-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Μήπως θα έπρεπε να το ξανασκεφτούμε και στην **Ελλάδα **για να πληρώνουμε λιγότερα?Άτοπες αυτές οι 2 λέξεις στην ίδια πρόταση...
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Στις ΗΠΑ μέχρι τώρα όπου έχω βάλει λειτουργεί ως εξής: Βάζεις την πιστωτική/χρεωστική σου κάρτα πρώτα. Ξεκινάς ανεφοδιασμό. Μόλις τελειώσεις, βάζεις το 'όπλο' στη θέση του και αυτόματα χρεώνεσαι το ποσό που μόλις έχεις βάλει. Δεν έχω δοκιμάσει να πληρώσω μέσα, ή με μετρητά, οπότε δεν ξέρω να πω τί παίζει σε αυτή την περίπτωση.Οταν θελεις να πληρωσεις με μετρητα, πας μεσα και προπληρωνεις το ποσο και αυτος απο μεσα 'δινει το ΟΚ' στην αντλια. Το προβλημα ειναι οταν θελεις να φουλαρεις ΚΑΙ να πληρωσεις με μετρητα (π.χ. αν επιστρεφεις νοικιαρικο): Βραχυκυκλωνουν τελειως, γιατι πρεπει να ανοιξουν την παροχη χωρις να εχουν παρει τα λεφτα, αφου το ποσο ειναι αγνωστο. Τελικα κατεληγα να αφηνω το διαβατηριο μου ή να ερχεται ο υπαλληλος μαζι μου
-
Ναι, έτσι το φανταζόμουν κι εγώ. Γενικά πάντως βραχυυκυκλώνουν με οτιδήποτε είναι 'εκτός προγράμματος'.
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Οταν θελεις να πληρωσεις με μετρητα, πας μεσα και προπληρωνεις το ποσο και αυτος απο μεσα 'δινει το ΟΚ' στην αντλια. Το προβλημα ειναι οταν θελεις να φουλαρεις ΚΑΙ να πληρωσεις με μετρητα (π.χ. αν επιστρεφεις νοικιαρικο): Βραχυκυκλωνουν τελειως, γιατι πρεπει να ανοιξουν την παροχη χωρις να εχουν παρει τα λεφτα, αφου το ποσο ειναι αγνωστο. Τελικα κατεληγα να αφηνω το διαβατηριο μου ή να ερχεται ο υπαλληλος μαζι μου
Μάλλον εξαρτάται από την περιοχή. Σε μέρη με χαμηλή εγκληματικότητα γέμιζα κανονικά και πλήρωνα έπειτα μέσα στο ταμείο με μετρητά.
Αφήνουμε tip στον βενζινά?