-
Πάρτο!
Οι τριγμοί που αναφέρθηκαν παραπάνω είναι λόγω roadster (μέχρι και η slk τρίζει) δεν πρέπει να σε ανησυχούν. Το coupe είναι αισθητά πιο 'ήσυχο'.
Στην τελική, όταν έρθει, πήγαινε μια βόλτα μαζί του να το δείς.
Τα 0-100 στο 150άρι είναι 8.6 και στο 180άρι 7.8 -
Δεν ξέρω την αγορά και τις τιμές αλλά δεν είναι εύκολο να βρεις αυτοκίνητο με τόσα λίγα χλμ (πραγματικά χλμ) από άνθρωπο που γνωρίζεις κι εμπιστεύεσαι. Προσωπικά αυτό δεν εξαγοράζεται με όσες άλλες ευκαιρίες και να βρεις.
Πρακτικά αγοράζεις χωρίς παζάρια, χωρίς άγχος, χωρίς να τρέχεις σε μηχανικούς μήπως κάτι σου κρύβουνε κλπ. Όλα αυτά το κάνουν μια αρκετά πιο εύκολη και συμφέρουσα αγορά... -
Εφόσον είναι καλή η τιμή (σύμφωνα με αυτά που υποστηρίζουν οι περισσότεροι) και δεν είσαι σίγουρος για το πόσο γρήγορο θα σου φανεί, πόσο κλειστοφοβικό κλπ, γιατι δεν το παίρνεις να το δεις και μετά απο κανα 3μηνο-6μηνο να το δώσεις όσο το πήρες....????(αν δεν σε ικανοποιήσει δηλαδή....)
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Εφόσον είναι καλή η τιμή (σύμφωνα με αυτά που υποστηρίζουν οι περισσότεροι) και δεν είσαι σίγουρος για το πόσο γρήγορο θα σου φανεί, πόσο κλειστοφοβικό κλπ, γιατι δεν το παίρνεις να το δεις και μετά απο κανα 3μηνο-6μηνο να το δώσεις όσο το πήρες....????(αν δεν σε ικανοποιήσει δηλαδή....)Δυστυχώς τα δεδομένα άλλαξαν και δεν εξαρτάται από εμένα το αν θα το πάρω ή όχι. Την άλλη Παρασκευή θα ξέρω μάλλον. Μέχρι τότε θα έχω άφθονο χρόνο (και αγωνία) να αποφασίσω αν τελικά μου κάνει ή όχι.
Σας ευχαριστώ όλους όσους για τις απόψεις σας.
-
Σήμερα το πρωί έριξα και μια γρήγορη ματιά στο αυτοκίνητο. Έχει κάποιες γρατζουνίτσες (κυρίως στις γωνίες, από ξεπαρκάρισμα), ένα χτυπηματάκι χαμηλά στο φτερό και ... πιτσιλιές από μπογιά στο καπό (ειδικά αυτές κάνουν μπαμ!). Το υπόλοιπο αυτοκίνητο είναι σαν καινούργιο (λάμπει μέσα-έξω) και τα χιλιόμετρα κάτι λιγότερο από 20.000 και καινούργια λάστιχα με την παράδοση. Οι μπογιές, σύμφωνα με το παιδί που το πουλάει, δε φεύγουν και θέλουν φαναρτζή. Πιστεύω ότι, δεδομένης και της τιμής πώλησης, τα παραπάνω είναι λεπτομέρειες. Βέβαια δε γνωρίζω αν οι λεπτομέρειες αυτές είναι εύκολο να αντιμετωπιστούν με επιτυχία. Κυρίως με απασχολεί το καπό. Δηλαδή, το αν θα το βάψω σε γνωστό μου φανοποιό ή στην αντιπροσωπεία και αν μετά θα φαίνεται ότι είναι βαμμένο. Και φυσικά με απασχολεί και το κόστος της όλης ιστορίας
Μήπως τελικά δεν είναι τόσο ευκαιρία; Αλλά, du poust, πόσο θα κοστίζει ένα βάψιμο στο καπό; -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Μήπως τελικά δεν είναι τόσο ευκαιρία; Αλλά, du poust, πόσο θα κοστίζει ένα βάψιμο στο καπό;
Γύρω στα 100-150 ευρώ φαντάζομαι (ξέροντας ότι ένα φτερό ή μια πόρτα κοστίζουν γύρω στα 100)
-
Στους καλούς(=ακριβούς) φαναρτζήδες το κάθε κομμάτι κοστίζει τουλάχιστον 150 ευρώ.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Στους καλούς(=ακριβούς) φαναρτζήδες το κάθε κομμάτι κοστίζει τουλάχιστον 150 ευρώ.στους καλους κοστιζει 100 ευρω το κομματι εκτος απο το καπο και ουρανο που ειναι πιο μεγαλα κοστιζουν το 120-150 το καπο και 150-200 ο ουρανος.τα ξερω λογο ...δουλειας
-
οκ το Αudi απλα να ξερεις οτι εχει μεγαλη καταναλωση.
12,6 λιτρα μεση καταναλωση δεν ειναι κ λιγα... -
Ωραία, ησύχασα. Εγώ φοβόμουν για καμιά 500άρα (πλήρης άγνοια από φαναρτζοδουλειές.. ευτυχώς )
Ο χρήστης panosm25 έγραψε:
οκ το Αudi απλα να ξερεις οτι εχει μεγαλη καταναλωση.
12,6 λιτρα μεση καταναλωση δεν ειναι κ λιγα...Καθόλου λίγα... μάλλον θα μου κακοφανεί μετά τα 5,8 του smartακίου . Πιστεύω πως θα το ξεπεράσω όμως
-
Skotch πάρε μια ιδέα από κατανάλωση ΤΤ 150
http://www.spritmonitor.de/en/detail/105555.html
και από άλλα για όταν το ανεβάσεις...
http://www.spritmonitor.de/en/overview/ ... ear_e=2005
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
και από άλλα για όταν το ανεβάσεις...
http://www.spritmonitor.de/en/overview/ ... ear_e=2005Τουλάχιστον ξεκαθάρισα κάτι: Δε θα το ανεβάσω!
Πάντως μια χαρά τη βλέπω την κατανάλωση για το 150άρι. Σχεδόν όσο καίει το 1600άρι που έχω τώρα. Δε 'ν κακό
-
Αν φοβασαι οτι θα σου ειναι αργο ή κλειστοφοβικο γιατι δεν το παιρνεις να το κανεις μια βολτα με τον φιλο σου.Πηγαινε το Αττικη οδο ή βαρκιζα-αναβυσσο και εκει θα καταλαβεις αν ειναι το αμαξι που θελεις.
Για τις γρατζουνιες μπορεις να το πας και στα 'chipaway' που απο οτι εχω ακουσει κανουν θαυματα.(αν και λογω της επιτυχιας τους εχουν τσιμπησει αρκετα τις τιμες τους)
Για τα xenon δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια αλλα απο οτι ειχα ψαξει πριν κανα χρονο σε φορουμ κανουν 300-400Ε και καλες μαρκες μαλιστα.
Τα τυπου xenon κανουν γυρω στα 120Ε.Τελος για την καταναλωση εγω με λεον 1,6 kanv 11,5lt/100χμλ. οποτε τα 12,5lt για το ΤΤ ειναι τιποτα. (εκτος αν εχεις συνηθισει να μετακινησε με 50αρι παπακι... )
-
Μετά από διπλωματικό μαραθώνιο το TT έκλεισε. Εντός των ημερών το παραλαμβάνω
Τώρα μένει να ασχοληθώ με τα της μεταβίβασης
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Μετά από διπλωματικό μαραθώνιο το TT έκλεισε. Εντός των ημερών το παραλαμβάνωΤώρα μένει να ασχοληθώ με τα της μεταβίβασης
μπράβο μπράβο μπράβο!
καλοτάξιδο!
τελικά τι έγινε; πως ξεπέρασες τον ανταγωνισμό;
-
Ε μην γίνεσαι και αδιάκριτος.
-
ωραίος !!
-
Όχι όχι, δεν είναι αδιάκριτος Απλά είναι λίγο μεγάλη η ιστορία και μάλλον καθόλου ενδιαφέρουσα
Μόλις το πάρω στα χέρια μου θα μπω σε λεπτομέρειες. Μέχρι τότε κρατάω μια πισινή. Και οι τοίχοι έχουν αυτιά
Σας ευχαριστώ παίδες για το ενδιαφέρον
-
Καλοτάξιδο παίδαρε!
-
Tι χρωμα ειναι??
Καλοταξιδο , καλα εκανες...
Audi TT Mk1 Forum