-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Εγώ πάντως σε αυτή την κατηγορία μόνο ένα αυτοκίνητο θα έπαιρνα,ειδικά ως μεταχειρισμένο.HONDA S2000.
Ανώτερο μηχανολογικά από άκρη σε άκρη. Πολύ καλύτερο κιβώτιο και τιμόνι. Πιο άκαμπτο, οπωσδήποτε πιο αξιόπιστο πιο διασκεδαστικό και το μοτέρ είναι όλα τα λεφτά.
Και κάτι εντελώς υποκειμενικό: ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ 'αντρικό' σε όψη Ακόμη και σε κόκκινο!!
Το ΤΤ υπερέχει στην πολυτέλεια και στο φινίρισμα και... στις ραφές των καθισμάτωνμηπως ... λεω μηπως αυτο ειναι και πιο αντρικιο και κατα συνεπεια και πιο επικινδυνο???
-
Καλά, η προσφώνηση 'αντρίκιο' είναι χιουμοριστική
-
Ο χρήστης alfasud έγραψε:
king manos
φυσικα δυστυχηματα θα γινονται παντα αλλα σε αυτην την περιπτωση εχουμε μια κατασταση η οποια αναγνωριστικε απο την VAG και γιαυτο προχωρησαν σε ενεργειες βελτιωσεων!
Μην ξεχνας οτι αυτο εγινε μετα το τραγικο και υποτιμητικο για αυτην περιστατικο οτι δικο της αυτοκινητο με δικο της οδηγο θα αποδυκνειε μπροστα σε κοσμο οτι αυτα τα ατυχηματα ηταν λαθος απειρων οδηγων!
Χαιρετησματα
ΣπυροςΟποσδήποτε και συμφωνώ αλλα προχώρησαν σε ανάκλιση των αυτοκινήτων και τα επόμενα μοντέλα ήταν διορθωμένα.
η παρατήρησή μου είχε να κάνει με την λανθασμένη (κατα τη γνώμη μου) απαντησή αφου η ερώτηση του ενδιαφερόμενου ήταν άλλη.Υ.Γ
Το ίδιο είχε κάνει και η mercedes-benz με τα πρώτα Aclass και τόσες άλλες εταιρίες (οπού είχαν ή δεν είχαν νέκρους) σε δοκιμές αλλα δεν είναι αυτό σημείο αναφοράς για μια ερώτηση περι αξιοπιστίας -
Tο προηγούμενο ΤΤ είχε όντως σοβαρό ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΟ πρόβλημα και όχι συμπεριφοράς της ανάρτησης, βασικά.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Εάν εχεις να το συντηρήσεις,παρτο με κλειστά μάτια,και πούλα το όποτε το βαρεθείς,θα βρεις αγοραστες.Τα προβλήματα στα ηλεκτρικά του δεν σπανίζουν,και οι πασης φύσεως θόρυβοι ειναι πιθανοί επίσης.Παντως η οροφή δεν κανει θορυβο στα πολλά.Αν εισαι τύπος που ακούει ένα 'τσικ' και τρελαίνεται,μην το παρεις.Παντως πρεπει να σκεφτείς εάν όντως θες 4χ4 ή αν θα ήσουν μια χαρά με το 180ίππο μοντέλο!Νομιζω οτι ο Τιγρης λεει τα πραγματα με το ονομα τους.
Αν 'τα χεις, παρτο'.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Μετα απο 25 περιπου νεκρους η Αουντι εκανε αυτες τις σημαντικες μετατροπες στην πισω αναρτηση και αεροδυναμικη.......... για να μην σηκωνεται σαν αεροπλανο σε ορισμενες καταστασεις!(εξοδο απο αουτομπαν με την ιλιγγιωδη ταχυτητα των 140 Χμ και ανω!)
Σε επισημη επιδηξη της εταιριας των αυτοκινητων του λαου, για να αποδειξει οτι το αυτοκινητο ειναι ασφαλες, επαναληφτηκε η ιδια κατασταση και το αυτοκινητο, ιδιοκτησια της εταιριας των αυτοκινητων του λαου, με δικο της οδηγο, σηκωθηκε σαν αεροπλανο στην αουτομπαν και κατεληξε στο αντιθετο ρευμα και τρακαρησε με ενα φορτηγο!Το αυτοκινητο της εταιριας του λαου διαλυθηκε σε κομματακια καθως και ο οδηγος του!
ΤΟΤΕ,Δεν τα λες καλά γιατί προφανώς δεν τα ξέρεις καλά...
Το ΤΤ ήταν ένα ΑΝΤΡΙΚΟ αυτοκίνητο που όπως όλα τα καθώσπρέπει αυτοκίνητα (106 ραλί, 205 κ.λ.π. ) με το άφημα του γκαζιού γύριζε την ουρά του.
Αυτό το χαρακτηριστικό έστειλε πολλούς ανυποψίαστους Γερμανούς και Γερμανίδες στις μπαριέρες. Τότε απόφασίστηκε η τοποθέτηση της πίσω αεροτόμής να γίνουν κάποιες αλλαγές στις ρυθμίσεις της πίσω ανάρτησης και η τόποθέτηση του ESP.
Θυμάμαι χαρακτηριστικά όταν ξέσπασε ο σάλος και μπορούσες να κάνεις όλες τις παραπάνω αλλαγές δωρεάν, την τοποθέτηση των 4Τροχών:'Το ΤΤ σχεδιάστηκε σωστά, όπως ταιριάζει σε ένα σπορ κουπέ, την πρώτη φορά. Όσοι το αγόρασαν «κατά λάθος», μπορούν να απευθυνθούν στην ελληνική αντιπροσωπεία, όπου και εντελώς δωρεάν θα γίνουν οι αλλαγές στην ανάρτηση, ενώ έναντι 180.000 δρχ. το αυτοκίνητο ταξιδεύει στη Γερμανία για να αποκτήσει και σύστημα ESP. Εμείς, πάντως, σας είπαμε την άποψή μας: αν αποκτήσατε τετρακίνητο ΤΤ συνειδητά, μην το πειράξετε, κρατήστε το «σωστό». Aλλωστε, το δικαίωμα της μετατροπής δεν χάνεται, αλλά παραμένει ακόμα και για τον επόμενο αγοραστή, άρα, δεν επηρεάζεται η αξία μεταπώλησης.'
Ορίστε και ολόκληρο το άρθρο
http://library.techlink.gr/4t/article.a ... ticle=6684ΠΗγαίνετει μόνο 'κάτω-κάτω' εκεί που γράφει '*«Σκάνδαλο» και βελτιώσεις *'
Σε γενικές γραμμές συμφωνώ μαζί σου.
Αλλά, ηρεμήστε ρε παιδιά, το ΤΤ είναι-ένα ακόμα-ασφαλές αυτοκίνητο αυτή τη στιγμή.
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Αλλά, ηρεμήστε ρε παιδιά, το ΤΤ είναι-ένα ακόμα-ασφαλές αυτοκίνητο αυτή τη στιγμή.
Ναι αλλα ανηκει στο group VAG και οπως ξερεις καλα υπαρχει μια ευαισθησια με το εν λογω group απο ορισμενους...
-
Ο χρήστης frogy έγραψε:
Ναι αλλα ανηκει στο group VAG και οπως ξερεις καλα υπαρχει μια ευαισθησια με το εν λογω group απο ορισμενους...
Σε λίγο θα ακούσω ότι το Panda έχει καλύτερη κατευθυντικότητα στην εθνική από ένα ΤΤ.....
Ήμαρτον !
-
technik
Εισαι εκτος θεματος τωρα!
kingk manos
Απλα αυτο με την ασφαλεια το θεωρησα σαν υψιστης σημασιας γιαυτο το ανεφερα!Πολλοι δεν ξερουν με τι προβληματα ξεκινησε αυτο το μοντελο ισως!
Οσο για αξιοπιστια, δεν μπορουμε να πουμε οτι εδειξε καμμια καλη επιδοση!Ενα απο τα ποιο προβληματικα αυτοκινητα στην Αγγλια, πολλοι περιμενανε πανω απο 2 μηνες για να τους ερθουν καινουργια πηνεια αναφλεξεως!
Καποιος εγραψε οτι σαν Αλφιστι εχω κατι εναντιων της εταιριας των αυτοκινητων του λαου!Αυτο δεν ειναι αληθεια επειδη αυτα που αναφερω ειναι πραγματικοτητα και κατι που αναφερεται πολυ συχνα, τουλαχιστον εδω πανω, οταν βγαινουν στην δημοσιοτητα απο την εταιρια ετησιου ελεγχου των αυτοκινητων τα αποτελεσματα!
Σπυρος -
Σε αυτά τα χιλιόμετρα πολύ προσοχή και έλεγχος σε αμορτισερ, δίσκο και παρελκόμενα 600 euro το καθένα σε περίπτωση αλλαγής.
Λάστιχα ομοίως 500 euro το σετ.
κατανάλωση 11 λτ + ανάλογα το πόδι....
Από βλάβες σε ένα φίλο πρι ντο αλλάξει έσβησε εν κινήσει τρεις φορές χωρίς να μπορούν να βρούν το λόγο στο συνεργείο.
Είναι γρήγορο δεν έχει πλέον θέμα ασφάλειας θέλει προσοχή από πλευράς πρακτικότητας... κατα τα άλλα do it 1.8T power -
Σήμερα σταμάτησα στην Audi να δω ένα καινούριο ΤΤ, έτσι για χάρη συγκρίσεως με το μεταχειρισμένο και διαπίστωσα μετά χαράς ότι το εσωτερικό του είναι ακριβώς ίδιο τόσο από πλευράς εμφάνισης όσο και διακόσμου. Σαν καινούριο λοιπόν το ΤΤ που έχω δει.
Το θέμα είναι όμως ότι στη έκθεση είδα και το Α3 sportsback 2.0T quattro που μόλις σήμερα παραλάβανε...... Το ξέρω ότι ξεφεύγω από το θέμα που εγώ άνοιξα αλλά ... το καινούριο είναι αλλιώς. BTW τιμή του τελευταίου με το κλειδί στο χέρι 38.670 (η sport έκδοση εξοπλισμού). Η 120i της BMW έχει από 30.900 - 33.200, ανάλογα τον εξοπλισμό. Χμ.... μπερδεψόπουλος... -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Εγώ πάντως σε αυτή την κατηγορία μόνο ένα αυτοκίνητο θα έπαιρνα,ειδικά ως μεταχειρισμένο.
HONDA S2000.
Ανώτερο μηχανολογικά από άκρη σε άκρη. Πολύ καλύτερο κιβώτιο και τιμόνι. Πιο άκαμπτο, οπωσδήποτε πιο αξιόπιστο πιο διασκεδαστικό και το μοτέρ είναι όλα τα λεφτά.
Και κάτι εντελώς υποκειμενικό: ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ 'αντρικό' σε όψη Ακόμη και σε κόκκινο!!
Το ΤΤ υπερέχει στην πολυτέλεια και στο φινίρισμα και... στις ραφές των καθισμάτωνμηπως ... λεω μηπως αυτο ειναι και πιο αντρικιο και κατα συνεπεια και πιο επικινδυνο???
Είναι πολύ πιο πιθανό να δεις γκόμενα με ΤΤ, παρά S2000 Άρα είναι πιο αντρικό
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Σήμερα σταμάτησα στην Audi να δω ένα καινούριο ΤΤ, έτσι για χάρη συγκρίσεως με το μεταχειρισμένο και διαπίστωσα μετά χαράς ότι το εσωτερικό του είναι ακριβώς ίδιο τόσο από πλευράς εμφάνισης όσο και διακόσμου. Σαν καινούριο λοιπόν το ΤΤ που έχω δει.
Το θέμα είναι όμως ότι στη έκθεση είδα και το Α3 sportsback 2.0T quattro που μόλις σήμερα παραλάβανε...... Το ξέρω ότι ξεφεύγω από το θέμα που εγώ άνοιξα αλλά ... το καινούριο είναι αλλιώς. BTW τιμή του τελευταίου με το κλειδί στο χέρι 38.670 (η sport έκδοση εξοπλισμού). Η 120i της BMW έχει από 30.900 - 33.200, ανάλογα τον εξοπλισμό. Χμ.... μπερδεψόπουλος...Στη θέση σου , δεν θα έδινα 32Κ για μεταχειρισμένο ΤΤ.
Οπως είδες υπάρχουν πολλά καινούργια μοντέλα σε παραπλήσια τιμή , που όπως και να το κάνουμε είναι μια γενιά εμπρός από το ΤΤ. -
Mε 28.900 παίρνεις την Alfa Romeo GT. Ολοκαίνουργια, αστραφτερή και πανέμορφη!
-
Κι εγώ θα πρότεινα κάτι σε καινούριο. Δεν μπορείς να ξέρεις τι έχει πάθει αυτοκίνητο που οδηγούσε άλλος (ούτε εκείνος μπορεί να γνωρίζει εδώ που τα λέμε).
Α, και κάτι ακόμα: τα ΤΤ θεωρούνται από τα χειρότερα αυτοκίνητα στο θέμα της ορατότητας, είναι σωστά κλουβάκια. -
Απο προσωπικη εμπειρια εχοντας βεβαια το coupe.
Αν ειναι σε τελεια κατασταση......παρτο.
Το αμαξι ειναι απλως....ΤΡΑΙΝΟ.Και θα τελειωσω με ενα τεστ που εκανα,το οποιο σιγουρα θα γελασετε και ορισμενοι ισως και να ειρωνευτειτε,αλλά ειναι πραγματικοτητα.
Σε μια στροφη 130 μοιρών περιπου,με καλη ορατοτητα και αρκετο πλατος...την οποια μου αρεσει να την παιρνω πάντα με πολλά,την πήρα με 190 χιλιομετρα με ενα subaru 330 με μαμά αναρτηση.
Την ιδια στροφη την περασα με 205(μάλλον) με το tt και με μαμά αναρτηση επισης.Φυσικα και θα ημουν ηλιθιος αν πιστευα οτι το tt στριβει καλυτερα απο το subaru.Παντος σαν μαμά σου δινει την εντυπωση οτι το συναγωνιζεται στα ισια.
Αλλά μην αφησεις το ποδι απο το γκαζι στην στροφη με το tt.Παντως για πεταμα κώλων και άλλα τετοια απλά......δεν ισχυουν.Πιστεψε με.Αν θελεις να με ρωτησεις κατι άλλο...στην διαθεση σου,αρκει να ξερω.
-
Να σου πω κι εγω μια γνωμη η τιμη του εχω την εντυπωση πως ειναι καλη δεδομενου οτι πριν λιγες εβδομαδες γνωστος μου εφερε απο Γερμανια ακριβως το ιδιο αμαξι με δερμα μεσα και πληρωσε 22.500 εκει+ 6.000 τελωνειο +1.500 (περιπου) εξοδα για δυο ατομα ταξιδιου(αεροπλανο να πας καραβι απο ανκονα για πισω) δηλαδη ηρθε στα 30.000€.Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι πως τα χιλιομετρα, μου ειπαν, οτι σιγουρα δεν τα ειχαν πειραξει γιατι θα φαινοταν στον εγκεφαλο(οποιος ξερει κατι περι αυτου για AUDI ας πει).Εκεινο ειχε μολις 29.000.Οποτε εφοσον ισχυει αυτο μπορεις να διαποστωσεις και εαν ειναι πραγματικα τα χιλιομετρα του.
Επισης μου ειπαν οτι εκει το αμαξι το σηκωσαν πανω και το ψαξαν για τυχον κολλησεις με ΜΕΓΕΝΘΥΤΙΚΟ ΦΑΚΟ!! Μηπως ξερετε μαντρα στην Ελλαδα να κανει κατι αντιστοιχο?? -
Σε κάποια αυτοκίνητα το πείραγμα των χιλιομέτρων απαιτούν ξεκόλλημα και ξανακόλλημα τσιπ από τον εγκέφαλο οπότε είναι ανιχνεύσιμο από κάποιον που ξέρει. (μου το είπε άνθρωπος που έχει χρηματίσει σαν χιλιομετροκρύφτης!)
Η εντύπωσή μου από το TT Roadster με 180 άλογα ήταν: γρήγορο με καλή ακαμψία και αξιοπρεπή χώρο αποσκευών.
Κλειστό είναι πολύ κλειστοφοβικό, κάθεσαι πολύ βαθειά, μόνο το κεφάλι σου φαίνεται και δεν μπορείς να ακουμπήσεις το χέρι στο χείλος της πόρτας.
Ανοιχτό διαθέτει τζαμένιο ηλεκτρικό ανεμοθραύστη πίσω από τα καθίσματα που είναι αρκετά αποτελεσματικός μέχρι κάποια ταχύτητα.
Βέβαια το πώς αντιλαμβάνεται ο καθένας κάτι έχει να κάνει και με τι το συγκρίνει. Τα ανοιχτά είναι πιο τριζάτα και με λιγότερους χώρους.... Σε σχέση με άλλα ανοιχτά όμως δεν υστερεί κάπου (αλλά δεν είναι πισωκίνητο...)
Διαθέτει πολύ βαθύ ταμπλώ που όπως σε όλα τα ανοιχτά σκονίζεται και τότε είναι μπελάς να το ξεσκονίσεις....
Ακριβά ανταλλακτικά, πχ μοτεράκι για ρύθμιση ύψους προβολέων διατίθεται μόνο σε σετ με πολλά παρελκόμενα έναντι 275 ευρώ.... Δεν διατίθεται πχ το συγκεκριμένο εξαρτηματάκι που χάλασε αλλά αναγκάζεσαι να πάρεις όλο το σετ.... αυτό βέβαια συμβαίνει όλο και περισσότερο και σε άλλες μάρκες.
Οι ραφές τύπου γάντι baseball εμένα δεν μου αρέσουν.... -
Γνωστός μου θέλει να αγοράσει νέο ΤΤ 225 hp. Κάπου είδα το 'νέο' ΤΤ του 2005 - όντως βγαίνει τότε?
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Γνωστός μου θέλει να αγοράσει νέο ΤΤ 225 hp. Κάπου είδα το 'νέο' ΤΤ του 2005 - όντως βγαίνει τότε?Ακριβώς. Στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβρη του 2005.
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... 3&start=60
Audi TT Mk1 Forum