-
Μ'αρεσει που θα δωσω το επομενο μαθημα στις 5/7
Δεν μ'αρεσει που μεχρι τοτε θα πρεπει να λιωνω απο την ζεστη..
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
έτσι... τώρα είσα τα κιτάπια μου για να δω το ποσοστό... ' στο υπόστρωμά του αναπτύσσεται, σε ποσοστό 10% αδενοκαρκίνωμα. σήμερα θεωρείται προκαρκινωματώδης κατάσταση. επειδή οι αλλοιώσεις είναι μόνιμες κ δεν υποστρέφονται, ακόμη κ όταν οι αιτίες της ΓΟΠ εκλείψουν, επιβάλλεται στις περιπτώσεις που διαπιστώνεται η παρουσία της ΓΟΠ να υποβάλλονται σε ενδοσκοπικό έλεγχο, με λήψη βιοψιών ανά τακτά χρονικά διαστήματα για τον αποκλεισμό της επιπλοκής.'βέβαια ¨ποσοστό επιτυχίας 85-94%, με την πάροδο του χρόνου όμως μειώνεται.' όσο νωρίτερα γίνει η εγχείρηση είναι τόσο το καλύτερο, εφόσον βέβαια τα συμπτώματα είναι τόσο συνήθη... διαφορετικά παρακολουθείται συχνά...
Δλδ ενοεις ότι το 10% απο αυτους που παθαινουν αυτο το οισοφαγικό πως το ειπαμε τελος παντων, ειναι στα πρωτα σταδια καρκινου?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
έτσι... τώρα είσα τα κιτάπια μου για να δω το ποσοστό... ' στο υπόστρωμά του αναπτύσσεται, σε ποσοστό 10% αδενοκαρκίνωμα. σήμερα θεωρείται προκαρκινωματώδης κατάσταση. επειδή οι αλλοιώσεις είναι μόνιμες κ δεν υποστρέφονται, ακόμη κ όταν οι αιτίες της ΓΟΠ εκλείψουν, επιβάλλεται στις περιπτώσεις που διαπιστώνεται η παρουσία της ΓΟΠ να υποβάλλονται σε ενδοσκοπικό έλεγχο, με λήψη βιοψιών ανά τακτά χρονικά διαστήματα για τον αποκλεισμό της επιπλοκής.'
βέβαια ¨ποσοστό επιτυχίας 85-94%, με την πάροδο του χρόνου όμως μειώνεται.' όσο νωρίτερα γίνει η εγχείρηση είναι τόσο το καλύτερο, εφόσον βέβαια τα συμπτώματα είναι τόσο συνήθη... διαφορετικά παρακολουθείται συχνά...
Δλδ ενοεις ότι το 10% απο αυτους που παθαινουν αυτο το οισοφαγικό πως το ειπαμε τελος παντων, ειναι στα πρωτα σταδια καρκινου?
OXI
-
έτσι... τώρα είσα τα κιτάπια μου για να δω το ποσοστό... ' στο υπόστρωμά του αναπτύσσεται, σε ποσοστό 10% αδενοκαρκίνωμα. σήμερα θεωρείται προκαρκινωματώδης κατάσταση. επειδή οι αλλοιώσεις είναι μόνιμες κ δεν υποστρέφονται, ακόμη κ όταν οι αιτίες της ΓΟΠ εκλείψουν, επιβάλλεται στις περιπτώσεις που διαπιστώνεται η παρουσία της ΓΟΠ να υποβάλλονται σε ενδοσκοπικό έλεγχο, με λήψη βιοψιών ανά τακτά χρονικά διαστήματα για τον αποκλεισμό της επιπλοκής.'
βέβαια ¨ποσοστό επιτυχίας 85-94%, με την πάροδο του χρόνου όμως μειώνεται.' όσο νωρίτερα γίνει η εγχείρηση είναι τόσο το καλύτερο, εφόσον βέβαια τα συμπτώματα είναι τόσο συνήθη... διαφορετικά παρακολουθείται συχνά...
Νομίζω ότι 10% είναι η πιθανότητα εξέλιξης της ΓΟΠ σε οισοφάγο Barrett που είναι μια σοβαρή δυσπλασία του βλεννογόνου και που μπορεί τελικά να οδηγήσει σε καρκίνο. Οι ανωμαλίες του επιθηλίου που χαρακτηρίζουν τον οισοφάγο Barrett είναι προκαρκινικές και μπορεί να εξελιχουν σε καρκίνο....
-
Αν και νομιζω οτι οι 2 απαντησεις ειναι αντιθετες η μια απο την άλλη...ευχαριστώ.
-
Αν και νομιζω οτι οι 2 απαντησεις ειναι αντιθετες η μια απο την άλλη...ευχαριστώ.Δεν είναι ...Όχι από τον πληθυσμό που έχει ΓΟΠ το 10% ΔΕΝ είναι στα πρώτα στάδια καρκίνου αλλά το 10% θα (ως πιθανότητα) εμφανίσει οισοφάγο Barett....
-
α οκ...τωρα καταλαβα!
-
Δεν μ' αρεσει ο καυσωνας. Δεν τον αντεχω!
Μ' αρεσει που δεν τον αντεχει και συγκεκριμενη πληθυσμιακη ομαδα (γυναικες 18-35), οι οποιες κυκλοφορουν ημιγυμνες για να δροσιστουν.
Δεν μ' αρεσει που, προκειμενου να δροσιστουν (?) αυτες, κοντευουμε να παθουμε εγκεφαλικο εμεις. (Ή μηπως τελικα μ' αρεσει και ειμαι προθυμος να υποστω αδιαμαρτυρητα το εγκεφαλικο, αν ειναι για το καλο των παραπανω συμπολιτισσων μου;)
Δεν μ'αρεσει που η Γενικη Γραμματει Πολιτικης Προστασιας, δεν εκδιδει, μαζι με τα 'δελτια εκτακτων καιρικων φαινομενων' και 'δελτια εκτακτων οπτικων φαινομενων'. Αφου για ... θυελλα προκειται....
-
Μ'αρέσει που επιτέλους έγινε μια ανθρώπινη συζήτηση (από ένα σημείο και μετά εστω) σχετικά με το tfrc.
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Δεν μ'αρεσει που η Γενικη Γραμματει Πολιτικης Προστασιας, δεν εκδιδει, μαζι με τα 'δελτια εκτακτων καιρικων φαινομενων' και 'δελτια εκτακτων οπτικων φαινομενων'. Αφου για ... θυελλα προκειται....
βάλε star
-
Μ'αρέσει που ξεπέρασα την τελευταία απογοήτευση που έχασα τη δουλειά μου
-
δεν μου αρεσει που ο father χτυπησε το αμαξι μου σε ενα τοιχο λογω απροσεξιας
η αληθεια ειναι οτι το γκαραζ μου ειναι πολυ δυσκολο και λιγοι το εχουν ψυχολογικα να το βγαλουν με την οπισθεν αν δεν το ξερουν..
δεν μου αρεσει που εγω επεμενα να παρει το δικο μου αμαξι ενω αυτος δεν ηθελε
δεν μου αρεσει που στεναχωρηθηκε που το τρακαρε (παιζει να στεναχωρηθηκε πιο πολυ απο μενα )
προσπαθουσα να μην καταλαβει οτι με πειραξε αλλα μαλλον οχι αρκετα πετυχημενατο πηγε χθες να το φτιαξει (δεν ηθελε να ασχοληθω εγω)
ζημια γυρω στα 350 ευρω
περιμενω να το παρω στα χερια μου και παλιδεν μου αρεσει η ζεστηηηηηηηηηηηηηη
-
Μου αρέσει που 'μπροστα μου' δεν έχω ούτε φανταριλίκι ούτε σχολή
αυτό θα πει θετική σκέψη -
μου αρέσει που μου ήρθε η όρεξη να ξαναασχοληθώ σοβαρά με τη γυμναστική και τη διατροφή
δε μου αρέσει που έχω ένα τέτοιο αηδιαστικό beware μες στη μύτη μου μαζί με ρινικούς πολύποδες και πρέπει να κάνω incision για να τους βγάλωhttp://xs316.xs.to/xs316/07256/1.jpeg -
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
μου αρέσει που μου ήρθε η όρεξη να ξαναασχοληθώ σοβαρά με τη γυμναστική και τη διατροφή
δε μου αρέσει που έχω ένα τέτοιο αηδιαστικό beware μες στη μύτη μου μαζί με ρινικούς πολύποδες και πρέπει να κάνω incision για να τους βγάλωhttp://xs316.xs.to/xs316/07256/1.jpegρινικούς πολύποδες έχεις ή μήπως αδενοειδείς εκβλαστήσεις? το 2ο είναι πιο σύνηθες... είναι τα γνωστά κρεατάκια...
-
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΚΑΥΣΩΝΑΣ!
-
μου αρέσει το γεγονός πως από τη σχολή έχουμε μαζευτεί μια παρέα 6-7 ατόμων που ανταλλάζουμε γνώσεις κ έχουμε δέσει πολύ! βοηθάει πολύ στο διάβασμα! μου αρέσει επίσης πως ο ένας από αυτούς πρότεινε να πάμε Μύκονο του χρόνου, με το ΠαΜακ, για να δούμε τί παίζει!!!
ο συγκεκριμένος πήγε φέτος κ είπε πως πέρασε τέλεια!
δε μου αρέσει πως έχω διαβασμα.
-
Μάρεσει ο κοματαρα μουσακα που μολις εφαγα με φετα, ψωμι και μια παγωμενη μπυραααααααααααααααααααααααα!
Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεερπ
-
Μ'αρεσει που ηθελα και διακοπες, τρομαρα μου! Δεν προλαβαινω...
-
μ' αρεσει το design του κλιματιστικου που εβαλα..
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#3]