-
Σαν σχήμα όμορφο (αν και μου φέρνει σε εξέλιξη απο (σε σμίκρυνση) Mercedes ML στο προφίλ).
Θα μπορούσαν να 'παίξουν' σχεδιαστικά λίγο με τα μπροστά και πίσω μαυρα πλαστικά χαμηλά, που τραβηξαν μια ευθεία και απο την γραμμή και επάνω χρώμα και απο την γραμμή και κάτω μαυρο.
Οι δε κυβισμοί του ιδανικοί για τα ελληνικά ... ταμεία.
Η 'άλλη' πρόταση, το XC60 μου αρέσει περισσότερο δείχνοντας πιο crossover απ' αυτό που δείχνει SUV. -
http://www.protothema.gr/car-and-speed/ ... ?aid=86259
-
Ας περιμένουμε να δούμε τι θα γράψει και η Espresso και το Cosmopolitan.gr
-
-
Δεν ξερω γιατι αλλα εμενα δεν με πειθει να το αγορασω. Σχεδιαστικα μαλλον επειδη μας επρηξαν μεχρι να ερθει στην παραγωγη μαλλον ηδη 'παλιωσε' σαν σχημα.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Ας περιμένουμε να δούμε τι θα γράψει και η Espresso και το Cosmopolitan.grΤι διαφορετικό θα πούνε και οι εξειδικευμένοι του αυτοκινητικού τύπου?
Lifestyle πουλάνε τα περισσότερα αυτοκίνητο οπότε άντε να μάθουμε το σχήμα και το υλικό απο το σταχτοδοχείο και πως συμπεριφέρεται στην θήκη του όταν κινείται το αυτοκίνητο εκτός δρόμου! Ο 'ειδικός τύπος' αποτελείτε πλέον απο ... πλαστικολόγους για τα μαλακά ή σκληρά πλαστικά, νικελολόγους για τα νίκελ, δερματολόγους(?) για τα δέρματα και λαμαρινολόγους για τις λαμαρίνες.
Αν είναι τίποτα και αμερικάνικης κατασκευής ... κατώτερο και του Duster θα είναι! -
Μάλλον θα πρέπει να είσαι ο ιδανικός αναγνώστης του 'ειδικού τύπου' που περιγράφεις.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Μάλλον θα πρέπει να είσαι ο ιδανικός αναγνώστης του 'ειδικού τύπου' που περιγράφεις.Υπάρχουν επιλογές να προτείνεις?
Δεν ξέρω αν είμαι ο ιδανικός, αλλά αυτά προσφέρονται και ... αυτά διαβάζω! -
Έχω να προτείνω το εξής απλό, αν κάτι σου φαίνεται βλακώδες μην το διαβάζεις. Προσωπικά από περιοδικά αυτοκινήτου διαβάζω το αγγλικό CAR τακτικά και κάποια άλλα πιο εξειδικευμένα. Επίσης υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες με πολύ καλό περιεχόμενο. Αγόραζα και τους 4Τ αλλά περισσότερο από κεκτημένη ταχύτητα παρά συνειδητά.
-
Συμφωνώ ΙΚΕ μου! Αναζήτηση προς το εξωτερικό κάνω για ενημέρωση! Εδώ ή ... επανέκδοση του κειμένου του εταιρικού φυλλαδίου θα διαβάσω ή πόσο κοστίζει και σε πιο target group με ποιους ανταγωνιστές στοχεύει.
... νομίζω πως είμαι off topic!
-
Επίσης υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες με πολύ καλό περιεχόμενο.
Θα μπορούσες να μας αναφέρεις μερικές;ελληνικές κατά προτίμηση;
-
αφου θα παρεις AUDI ρε φιλε ...... τι κ@τρωγεσαι ?
Saab 9-4x