-
To Chateau Carras είναι ένα από τα παλιά πολύ καλά ελληνικά κρασιά. Θα το έλεγα μια εγγυημένη επιλογή αλλά όχι το πιο κατάλληλο για σαλάτα και λαχανοντολμάδες, κάτι πιο κρεατικό πρέπει να του πηγαίνει καλύτερα. Αυτό που διάλεξες μάλλον ήταν πιο κατάλληλη επιλογή.
-
[quote='Corriere della Sera'
Vino, sorpasso storico sulla Francia
Italia primo produttore al mondoLa Coldiretti :dalla vendemmia 2010-2011 49,6 milioni di ettolitri contro 46,2 Oltralpe. Primato anche sui «Doc»[/quote]
μας φάγαν οι Ιταλοί κουτσάν
-
Μιας και ανέβηκε πάνω αυτό το θέμα... όποιος δεν έχει δοκιμάσει από αυτό εδώ το φάρμακο:
... να το κάνει με την πρώτη ευκαιρία. Ακριβό, αλλά αξίζει τα λεφτά του μέχρι σταγόνα. Κάθε χρόνο
-
Που το βρηκες ? και οταν λες ακριβο ποσο στοιχισε ?
Πες το με το μαλακό -
http://www.brettosplaka.com/index.php/w ... m_store=en
-
49 ευρώ η φιάλη ή 45 η 1 για αγορά από 6 και πάνω
-
Ψάξτε και σε κανένα κανονικό μαγαζί, ή πάρτε τον εμφιαλωτή τηλέφωνο να δείτε που τα πουλάει. Δυο τρεις φορές που πήγα να πάρω κάτι από ιντερνετομάγαζο, τα βρήκα φθηνότερα έξω.
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
http://www.brettosplaka.com/index.php/wines/red-wines/alpha-one-alpha-estate.html?___store=gr&___from_store=enαουτς
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Ψάξτε και σε κανένα κανονικό μαγαζί, ή πάρτε τον εμφιαλωτή τηλέφωνο να δείτε που τα πουλάει. Δυο τρεις φορές που πήγα να πάρω κάτι από ιντερνετομάγαζο, τα βρήκα φθηνότερα έξω.Το χαουζοβγουάιν, απ' όπου το λινκ του koutsan (και η φωτό η δική μου ) έχει, γενικά, σίγουρες τιμές και τα συντηρεί σωστά. Δεν έχω πέσει ποτέ ως τώρα σε φιάλη που να χρειαστεί να επιστρέψω.
Το Α1 είναι όντως τσουχτερό σε τιμή, αλλά αυτή τη στιγμή είναι μάλλον το κορυφαίο ελληνικό κόκκινο. Δοκιμάστε το σε σπέσιαλ περίπτωση και προς θεού ΜΗΝ το σερβίρετε σε άσχετο... Έχω κοντινό συγγενή που κάποτε προτίμησε ξινισμένο σπιτικό κρασί από χαλασμένο βαρέλι σε σχέση με Chateau Ιουλία Κ. Λαζαρίδη, επειδή είναι... σπιτικό
Εννοείται ότι θα το προτιμούσε και σε σχέση με το Α1
-
Eνημερωνω ,οτι στις 2,3,4 Σεπτεμβριου στην Νεμεα γινεται η γιορτη του Αγιωργιτικου ,το προγραμμα των εκδηλωσεων δεν το γνωριζω ακομα ,το σιγουρο ομως ειναι οτι,μπορουμε να επισκεφτουμε τα οινοποιεια ,να δοκιμασουμε ποικιλιες κ να αγορασουμε σε πολυ καλες τιμες .
Ελπιζω οι λατρεις του καλου κρασιου να αξιοποιησουν αυτη την ευκαιρια -
Ενδιαφέρον! Είχα πάει πριν κάνα χρόνο και στη Σεμέλη, η οποία βγάζει ωραία κρασιά!
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Ενδιαφέρον! Είχα πάει πριν κάνα χρόνο και στη Σεμέλη, η οποία βγάζει ωραία κρασιά!Στο Κουτσι εννοεις ,καταπληκτικες εγκαταστασεις ,αριστη φιλοξενια ,μεγαλος οινοποιος ο Κοκοτος .
Πουληθηκε ομως στην marfin -
Οποιος θελει να πιει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ Αγιωργιτικο κρασι μπορει να ερθει στον οινοποιητικο συνεταιρισμο της Νεμεας 2-4 Σεπτεμβριου.Σιγουρα δεν θα βρει το life style-hotel του Κοκοτου αλλα εναν χωρο που γινεται οινοποιηση με τον καλυτερο τροπο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ Αγιωργιτικου σταφυλιου.Στο www.nemeawines.gr θα βρειτε περισσοτερες λεπτομεριες για το τριημερο και τον οινοιητικο συνεταιρισμο.Α! το σαββατο 3 Σεπτεμβριου στο προαυλιο του οινοποιητικου θα βρεισκονται ιστορικα Alfa Romeo και ο Σ.Ροκκος με την Alfa Romeo του
-
Ο χρήστης postruck. έγραψε:
Οποιος θελει να πιει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ Αγιωργιτικο κρασι μπορει να ερθει στον οινοποιητικο συνεταιρισμο της Νεμεας 2-4 Σεπτεμβριου.Σιγουρα δεν θα βρει το life style-hotel του Κοκοτου αλλα εναν χωρο που γινεται οινοποιηση με τον καλυτερο τροπο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ Αγιωργιτικου σταφυλιου.Στο http://www.nemeawines.gr θα βρειτε περισσοτερες λεπτομεριες για το τριημερο και τον οινοιητικο συνεταιρισμο.Α! το σαββατο 3 Σεπτεμβριου στο προαυλιο του οινοποιητικου θα βρεισκονται ιστορικα Alfa Romeo και ο Σ.Ροκκος με την Alfa Romeo τουΣυγνωμη αλλα το site ειναι www.nemeanwines.gr με n αναμεσα στο nemea και στο wines
-
Φέτος με ευκαιρία των διακοπών μου επισκέφθηκα 3 οινοποιεία στη Σαντορίνη. I love Ασύρτικο και Μαυροτράγανο!
send from a galaxy far far away
-
εγω φετος δεν με βλεπω να βαζω κρασι διοτι καικε σχεδον ολο το αμπελι απο περονοσπορο
-
δυστυχώς δεν είσαι ο μόνος...
Περονόσπορος θερίζει την αμπελουργία
-
Διαβασα το αρθρο και μου εκανε εντυπωση η τιμη που γραφει για τους παραγωγους...
Με ντοπιους Σαντορινιους παραγωγους που καναμε παρεα και μιλησαμε μου ειπαν οτι πουλανε στα οινοποιεια τα σταφυλια τους για 0,90€/kg το Ασυρτικο και 2,5€/kg το μαυροτραγανο.
-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Διαβασα το αρθρο και μου εκανε εντυπωση η τιμη που γραφει για τους παραγωγους...Με ντοπιους Σαντορινιους παραγωγους που καναμε παρεα και μιλησαμε μου ειπαν οτι πουλανε στα οινοποιεια τα σταφυλια τους για 0,90€/kg το Ασυρτικο και 2,5€/kg το μαυροτραγανο.
Από το 1998 κάνουμε πειραματική οινοποίηση στο Μαυροτράγανο με σκοπό την παραγωγή ερυθρού ξηρού οίνου και μέχρι στιγμής παίρνουμε μόνο θετικά μηνύματα. Στην προσπάθειά μας βέβαια αυτή αντιμετωπίζουμε διάφορες δυσκολίες, όπως στη συλλογή των σταφυλιών τα οποία είναι σε πολύ μικρές ποσότητες και διάσπαρτα με αποτέλεσμα ο παραγωγός να πρέπει να πάει στο αμπέλι για να τρυγήσει μόλις 10 κιλά σταφύλια.
ΣιγαλαςOπου βλεπεις τετοιες τιμες συμβαινει κατι αναλογο κ το Ασυρτικο τα χαρακτηριστικα που δινει στη Σαντορινη ,δεν τα δινει σε αλλη περιοχη
κ με την ευκαιρια ,ο Σκλαβενιτης εχει μοσχοφιλερο (ΣΕΡΓΙΑΝΙ)με 2,6 ,δεν ειναι κακο
-
Το Σιγάλας που πέταξες κολλάει με το οινοποιείο? Το επισκέφθηκα κι αυτό.
send from a galaxy far far away
Κρασιά