-
τι γινεται ρε παιδιά
μεγαλώνει με γεωμετρικη προοδο, πλεον δεν μπορείς να προφυλαχθείς απο που πουθενά
χθες άκουσα στις ειδήσεις οτι μια κοπέλα δέχθηκε επίθεση στο σπιτι της ενώ περιμενε να της φέρουν την παραγγελία της απο κάποια πιτσαρία (με λίγα λογια ηταν συνεννοημένοι!!!)
η είσοδος στην πολυκατοικία μας ειναι κατά το ήμισυ αθέατη και συχνά πυκνά όταν μπαίνω κάνω οτι μιλάω δυνατά στο τηλ με το 100 λέγοντας να έρθουν αμέσως γιατί ειδα κατι κλπ κλπ, αλλά κι αυτό επικίνδυνο ειναι ισως κ περισσότερο απο το να τουμπεκιάσεις...
θα φτάσουμε να κουναλάμε οπλα δλδ;;;
-
πρεπει να επιτραπει η οπλοφορια, ειναι η μονη λυση
-
αμεση συγχωνευση αν και δε νομιζω οτι εκει ηθελε να το παει ο joe bar το θεμα
-
γιατί συγχωνεύτηκε το θεμα;;;
η απάντηση στην εγκληματικότητα ειναι δλδ η οπλοκατοχή;!;!
περισσότερο ειχα στο νου μου κάποια 'τιψ' που θα διναμε, χωρίς τη χρήση οπλου βέβαια
ctrl+z παρακαλώ
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
γιατί συγχωνεύτηκε το θεμα;;;
η απάντηση στην εγκληματικότητα ειναι δλδ η οπλοκατοχή;!;!
περισσότερο ειχα στο νου μου κάποια 'τιψ' που θα διναμε, χωρίς τη χρήση οπλου βέβαια
ctrl+z παρακαλώ
Εσυ ρωτας για οπλα και αν πρεπει να κουβαλαμε.
Βρηκα και αλλο θεμα που ισως ειναι πιο κοντινο αφου αφορα αποπειρα ληστειας -
μια καλη λυση τουλαχιστον οταν εισαι σπιτι σου , ειναι το σπιτι χρηματοκιβωτιο
για καλη μας τυχη δε μας εχουν κλεψει ποτε, αλλα δεν ειναι και ευκολο να μπουν εδω μεσα
βεβαια ο,τι εχουμε να το χρησιμοποιουμε, οχι σα μερικους που βλεπω να εχουν πορτες ασφαλειας και φευγοντας απλα να τις κλεινουν..
ειδικα αυτες με μια ταυτοτητουλα ανοιγουν για πλακα
(μου το εδειξε η αδερφη μου και δεν το πιστευα ) -
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
.......η είσοδος στην πολυκατοικία μας ειναι κατά το ήμισυ αθέατη και συχνά πυκνά όταν μπαίνω κάνω οτι μιλάω δυνατά στο τηλ με το 100 λέγοντας να έρθουν αμέσως γιατί ειδα κατι κλπ κλπ, αλλά κι αυτό επικίνδυνο ειναι ισως κ περισσότερο απο το να τουμπεκιάσεις...
Μια καλή (και φθηνή) λύση για τέτοια σημεία που δεν φαίνεται εαν είναι κάποιος, είναι η τοποθέτηση προβολέα με ανιχνευτή κίνησης.
-
Ή ενα ροτβαιλερ στην εισοδο της πολυκατοικιας
-
ειχε ενας φιλος μου ενα αγριο σκυλι, το οποιο ακομα και οταν ηταν ο ιδιος μπροστα (αν ξεχνουσε να δωσει την εντολη να κατσει) δαγκωνε μεχρι και φιλους μας
στο τελος δαγκωσε σοβαρα ενα γειτονα του (του εκοψε τενοντα ) και του καναν ευθανασια του κακομοιρου
αν θες να ειναι και αποτελεσματικο , μαλλον πρεπει να ειναι και σωστα εκπαιδευμενο
αν ειναι μονο να γαυγιζει, δεν εχει νοημα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ειχε ενας φιλος μου ενα αγριο σκυλι, το οποιο ακομα και οταν ηταν ο ιδιος μπροστα (αν ξεχνουσε να δωσει την εντολη να κατσει) δαγκωνε μεχρι και φιλους μαςστο τελος δαγκωσε σοβαρα ενα γειτονα του και του καναν ευθανασια του κακομοιρου
αν θες να ειναι και αποτελεσματικο , μαλλον πρεπει να ειναι και σωστα εκπαιδευμενο
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ειχε ενας φιλος μου ενα αγριο σκυλι, το οποιο ακομα και οταν ηταν ο ιδιος μπροστα (αν ξεχνουσε να δωσει την εντολη να κατσει) δαγκωνε μεχρι και φιλους μαςστο τελος δαγκωσε σοβαρα ενα γειτονα του (του εκοψε τενοντα ) και του καναν ευθανασια του κακομοιρου
Έχει! Γιατί ο άλλος δεν ξέρει πως απλά γαβγίζει !
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
ειχε ενας φιλος μου ενα αγριο σκυλι, το οποιο ακομα και οταν ηταν ο ιδιος μπροστα (αν ξεχνουσε να δωσει την εντολη να κατσει) δαγκωνε μεχρι και φιλους μας
στο τελος δαγκωσε σοβαρα ενα γειτονα του (του εκοψε τενοντα ) και του καναν ευθανασια του κακομοιρου
καλυτερη και φθηνοτερη λυση ειναι απλα να βαλεις ενα συναγερμο.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
καλυτερη και φθηνοτερη λυση ειναι απλα να βαλεις ενα συναγερμο.
Οχι ! Δεν υπάρχει κίνδυνος δαγκώματος!!!
-
συνηθως αυτα που γαυγιζουν , απλα γαυγιζουν τσαμπα μαγκες
το συγκεκριμενο δε πολυγαυγιζε παντως
σαν συναγερμος παντως ειναι καλα, αν και εδω στη γειτονια εχουμε πολλα που γαυγιζουν και χτυπιουνται επειδη ειδαν απλα μια γατα.. εκει κατανταει σπαστικο
-
Τα 'κακά' killer σκυλιά χρησιμοποιούν και το όπλο του αιφνιδιασμού. Ο στόχος τους δεν είναι να σε φοβήσουν αλλά να σε φάνε...
-
ακριβως αυτο εννοουσα, το δολοφονικα ειναι πολυ υπουλα
αυτα που γαυγιζουν μπορει ακομα και να ορμηξουν κατα πανω σου, αλλα τελευταια στιγμη θα κανουν πισω
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
.......
η είσοδος στην πολυκατοικία μας ειναι κατά το ήμισυ αθέατη και συχνά πυκνά όταν μπαίνω κάνω οτι μιλάω δυνατά στο τηλ με το 100 λέγοντας να έρθουν αμέσως γιατί ειδα κατι κλπ κλπ, αλλά κι αυτό επικίνδυνο ειναι ισως κ περισσότερο απο το να τουμπεκιάσεις...
Μια καλή (και φθηνή) λύση για τέτοια σημεία που δεν φαίνεται εαν είναι κάποιος, είναι η τοποθέτηση προβολέα με ανιχνευτή κίνησης.
για να σου δώσω να καταλάβεις πώς ειναι το μέρος:
πόρτα γυάλινη (της πλάκας εννοείται, τι άλλο...), μολις την ανοίξεις βρίσκεσαι μπροστά στη σκάλα και ακριβώς διπλα ειναι ένας μικροσκοπικός διάδρομος 2 μέτρων μήκος που χωρά μονάχα 1 άνθρωπο και ουσιαστικά οδηγεί στο ασανσέρ, του οποίου η είσοδος ομως δεν είναι στο τέλος των 2 μέτρων αλλά παράπλευρα!
δλδ... κάνεις τα 2 μέτρα, πας αριστερά (μιας και δεξιά εινια η σκάλα που λέγαμε), καπάκι δεξιά και έφτασες. ε αυτό το δεξιά-αριστερά ειναι αθέατο 100%.
η ευλογη ερώτηση ειναι: μα καλά πόσο παράνομο ειναι όλο αυτό;! (πολλοί νόμοι ειναι που καταπατώνται, το είχαμε ψάξει). όλα αυτά γινονται επειδή ο καταστηματάρχης που βρίσκεται δίπλα απο την είσοδο της πολυκατοικίας έκανε ματσακουνιά πριν πολλάααα χρονια και απλά πηρε το μέρος αυτό (ουσιαστικά πήρε ένα κομμάτι τουλάχιστον 4χ4 μέτρων απο την είσοδο για να φτιάξει το μαγαζί του). βεβαια υπάρχει και ο νομος που λεει οτι με το πέρας 25 χρόνων νομιζω κι αν κανείς δεν κάνει τπτ, τοτε παραμένει δικό του ή καπως έτσι (χρησικτησία;; κάτι τέτοιο)
στο εκπληκτικό σχημα που εφτιαξα φαινεται το ζητημα
ουσιαστικά το μωβ θα επρεπε να ήταν κιτρινο
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Τα 'κακά' killer σκυλιά χρησιμοποιούν και το όπλο του αιφνιδιασμού. Ο στόχος τους δεν είναι να σε φοβήσουν αλλά να σε φάνε...Αν και οφφ τοπικ το δικο μου το ροτβαιλερ μια φορα που χρειαστηκε να επεμβει σε καποιον που πηγε να πηδηξει την μαντρα του σπιτιου (2μετρα) για να πιασει λεει το κινητο του που του επεσε του ορμηξε χωρις καν να γαυγισει και τον πεταξε κατω και τον ειχε πιασει απο τον λαιμο κι αν δεν εβγαινα θα τον ειχε ξελαρυγγιασει
-
του επεσε το κινητο ?
επρεπε να ειχες και δικανο και να εβγαινες εξω (ξυπολυτος) και να του ελεγες:
get off my land or I'll fill you with leadκαι να εριχνες μια διπλα του
-
Πρόλαβε και το πήρε πριν του ορμήξει;
Μ' αρέσει πάντως αυτοί που κάνουν την λαδιά τις δικαιολογίες που βρίσκουν
Ισα ισα τη γλιτωσαμε..