-
Η απορια μου. Θελω να στριψω δεξια σε ενα δρομο διπλης κατευθυνσεως με διπλη γραμμη στη μεση. Πλησιαζω στη διασταυρωση με δευτέρα με το ποδι στο φρενο. Μια γρηγορη ματια δεξια για τιποτα πεζους και μετα κοιταζω αριστερα για αυτοκινητα. Ο δρομος αδειος οποτε, χωρις να σταματησω στο 'Στοπ' φευγω. Στο αντιθετο ρευμα ερχοταν ενα αυτοκινητο το οποιο επιχειρησε να προσπερασει μια μηχανη μεγαλου κυβισμου η οποια για να το κανει μπηκε στο αντιθετο ρευμα - το δικο μου δηλαδη. Τελευταια στιγμη τον απεφυγα ή με απεφυγε, οπως θελετε πεστε το. Αν γινοταν κατι ποιος θα εφταιγε;
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Η απορια μου. Θελω να στριψω δεξια σε ενα δρομο διπλης κατευθυνσεως με διπλη γραμμη στη μεση. Πλησιαζω στη διασταυρωση με δευτέρα με το ποδι στο φρενο. Μια γρηγορη ματια δεξια για τιποτα πεζους και μετα κοιταζω αριστερα για αυτοκινητα. Ο δρομος αδειος οποτε, χωρις να σταματησω στο 'Στοπ' φευγω. Στο αντιθετο ρευμα ερχοταν ενα αυτοκινητο το οποιο επιχειρησε να προσπερασει μια μηχανη μεγαλου κυβισμου η οποια για να το κανει μπηκε στο αντιθετο ρευμα - το δικο μου δηλαδη. Τελευταια στιγμη τον απεφυγα ή με απεφυγε, οπως θελετε πεστε το. Αν γινοταν κατι ποιος θα εφταιγε;Εσύ που θα τον σκότωνες δυστυχώς!
Είμαι στη Δεκελείας (διπλή διαχωριστική που κόβεται στις διασταυρώσεις άρα επιτρέπει τη στροφή αριστερά) και πάω να στρίψω (χωρίς φλας, κουταμάρα μου) αριστερά στη Ραιδεστού. Την ίδια στιγμή με προσπερνάει μηχανή πατώντας τη διπλή, με την οποία και συγκρουόμαστε με αποτέλεσμα να τσακιστεί ο αναβάτης. Το πόρισμα της Τροχαίας: ΦΤΑΙΩ διότι εκτός του ότι δεν άναψα φλας ο αναβάτης είχε δικαίωμα να με προσπεράσει στο κομμάτι που κόβεται η διπλή διαχωριστική. Η υπόθεση ποτέ δεν τραβήχτηκε δικαστικώς διότι ήμουν μικρός (πού να ήξερα περί: α. υπερβολικής ταχύτητας του άλλου οχήματος, β. κίνηση σε μονό στοίχο (απαγόρευση της διήθησης), ήξερα μόνο ότι η διπλή κόβεται για να δείξει ότι μπορείς να στρίψεις ενώ κανονικά εξακολουθεί να ισχύει - ο ΜΠΑΤΣΟΣ είχε άλλη γνώμη) και δεν ήξερα αλλά ο ίδιος ποτέ δεν έκανε δήλωση στην ασφάλειά του κι έτσι απέσυρα τη δική μου μετά το προβλεπόμενο χρονικό όριο (νομίζω τρία ή τέσσερα χρόνια).
Ου μπλέξεις!
-
Πάντως ο πιτσιρικάς μπάτσος ήταν κλασικός χοντροπ@π@ρ@ς.
Αυτό που πρέπει να καταλάβουν είναι ότι ΩΦΕΙΛΟΥΝ να εμπνέουν σεβασμό. Με το υφάκι αυτό, όχι μόνο δεν έπεισε τον τύπο με την 'καραμούζα' στο Xsara, αλλά τελικά τον αποθρασσύνει.
Το κολπάκι του καλού μπάτσου-κακού μπάτσου είναι δεδομένο ΠΑΝΤΑ! -
Η απορια μου. Θελω να στριψω δεξια σε ενα δρομο διπλης κατευθυνσεως με διπλη γραμμη στη μεση. Πλησιαζω στη διασταυρωση με δευτέρα με το ποδι στο φρενο. Μια γρηγορη ματια δεξια για τιποτα πεζους και μετα κοιταζω αριστερα για αυτοκινητα. Ο δρομος αδειος οποτε, χωρις να σταματησω στο 'Στοπ' φευγω. Στο αντιθετο ρευμα ερχοταν ενα αυτοκινητο το οποιο επιχειρησε να προσπερασει μια μηχανη μεγαλου κυβισμου η οποια για να το κανει μπηκε στο αντιθετο ρευμα - το δικο μου δηλαδη. Τελευταια στιγμη τον απεφυγα ή με απεφυγε, οπως θελετε πεστε το. Αν γινοταν κατι ποιος θα εφταιγε;Αν δεν καταφέρει ο άλλος οδηγός να αποδείξει ότι δεν σταμάτησες στο Στοπ (εξαιρετικά δύσκολο χωρίς μάρτυρες) φταίει εκείνος λόγω παράνομης θέσης στο οδόστρωμα (πάτησε διπλή διαχωριστική) που αποδεικνύεται εύκολα από τη θέση των οχημάτων. Αν το καταφέρει φαντάζομαι πως πάει συνυπαιτιότητα.
-
Η απορια μου. Θελω να στριψω δεξια σε ενα δρομο διπλης κατευθυνσεως με διπλη γραμμη στη μεση. Πλησιαζω στη διασταυρωση με δευτέρα με το ποδι στο φρενο. Μια γρηγορη ματια δεξια για τιποτα πεζους και μετα κοιταζω αριστερα για αυτοκινητα. Ο δρομος αδειος οποτε, χωρις να σταματησω στο 'Στοπ' φευγω. Στο αντιθετο ρευμα ερχοταν ενα αυτοκινητο το οποιο επιχειρησε να προσπερασει μια μηχανη μεγαλου κυβισμου η οποια για να το κανει μπηκε στο αντιθετο ρευμα - το δικο μου δηλαδη. Τελευταια στιγμη τον απεφυγα ή με απεφυγε, οπως θελετε πεστε το. Αν γινοταν κατι ποιος θα εφταιγε;Μετά από ακόμα 20 μέρες στα μέρη σου, έχω να σχολιάσω τα εξής:
1ον. Κακώς έχετε διπλές διαχωριστικές. Τζάμπα μπογιά χαλάτε. Διακοσμήστε την άσφαλτο με κάτι πιο σικ. Όλοι μας πατάμε διπλή διαχωριστική, αλλά εσείς τη βλέπετε με άλλο μάτι...
2ον. Ο σωστός τρόπος για να βγείς από ΣΤΟΠ, είναι: Κινούμαστε με όσα κινούμαστε (πολλά - λίγα δεν έχει σημασία). Πλησιάζοντας στη διασταύρωση, αφήνουμε λιγάκι το πόδι από το γκάζι, κοιτάμε ΔΕΞΙΑ, μη τυχόν και προσπερνάει κανένας από απέναντι, στρίβουμε το τιμόνι και επιταχύνουμε ανεπαίσθητα. Αυτοί που έρχονται από αριστερά, έχουν ολόκληρο αντίθετο ρεύμα να περάσουν! Αν θέλουμε να στρίψουμε αριστερά, αφήνουμε λίγο ακόμα το γκάζι. Έτσι κερδίζουμε πολύτιμο χρόνο και καύσιμο, άρα είναι και οικολογική μέθοδος.
3ον. Το αγροτικό έχει πάντα προτεραιότητα και φυσικά πάντα δίκιο. Άλλο να κάνεις βόλτα, και άλλο να τρέχεις για δουλειά. Μη τα ισοπεδώνουμε όλα...
Και ένα τελευταίο σχόλιο...
Τι πάει να πεί 'στο δικό μου ρεύμα'; Από που κι ως πού δικό σου; Έχεις χαρτιά; Έχεις συμβόλαια; Σε ένα δρόμο διπλής κατεύθυνσης με μια λωρίδα ανα κατεύθυνση, χωράνε άνετα 3 αυτοκίνητα. Ένας κανονικά, ένας στη μέση, και ο απέναντι πατάει και λίγο στο χαντάκι για να βολευτούμε όλοι. Θέληση να υπάρχει... -
-
κάποιος να ξεθάψει τα funniest
-
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
..............................
Τι πάει να πεί 'στο δικό μου ρεύμα'; Από που κι ως πού δικό σου; Έχεις χαρτιά; Έχεις συμβόλαια; Σε ένα δρόμο διπλής κατεύθυνσης με μια λωρίδα ανα κατεύθυνση, χωράνε άνετα 3 αυτοκίνητα. Ένας κανονικά, ένας στη μέση, και ο απέναντι πατάει και λίγο στο χαντάκι για να βολευτούμε όλοι. Θέληση να υπάρχει... ..........Εισαι οοοολα τα λεφτα!!!!!!!
-
Ακριβώς την ίδια εντύπωση είχα κι εγώ (πήγα πέρσι 2 βδομάδες). Μάλιστα στράβωσα λίγο μια ζάντα και έσκασε το λάστιχο όταν οδηγούσε στο ρεύμα μου γρήγορο Πούντο από το Ρέθυμνο.
-
(Δυστυχώς έχει απόλυτο δίκαιο )
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Μετά από ακόμα 20 μέρες στα μέρη σου, έχω να σχολιάσω τα εξής:
1ον. Κακώς έχετε διπλές διαχωριστικές. Τζάμπα μπογιά χαλάτε. Διακοσμήστε την άσφαλτο με κάτι πιο σικ. Όλοι μας πατάμε διπλή διαχωριστική, αλλά εσείς τη βλέπετε με άλλο μάτι...
2ον. Ο σωστός τρόπος για να βγείς από ΣΤΟΠ, είναι: Κινούμαστε με όσα κινούμαστε (πολλά - λίγα δεν έχει σημασία). Πλησιάζοντας στη διασταύρωση, αφήνουμε λιγάκι το πόδι από το γκάζι, κοιτάμε ΔΕΞΙΑ, μη τυχόν και προσπερνάει κανένας από απέναντι, στρίβουμε το τιμόνι και επιταχύνουμε ανεπαίσθητα. Αυτοί που έρχονται από αριστερά, έχουν ολόκληρο αντίθετο ρεύμα να περάσουν! Αν θέλουμε να στρίψουμε αριστερά, αφήνουμε λίγο ακόμα το γκάζι. Έτσι κερδίζουμε πολύτιμο χρόνο και καύσιμο, άρα είναι και οικολογική μέθοδος.
3ον. Το αγροτικό έχει πάντα προτεραιότητα και φυσικά πάντα δίκιο. Άλλο να κάνεις βόλτα, και άλλο να τρέχεις για δουλειά. Μη τα ισοπεδώνουμε όλα...
Τι πάει να πεί 'στο δικό μου ρεύμα'; Από που κι ως πού δικό σου; Έχεις χαρτιά; Έχεις συμβόλαια; Σε ένα δρόμο διπλής κατεύθυνσης με μια λωρίδα ανα κατεύθυνση, χωράνε άνετα 3 αυτοκίνητα. Ένας κανονικά, ένας στη μέση, και ο απέναντι πατάει και λίγο στο χαντάκι για να βολευτούμε όλοι. Θέληση να υπάρχει...Κορυφαίο post!
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Μετά από ακόμα 20 μέρες στα μέρη σου, έχω να σχολιάσω τα εξής:
Τι πάει να πεί 'στο δικό μου ρεύμα'; Από που κι ως πού δικό σου; Έχεις χαρτιά; Έχεις συμβόλαια; Σε ένα δρόμο διπλής κατεύθυνσης με μια λωρίδα ανα κατεύθυνση, χωράνε άνετα 3 αυτοκίνητα. Ένας κανονικά, ένας στη μέση, και ο απέναντι πατάει και λίγο στο χαντάκι για να βολευτούμε όλοι. Θέληση να υπάρχει...Κορυφαίο post!
+1
-
για βαμμενα φιμε πισω φαναρια ποσο ειναι το προστιμο?
-
Κατάσχεση.
-
Υποχρεωτικο βαψιμο και των εμπρος, και ταξιδι στην Εθνικη βραδυ!
-
http://www.forthnet.gr/templates/newsPo ... x?p=209352
ολε
-
-
Λες να ειναι προεκλογικο κολπο?
-
*Δεν επιστρέφονται στοιχεία οδήγησης και κυκλοφορίας οχημάτων για παραβάσεις:
-
Οδήγηση υπό την επήρεια μέθης
-
Οδήγηση με ταχύτητα πέραν της επιτρεπόμενης