-
Εψαχνε στον κηπο ο τρομπας εγω ειδα που αναψαν τα φωτα με τον ανιχνευτή κίνησης και βγηκα 12 την νυχτα μου λεει οτι τσακωθηκε με την γυναικα του και του πεταξε το κινητο απο τα νευρα της μεσα το κινητο βρεθηκε αλλα πρωτα ειχε ριξη μια ματια στο μενου ο σκυλος μου αν δεν εβρισκα κινητο του ειπα οτι θα φωναζα την αστυνομια
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
.......
η είσοδος στην πολυκατοικία μας ειναι κατά το ήμισυ αθέατη και συχνά πυκνά όταν μπαίνω κάνω οτι μιλάω δυνατά στο τηλ με το 100 λέγοντας να έρθουν αμέσως γιατί ειδα κατι κλπ κλπ, αλλά κι αυτό επικίνδυνο ειναι ισως κ περισσότερο απο το να τουμπεκιάσεις...
θα φτάσουμε να κουναλάμε οπλα δλδ;;;
Μια καλή (και φθηνή) λύση για τέτοια σημεία που δεν φαίνεται εαν είναι κάποιος, είναι η τοποθέτηση προβολέα με ανιχνευτή κίνησης.
για να σου δώσω να καταλάβεις πώς ειναι το μέρος:
πόρτα γυάλινη (της πλάκας εννοείται, τι άλλο...), μολις την ανοίξεις βρίσκεσαι μπροστά στη σκάλα και ακριβώς διπλα ειναι ένας μικροσκοπικός διάδρομος 2 μέτρων μήκος που χωρά μονάχα 1 άνθρωπο και ουσιαστικά οδηγεί στο ασανσέρ, του οποίου η είσοδος ομως δεν είναι στο τέλος των 2 μέτρων αλλά παράπλευρα!
δλδ... κάνεις τα 2 μέτρα, πας αριστερά (μιας και δεξιά εινια η σκάλα που λέγαμε), καπάκι δεξιά και έφτασες. ε αυτό το δεξιά-αριστερά ειναι αθέατο 100%.
η ευλογη ερώτηση ειναι: μα καλά πόσο παράνομο ειναι όλο αυτό;! (πολλοί νόμοι ειναι που καταπατώνται, το είχαμε ψάξει). όλα αυτά γινονται επειδή ο καταστηματάρχης που βρίσκεται δίπλα απο την είσοδο της πολυκατοικίας έκανε ματσακουνιά πριν πολλάααα χρονια και απλά πηρε το μέρος αυτό (ουσιαστικά πήρε ένα κομμάτι τουλάχιστον 4χ4 μέτρων απο την είσοδο για να φτιάξει το μαγαζί του). βεβαια υπάρχει και ο νομος που λεει οτι με το πέρας 25 χρόνων νομιζω κι αν κανείς δεν κάνει τπτ, τοτε παραμένει δικό του ή καπως έτσι (χρησικτησία;; κάτι τέτοιο)
στο εκπληκτικό σχημα που εφτιαξα φαινεται το ζητημα
ουσιαστικά το μωβ θα επρεπε να ήταν κιτρινο
Κάνε ντρίπλα και πήγαινε από τις σκάλες
Πέρα από την πλάκα έχεις πέσει σε περίπτωση. Φροντίστε τουλάχιστον μόλις μπαίνετε μέσα να φωτίζεται καλά το μέρος (τουλάχιστον από σκιές/ ήχο), ώστε να μπορείς να καταλάβεις εαν κρύβεται κάποιος. Δεν είναι κακή ιδέα να τοποθετηθεί εκεί ένας μικρός προβολέας με ανιχνευτή κίνησης (τις ώρες που δεν θες να ανάβει τον κλείνεις από κανονικό διακόπτη όπως τα υπόλοιπα φώτα).
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
...στο τελος δαγκωσε σοβαρα ενα γειτονα του (του εκοψε τενοντα ) και του καναν ευθανασια του κακομοιρουΣτον σκύλο, ή στον γείτονα;
-
η αληθεια ειναι οτι του γειτονα θα του αξιζε..
-
Σκεφτόμουν αντί για σκύλο να πάρω κάτι τέτοιο:
Άραγε να μπορώ να βρω σε pet shop;
-
Εναν δρακο του Κομόντο;Oχι δεν πουλανε αλλα ουτως ή αλλως κινδυνευεις εσυ περισσοτερο απο τους potential εισβολεις
-
Αντί απάντησης στον φίλτατο angel παραθέτω τι έπαθε ο τελευταίος που προσπάθησε να παραβιάσει την αυλή μας αγνοώντας τη σχετική προειδοποίηση:
Kαι το καλό είναι ότι δεν μένουν στοιχεία για το δικαστήριο...
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Εναν δρακο του Κομόντο;Oχι δεν πουλανε αλλα ουτως ή αλλως κινδυνευεις εσυ περισσοτερο απο τους potential εισβολειςαμα σε ξερουν δε σε πειραζουν , δεν εχει καταγραφει κανενας θανατος ιθαγενη απο κομοντο, μονο λευκοι
προσοχη να μην τους πλυνετε το στομα, χανουν την αποτελεσματικοτητα τους
-
Εναν δρακο του Κομόντο;Oχι δεν πουλανε αλλα ουτως ή αλλως κινδυνευεις εσυ περισσοτερο απο τους potential εισβολεις
αμα σε ξερουν δε σε πειραζουν , δεν εχει καταγραφει κανενας θανατος ιθαγενη απο κομοντο, μονο λευκοι
προσοχη να μην τους πλυνετε το στομα, χανουν την αποτελεσματικοτητα τους
με τη δυσοσμία εξοντώνουν τα θύματά τους;
-
οχι με τα βακτηριδια που ζουν στο στομα τους..
δαγκωνουν το θυμα τους και μετα αραζουν περιμενοντας το να πεθανει αυτο μπορει να παρει ωρα (δε θυμαμαι αν ηθελε και μερες ) αλλα καποια στιγμη η μολυνση θα το σκοτωσει -
QsisVTS εισαι λαθος και λαθος.
Δράκοι του Κομόντο σκότωσαν ψαρά
Ένας ψαράς στην Ινδονησία σκοτώθηκε από δράκους του Κομόντο (Varanus komodoensis) σύμφωνα με τις αρχές της χώρας. Δεν είναι το πρώτο περιστατικό.Αντίθετα με ό,τι πίστευαν μέχρι σήμερα οι ερπετολόγοι, ο δράκος του Κομόντο -η μεγαλύτερη σαύρα του κόσμου και η μόνη που επιτίθεται σε ανθρώπους- παράγει ένα ισχυρό δηλητήριο που προκαλεί ακατάσχετη αιμορραγία.
Μέχρι σήμερα, οι επιστήμονες νόμιζαν ότι τα θύματα πεθαίνουν όχι από δηλητήριο, αλλά από σηψαιμία, λόγω των επικίνδυνων μικροβίων που ζουν πάνω στα βρόμικα δόντια του δράκου. Τώρα, Αυστραλοί ερευνητές ανακαλύπτουν την ύπαρξη ενός ιοβόλου αδένα, παρόμοιου με αυτούς που υπάρχουν πάνω από τα δόντια των φιδιών. -
και πού θες να ξερω αυτη τη νεα εξελιξη για τους κομοντο?
μεχρι τωρα ηξερα για τη μπιχλα που ζουσε στο στομα τους, καλα μετα απο τοσο καιρο το πηραν χαμπαρι οτι ειναι δηλητηριο?
-
Σημασία έχει ότι όποιος τολμήσει να μπει στην αυλή μου θα πεθάνει.
Τώρα η αιτία που θα πεθάνει είναι αδιάφορη. Ο δράκος μου να είναι καλά!
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Σημασία έχει ότι όποιος τολμήσει να μπει στην αυλή μου θα πεθάνει.Τώρα η αιτία που θα πεθάνει είναι αδιάφορη. Ο δράκος μου να είναι καλά!
Μονο που κινδυνευεις και εσυ αμα μπεις στην αυλη σου,αλλα απο οτι καταλαβαινω δεχεσαι να πληρωσεις αυτο το τιμημα
-
οχι με τα βακτηριδια που ζουν στο στομα τους..
δαγκωνουν το θυμα τους και μετα αραζουν περιμενοντας το να πεθανει αυτο μπορει να παρει ωρα (δε θυμαμαι αν ηθελε και μερες ) αλλα καποια στιγμη η μολυνση θα το σκοτωσειοχι μερες αλλα ωρες...
οντως τα βακτηριδια που εχουν ειναι τοσο ισχυρα και τοσο πρωτογονα που σκοτωνουν αμεσως...
φαντασου ανωτερα και απο ελληνα πολιτικο...αν και πλεον οι αποψεις ειναι πολλες
http://www.wild-anima.gr/content/view/610/83/lang,el/τι πανεμορφο ζωο...
για τον κομοντο λεω....
-
Να και το δικό μου ζώο
-
αχ τι γλυκουλι!!!!!!!
γουτσου γουτσου!!!!!!!
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
αχ τι γλυκουλι!!!!!!!γουτσου γουτσου!!!!!!!
νταξει.. σ'αυτή την φωτο είναι στις χαρές της
-
Αδεσποτο ηταν και το μαζεψες;
Αντε να αρχισουμε την μαζικη εκτροφη και να κανουμε παρκο -
Δεν χρειαζεται,θα κανει εισαγωγη ο Πατρινος τα τσουπακαμπρα !!
Ισα ισα τη γλιτωσαμε..