρωτιόμουν γιατί δεν έχει καθόλου κίνηση όταν σήμερα πρόσεξα ότι το παλιό είχε κλειδωθεί και υπήρχε ήδη καινούργιο με πολλές σελίδες.κανε αυτο που κανω..
μπαινεις 'αεροπορικα' σε ορισμενα, αφηνεις λιγη σοφια και το αφηνεις να αναπτυχθει μονο του..
υστερα απο κανα 2 βδομαδες ξαναμπαινεις να δεις πως εχει εξελιχθει..
επαναλαμβανεις επ απειρον!(δουλευει μια χαρα το συστημα!)
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
κανε αυτο που κανω..
μπαινεις 'αεροπορικα' σε ορισμενα, αφηνεις λιγη σοφια και το αφηνεις να αναπτυχθει μονο του..
υστερα απο κανα 2 βδομαδες ξαναμπαινεις να δεις πως εχει εξελιχθει..
επαναλαμβανεις επ απειρον!(δουλευει μια χαρα το συστημα!)
-
@ πρίμιουμ::ysterical:
Χρήστο, το κάνουμε για να μην γίνονται τεράστια τέτοια θέματα...
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
μ' αρεσε το εσωτερικο του opel γνωστου φορουμα με ονοματεπωνυμο..
μ' αρεσαν τα καθισματα..
μ' αρεσε η αισθηση 'μικρου' που σου δινει η οροφη που ειναι κοντα στο κεφαλι σου (ειμαι και 2 μετρα ο ατιμος)του αρεσουν τα opel...
το ηξερα οτι εισαι ψευτο- premium τελικα!!!
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
μ' αρεσε το εσωτερικο του opel γνωστου φορουμα με ονοματεπωνυμο..
μ' αρεσαν τα καθισματα..
μ' αρεσε η αισθηση 'μικρου' που σου δινει η οροφη που ειναι κοντα στο κεφαλι σου (ειμαι και 2 μετρα ο ατιμος)του αρεσουν τα opel...
το ηξερα οτι εισαι ψευτο- premium τελικα!!!
θυμα της παραπληροφορησης και τις ατιμης κοινωνιας που σε βαζει σε ενα λουκι και σε σπρωχνει/σε σπρωχνει...
χωρις πλακα μου αρεσε μεσα! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Χρήστο, το κάνουμε για να μην γίνονται τεράστια τέτοια θέματα...
Το ξέρω
@tm: Δεν έχω άλλη σοφία. Μου την καταναλώνουν όλη οι μαθήτριες.
-
Μου αρεσει το κορυφαιο topic του κυριου Αριστειδη!
Περασα χθες ενα ωραιο βραδυ χωρις να δω την ταινια που πηρα!
Δε μου αρεσει που κλειδωθηκε ενα τετοιο εμπνευσμενο θεμα.
Δε μου αρεσει που αυριο εχω μαθημα στο πανεπιστημιο και στην αιθουσα θα ειμαι εγω και ενας φιλος μου μονο. -
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Δε μου αρεσει που αυριο εχω μαθημα στο πανεπιστημιο και στην αιθουσα θα ειμαι εγω και ενας φιλος μου μονο.Υπάρχουνε και χειρότερα.. Φαντάσου να σουνα με την πρώην σου που χωρίσατε επειδή κοιμήθηκες με την κολλητή της..
-
κατι παρομοιο εχει τυχει.
-
Μου αρέσουν πολύ οι απλοί άνθρωποι, οι ανιδιοτελείς, που δεν σπιλώνουν τους ανταγωνιστές τους... που μοιράζονται πληροφορίες, που δεν σκέφτονται μονο την παρτη τους...
Δε μου αρέσουν οι ύπουλοι, οι ευκαιριακοί, οι 'να περνάμε καλά όταν γουστάρω εγώ' 'φίλοι', αυτοί που κοιτούν την πάρτη τους κ εσένα σε βλέπουν ως υποτακτικό τους, ως διακόπτη που όταν θέλουν τον ανάβουν κ όταν θέλουν όχι...
τα μεγαλύτερα κ πιο τρανταχτά παραδείγματα είναι ρε γμτ των συναδέλφων... μου το είχε πει κάποτε βέβαια μια καθηγήτρια στο πρώτο έτος... 'ποτέ να μην εμπιστεύεσαι συνάδελφό σου...'
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δε μου αρεσει που αυριο εχω μαθημα στο πανεπιστημιο και στην αιθουσα θα ειμαι εγω και ενας φιλος μου μονο.
Υπάρχουνε και χειρότερα.. Φαντάσου να σουνα με την πρώην σου που χωρίσατε επειδή κοιμήθηκες με την κολλητή της..
Βeen there, done that.... Μόνο που υπήρχε στο δωμάτιο και η κολλητή της.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δε μου αρεσει που αυριο εχω μαθημα στο πανεπιστημιο και στην αιθουσα θα ειμαι εγω και ενας φιλος μου μονο.
Υπάρχουνε και χειρότερα.. Φαντάσου να σουνα με την πρώην σου που χωρίσατε επειδή κοιμήθηκες με την κολλητή της..
Βeen there, done that.... Μόνο που υπήρχε στο δωμάτιο και η κολλητή της.
Ε τώρα δεν γίνεται, θα μας την πεις όλη την ιστορία.
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Μου αρέσουν πολύ οι απλοί άνθρωποι, οι ανιδιοτελείς, που δεν σπιλώνουν τους ανταγωνιστές τους... που μοιράζονται πληροφορίες, που δεν σκέφτονται μονο την παρτη τους...
**
αυτοί τελείωσαν**
Δε μου αρέσουν οι ύπουλοι, οι ευκαιριακοί, οι 'να περνάμε καλά όταν γουστάρω εγώ' 'φίλοι', αυτοί που κοιτούν την πάρτη τους κ εσένα σε βλέπουν ως υποτακτικό τους, ως διακόπτη που όταν θέλουν τον ανάβουν κ όταν θέλουν όχι...
**
that's life**τα μεγαλύτερα κ πιο τρανταχτά παραδείγματα είναι ρε γμτ των συναδέλφων... μου το είχε πει κάποτε βέβαια μια καθηγήτρια στο πρώτο έτος... 'ποτέ να μην εμπιστεύεσαι συνάδελφό σου...'
η καλύτερη συμβουλή νομίζω που μπορεί να ακούσει ένας newbie στην αγορά εργασίας
-
όσο ζω μαθαίνω κ πράττω αναλόγως... πολύ σοφή κουβέντα...
-
Δε μ' αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ που τον τελευταίο μήνα κοιμάμαι κατά μέσο όρο ~4 ώρες ημερησίως εξαιτίας των υπερβολικά πολλών εργασιών που έχω.
Δε μ' αρέσει που σε τέσσερις παραδόσεις ενός μαθήματος (η κάθε μία τρίωρη) ξεπετάξαμε HTML, JavaScript, PHP και XML και όλη τη δουλειά πρέπει να την κάνουμε σπίτι. Μιλάμε για ΤΡΕΛΗ δουλειά, η οποία συνδυάζεται με τη δουλειά που χρειάζονται και τα υπόλοιπα μαθήματα.
Μ' αρέσει που ναι μεν θα λιώσω στη δουλειά για τους επόμενους ~4,5 μήνες, έχω μπει όμως στην τελική ευθεία για την απόκτηση του διπλώματός μου.
Μ' αρέσει που μετά τα μέσα Οκτωβρίου θα πάω διακοπές με την παρέα μου για να χαλαρώσω μετά απ' ό,τι θα έχω υποστεί.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Δε μ' αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ που τον τελευταίο μήνα κοιμάμαι κατά μέσο όρο ~4 ώρες ημερησίως εξαιτίας των υπερβολικά πολλών εργασιών που έχω.Δε μ' αρέσει που σε τέσσερις παραδόσεις ενός μαθήματος (η κάθε μία τρίωρη) ξεπετάξαμε HTML, JavaScript, PHP και XML και όλη τη δουλειά πρέπει να την κάνουμε σπίτι. Μιλάμε για ΤΡΕΛΗ δουλειά, η οποία συνδυάζεται με τη δουλειά που χρειάζονται και τα υπόλοιπα μαθήματα.
Μ' αρέσει που ναι μεν θα λιώσω στη δουλειά για τους επόμενους ~4,5 μήνες, έχω μπει όμως στην τελική ευθεία για την απόκτηση του διπλώματός μου.
Μ' αρέσει που μετά τα μέσα Οκτωβρίου θα πάω διακοπές με την παρέα μου για να χαλαρώσω μετά απ' ό,τι θα έχω υποστεί.
Εχμμμ για να μαντέψω, μήπως φοιτάς στους Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς , Πολυτεχνείο Πατρών;
Γενικά, η σχολή θεωρεί πως ΠΡΙΝ πας στο μάθημα έχεις ΗΔΗ επίπεδο γνώσεων πάνω στο θέμα και αν δεν έχεις θα το αποκτήσεις μόνος σου...
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
όσο ζω μαθαίνω κ πράττω αναλόγως... πολύ σοφή κουβέντα...Ωραιο.....θα το βάλω στο msn μου.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Δε μ' αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ που τον τελευταίο μήνα κοιμάμαι κατά μέσο όρο ~4 ώρες ημερησίως εξαιτίας των υπερβολικά πολλών εργασιών που έχω.Δε μ' αρέσει που σε τέσσερις παραδόσεις ενός μαθήματος (η κάθε μία τρίωρη) ξεπετάξαμε HTML, JavaScript, PHP και XML και όλη τη δουλειά πρέπει να την κάνουμε σπίτι. Μιλάμε για ΤΡΕΛΗ δουλειά, η οποία συνδυάζεται με τη δουλειά που χρειάζονται και τα υπόλοιπα μαθήματα.
καλη συνεχεια ευχομαι με θετικα αποτελεσματα...
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#3]