-
ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
-
δολοφονούμε τους χάρτινους στόχους!
Ποτέ δεν έχω ρίξει σε εμψυχο... μόνο μία φορά σε μία κολωγατά, που πήραζε τις δικιές μου γάτες... αχ την πουτ@να... (δεν της εκανα ζημια, ήμουν απο σχετικά μακριά)
-
Για να μη μου πούνε ότι είμαι και off-topic,
Δε μ' αρέσουν οι πιστολιές που είχα φάει από τον αδερφό μου σε μάχες εντός του σπιτιού προ πολλών ετών. Μιλάμε για ΠΟΛΥ τσούξιμο και ΠΟΛΛΑ σημάδια.
Μ' αρέσει που πολλές από αυτές είχαν επιστραφεί.
-
xaxaxaxaxa
-
Δεν μαρεσει που δεν βρισκω το τραγουδι που ψαχνω!!!
-
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
δολοφονούμε τους χάρτινους στόχους!Ποτέ δεν έχω ρίξει σε εμψυχο... μόνο μία φορά σε μία κολωγατά, που πήραζε τις δικιές μου γάτες... αχ την πουτ@να... (δεν της εκανα ζημια, ήμουν απο σχετικά μακριά)
Λοιπόν, δεν θα το πιστέψεις... υπάρχει ένας γάτος τεράστιος που κυνηγάει συνεχώς τον δικό μου. Προχτές ήμουν σε θέση βολής, αλλά τελευταία στιγμή γύρισε και με κοίταξε. Εκείνη τη στιγμή ήξερα ότι δεν μπορώ να το πληγώσω.
Ευτυχώς που έγινε έτσι. Δεν θα είχα συγχωρήσει ποτέ τον εαυτό μου αν είχα κάνει κακό σε ένα πλάσμα.
Και για να είμαστε on-topic...
Δεν μου αρέσει που με το Colt στο χέρι ήρθα σε αυτή την κατάσταση. Άντρας και όπλο λένε, και έχουν δίκιο.
-
Εγώ τον πετυχα στην πλάτη... απο απόσταστη κάπου στα 7 μέτρα. Σχετικά μακρια.. δεν θυμάμαι αν είχα γεμάτη αμπούλα ή οχι... πάντως δεν ξαναπείραξε τις δικιές μου (απο όσο ξέρω).
Δεν παλευόταν άλλο η κατάσταση... κάθε μέρα τρελό ξύλο μέσα στην αυλή μας...Τότε με είχε πειράξει και εμένα που το είχα κάνει... αλλα το μαλακισμένο δεν καταλαβαινε Χριστό... τι νερά του πετάγαμε, τι πράγματα, τι φωνές... τιποτα... ε καλά να πάθει...
-
Μαρεσει που βρηκα το τραγουδι!
-
Για πες τίτλο.
-
The memory remains
-
Metallica;
-
Nαι ναι...σαρεσει?
-
μαρές μαρές...
-
Αν και οι Metallica are not really my cup o' tea, το κομμάτι είναι ωραίο.
-
Μαρεσει που ερχεται ο χειμωνας και θα κανω snowboard!!!
-
Moυ αρέσει που ξεκίνησα οδικώς για Σουηδία είμαι στο πλοίο για Ανκόνα
Δε μου αρέσει που είμαι με κολλημένο θερμοστάτη στο χέρι και με φόβισε ενας μάστορας για φλάντζα ενώ το αυτοκίνητο δεν ξανασήκωσε θερμοκρασία και δεν εχει πέσει καθόλου η απόδοσή του... -
Παιδια για τα κακομοιρα τα γατια (που στο κατω κατω εχουν καθε δικαιωμα να τσακώνονται ) ενα ποτηράκι νερό διπλα τους φτάνει αρκετά για να τα τρομάξει. Δεν ειναι ανάγκη να τους σκορπίσετε τα μυαλά στο τσιμέντο.
Αυτό με τους φιλόζωους που έχουν την καρδιά να πυροβολουν/κλωτσουν/χτυπουν ξένες γάτες ποτε δε το κατάλαβα. Μαλλον ειναι το φαινομενο του φιλοκατοικίδιου
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Metallica;- Marian Faithful. RespeK
Αυτό με τους φιλόζωους που έχουν την καρδιά να πυροβολουν/κλωτσουν/χτυπουν ξένες γάτες ποτε δε το κατάλαβα. Μαλλον ειναι το φαινομενο του φιλοκατοικίδιου
To φαινόμενο του ανεγκέφαλου μαλάκα είναι μάλλον
-
Λοιπόν, σήμερα παρέλαβα το CP99 compact. Ένα έχω να πω: ΠΟΡΩΣΗ!
Αυτό το συστηματάκι με την παλινδρόμηση του κλείστρου δίνει απίστευτη αίσθηση. Η ακρίβεια του δεν υπολείπεται σημαντικά του 1911-A1*, και -αντίθετα από το Colt- είναι σχετικά μικρό και ελαφρύ, με άλλα λόγια, μου κάθεται καλύτερα στο χέρι.Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι χρησιμοποιεί μόνο ατσάλινα BB τα οποία είναι ιδιαίτερα επιρρεπή στους εξοστρακισμούς. Από την άλλη, ο γεμιστήρας του παίρνει 18 βολές, αντί για τις 8 του Colt και τα σφαιρικά BB είναι σαφώς ευκολότερα στο γέμισμα από τα Diabolo.
Η ποιότητα κατασκευής του είναι 'καλή', με εξαίρεση ένα μικρό misalignment του γεμιστήρα με το όπλο που του επιτρέπει να κουνιέται ελαφρώς. Γενικά δεν έχει την αίσθηση του μασίφ μετάλλου όπως το Colt, πράγμα λογικό μια και το μισό είναι πλαστικό. Αυτό βέβαια αντανακλάται και στην σαφώς μικρότερη τιμή. 135 Ευρώ το ένα, 205 το άλλο.
Εκ κατακλείδι, μου αρέσει πολύ σαν αγορά.
Δεν μου αρέσει που έδωσα τόσα χρήματα για το άλλο. Αν το κατάστημα ήταν στην Αθήνα, δεν θα είχα κάνει αυτό το λάθος.
Εν τω μεταξύ, είναι τέτοιο το 'προϊόν' που ούτε να το πουλήσεις δεν μπορείς...*Στους αυτοσχέδιους στόχους που έφτιαξα με τον διαβήτη (τσιγκούνης mode-on ) και χρησιμοποιώ στον κήπο.
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#3]