-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ενδιαφέρον θα είχε ένα συγκριτικό με το Hyundai Genesis Coupe 2,0Τ -που δυστυχώς δεν μας έρχεται!ετοιμαζεται αυτο που θα μας ερθει τελικα,αλλα δεν ειναι της παρουσης
-
AWD με τον κινητήρα πίσω και χαμηλά δεν παίζει. Εκτός αν βάλουν κιβώτιο διπλού συμπλέκτη στον πίσω άξονα και στείλουν από εκεί την κίνηση εμπρός, (λέγε με GTR). Σε αυτήν την περίπτωση να μην μιλήσουμε για κόστος και βάρος.
-
Γιατί έχω την ανησυχία ότι θα γίνει καγκουράμαξο Βλέπε σιρόκο πως το έχουν καταντήσει...
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Γιατί έχω την ανησυχία ότι θα γίνει καγκουράμαξο Βλέπε σιρόκο πως το έχουν καταντήσει...Πως το καταντήσαν? Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σιροκο, τα σέβονται. Στο μέλλον όμως ίσως να γίνει...
-
Αν επιμεινουν σε διλιτρο μοτερ,ουτε καγκουραμαξο προβλεπεται να γινει,ουτε σουπα οπως το Ροκο,τουλ στην Ελλαδα.
Btw κατι 1600ρηδες τουρμπο που ετοιμαζε η Subaru,μαλλον ραδιο αρβυλα ηταν,ετσι?
-
Ο χρήστης aggelooos2000 έγραψε:
Γιατί έχω την ανησυχία ότι θα γίνει καγκουράμαξο Βλέπε σιρόκο πως το έχουν καταντήσει...
Πως το καταντήσαν? Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σιροκο, τα σέβονται. Στο μέλλον όμως ίσως να γίνει...
Ναι. Απο μόνο του μου αρέσει πάρα πολύ έτσι κι αλλιώς. Βλέπω, ζάντες, αυτοκόλλητα...
Για το ft: Ίσως ο 2λίτρος όντως να είναι εμπόδιο για το κόστος συντήρισης, αλλά το κόστος αγοράς είναι αρκετά φθηνό και γι αυτό μπαίνω σε ανησυχίες
-
Ο χρήστης Pakos M έγραψε:
AWD με** τον κινητήρα πίσω** και χαμηλά δεν παίζει. Εκτός αν βάλουν κιβώτιο διπλού συμπλέκτη στον πίσω άξονα και στείλουν από εκεί την κίνηση εμπρός, (λέγε με GTR). Σε αυτήν την περίπτωση να μην μιλήσουμε για κόστος και βάρος.αυτό από πού προκύπτει;;
-
With a boxer engine, and RWD, this FT-86 cannot drive the front wheels with them as far forward as the Toyota concept shows them to be. The transaxle is NOT in front of the engine, and Subaru doesn't build AWD with divorced, separate front differentials, at least that I have ever heard of. The front wheels on the toyota are un-driven, and cannot be connected to the gearbox while they are that far toward the front of the car. The front wheels would have to be further back, pretty much exactly like a current Impreza, or any other Subaru, in order to be in line with the transaxle, to be connected with half-shafts.
και προφανώς δεν θέλουν να φτιάξουν άλλο ένα impreza αλλά ένα boxer FMR.
-
δηλαδή πάπαλα το σχέδιο του concept?
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
δηλαδή πάπαλα το σχέδιο του concept?Της Toyota το σχέδιο δείχνει production ready (αν εξαιρέσεις τα φερμουάρ στο εσωτερικό ) ,οπότε
δεν νομίζω να έχουμε αλλαγές.Της Subaru που δεν το είδαμε ακόμα,έχει περιθώρια για underfloor engineering.Οψόμεθα.
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Της Toyota το σχέδιο δείχνει production ready (αν εξαιρέσεις τα φερμουάρ στο εσωτερικό ) ,οπότε
δεν νομίζω να έχουμε αλλαγές.Της Subaru που δεν το είδαμε ακόμα,έχει περιθώρια για underfloor engineering.Οψόμεθα.
ναι αλλα στο post του πάκο αναφέρεται ότι boxer engine + rwd+ σχέδιο concept= αδύνατο(πηγή?). Πολύ φοβάμαι ότι θα κάνουν καμια ταρζανιά και θα χαλάσουν το σχέδιο, εξάλλου πόσες φορες έχεις δει concept να περνάει αυτούσιο στην παραγωγή
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
Της Toyota το σχέδιο δείχνει production ready (αν εξαιρέσεις τα φερμουάρ στο εσωτερικό ) ,οπότε
ναι αλλα στο post του πάκο αναφέρεται ότι boxer engine + rwd+ σχέδιο concept= αδύνατο(πηγή?). Πολύ φοβάμαι ότι θα κάνουν καμια ταρζανιά και θα χαλάσουν το σχέδιο, εξάλλου πόσες φορες έχεις δει concept να περνάει αυτούσιο στην παραγωγή
hmmm,πολλές in fact!
Επειδή κάποιος ανέφερε οτι μηχανολογικά δεν βγαίνει (κατα την εκτίμηση του + με τα υπάρχοντα δεδομένα),σημαίνει οτι αλλάζει κάτι απαραίτητα?
Νομίζω οτι δεν θα έχουμε εκπλήξεις,το αμάξι ήταν έτοιμο για παραγωγή.
Εξάλλου αφορά ,κατα τα λεγόμενα του ιδίου,την εκδοχή της Subaru μόνο. -
Εξηγώ: Αυτό που δεν βγαίνει είναι η μετάδοση της κίνησης μπροστά στο τρέχον πρωτότυπο λόγο της τοποθέτησης κινητήρα και κιβωτίου πιο πίσω από την κλασσική διάταξη που βλέπαμε στα Impreza.
Δεν νομίζω οτι δεν θα παραχθεί Subaru, απλά θα είναι πισωκίνητο, δεν καταλαβαίνω γιατί σώνει και καλά πρέπει να έχει και τετρακίνητη έκδοση. Εξάλλου στην Ιαπωνία υπήρχαν 'μετατροπές' αυστηρά πισωκίνητων Impreza με απίστευτη οδική συμπεριφορά.
-
Να πούμε μερικά facts για το αυτοκίνητο της Subaru:
-της subaru όντως θα έχει και τετρακίνηση και turbo
-το μεταξόνιο όπως και τα μετατρόχια στο Subaru είναι ελαφρώς μεγαλύτερα με το μεταξόνιο
να είναι σχεδόν το ίδιο με το τωρινό Impreza
-γύρω στα 100 κιλά θα είναι το προστιθέμενο βάρος λόγω 4WD+turbo -
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Να πούμε μερικά facts για το αυτοκίνητο της Subaru:-της subaru όντως θα έχει και τετρακίνηση και turbo
-γύρω στα 100 κιλά θα είναι το προστιθέμενο βάρος λόγω 4WD+turboνα ρωτησω κατι για μαλλον καποιο επεισοδιο εχω χασει
δηλαδη το ft-86 δεν θα εχει τουρμπο? αφου θα φορανε το ιδιο μοτερ της subaru ,η toyota δηλαδη τι θα κανει? θα το πλασασρει μονο ατμοσφαιρα και πισωκινητο? ενω η subaru 4κινητο και τουρμπο??
-
http://www.autoblog.com/2009/10/30/repo ... the-works/
και φήμες για cabrio
-
δηλαδή θα έχουμε δυο αυτοκίνητα που θα έχουν συγγένεια μεταξύ τους αλλα θα απευθύνονται σε δυο διαφορετικά target group
λογικό και έξυπνο θα έλεγα
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
να ρωτησω κατι για μαλλον καποιο επεισοδιο εχω χασει
δηλαδη το ft-86 δεν θα εχει τουρμπο? αφου θα φορανε το ιδιο μοτερ της subaru ,η toyota δηλαδη τι θα κανει? θα το πλασασρει μονο ατμοσφαιρα και πισωκινητο? ενω η subaru 4κινητο και τουρμπο??
Ναι.Η μια εταιρία το entry level πισωκίνητο και η άλλη την αμέσως πιο δυνατή έκδοση,με διαφοροποιήσεις
σε τιμή και (ελαφρώς) σε διαστάσεις. -
Πολύ καλό, πολύ όμορφο, πολύς κόσμος το περιμένει χρόνια. Αν βγεί και με μία καλή τιμούλα θα είναι κουτί!!!
Έχουμε εξωτερικές διαστάσεις?
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Γιατί έχω την ανησυχία ότι θα γίνει καγκουράμαξο Βλέπε σιρόκο πως το έχουν καταντήσει...πες μου ενα ιαπωνικο σπορ αυτοκινητο που δε σου θυμιζει εστω και λιγο καγκουραμαξο απο τη μανα του
Toyota GT-86 / Subaru BRZ