-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
μ'αρεσε :- η σημερινη βολτα με ωραια παρεα
- η γρηγορη διαδρομη μεσα στο βουνο του χολομωντα (με ωραιο αμαξι)
- το στριγκλισμα των ελαστικων
- τα σουβλακια
δεν μ'αρεσε :
- οτι καναμε μονο το 1/3 της διαδρομης του βουνου
- το οτι ο κοσμος καμια φορα παει υπερβολικα ΑΡΓΑ και δεν κανει και στην ακρη να βοηθησει....
- η κινηση που ειχε στον γυρισμο
με τι αμάξι?
-
Μάρεσει που με θυμήθηκε ένας αρχαίος συμμαθητής και γείτονας από την 6η δημοτικού. Τώρα για να μου δείξει το S, δεν ξέρω, σημασία εχεί ότι μου μίλησε.
-
Μαρέσει που απολαμβάνω ένα πύραυλο, ακούω RAP και χαζευώ στο ΝΕΤ.
-
Μπορεί κάποιος να μας πει αν μόλις έκανε ρεκόρ ο giannispolo?
...και για να μην είμαι οφτόπικ:
δε μ'αρέσει που μία τόσο ζεστή μέρα δεν πήγα για μπάνιο γιατί η παρέα
σκόρπισε ανά την Ελλάδα.Μ'αρέσει που μία παλιά συμφοιτήτρια και καλή φίλη είναι στους διοριστέους
μέσω ΑΣΕΠ και μοιράστηκα τη χαρά της.Δε μ'αρέσει που άλλοι τρεις συμφοιτητές μου είναι στους αποτυχόντες, ειδικά
ο ένας που ήταν το μεγάλο αστέρι του έτους μου, φοβερό μυαλό και
εξαιρετικό παιδί αλλά ταλαιπωρημένο.Δε μ'αρέσουν οι επιδόσεις των μαθητών μου στις εξετάσεις (κοινώς μου
τα'βγαλαν τα ματάκια) αν και υπήρξε ένα τέλειο 20άρι. -
Δε μ'αρέσει που είμαι χωρίς pc απο την Πέμπτη κ αναγκάζομαι να μπαίνω στο net απο ένα προπολεμικό που η κάρτα δικτύου δουλεύει όποτε γουστάρει
μαρέσει που σήμερα πέρασα πολύ ωραία για τους λόγους που αναφέρει ο pop παραπάνω... δε μαρεσει που δεν οδήγησα σε αυτήν την καταπληκτική διαδρομή
-
Μ'αρεσει το γλυκο που εφαγα πριν απο λιγο...
Δεν μου αρεσει που δεν προλαβα να ψηφισω τη μερεντα... (πωπω, αυτοι οι μοντς κλειδωνουν σε 5' )
-
Δεν μου αρέσει που μπροστά στο poco a poco (καφετερεια στην γερουλάνου στην αργυρούπολη) εγινε ατυχημα με ποδηλατο και αμαξι
Μου αρεσει που απλα ο πιτσιρικας σοριαστηκε κατω και τπτ παραπανω
Δεν μου αρεσει που εσπασε ο καθρεφτης του ανθρωπου και οι μπάτσοι που ηταν μπροστά είχαν υφάκι προς τον οδηγό του rover 25 (γυρω στα 45-50) σα να ηταν ο πάσαρης, ο οποιος δεν έφταιγε κιολας, απο δεξια τον περασε ο μικρος.
Μου αρεσε που ο μπάτσος με το που έγινε το σκηνικο εκανε σημα να κανει στην ακρη το αμαξι, και πήγε αμεσως να δει ο μικρος τι έπαθε (γύρω στα 15-16) αφου ειδε οτι ειναι οκ....τον σβερκωσε και του εκανε μια χειρονομια του στυλ αντε μικρε ολα οκ.
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.....που πάλι σκαβουν την γουναρη.....
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Δεν μου αρέσει που μπροστά στο poco a poco (καφετερεια στην γερουλάνου στην αργυρούπολη) εγινε ατυχημα με ποδηλατο και αμαξιKαλα, εκει οι μισοι βγαινουν απο την πλατεια με 1000 και οι αλλοι μισοι εχουν διπλοπαρκαρει...
Και εντος θεματος...
Μου αρεσει που πουλησα το αυτοκινητο μου...
Δεν μου αρεσει που πουλησα το αυτοκινητο μου...
-
Μου αρέσει που θέλω ένα σπίτι στην οδό Ηρώδου του Αττικού...
Δε μου αρέσει που κοστίζει πάρα-πάρα πολύ...
-
Μου αρέσει που θέλω μια νεο-κλασσική διαμερισματάρα στο κέντρο του Παρισιού
Δε μ'αρεσει που επίσης θα κοστίζει πολλές περιουσίες
-
Μου αρέσει που εμφανίστηκε ο κύριος Αριστείδης μας!!!
Δεν μου αρέσει που ατυχία μεγάλη βρήκε ένα φίλο μου...
-
Μου αρέσει που μάλλον θα πάρω το gti!!
Δεν μου αρέσει που σε 10 μέρες αρχίζω 2λη εξεταστική και δίνω 14!!!!! μαθήματα!!
-
Και θα έχεις έτσι καλύτερο αμάξι από τον μπρο...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και θα έχεις έτσι καλύτερο αμάξι από τον μπρο...Ο οδηγός κάνει το αμάξι οπότε οτι και να πάρω θα έχω καλύτερο ουσιαστικά!!!
-
Ο χρήστης JoeyJ έγραψε:
Μου αρέσει που μάλλον θα πάρω το gti!!Δεν μου αρέσει που σε 10 μέρες αρχίζω 2λη εξεταστική και δίνω 14!!!!! μαθήματα!!
Ωπ, εγώ κάτι για ST άκουγα... (πληροφορίες εκ των έσω).
Άλλαξες γνώμη για να μη στο βουτήξει ο αδερφός σου που είναι τρελαμένος με το ST;Μ' αρέσει που τις τελευταίες μέρες αναπλήρωσα λίγο από το χαμένο ύπνο των τελευταίων εβδομάδων.
Δε μ' αρέσει που δε ξέρω τι μορφή εξεταστικής θα δώσουμε (μονή χειμερινού εξαμήνου, μονή εαρινού εξαμήνου ή διπλή), οπότε και δε ξέρω τι να διαβάσω. Όχι ότι έχω και χρόνο για διάβασμα (λόγω εργασιών), απλά κουβέντα να γίνεται. -
Δε μου αρέσει που θα το κάνω αυτό... αλλά δεν γίνεται αλλιώς...
λοιπόν, λόγω εξεταστικής θα τα λέμε αραιότερα, αν θέλετε να διαβαζετε τις χαζομάρες μου... αλλά δεν γίνεται αλλιώς... τέρμα οι πειρασμοί... να είστε καλά! τα λέμε! -
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ που όσο περισσότερες μ@λ@κίες γράφει ο Παπανώτας, τόσο πιο γρήγορα κλειδώνονται τα topic...
Νομίζω πως προσφέρει σε πολλούς από εμάς εκστασιακές στιγμές γέλιου και χαλάρωσης!
κκ Mods - Δεν ξανανοίγετε το thread για το Toyota να συνεχίσει να γράφει εκει ?
-
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ που όσο περισσότερες μ@λ@κίες γράφει ο Παπανώτας, τόσο πιο γρήγορα κλειδώνονται τα topic...
Νομίζω πως προσφέρει σε πολλούς από εμάς εκστασιακές στιγμές γέλιου και χαλάρωσης!
-
-
Εντάξει το εμπεδώσαμε.
Δε μου αρέσει που μαζί με το καλοκαίρι ήρθαν και τα αριστερά χέρια των οδηγών έξω από το αυτοκίνητο. Εκτός της κουλαμάρας τους που μπορεί να στοιχίσει, έχουν και τη επιπρόσθετη κακή συνήθεια να κουνάνε το ξερό τους όταν μιλάνε και μπερδεύουν όποιον τους ακολουθεί για το τι θέλουν να κάνουν.
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#3]