-
εγώ που δεν έχω heavy eyebrow ridge, αλλά έχω unibrow πόσο νεάτερνταλ είμαι;
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εγώ που δεν έχω heavy eyebrow ridge, αλλά έχω unibrow πόσο νεάτερνταλ είμαι;το γνωστο fast and furious αεροτομη?
μηπως εισαι νεο ειδος στην αλυσιδα? για να εχει μεγαλυτερη σταθεροτητα στις υψηλες ταχυτητες? -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
το γνωστο fast and furious αεροτομη?
μηπως εισαι νεο ειδος στην αλυσιδα? για να εχει μεγαλυτερη σταθεροτητα στις υψηλες ταχυτητες?Η εξέλιξη που λέγαμε!!!
-
το γνωστο fast and furious αεροτομη?
μηπως εισαι νεο ειδος στην αλυσιδα? για να εχει μεγαλυτερη σταθεροτητα στις υψηλες ταχυτητες?Homo Stissimus Assetus
-
το γνωστο fast and furious αεροτομη?το γνωστό καλαβρυτινό μονόφρυδο (για όποιον έχει πάει και έχει παρατηρήσει)
-
Και αυτό είναι τελείως φυσικό. Διότι σε όλους αυτούς, που ενώ δεν ξέρουν που πάνε τα τέσσερα, viewtopic.php?f=13&t=24140&start=435#p2878012 και επιχειρούν την εξιχνίαση θεμάτων στα οποία απουσιάζει η άμεση παρατήρηση,
έχει βάλει ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΑ εμπόδια ο επιστημονικός όρος της επαγωγικής λογικής.Η επαγωγική λογική περιλαμβάνει ιερά κείμενα άνγωστης προέλευσης...
Αγαπητέ thednick, οι περιγραφές όμως, του Ιερού κειμένου της Αγίας Γραφής, αποδεικνύονται μπροστά στα μάτια μας.
Για αυτό, σε εμάς = τους Ορθόδοξους Χριστιανούς, δεν δημιουργείται ΚΑΜΙΑ αμφιβολία για τα Ιερά κείμενα.
Συμπερασματικά, σε αυτούς που ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΙΣΧΥ, ο ορισμός του επιστημονικού όρου.
Αυτοί ζουν το παρόν, βλέπουν με τα ίδια τους τα μάτια ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΕΣ τις περιγραφές της Αγίας Γραφής.Όλη η ζωντανή ύπαρξη (με εξαίρεση τον άνθρωπο) με κοινό γνώρισμα, μιας χαμηλής στάθμης διανόησης και επικοινωνίας.
Ένα ΜΟΝΟ ον με εξέχοντα προσόντα (διανοητικά και επικοινωνίας) = ο άνθρωπος!!!Σε αυτόν το βράχο = Η μοναδική εξαίρεση του ανθρώπου, θα προσκρούει, όχι μόνο το εξελικτικό παραμύθι,
αλλά και οποιοδήποτε άλλο υπάρχει τώρα, ή πρόκειται να υπάρξει στο μέλλον.οι γραφες ειναι διαχρονικες...?
Φυσικά αγαπητέ cabala10. Αφού τώρα, μπροστά στα μάτια μας,
παρουσιάζονται αποδεδειγμένες οι περιγραφές της Αγίας Γραφής.δεν βλεπω τιποτα αποδεδειγμενο απο αυτα που λεει η αγια γραφη...
Φίλε cabala10, η απλησίαστη διαφορά που έχει ο άνθρωπος έναντι σε ΟΛΗ την υπόλοιπη ζωντανή ύπαρξη,
οφείλεται οφθαλμοφανώς, στον διαφορετικό τρόπο με τον οποίο έχει δημιουργηθεί από το Θεό.Το γεγονός αυτό, αναφέρεται στην Αγία Γραφή.
Πρόσεξε λοιπόν εδώ viewtopic.php?f=13&t=24140&start=495#p2881843
και θα δεις, αποδεδειγμένη την περιγραφή της Αγίας Γραφής. -
Οφθαλμοφανώς κιόλας. Πόσο γέλιο βγάζει αυτό το τόπικ!!! Αν τα πιστεύεις κιόλας αυτά που γράφεις μιλάμε για γέλια μέχρι δακρύων!
-
το dna μας με το αμεσως εξυπνοτερο ζωο (που υποτιθεται οτι πηραμε τα γενοφεσκια μας..)η διαφορα ειναι μολις 1%
αυτο το 1% μας πηγε στο διαστημα εφτιαξε θεους μας εφτιαξε την μιλα κουνις και την μονικα μπελουτσι μας εδωσε τον κικιζαγια πες μου εαν βρεθει καποιο ειδος με 1% παραπανω απο εμας εμεις τι ακριβως θα ειμαστε για αυτους? τα υπερτατα οντα του θεου η απλα πιθικια ?
-
Ανακαλύφθηκε απολίθωμα αρχαίου κήτους που είχε… πόδια.
Ένα εντυπωσιακό εύρημα ανακάλυψαν παλαιοντολόγοι στο Περού. Πρόκειται για τα απολιθώματα ενός αρχαίου κήτους το οποίο διέθετε πόδια. Διάφορα ευρήματα που έχουν εντοπισθεί στο παρελθόν δείχνουν ότι οι φάλαινες, όπως και τα περισσότερα θηλαστικά, αρχικά ζούσαν στη στεριά και σταδιακά μετατράπηκαν αρχικά σε αμφίβια και στη συνέχεια σε θαλάσσια όντα.
Το νέο εύρημα
Παλαιοντολόγοι εντόπισαν τα απολιθώματα στην έρημο Οκουκάχε η οποία, όπως όλα δείχνουν, ήταν κάποτε θαλάσσια περιοχή αφού ανακαλύπτονται εκεί συνεχώς απολιθώματα αρχαίων θαλάσσιων όντων. Το εύρημα αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία αφού είναι η πρώτη φορά που εντοπίζεται στη Νότιο Αμερική κάποιο αρχαίο θαλάσσιο θηλαστικό.
Οι ερευνητές θεωρούν ότι τα απολιθώματα ανήκουν σε ένα είδος που ζούσε πριν από 40 εκατομμύρια έτη. Πρόκειται για ένα άγνωστο μέχρι σήμερα είδος που οι ειδικοί θεωρούν ότι ήταν μέλος της οικογένειας των αρχαιοκητών στην οποία ανήκουν διάφορα προγονικά είδη των σημερινών φαλαινών. Οι ερευνητές πιστεύουν ότι αυτό το είδος αποτελεί σημαντικό κρίκο στην εξελικτική πορεία των φαλαινών από τη στεριά προς τη θάλασσα.
Το χρονικό
Τα ευρήματα που έχουν εντοπιστεί σε όλο τον πλανήτη δείχνουν ότι το πρώτο είδος φάλαινας που εμφανίστηκε ήταν ένα παμφάγο ζώο με γούνα. Από αυτό το ζώο προέκυψαν διάφορα αμφίβια είδη φαλαινών τα οποία διέθεταν πόδια και αρθρώσεις ισχίου. Οι ειδικοί εκτιμούν ότι πριν από 52 εκατομμύρια έτη ξεκίνησαν οι εξελικτικές διεργασίες που οδήγησαν τις φάλαινες από τη στεριά στους ωκεανούς. Προοδευτικά εξαφανίστηκαν τα ισχία και τα πτερύγια πήραν τη θέση των ποδιών. Πιστεύεται ότι οι φάλαινες εγκατέλειψαν οριστικά τη στεριά και έγιναν πλήρως υδρόβια όντα πριν από 40 εκατομμύρια έτη.
Όμως οι ειδικοί πιστεύουν ότι οι πρώτες (θαλάσσιες) φάλαινες διατηρούσαν χαρακτηριστικά της στεριανής καταγωγής τους, μια εκτίμηση που το νέο εύρημα επιβεβαιώνει. Εκτιμάται ότι από τη στιγμή που οι φάλαινες έγιναν θαλάσσια όντα πριν από περίπου 40 εκατομμύρια έτη χρειάστηκαν περίπου άλλα πέντε εκατομμύρια έτη ώστε να απαλλαγούν οριστικά από ο,τιδήποτε θύμιζε ότι ήταν κάποτε ζώα της στεριάς.
Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑΔείτε Περισσότερα: http://www.otherside.gr/2013/09/otan-fa ... z2fWE8o6l9
Κι αυτό ντεκόρ είναι που το έβαλε ο θεούλης για να έχουμε να ασχολιόμαστε;
-
@δια
-
cabala10 έγραψε:
…για πες μου εαν βρεθει καποιο ειδος με 1% παραπανω απο εμας…Φίλε cabala10, καθώς υποστηρίζετε το εξελικτικό παραμύθι, θα πορεύεστε με τα συνεχή «εάν».
Μέθοδος, η οποία αποτελεί τη μοναδική επιλογή των εξελικτικών σκοταδιστών.
Με τα «εάν», μπορείς να κάνεις ένα σωρό παραμυθάκια, επιστήμη όμως, όπως αντιλαμβάνεσαι, ΔΕΝ κάνεις.Λοιπόν, δεν πρόκειται να βρεθεί κάποιο άλλο ον που να διαθέτει, στον ίδιο,
ή σε υπέρτερο βαθμό τα πλεονεκτήματα του ανθρώπου (= διανοητικά και επικοινωνίας).
Το συμπέρασμα αυτό βγαίνει από το εξής σκεπτικό:
Δεν βλέπουμε τώρα να υπάρχει κάποιο άλλο ον που να διαθέτει το 99% του διανοητικού επιπέδου του ανθρώπου.
Διότι αν υπήρχε, θα συνέβαινε το ακόλουθο:
Καθώς ο άνθρωπος δια της προόδου του πήγε στη σελήνη, έτσι και αυτό,
καθώς θα ήταν 1 σκαλοπάτι διανοητικού επιπέδου πιο κάτω από τον άνθρωπο,
ως ταβάνι της προόδου του, θα είχε φτάσει στο σημείο ώστε να κατασκευάζει
π.χ. διάφορα οικοδομήματα εξαιρετικής τέχνης, όπως σπίτια κλπ αξιοθέατα.
Συμβαίνει αυτό; Όχι βέβαια.
Τελικά; Πάψτε να ζείτε με όνειρα! Τι σας λέω τώρα!!! Αφού ΜΟΝΟ με αυτά μπορείτε να ζείτε!!! -
Ο πρωτόγονος άνθρωπος ότι δεν το καταννοεί, το αποδίδει σε ανώτερες δυνάμεις. Ζωντανό παράδειγμα υπάρχει και σε αυτό το τόπικ...
-
ε και οι μαύροι δεν πρόκειται να πάνε στη Σελήνη, το... ταβάνι προόδου τους είναι κάτι σπίτια από λάσπη και άχυρο.
οφθαλμοφανώς δε μας πιάνουν ούτε στο 98% της εξέλιξης, άρα δεν είναι άνθρωποι!
με τη δική σου λογική κάπου κατά κει με βγάζει το κύμα. -
Έχουν υπάρξει μαύροι αστροναύτες, το ότι δεν πάτησαν στη σελήνη έχει να κάνει με τις αποστολές της nasa
-
Θα τα διαβάζουν αυτά οι επιστήμονες που έστειλαν οχήματα στο διάστημα και θα έχουν σκάσει στα γέλια με τον χριστιανορθόδοξο σκοταδισμό...
-
Ο χρήστης Vassilis_1 έγραψε:
cabala10 έγραψε:
…για πες μου εαν βρεθει καποιο ειδος με 1% παραπανω απο εμας…Φίλε cabala10, καθώς υποστηρίζετε το εξελικτικό παραμύθι, θα πορεύεστε με τα συνεχή «εάν».
Μέθοδος, η οποία αποτελεί τη μοναδική επιλογή των εξελικτικών σκοταδιστών.
Με τα «εάν», μπορείς να κάνεις ένα σωρό παραμυθάκια, επιστήμη όμως, όπως αντιλαμβάνεσαι, ΔΕΝ κάνεις.Λοιπόν, δεν πρόκειται να βρεθεί κάποιο άλλο ον που να διαθέτει, στον ίδιο,
ή σε υπέρτερο βαθμό τα πλεονεκτήματα του ανθρώπου (= διανοητικά και επικοινωνίας).
Το συμπέρασμα αυτό βγαίνει από το εξής σκεπτικό:
Δεν βλέπουμε τώρα να υπάρχει κάποιο άλλο ον που να διαθέτει το 99% του διανοητικού επιπέδου του ανθρώπου.
Διότι αν υπήρχε, θα συνέβαινε το ακόλουθο:
Καθώς ο άνθρωπος δια της προόδου του πήγε στη σελήνη, έτσι και αυτό,
καθώς θα ήταν 1 σκαλοπάτι διανοητικού επιπέδου πιο κάτω από τον άνθρωπο,
ως ταβάνι της προόδου του, θα είχε φτάσει στο σημείο ώστε να κατασκευάζει
π.χ. διάφορα οικοδομήματα εξαιρετικής τέχνης, όπως σπίτια κλπ αξιοθέατα.
Συμβαίνει αυτό; Όχι βέβαια.
Τελικά; Πάψτε να ζείτε με όνειρα! Τι σας λέω τώρα!!! Αφού ΜΟΝΟ με αυτά μπορείτε να ζείτε!!!μα φυσικα ζουμε με ονειρα αυτα μας εφεραν εδω που ειμαστε αλιμονο αν ξυπναγαμε και το μονο που βλεπαμε ηταν ενα βιβλιο..
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Θα τα διαβάζουν αυτά οι επιστήμονες που έστειλαν οχήματα στο διάστημα και θα έχουν σκάσει στα γέλια με τον χριστιανορθόδοξο σκοταδισμό...^σίγουρα
Ρώσος Ιερέας ''Πέφτανε οι πύραυλοι που δεν ραντίσαμε''
Διευθυντής Roskossmos -''Πλέον θα αγιάζουμε όλους τους πυραύλους μας'' -
Καλά οι τωρινοί Ρώσοι είναι cult. Επί ΕΣΣΔ ήταν απαγορευμένες τέτοιες χαζομάρες. Επίσης αν τους ρωτήσεις ακόμα και σήμερα, πιστεύεις πως θα σου απαντήσουν πως έγινε πριν 7000 χρόνια ο κόσμος;
-
Άνετα.
Επί ΕΣΣΔ υπήρχαν χειρότερες χαζομάρες και προκαταλήψεις. -
Περί εξέλιξης των ειδών...[Διάσπαση]