-
Πάντα είχα αυτή την απορία τι κάνει ο λαός.
-
-
-
οχι βεβαια ..πρωτη φορα το ακουω αυτο..
-
Αν μου πλύνουν κανένα τζάμι...
και είναι Χριστούγεννα....
και εκφράσουν το θαυμασμό τους για το πόσο καλοάπλυτο έχω το αυτοκίνητο....
-
Τσιγγούνηδες!
-
-
Τι τσιγγούνηδες ρε συ;;;; Μια φορά η μητέρα μου του άφησε 5ευρο επειδή έπλυνε τα τζάμια
-
Mόνο σε έναν συγκεκριμένο πιτσιρικά που τον κόβω ότι είναι μετανάστης και τρέχει στην δουλειά. Είναι ευγενικός και μου καθαρίζει τα τζάμια. Όταν γεμίζω (σπάνια, συνήθως βάζω 20 ευρώ), μπορεί να του αφήσω μισό-ένα ευρώ (εξαρτάται πάλι αν και πως θα στρογγυλέψει το ποσό)
Σε άλλους, ποτέ.
Edit: τώρα που το σκέφτομαι, αυτό έχει συμβεί 1 ή 2 φορές.
-
Δεν πάω σε βενζινάδικα. Κλέβω από τα αυτοκίνητα των πελατώ βενζίνη και βάζω.
-
Άφηνα 1-2 γιούρος αν μου έπλενε κανά τζάμι, όχι επειδή μου έβαλε βενζίνη..
Αααααχ, ωραίες εποχές, είχα αυτοκίνητο τότε...
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Τι **τσιγγούνηδες **ρε συ;;;; Μια φορά η μητέρα μου του άφησε 5ευρο επειδή έπλυνε τα τζάμια -
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Δεν πάω σε βενζινάδικα. Κλέβω από τα αυτοκίνητα των πελατώ βενζίνη και βάζω.Γεια σου ρε Χρησταρα!
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Δεν πάω σε βενζινάδικα. Κλέβω από τα αυτοκίνητα των πελατώ βενζίνη και βάζω.YOU!!!
YOU are good YOU -
σαν να λεμε μπαινει ο κλεφτης τη νυχτα στο σπιτι μας, μας κλεβει ο,τι εχουμε και δεν εχουμε και στο τελος ξυπναμε, τον βλεπουμε και τι λεμε??
'ψιτ μικρε ξεχασες το rolex.. στο δεξιο συρταρι ειναι.. ' -
Ποτέ για βενζίνη. Για πλύσιμο μερικές φορές.
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Ποτέ για βενζίνη. Για πλύσιμο μερικές φορές.+1
αλλά εκεί που βάζω δεν πλένουν τζάμια...άρα ΠΟΤΕ...και δεν καταλαβαίνω γιατί να τους αφήσω άλλωστε.
-
Ο χρήστης Mafioso έγραψε:
σαν να λεμε μπαινει ο κλεφτης τη νυχτα στο σπιτι μας, μας κλεβει ο,τι εχουμε και δεν εχουμε και στο τελος ξυπναμε, τον βλεπουμε και τι λεμε??
'ψιτ μικρε ξεχασες το rolex.. στο δεξιο συρταρι ειναι.. 'Πολύ Καλό!!!
Πέρα από την πλάκα, δεν έχω αφήσει ποτέ tip σε βενζινά. Για την ακρίβεια δεν είχα ακούσει καν ότι υφίσταται ως χειρονομία.
-
μια φορα μονο αφησα στα χανια,οταν ο πιτσιρικας ενω μου φουλαρε το ρεζερβουαρ,καθαρισε ολα τα τζαμια,μπρος,πισω,πλαι,
και μετα με ενα πανακι καθαρισε τις ζαντες .
του εδωσα 3 ευρω θυμαμαι.
αλλιως ποτε,μιας και το μονο που κανανε ηταν να βαζουνε βενζινη. -
Μονο σε κανεναν μικρο που πλενει τα τζαμια
Αφήνουμε tip στον βενζινά?