-
εμένα πάντως ο Βασίλης μου άνοιξε τα μάτια. ποτέ δε πίστευα ότι κυκλοφορούν ελεύθεροι...
-
Greg έγραψε:
...Απο τα λεγομενα σου βγαινει το συμπερασμα οτι δεν εχεις κατανωησει καν ποιος ειναι ο ορισμος της εξελιξης...Κάνεις λάθος φίλε Greg, έχω κατανοήσει. Η εξέλιξη ορίζεται με την ακόλουθη λέξη = ΑΕΡΟΛΟΓΙΑ.
Greg έγραψε:
και για να εισαι πολεμιος σε οτιδηποτε πρεπει να ξερεις τι αντιμετωπιζεις ακριβως προκειμενου να εχεις σωστα επιχειρηματα που βγαζουν καποιο νοημα.Μα, αυτό κάνω. Εδώ και σε άλλα fora, ξέρω τι αερολογία αντιμετωπίζω.
Έχοντας τα σωστά επιχειρήματα που βγάζουν κάποιο νόημα. Το οποίο καθιστά τη θτε πράγματι μια αερολογία.
Προς επίρρωση αναφέρω δύο περιπτώσεις σωστής και κρίσιμης για την εξέλιξη επιχειρηματολογίας μου, η οποία ανάγκασε δύο υποστηρικτές της εξελικτικής θεωρίας να δηλώσουν ως ήταν φυσικό άγνοια απάντησης.- Εδώ http://www.pare-dose.net/4159# προς το τέλος του νήματος ο συντονιστής του “ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ”:
...Εγώ θα μπορούσα κάλλιστα να σου απαντήσω «ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ»...
- Εδώ http://forum.atheia.gr/viewtopic.php?f= ... 80#p110997
μια βιολόγος για την οποία έχει γίνει εκτενής αναφορά σε προηγούμενα σχόλιά μου:
Ε αυτό είναι το ωραίο, ότι υπάρχουν... αναπάντητα ερωτήματα...
Εσείς, νομίζετε ότι δια της θτε, την οποία φαντάστηκε η εξελικτική κλίκα των σκοταδιστών,
μπορεί να κτυπηθεί η Χριστιανική πίστη (= αποδοχή αποδεδειγμένων γεγονότων).
Λοιπόν, πάρτε το απόφαση. Όσο παραμένει μπροστά στα μάτια μας ένα μόνο ον με εξέχοντα προσόντα,
διανοητικά και επικοινωνίας = ο άνθρωπος (γεγονός που αποδεικνύει την Αγία Γραφή),
και να είστε σίγουροι ότι το γεγονός αυτό ΔΕΝ αλλάζει, η εξελικτική κλίκα των σκοταδιστών,
θα προσκυνάει θέλει δεν θέλει, 24 ώρες το 24ωρο, τις περιγραφές της Αγία Γραφής. -
Αποκλεισμένος.... Φιμωμένη φωνή της λογικής
-
Ο χρήστης Vassilis_1 έγραψε:
Greg έγραψε:
...Απο τα λεγομενα σου βγαινει το συμπερασμα οτι δεν εχεις κατανωησει καν ποιος ειναι ο ορισμος της εξελιξης...Κάνεις λάθος φίλε Greg, έχω κατανοήσει. Η εξέλιξη ορίζεται με την ακόλουθη λέξη = ΑΕΡΟΛΟΓΙΑ.
Greg έγραψε:
και για να εισαι πολεμιος σε οτιδηποτε πρεπει να ξερεις τι αντιμετωπιζεις ακριβως προκειμενου να εχεις σωστα επιχειρηματα που βγαζουν καποιο νοημα.Μα, αυτό κάνω. Εδώ και σε άλλα fora, ξέρω τι αερολογία αντιμετωπίζω.
Έχοντας τα σωστά επιχειρήματα που βγάζουν κάποιο νόημα. Το οποίο καθιστά τη θτε πράγματι μια αερολογία.
Προς επίρρωση αναφέρω δύο περιπτώσεις σωστής και κρίσιμης για την εξέλιξη επιχειρηματολογίας μου, η οποία ανάγκασε δύο υποστηρικτές της εξελικτικής θεωρίας να δηλώσουν ως ήταν φυσικό άγνοια απάντησης.- Εδώ http://www.pare-dose.net/4159# προς το τέλος του νήματος ο συντονιστής του “ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ”:
...Εγώ θα μπορούσα κάλλιστα να σου απαντήσω «ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ»...
- Εδώ http://forum.atheia.gr/viewtopic.php?f= ... 80#p110997
μια βιολόγος για την οποία έχει γίνει εκτενής αναφορά σε προηγούμενα σχόλιά μου:
Ε αυτό είναι το ωραίο, ότι υπάρχουν... αναπάντητα ερωτήματα...
Εσείς, νομίζετε ότι δια της θτε, την οποία φαντάστηκε η εξελικτική κλίκα των σκοταδιστών,
μπορεί να κτυπηθεί η Χριστιανική πίστη (= αποδοχή αποδεδειγμένων γεγονότων).
Λοιπόν, πάρτε το απόφαση. Όσο παραμένει μπροστά στα μάτια μας ένα μόνο ον με εξέχοντα προσόντα,
διανοητικά και επικοινωνίας = ο άνθρωπος (γεγονός που αποδεικνύει την Αγία Γραφή),
και να είστε σίγουροι ότι το γεγονός αυτό ΔΕΝ αλλάζει, η εξελικτική κλίκα των σκοταδιστών,
θα προσκυνάει θέλει δεν θέλει, 24 ώρες το 24ωρο, τις περιγραφές της Αγία Γραφής.απαντησε στις ερωτησεις που εθεσα εγω αν μπορεις και αν θες, δεν με απασχολουν οι συζητησεις σου με αλλα μελη ανα το διαδυκτιο.
σου παραθετω το κειμενο μου ξανα και περιμένω.
Ως σχέδιο του Θεού
που αποσκοπει σε τι ακριβως ?
Διαφορά περιβάλλοντος αγαπητέ Greg, η οποία δεν έχει καμία σχέση με την εξέλιξη.
Μα η εξελιξη ΑΚΡΙΒΩΣ για αυτο το λογω υπαρχει, προκειμενου οι διαφοροι οργανισμοι να προσαρμοστουν στο εκαστοτε οικοσυστημα.
Αυτές οι περιπτώσεις δεν έχουν καμία σχέση με την εξέλιξη.
Εχουν αμμεση σχεση με την εξελιξη μιας και μερος αυτης ειναι και ο αποκλεισμος των ελλατωματικων γονιδιων. η την διαιωνιση των ειδων σε περιπτωση που η γενετικη ανωμαλια/μεταλλαξη μπορει να προσδωσει καποιο χαρακτηρηστικο που θεωρηται ευεργετικο.
Αν θεωρήσουμε την υψηλή διανόηση σωματικό χαρακτηριστικό, είμαστε υποχρεωμένοι να θεωρήσουμε και τη χαμηλή διανόηση σωματικό χαρακτηριστικό.
«Περιέργως» όμως, την τελευταία την βλέπουμε να υπάρχει κοινή σε όλη την εκτός του ανθρώπου ζωντανή ύπαρξη.
Παρόλη τη διαφορετική και μοναδική σωματική δομή που παρουσιάζουν τα ανήκοντα σε αυτήν ζώα.
Άρα, η υψηλή ή η χαμηλή διανόηση ΔΕΝ παράγεται από το σώμα.
Διότι: Αν υπήρχε η εξέλιξη, και η υψηλή ή η χαμηλή διανόηση, ήταν παράγωγα του σώματος, θα συνέβαινε το εξής:
Όπως, θα είχαμε από την μία πλευρά ένα σύνολο ζώων με τη διαφορετική και μοναδική σωματική δομή τους, με ΚΟΙΝΟ γνώρισμα μιας χαμηλής στάθμης διανόηση (όπως διαπιστώνεται τώρα στα ζώα), έτσι, από την άλλη πλευρά θα είχαμε ένα σύνολο ζώων εξελιγμένων σε σκεπτόμενα όντα, με την ανάλογη διαφορετική και μοναδική σωματική δομή τους, με το ΚΟΙΝΟ γνώρισμα μιας υψηλής στάθμης διανόηση (όπως διαπιστώνεται τώρα ΜΟΝΟ στον άνθρωπο).
Συμβαίνει αυτό; Όχι βέβαια! Και πώς να συμβεί αφού η εξέλιξη δεν υπάρχει!θες να πεις οτι η υψηλη διανοηση δεν υφησταται λογω της λειτουργειας του εγκεφαλου ?? θα ηθελα να μου εξηγησεις απο που προερχεται γιατι πραγματικα θα εχει πολυ ενδιαφερον.
το δευτερο που λες οτι θα επρεπε να ειχαμε και ζωα με υψηλη διανοηση, η εξελιξη δεν αναφερει πουθενα οτι σκοπος της ειναι να παραγει εμβοια οντα τα οποια να εχουν πανομοιοτοιπα χαρακτηρηστικα, το αντιθετο ειναι πιο πιθανο προκειμενου να επερχεται ισορροπια στη φυση !!!!
Απο τα λεγομενα σου βγαινει το συμπερασμα οτι δεν εχεις κατανωησει καν ποιος ειναι ο ορισμος της εξελιξης, ποσο μαλλον η εξελικτικη θεωρια, και για να εισαι πολεμιος σε οτιδηποτε πρεπει να ξερεις τι αντιμετωπιζεις ακριβως προκειμενου να εχεις σωστα επιχειρηματα που βγαζουν καποιο νοημα. Δες τα παρακατω λινκ και προσπαθησε να καταλαβεις ΑΚΡΙΒΩΣ τι ειναι η εξελιξη και η εξελικτικη θεωρια.
Evolution is the change in the inherited characteristics of biological populations over successive generations. Evolutionary processes give rise to diversity at every level of biological organisation, including species, individual organisms and molecules such as DNA and proteins. (wiki)
οπως βλεπεις τονιζεται η λεξη diversity (ποικιλοτητα) αρα ειναι ταυτοσημο με την εξεληξη οτι δεν υπαρχει πιο εξυπνο ζψο απο τον ανθρωπο οπως ουτε πιο γρηγορο απο το τσιταχ κλπ.
http://www.newscientist.com/topic/evolution
επισης ριξε μια ματια στον ορισμο της εξελιξης που σου παρεθεσα και πες μου απο που βγαζεις το συμπερασμα οτι επρεπε να υπαρχει αλλο ον με ιδια νοημοσυνη με τον ανθρωπο...με βαση τον ΟΡΙΣΜΟ της εξελιξης, οχι τον δικο σου.
-
Ο χρήστης Greg έγραψε:
.....................................................
επισης ριξε μια ματια στον ορισμο της εξελιξης που σου παρεθεσα και πες μου απο που βγαζεις το συμπερασμα οτι επρεπε να υπαρχει αλλο ον με ιδια νοημοσυνη με τον ανθρωπο...με βαση τον ΟΡΙΣΜΟ της εξελιξης, οχι τον δικο σου.Πρώτον θα ήθελα να ξανασημειώσω:
Δεύτερον, κάνεις το λάθος να απαντάς με λογικά επιχειρήματα σε βλακείες. Τα μόνα επιχειρήματα που μπορεί να δεχτεί ένας ανόητος θα πρέπει να έχουν τον ίδιο βαθμό ανοησίας με τον ίδιο και τα επιχειρήματα που παραθέτει. Για παράδειγμα, θα μπορούσες να αναφέρεις αυτό που πιστεύουν οι ινδουιστές Το ίδιο αστήρικτο προφανώς (αν και παραδόξως πιο κοντά στην αλήθεια), αλλά σαφώς αρχαιότερο σε σχέση με το ιουδαϊκό παραμύθι...
Τρίτον, να σημειώσω ότι σαφέστατα δεν υπάρχει κάτι που να απαγορεύει την εμφάνιση κάποιου άλλου όντος με νοημοσύνη ίδια ή μεγαλύτερη του ανθρώπου. Αυτό μπορεί να έχει συμβεί είτε στο παρελθόν, είτε στο μέλλον (δύσκολο όσο υπάρχουν ακόμα οι άνθρωποι). Εάν υποθέσουμε ότι υπήρξε ένα είδος δεινόσαυρου που απέκτησε ευφυΐα αντίστοιχη με του ανθρώπου, αλλά 100εκ. χρόνια πριν, τότε μπορούμε να πούμε ότι είναι αρκετά απίθανο να μάθουμε για αυτό το είδος. Θα αναγνωρίζαμε εργαλεία που είναι φτιαγμένα για άλλα 'χέρια', όχι ανθρώπινα;;; Θα αναγνωρίζαμε μία 'πόλη' (αν κάποιο άλλο είδος θεωρούσε λογικό να έχει πόλεις) που φτιάχτηκε για ένα τελείως διαφορετικό είδος με τελείως διαφορετική αντίληψη για τον κόσμο; Θα αναγνωρίζαμε τυχόν γραφή άλλων όντων;;; κτλ... Αντιστρόφως, πόσα πράγματα θα σωθούν από τον πολιτισμό μας σε 100 εκ. χρόνια;;; Απειροελάχιστα, και η πιθανότητα να τα βρει ένας παλαιοντολόγος μετά από 100εκ. χρόνια, ακόμα μικρότερη.
-
Βρέχει.
-
Ο δεινόσαυρος που έκανε τους τυραννόσαυρους να φαίνονται αρνάκια
http://news.in.gr/science-technology/ar ... 1231275873Γενετική ανάλυση αποκαλύπτει πώς οι φάλαινες επέστρεψαν στο νερό
http://news.in.gr/science-technology/ar ... 1231275859 -
markvag έγραψε:
Τρίτον, να σημειώσω ότι σαφέστατα δεν υπάρχει κάτι που να απαγορεύει την εμφάνιση κάποιου άλλου όντος με νοημοσύνη ίδια ή μεγαλύτερη του ανθρώπου... (δύσκολο όσο υπάρχουν ακόμα οι άνθρωποι)...Κάνεις λάθος αγαπητέ markvag.
Και όμως υπάρχει κάτι που λειτούργησε αποτρεπτικά στην καημένη την εξέλιξη, με συνέπεια να μην εμφανισθεί την ίδια χρονική περίοδο με τον άνθρωπο και κάποιο άλλο όν με νοημοσύνη ίδια ή μεγαλύτερη του ανθρώπου. Και σίγουρα δεν της ήταν δύσκολο της εξέλιξης (αλοίμονο τώρα) να αναπτύξει παράλληλα με τον άνθρωπο, όχι μόνο και άλλο, αλλά και άλλα τέτοια όντα διαφορετικής μορφής από τον άνθρωπο. Αλλά να... αυτό το κάτι που συνέβη εν τω μεταξύ στην φουκαριάρα την εξέλιξη, να στραμπουλίξει το μάτι της δηλαδή στάθηκε μοιραίο -
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια φίλε Greg.
Για αυτό θα αρκεστώ προς το παρόν στα ακόλουθα, μιας και η θτε έχει πλέον πεθάνει. Και αυτό είναι κατανοητό,
λόγω αδυναμίας απάντησης της σκοταδιστικής εξελικτικής κλίκας, στην καίρια επιχειρηματολογία που έχει αναπτυχθεί.Γράφεις:
...επισης ριξε μια ματια στον ορισμο της εξελιξης που σου παρεθεσα και πες μου απο που βγαζεις το συμπερασμα οτι επρεπε να υπαρχει αλλο ον με ιδια νοημοσυνη με τον ανθρωπο...με βαση τον ΟΡΙΣΜΟ της εξελιξης...Η αναφερθείσα σε προηγούμενα σχόλιά μου εξελικτικός βιολόγος, και αρκετοί άλλοι με τους οποίους συζήτησα και εδώ,
μου έδωσαν βέβαια ορισμένοι, ως ήταν φυσικό γελοίες απαντήσεις, αλλά δεν μου απηύθυναν την πιο πάνω ερώτησή σου.Θέλεις εσύ λοιπόν να ισχυρισθείς ότι γνωρίζεις τα της εξελικτικής θεωρίας καλύτερα από μια βιολόγο, η οποία τίμησε την επιχειρηματολογία μου, και μάλιστα εξεδήλωσε άγνοια απάντησης;
Πρέπει να ξέρεις αγαπητέ Greg, η θτε ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ. Και για αυτό ακριβώς το λόγο δεν μπορεί να σταθεί. -
*Our subject isn't cool, but he thinks it anyway
He may not have a clue, and he may not have style
But everything he lacks, well he makes up in denial
(...)
Friends say he's trying too hard and he's not quite hip
But in his own mind he's the, he's the dopest trick * -
Αφιερωμένο
I do not feel obliged to believe that the same God who has endowed us with sense, reason, and intellect has intended us to forgo their use.- Galileo Galilei
-
Για αυτό θα αρκεστώ προς το παρόν στα ακόλουθα, μιας και η θτε έχει πλέον πεθάνει. Και αυτό είναι κατανοητό,
λόγω αδυναμίας απάντησης της σκοταδιστικής εξελικτικής κλίκας, στην καίρια επιχειρηματολογία που έχει αναπτυχθεί.Γράφεις:
...επισης ριξε μια ματια στον ορισμο της εξελιξης που σου παρεθεσα και πες μου απο που βγαζεις το συμπερασμα οτι επρεπε να υπαρχει αλλο ον με ιδια νοημοσυνη με τον ανθρωπο...με βαση τον ΟΡΙΣΜΟ της εξελιξης...Η αναφερθείσα σε προηγούμενα σχόλιά μου εξελικτικός βιολόγος, και αρκετοί άλλοι με τους οποίους συζήτησα και εδώ,
μου έδωσαν βέβαια ορισμένοι, ως ήταν φυσικό γελοίες απαντήσεις, αλλά δεν μου απηύθυναν την πιο πάνω ερώτησή σου.Θέλεις εσύ λοιπόν να ισχυρισθείς ότι γνωρίζεις τα της εξελικτικής θεωρίας καλύτερα από μια βιολόγο, η οποία τίμησε την επιχειρηματολογία μου, και μάλιστα εξεδήλωσε άγνοια απάντησης;
Πρέπει να ξέρεις αγαπητέ Greg, η θτε ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ. Και για αυτό ακριβώς το λόγο δεν μπορεί να σταθεί.αυτη τη στιγμη εργαζομαι ως μεταδιδακτορικος ερευνητης στο πανεπιστημιο της οξφορδης με πρωτο πτυχιο βιολογιας, μεταπτυχιακο πανω στην βιοτεχνολογια και διδακτορικο στην διαφοροποιηση των κυτταρων του αιμοποιητικου. Μπορω να εκφερω αποψη πανω στο θεμα η οχι ?
Περιμενω ανταπαντηση ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ που σου εθεσα και βρισκονται παραπανω... εαν δεν θελεις να απαντησεις λογω αδυναμιας το σταματαμε εδω και μπορεις να συνεχισεις τον μονολογο σου.
-
Ο χρήστης Greg έγραψε:
Περιμενω ανταπαντηση ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ που σου εθεσα και βρισκονται παραπανω... εαν δεν θελεις να απαντησεις λογω αδυναμιας το σταματαμε εδω και μπορεις να συνεχισεις τον μονολογο σου.Δεν πρόκειται, μην περιμένεις....αυτό λέμε όλοι εδώ, ότι τζάμπα χαλάμε ενέργεια για τον Βασίλη. Βάλτον στο ignore list για να μπορούμε να συζητήσουμε πραγματικά ότι άλλο στέκει για την εξέλιξη των ειδών
-
Θέλεις εσύ λοιπόν να ισχυρισθείς ότι γνωρίζεις τα της εξελικτικής θεωρίας καλύτερα από μια βιολόγο, η οποία τίμησε την επιχειρηματολογία μου, και μάλιστα εξεδήλωσε άγνοια απάντησης;
...Χμμμ!... μάλλον να σε ξεφορτωθεί ήθελε και εσύ το πήρες σαν άγνοια απάντησης!..
-
O ανόητος όταν τον φτύνουν, νομίζει ότι βρέχει...
@ Greg: Αλήθεια, περιμένεις σοβαρή απάντηση;;;;;;
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
O ανόητος όταν τον φτύνουν, νομίζει ότι βρέχει...@ Greg: Αλήθεια, περιμένεις σοβαρή απάντηση;;;;;;
περιμενω απαντηση, η σοβαροτητα ειναι στον καθενα να την κρινει, μεχρι τωρα δεν εχει απαντησει πουθενα !!! απλα αναμασα αοριστολογιες και συζητησεις που ειχε με αλλα ατομα που δεν με απασχολουν και δεν εχουν σχεση με τα ερωτηματα που του εθεσα.
οταν και αν ειναι σε θεση να απαντησει θα δουμε κατα ποσο στεκουν αυτα που λεει.
-
Ο χρήστης Greg έγραψε:
O ανόητος όταν τον φτύνουν, νομίζει ότι βρέχει...
@ Greg: Αλήθεια, περιμένεις σοβαρή απάντηση;;;;;;
περιμενω απαντηση, η σοβαροτητα ειναι στον καθενα να την κρινει, μεχρι τωρα δεν εχει απαντησει πουθενα !!! απλα αναμασα αοριστολογιες και συζητησεις που ειχε με αλλα ατομα που δεν με απασχολουν και δεν εχουν σχεση με τα ερωτηματα που του εθεσα.
οταν και αν ειναι σε θεση να απαντησει θα δουμε κατα ποσο στεκουν αυτα που λεει.
Δηλαδή περιμένεις άλλη απάντηση εκτός από τις αηδίες που έχουμε ήδη δει εδώ και πόσες σελίδες;;; Οκ, αν και δεν πρόκειται να πάρεις... Φαντάζομαι από τα λεγόμενά σου ότι είχες την τύχη να μην έχεις ασχοληθεί με αυτό το είδος των ανόητων. Αν είχες ασχοληθεί, θα καταλάβαινες ότι ΑΥΤΑ είναι τα μόνα πράγματα που ξέρουν.
-
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
Θέλεις εσύ λοιπόν να ισχυρισθείς ότι γνωρίζεις τα της εξελικτικής θεωρίας καλύτερα από μια βιολόγο, η οποία τίμησε την επιχειρηματολογία μου, και μάλιστα εξεδήλωσε άγνοια απάντησης;
...Χμμμ!... μάλλον να σε ξεφορτωθεί ήθελε και εσύ το πήρες σαν άγνοια απάντησης!..
Το ότι δεν συμβαίνει αυτό που υπέθεσες φίλε liostemi, αποδεικνύεται.
Διότι αν ήθελε να με ξεφορτωθεί η βιολόγος, δεν θα επεδίωκε εκ νέου συζήτηση μαζί μου.
Επιχειρώντας να ανασκευάσει την απάντησή της (=”Επίσης, για να ξεκολλήσω τη ρετσινιά της άχρηστης και την ταμπελίτσα της άγνοιας”), στην διατυπωμένη επιχειρηματολογία μου.
Πήγαινε εδώ viewtopic.php?f=13&t=24140&start=105#p2854567
όπου έχει γίνει εκτενής αναφορά για το όλο θέμα. -
Ο χρήστης Greg έγραψε:
Πρέπει να ξέρεις αγαπητέ Greg, η θτε ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ. Και για αυτό ακριβώς το λόγο δεν μπορεί να σταθεί.αυτη τη στιγμη εργαζομαι ως μεταδιδακτορικος ερευνητης στο πανεπιστημιο της οξφορδης με πρωτο πτυχιο βιολογιας, μεταπτυχιακο πανω στην βιοτεχνολογια και διδακτορικο στην διαφοροποιηση των κυτταρων του αιμοποιητικου. Μπορω να εκφερω αποψη πανω στο θεμα η οχι ?
Περιμενω ανταπαντηση ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ που σου εθεσα...
Σου επαναλαμβάνω, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.
Αγαπητέ Greg, στην περίπτωση θανάτου ενός ανθρώπου την βασική αιτία την φέρει ΜΙΑ ασθένεια.
Π.χ. ένας πεθαίνει από καρδιά, άλλος από καρκίνο, άλλος...
Έτσι, και η βασική αιτία θανάτου της θτε, είναι ΜΙΑ. Αυτή, της αδυναμίας απάντησης εκ μέρους σου
και όλου του σιναφιού σου, στην επιχειρηματολογία που έχει διατυπωθεί.Άντε μια και είμαστε συγκεντρωμένοι στη μνήμη της θτε, προτείνω με πόνο, θλίψη και βαριά καρδιά, να ευχηθούμε:
Ας είναι βαρύ το χώμα που τη σκεπάζει!!! -
Το καταλαβαίνεις φαντάζομαι ότι μόνος σου βαυκαλίζεσαι και πως όλοι εμείς πιστεύουμε στην εξέλιξη παρά τις αστείες και απέλπιδες προσπάθειες σου να μας πείσεις για το αντίθετο.
Περί εξέλιξης των ειδών...[Διάσπαση]