-
εγω με το αμαξι του Thomas_C200K .
-
-
με ενα john deere...
όπως κανουν οι 'αγροτες' μας με πολύ επιτυχια τραβόντας όλα τα βλέμματα πάνω τους-και τα καναλια!
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
με ενα john deere...όπως κανουν οι 'αγροτες' μας με πολύ επιτυχια τραβόντας όλα τα βλέμματα πάνω τους-και τα καναλια!
Α εσυ εισαι εξτριμ τυπος Παντως εδαφους! Θα ανεβαινει και η Πετρουλα
-
Τραγικο να αγοραζει καποιος ενα αμαξι με βασικο σκοπο ποσο μουρη θα πουλαει με αυτο, μεσα σε αυτο και βγαινοντας απο αυτο...
-
συμφωνω, και δε θα επαιρνα ποτε αυτοκινητο για τη μουρη, αλλα αμα ειχα supercar δε ξερω ποσο θα κρατιομουν ωστε να μην καμαρωνω για αυτο (ασχετα αν δε θα επαιρνα ποτε supercar για τη μουρη και για τα μαγαζια στα οποια οποτε παω, παω παντα με το χειροτερο δυνατο αυτοκινητο - σε περιπτωση που πιω )
-
Με αυτό
-
με αυτό
Youtube Video -
-
μ αυτο
-
με αυτο ισοπεδωνεις!!!!!
ποιος εισαι ο Καστρο;
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
με αυτο ισοπεδωνεις!!!!!ποιος εισαι ο Καστρο;
ειπαμε θα πουλησουμε μουρη οχι αστεια...πλακα πλακα θα δανειστω ενα πουρο απ τον φιντελ..παει με το οχημα
-
Eντωμεταξυ ποσο αστειο ειναινα βλεπεις τον ενα μετα τον αλλο να προσπαθουν να το παιξουν οτι και καλα δν μετραει για μενα αυτο και οσοι εχουν ακριβο αμαξι παιρνουν τις τριχες για να δουνε το πουλι τους και μαγκια ειναι να βγαινεις εξω με laδa samara κτλ.....
Ολα αυτα γινονται πιο αστεια οταν ξες οτι το θεμα ηταν εξαρχης για τρολαρισμα
-
με yugo florida
-
Ο χρήστης odyssey έγραψε:
Με αυτόΤο αμάξι αυτό είναι απλά έρωτας...
(Αν δειτέ τι κάνει, και τι έχει πάνω, θα με καταλάβετε, είναι και πανέμορφο!!!)
-
Μουρη θα ηθελα να πουλαω με αυτο που μ αρεσει εμενα πρωτα απ ολα , και πανω απ ολα νιωθω οτι με εκφραζει και τη βρισκω να το οδηγω και να το κοιταζω.. Μουρη μπορεις να πουλας και με κατι που δεν ειναι κοινως αποδεκτο αρκει να σε κανει να νιωθεις εσενα ομορφα επισης.. Ολοι με saxoralla φτιαγμενα πιστευουν οτι πουλανε μουρη ας πουμε..
Ετσι απλα λοιπον brera,laguna coupe, 407 coupe, c6 κατι πανω απ ολα ξεχωριστο, σπανιο και ομορφο στα δικα μου ματια..
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
μ αυτο
η ψευτικη ειναι η εικονα η ο χειριστης ειναι για κλωτσιες.
-
Έχω ακούσει για χιονοστρωτήρα που έκανε άλματα, το τανκ δεν θα κάνει;
-
http://en.wikipedia.org/wiki/T-80
Με 27 άλογα στον τόνο και 70 χαώ τελική όλα γίνονται
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
http://en.wikipedia.org/wiki/T-80Με 27 άλογα στον τόνο και 70 χαώ τελική όλα γίνονται
Παρε ενα τετοιο Τ80 για αρχη και μετα το αλλο...
Εγω ενα απο αυτα τα 5 να μου εδιναν θα πηγαινα να πουλαγα μουρη.Ειδικα το καινουριο RS,το EVO και το S8.
Με ποιο αυτοκινητο θα πουλουσατε μουρη??