-
Ο χρήστης GIOSOU έγραψε:
Μεγάλη μαγκιά πάντως της Toyobaru να προωθήσει το μοντέλο ΜΟΝΟ σε πίστες και ντριφτάδικα events. Ξεκάθαρα πράγματα. Το αμάξι είναι φτιαγμένο για εκεί και τέλος. Βέβαια όταν το πιάσουν στα χέρια τους οι διάφοροι επιστήμονες θα το βρουν σκληρό στην καθημερινή χρήση, άβολο, χωρίς χώρους, με σκληρά πλαστικά και ελλειπή εξοπλισμό και θα αντιπροτείνουν το καλύτερο all around coupe της αγοράς.
Σωστος φιλε μου!
.....που θα είναι......;;;;;;;
http://www.306gti6.com/forum/showthread.php?id=137829
viewtopic.php?p=2448457#p2448457
-
Κοντά έπεσες...
-
Ο χρήστης alexomon έγραψε:
Δεν βρισκω καμιά ευχαρίστηση ούτε νιώθω κάτι με το να μετακινώ γραναζια μπρος πίσω. Και ποτέ δεν προκειτε να κάνεις -σαν ανθρωπος- γρηγορότερη ή/και ομαλότερη αλλαγή απο ένα μηχάνημα προγραμματισμένο γι´ αυτή ακριβώς τη δουλειά.
Απο εκεί και πέρα μπορείς να πλένεις και τα ρούχα σου σε σκάφη αν θες να χρησιμοποιείς τόσο πολύ τα χέρια σου και να μην σε χαρακτηρίζουν κουλό.
**Δεν πρεπει να το κατεχεις και πολυ το αθλημα ε?Ελα τωρα μεταξυ μας....σου σβηνει στο ξεκινημα σαν τις γιαγιες?Ωραιο βιντεο
Edit:Σου εχω λυση.Παρε μια g27, ενα ps3 και το gran turismo και μπορεις πολυ ποιο φθηνοτερα να οδηγησεις οποιο αυτοκινητο θες**.
, θεικο ποστ...
Παντως και μονο που ακουγεται να αλλαζει αυτοματα σχεση, ενα τετοιο φιλικο 'driftαμαξο', ξενερωνω...
Σε τετοια αυτοκινητα, manual και...φωτια στα γραναζια... -
εγω παλι βρηκα καταπληκτικο το ποστ του j.marr.
απο την αλλη,καταπληκτικο το ποστ του αλεξομον που αναδεικνυει το επιπεδο γνωσεων του σε βιντεοπαιχνιδια,αλλα κ στην γρηγορη οδηγηση.
κ τελος,σιγουρα ολοι οι πραγματικοι οδηγοι αγωνων,ξενερωνουν που αναγκαζονται να οδηγουν αυτοματα κ να προσεχουν κυριως τα της οδηγησης κ οχι τα της αλλαγης σχεσης..
υ.γ.
θυμαμαι εναν αποδεδειγμενα αργο οδηγο κ μαλιστα με ελαχιστη τεχνικη,ονοματι τσουτσηια κεητσι,που σε μια πιστα που ονομαζεται τσουκουμπα,προσπαθουσε με το χειροκινητο γκολφ να φτασει το αυτοματο.κ να οδηγει φαινομενικα πιο αγαρμπα κ με λιγοτερη ισορροπια.εννοειται οτι εχασε(λογικο,αφου οδηγει σαν γιαγια κ του σβηνει κατα την εκκινηση ).
αν ομως ηταν καποιοι χεραδες,που τυγχαινει να συμμετεχουν σε αυτη την κοινοτητα,θα το ειχαν του χεριου τους..edit,δεν μπορω να βρω το σωστο βιντεο..
-
edit [mod]
-
Κακα τα ψεματα, ενα αυτοκινητο με αυτοματο κιβωτιο, μπορει να κανει ενα μετριο οδηγο πολυ γρηγορο, μονο και μονο απο τις απιστευτα γρηγορες αλλαγες. και αν το κιβωτιο εχει επανω τεχνολογια, ισως να μην υστερει πουθενα σε σχεση με το χειροκινητο. οταν ομως εγω εχω φαει ωρες για να μπορεσω να κανω μυτη τακουνι και να κερδισω μερικα δεκατα στη πιστα, και ερχεται ο αλλος με το αυτοματο και φρεναρει και χρυπαει τα pads και ριχνει ταχυτητες και εχει το ιδιο αποτελεσμα με μενα εχει καθε δικαιομα να χαρει και ο καθενας θα ειχε καθε λογο να του αρεσει το αυτοματο. Προσωπικα ανηκω στους λιγο πιο παραδοσιακους που θελω τα περιφερειακα του αυτοκινητου στη θεση τους. Δεν με ενδιαφερει αν κανω καποια χιλιοστα του δευτερολεπτου παραπανω για καθε αλλαγη, ουτε αν καποιο αυτοκινητο στη πιστα ειναι λιγο ποιο γρηγορο απο το δικο μου, αυτο μου μετραει για μενα προσωπικα ειναι η αισθηση που σου αφηνει ενα αυτοκινητο μετα απο μια μερα/βολτα.
-
Μα δε το ξέρετε... το 99% των οδηγών τέτοιων αυτοκινήτων καθημερινές και Σαββατοκύριακα, ξυπνάει μπαίνει στο αμάξι και θέλει να καρφώνει στους κόφτες τις ταχύτητες για:
να πάει στην δουλειά του(90% πιθανότητα κίνησης)
να πάει super market (1km από το σπίτι του;) και να γυρίσει με μια έτοιμη ομελέτα μετά από 45 μοιρών ντριφταρίσματα
να πάει την γυναίκα κομμωτήριο
να πάει την πεθερά στην εκκλησία
να πάει τα παιδιά φροντιστήριο
να πάει με την γκόμενα βόλτα στην παραλιακή καλοκαίρι (100% πιθανότητα κίνησης)και το χειμώνα Κεφαλάρι (100% πιθανότητα κίνησης)
να πάει να πάρει σουβλάκια/πίτσα γιατί έχουν και προσφορά στο take away
να πάρει όλους τους από πάνω για μια εκδρομήτο υπόλοιπο 1% των οδηγών τα παραπάνω θέλει να τα κάνει με ευκολία, άνεση και οικονομία και ΑΝ του μείνει χρόνος και βρει το κατάλληλο μέρος να ανοίξει και λίγο το αμαξάκι να ξεμπουκώσει. Ίσως τρίξει και λίγο τα λάστιχα σε καμιά χαζο στροφούλα με πολύ καλή ορατότητα και γλιστερό οδόστρωμα (γιατί το φρέσκο θέλει δύναμη, χέρια και @@) τα οποία κατέχουν αυτοί στο 99%.
-
Ο χρήστης SYZo έγραψε:
Κακα τα ψεματα, ενα αυτοκινητο με αυτοματο κιβωτιο, μπορει να κανει ενα μετριο οδηγο πολυ γρηγορο, μονο και μονο απο τις απιστευτα γρηγορες αλλαγες. και αν το κιβωτιο εχει επανω τεχνολογια, ισως να μην υστερει πουθενα σε σχεση με το χειροκινητο. οταν ομως εγω εχω φαει ωρες για να μπορεσω να κανω μυτη τακουνι και να κερδισω μερικα δεκατα στη πιστα, και ερχεται ο αλλος με το αυτοματο και φρεναρει και χρυπαει τα pads και ριχνει ταχυτητες και εχει το ιδιο αποτελεσμα με μενα εχει καθε δικαιομα να χαρει και ο καθενας θα ειχε καθε λογο να του αρεσει το αυτοματο. Προσωπικα ανηκω στους λιγο πιο παραδοσιακους που θελω τα περιφερειακα του αυτοκινητου στη θεση τους. Δεν με ενδιαφερει αν κανω καποια χιλιοστα του δευτερολεπτου παραπανω για καθε αλλαγη, ουτε αν καποιο αυτοκινητο στη πιστα ειναι λιγο ποιο γρηγορο απο το δικο μου, αυτο μου μετραει για μενα προσωπικα ειναι η αισθηση που σου αφηνει ενα αυτοκινητο μετα απο μια μερα/βολτα.Φυσικά αυτή η θέση σου μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον οιασδήποτε προόδου στην αυτοκίνηση γιατί 'αλλοιώνει την αίσθηση ρε φίλε'. Το να ανακατέβεις την σούπα είναι τέρμα αναχρονιστικό εν έτη 2012, οπως και πολλά ακόμα πράγματα πάνω στα σημερινά αμάξια. Δεν βρίσκω κανένα λόγο παρελθοντολαγνείας, ούτε θεωρώ ποιο 'συμμετοχική' την οδήγηση με το να παιδεύεσαι με διάφορα χειριστήρια. Η κάθε εποχή (αυτοκίνησης) έχει την δική της μαγεία η οποία έρχεται και παρέρχεται... αλλα γενικως πάμε μπροστά θεωρώ...
-
Ευτυχώς υπάρχει και η αντίθετη άποψη. Μάλιστα κάποιοι προσπαθούν να διασώσουν τα χειροκίνητα κιβώτια από τον αφανισμό, κάνοντας όσο μπορούν λόμπινγκ γι' αυτά. Το κουφό είναι ότι αυτοί είναι οι λιγότερο ύποπτοι, τα καλοζωισμένα αμερικανάκια του Car and Driver που έχουν φάει μέχρι σκασμού αυτοματίκλα από το 1940, όταν εδώ δεν ξέραμε τι θα πει αυτοκίνητο όχι αυτόματο κιβώτιο. Save the manuals.
http://www.caranddriver.com/features/save-the-manuals-official-headquarters
-
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
Μα δε το ξέρετε... το 99% των οδηγών τέτοιων αυτοκινήτων καθημερινές και Σαββατοκύριακα, ξυπνάει μπαίνει στο αμάξι και θέλει να καρφώνει στους κόφτες τις ταχύτητες για:να πάει στην δουλειά του(90% πιθανότητα κίνησης)
να πάει super market (1km από το σπίτι του;) και να γυρίσει με μια έτοιμη ομελέτα μετά από 45 μοιρών ντριφταρίσματα
να πάει με την γκόμενα βόλτα στην παραλιακή καλοκαίρι (100% πιθανότητα κίνησης)και το χειμώνα Κεφαλάρι (100% πιθανότητα κίνησης)
να πάρει όλους τους από πάνω για μια εκδρομήτο υπόλοιπο 1% των οδηγών τα παραπάνω θέλει να τα κάνει με ευκολία, άνεση και οικονομία και ΑΝ του μείνει χρόνος και βρει το κατάλληλο μέρος να ανοίξει και λίγο το αμαξάκι να ξεμπουκώσει. Ίσως τρίξει και λίγο τα λάστιχα σε καμιά χαζο στροφούλα με πολύ καλή ορατότητα και γλιστερό οδόστρωμα (γιατί το φρέσκο θέλει δύναμη, χέρια και @@) τα οποία κατέχουν αυτοί στο 99%.
αν μιλαμε για type r πχ στα ποσοστα εχεις απολυτο δικιο
-
Θες να πεις δλδ ότι οι κάτοχοι τάπερ στο 99% κάνουν όλα αυτά στην καθημερινότητά τους...
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Ευτυχώς υπάρχει και η αντίθετη άποψη. Μάλιστα κάποιοι προσπαθούν να διασώσουν τα χειροκίνητα κιβώτια από τον αφανισμό, κάνοντας όσο μπορούν λόμπινγκ γι' αυτά. Το κουφό είναι ότι αυτοί είναι οι λιγότερο ύποπτοι, τα καλοζωισμένα αμερικανάκια του Car and Driver που έχουν φάει μέχρι σκασμού αυτοματίκλα από το 1940, όταν εδώ δεν ξέραμε τι θα πει αυτοκίνητο όχι αυτόματο κιβώτιο. Save the manuals.http://www.caranddriver.com/features/save-the-manuals-official-headquarters
η ηλιθιοτητα και η μαλακίες που γράφει μέσα το αρθρο τείνουν στο άπειρο
-
Το σημαντικό είναι αυτό που έγραψα, κάποιοι θέλουν ακόμη χειροκίνητα σε μερικές περιπτώσεις. Το ότι αυτοί είναι οι εντελώς αυτοματοποιημένοι αμερικανοί, είναι πολύ σημαντικό γιατί είναι κορεσμένοι με αυτά ενώ εμείς συνήθως είμαστε ακόμη πεινασμένοι για τέτοια κόλπα.
-
Θες να πεις δλδ ότι οι κάτοχοι τάπερ στο 99% κάνουν όλα αυτά στην καθημερινότητά τους...προφανως και οχι, απλα οτι ειπες οτι κανει το 99% των ανθρωπων εμενα με αφηνει αδιαφορο. ουτε κινηση εχω ουτε να πηγαινω αποδω και αποκει λες και ειμαι ταριφας. και στην τελικη αν θελω ενα αυτοκινητο υπηρετρια, θα ειναι καποιο πολυμορφικο, οποτε εκει δεν υπαρχει λογος να τριξει κανεις τα λαστηχα. το σχολιο που εκενα για τα αυτοματα κιβωτια ηταν απνω σε αυτα που διαβασα απο του φιλους λιγο παραπανω, δεν ενεφερε κανεις οτι θα κανει τον βεγγο με το αυτοκινητο του, αναφερθηκαν σε σπορ καταστασεις και εκει απαντησα. σαφως και το αυτοματο ειναι πιο ανετο και αξυπηρετει, δεν μπορεις να πεις ομως οτι εχεις την ιδια αισθηση
-
Μα δε το ξέρετε... το 99% των οδηγών τέτοιων αυτοκινήτων καθημερινές και Σαββατοκύριακα, ξυπνάει μπαίνει στο αμάξι και θέλει να καρφώνει στους κόφτες τις ταχύτητες για:να πάει στην δουλειά του(90% πιθανότητα κίνησης)
Η γνωμη μου:τα αυτοκινητα που τα χρησιμοποιεις για να κανεις τα παραπανω ας ειναι αυτοματα.Αλλα δεν πιστευω να παρει κανεις το gt86 για να παει για ψωνια η την πεθερα στην εκκλησια.Μπορει να ειναι γρηγοροτερο ενα αυτοματο αλλα τα εκατοστα του δευτερολεπτου δεν ειναι το παν
-
Ο χρήστης SYZo έγραψε:
Θες να πεις δλδ ότι οι κάτοχοι τάπερ στο 99% κάνουν όλα αυτά στην καθημερινότητά τους...
προφανως και οχι, απλα οτι ειπες οτι κανει το 99% των ανθρωπων εμενα με αφηνει αδιαφορο. ουτε κινηση εχω ουτε να πηγαινω αποδω και αποκει λες και ειμαι ταριφας. και στην τελικη αν θελω ενα αυτοκινητο υπηρετρια, θα ειναι καποιο πολυμορφικο, οποτε εκει δεν υπαρχει λογος να τριξει κανεις τα λαστηχα. το σχολιο που εκενα για τα αυτοματα κιβωτια ηταν απνω σε αυτα που διαβασα απο του φιλους λιγο παραπανω, δεν ενεφερε κανεις οτι θα κανει τον βεγγο με το αυτοκινητο του, αναφερθηκαν σε σπορ καταστασεις και εκει απαντησα. σαφως και το αυτοματο ειναι πιο ανετο και αξυπηρετει, δεν μπορεις να πεις ομως οτι εχεις την ιδια αισθηση
Προφανώς για σένα δεν έχει την ίδια αίσθηση και στο λέω αυτό γιατί αυτά είναι γούστα. Εγώ π.χ γουστάρω την αδιάκοπη επιτάχυνση ενώ καλού διπλοσύμπλεκτου και θα με κάνει πιο 'μάγκα' στο φανάρι (αν βάλουμε και τον παράγοντα κόντρα στο παιχνίδι) και την δουλειά του θα κάνει σε ένα βουνό με κερασάκι στην τούρτα να είναι η άνεση και η ευκολία στο 99% του χρόνου χρήσης του αυτοκινήτου για έναν μέσο οδηγό που ζει στην πόλη.
-
Η γνωμη μου:τα αυτοκινητα που τα χρησιμοποιεις για να κανεις τα παραπανω ας ειναι αυτοματα.Αλλα δεν πιστευω να παρει κανεις το gt86 για να παει για ψωνια η την πεθερα στην εκκλησια.Μπορει να ειναι γρηγοροτερο ενα αυτοματο αλλα τα εκατοστα του δευτερολεπτου δεν ειναι το παν
Δεν εχουν ολοι την δυνατοτητα να εχουν πολλα αμαξια.Επισης το τογιομπαρου ειναι για πιστα ή οχι;Γιατι δεν νομιζω σε πιστα να μην σε ενδιαφερει εστω και το ενα εκατοστο του δευτερολεπτου .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεν εχουν ολοι την δυνατοτητα να εχουν πολλα αμαξια.Επισης το τογιομπαρου ειναι για πιστα ή οχι;Γιατι δεν νομιζω σε πιστα να μην σε ενδιαφερει εστω και το ενα εκατοστο του δευτερολεπτου .
Ακομα και στην πιστα θελω να πηγαινω με τα πλαγια.Αλλα και παλι δεν με ενδιαφερει.
Και τι βαζεις μεσα ρε μαστορα;
Τι βαζω!!!!!!!τον πατερα μου και την μανα μου βαζω μεσα ρε μεγαλε!!!!!
Πιστονια,μπιελες,μεταλλα,οστιρια,εκκεντροφορους,χειροκινητο σασμαν εξαρι αμα εχεις χερια και DSG αμα εισαι κουλος.
Σε κοβω να εισαι κουλος!!!!!
ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥΥΥΥ!!!!! -
Ακομα και στην πιστα θελω να πηγαινω με τα πλαγια.Αλλα και παλι δεν με ενδιαφερει.
Και τι βαζεις μεσα ρε μαστορα;
Τι βαζω!!!!!!!τον πατερα μου και την μανα μου βαζω μεσα ρε μεγαλε!!!!!
Πιστονια,μπιελες,μεταλλα,οστιρια,εκκεντροφορους,χειροκινητο σασμαν εξαρι αμα εχεις χερια και DSG αμα εισαι κουλος.
Σε κοβω να εισαι κουλος!!!!!
ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥΥΥΥ!!!!! -
Και δεν καταλαβα δηλαδη ΤΟΣΟ δυσκολο ειναι να οδηγησεις ενα μανιουαλ?ευκολια και ευκολια και ευκολια το λετε λες και με το χειροκινητο δεν μπορεις να πας ουτε μεχρι το περιπτερο
Toyota GT-86 / Subaru BRZ