-
πλεικτρολογιο πλεικτρολογιο πλεικτρολογιο πλεικτρολογιο πλεικτρολογιο
-
πρικτολόγιο...
-
πρωκτολογιο
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
πρωκτολογιοΕκει το καταντησες..........
-
Ο χρήστης gakost έγραψε:
Τι λέγαμε παραπάνω για σαγιονάρες ΄;http://www.enikos.gr/society/245530,FWT ... sto.html
και από ότι φαίνεται και από τις κεφαλιές προφανώς και οι ζώνες ήταν άγνωστη λέξη, κάτι μαύρο που κρέμεται
Μία φορά την πάτησα με το moto που σταμάτησα και γλίστρησε το τσόκαρο και έπεσε η μηχανή. Μιλάμε πριν 25 χρόνια. Από τότε και μηχανή και αμάξι καλοκαίρι με αθλητικό παπούτσι και ας ανάβουν τα πόδια μου.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
πρωκτολογιο
Εκει το καταντησες..........
Μήπως το παρατραβάς ? [Mod]
-
Πρωί πρωί βρήκα τη λυπητερή για παράνομο παρκάρισμα.Όντως έχει πινακίδα που το απαγορεύει αλλά......
Το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο στο σημείο που βλέπετε το μαύρο toyota αριστερά στην εικόνα.Στη δεξιά μεριά του δρόμου (όπως βλέπετε) δεν παρκάρει κανείς γιατί έχουν τοποθετηθεί κολονάκια.Το κατάστημα οπτικών δεν υπάρχει(έχει κλείσει) , το ΙΚΑ που ήταν λίγο πιο πίσω είναι επίσης κλειστό(με λουκέτο).Από το δρόμο χωράει να περάσει φορτηγό άνετα.
Κι εντωμεταξύ η δεξιά λωρίδα της Βασ.Όλγας είναι μονίμως πιασμένη από παρκαρισμένα(στο βάθος πίσω από το μπλε πεζώ) , στην Κίμωνος Βόγα(κάτω από την Όλγας) υπάρχουν κάποιες ταβέρνες και καφενεία που κρατάνε ετσιθελικά μονίμως καμμιά 10-15 θέσεις παρκαρίσματος , ο 'τεράστιος' δημαρχός μας τον τελευτίο χρόνο φτιάχνιντας τα πεζοδρόμια(και πολύ καλά έκανε) έκοψε καμμιά 100στή θέσεις γιατί φτιάχνοντας τα πεζοδρόμια σε κάθε 3 θέσεις έκοψε τη μία για να φτιάξει εσοχή και να φυτέψει δεντράκια(τα οποία θα μπορούσαν να φυτευτούν χωρίς να γίνει η εσοχή , πάνω στο υπάρχον πεζοδρόμιο) και φυσικά τα 'τσακάλια' της τροχαίας που βρίσκεται 150-200 μ από το σημείο παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους απέναντι από το τμήμα πάνω στα πεζοδρόμια(Πέτρου Συνδίκα με Βασ.Όλγας για όσους ξέρουν).Όσοι έχουν κινηθεί στην περιοχή γνωρίζουν τι γίνεται στην Π.Συνδίκα στη Mπότσαρη , στην Κ.Βόγα και στην Όλγας από διπλοπαρκαρισμένα.
Κοινώς δεν ενοχλούν όλα αυτά στη 2η παράγραφο αλλά ένα αυτοκίνητο παρκαρισμένο όσο πιο άκρη γίνεται το οποίο έχει αφήσει 4 μ ελεύθερο δρόμο και 3 μ πεζοδρόμιο.
Η απάντηση όταν πήγα στο τμήμα ήταν να κάνω καταγγελία στο 100 για να γράψουν και τους άλλους(που τους βλέπουν από το παράθυρο).
Ερώτηση : αν δεν πληρώσω την κλήση τί θα γίνει;
-
Χωρίς ίχνος ειρωνείας είναι ιδιαίτερα ευχάριστο, ότι στο μπουδ...λο, που λέγεται δρόμοι και παρκάρισμα στη Θεσσαλονίκη, κόβονται κλήσεις, έστω και κατά παραγγελία. Αντε και αλλού και όλες τις ώρες
-
κλασσικα πραγματα στην ελλαδα.
παντα γραφουν αυτους που ειναι παρανομοι αλλα δεν εμποδιζουν,γιατι ειναι οι ευκολοι στοχοι. -
Ο χρήστης elvet έγραψε:
Χωρίς ίχνος ειρωνείας είναι ιδιαίτερα ευχάριστο, ότι στο μπουδ...λο, που λέγεται δρόμοι και παρκάρισμα στη Θεσσαλονίκη, κόβονται κλήσεις, έστω και κατά παραγγελία. Αντε και αλλού και όλες τις ώρεςΔεν ξέρω αν γνωρίζεις τη περιοχή και το πρόβλημα που έχει με ο παρκάρισμα , να έχεις υπόψη σου πάντως ότι όταν ήρθαν να γράψουν , ήρθαν με αυτοκίνητο(150 μέτρα από το τμήμα 2 λεπτά με τα πόδια) και ερχόμενοι είδαν την πλειοψηφία των παράνομων που αναφέρω.
Δεν έχω πρόβλημα να πληρώσω αν είμαι παράνομος αλλά όχι επιλεκτικά!Όχι να κάνουμε τα στραβά μάτια σε ό,τι βλέπουμε στο δρόμο μας , να παρκάρουμε παράνομα έξω από το τμήμα μας και να γράφουμε σε ένα κωλοστενό κάποιον που δεν ενοχλεί καθόλου.
-
Ο χρήστης panosft έγραψε:
Τι λέγαμε παραπάνω για σαγιονάρες ΄;
http://www.enikos.gr/society/245530,FWT ... sto.html
και από ότι φαίνεται και από τις κεφαλιές προφανώς και οι ζώνες ήταν άγνωστη λέξη, κάτι μαύρο που κρέμεται
Μία φορά την πάτησα με το moto που σταμάτησα και γλίστρησε το τσόκαρο και έπεσε η μηχανή. Μιλάμε πριν 25 χρόνια. Από τότε και μηχανή και αμάξι καλοκαίρι με αθλητικό παπούτσι και ας ανάβουν τα πόδια μου.
Μπορείς να φοράς κανονικά σαγιοναρες και όταν είναι να οδηγήσεις τις βγάζεις και οδηγείς ξυπόλητος. Που είναι το πρόβλημα σε αυτό.
-
Όταν κινούμαι κανονικά σε ένα μονόδρομο και ξαφνικά έρθει παράνομα ένα άλλο όχημα από την άλλη μεριά κι επειδή ο δρόμος είναι στενός, αρνηθεί να κάνει πίσω, αν καλέσω την τροχαία είναι υποχρεωμένη να έρθει και να κόψει κλήση στον φταίχτη? Γενικά σε τέτοιες αντιδικίες μεταξύ οδηγών όταν κάποιος καλέσει την τροχαία, πρέπει να έρθει?
-
Αν ερθει και τον βρει εκει αναποδα, προφανως και τον γραφει. Το θεμα ειναι ποτε θα ερθει...
-
... ή αλλιως πάρε φορά και πέσε πάνω του.... Σίγουρα θα αναγκαστεί ναι μείνει , θα πληρώσει τα σπασμένα και θα του κόψει και κλήση η αστυνομία....
-
Mε τόσα ανασφάλιστα δεν αξίζει το ρίσκο.
-
Ενώ αλλιώς θα άξιζε το ρίσκο...
-
Να θέσω ένα θέμα με τις ράμπες για αναπήρους. Δηλ. με τα σημεία που έχει κλίση το πεζοδρόμιο -κατά κανόνα στο τέλος οικοδομικού τετραγώνου - για να περνάει καροτσάκι ανάπηρου, μάνα με μωρό στο καρότσι κλπ.
Πολύ σωστά. Όμως το θέμα έχει και μια γκρίζα ζώνη. Σε μερικά σημεία έχουν χαμηλώσει το πεζοδρόμιο στη μέση της πρόσοψης οικοδομ. τετραγώνου δημιουργώντας 'αόρατες' ράμπες. Τονίζω σε σημεία επιτρεπόμενης στάθμευσης.
Έχω παρά τρίχα φάει κλήση παλιά στην Λ. Ηρακλείου στο εμπορικό κομμάτι της διότι απλά παρκάροντας η υποτιθέμενη ράμπα από την πλευρά του πεζοδρομίου δεν φαίνεται με τίποτε. Ούτε έχει σήμανση. Απλά έτυχε να το δει η γυναίκα μου και το σώσαμε.Θυμάμαι φέτος το Πάσχα που ψωνίζαμε γιατί κατοικούμε κοντά, ένας οδηγός τράβαγε το μαλλιά του.... για την κλήση στη ράμπα. Το ωραίο είναι ότι σε ένα δύο σημεία του ίδιου δρόμου οι περίφημες 'ενδιάμεσες ράμπες' έχουν όντως σήμανση με κόκκινο πλακάκι και κίτρινο περίγραμμα. Αλλού πουθενά. Μονάχα έχουν κατεβάσει το πεζοδρόμιο στους πέντε πόντους από την άσφαλτο και καθάρισαν. Τώρα στο τι και ποιόν εξυπηρετούν οι 'ενδιάμεσες ράμπες' το ξέρει μόνον ο πανέξυπνος που τις σχεδίασε. Αν ήταν για αναπήρους, ας είχαν τουλάχιστον σήμανση με κανονικές πινακίδες 'Θέσης Αναπήρων' να φαίνονται.
ΥΓ
Ακόμη θυμάμαι το άδικο πρόστιμο που έφαγα πριν κάτι χρόναι έξω από το ΑΒ Βασιλόπουλο Περισσού Πευκάκια δίπλα από το LIDL. Είχα παρκάρει στην άσφαλτο και είχε ένα πεζοδρόμιο σκάρτο ένα μέτρο φάρδος σύριζα στον εξωτερικό τοίχο του parking προς τη μεριά του δρόμου. Από την άλλη πλευρά του δρόμου είναι οι γραμμές του ΗΣΑΠ.. Εννοείται ότι ήμουν εκτός του πεζοδρομίου αυτού. Τράβαγα τα μαλλιά μου μόλις είδα το ροζ χαρτάκι. Πως γίνεται να τρώς κλήση για παρκάρισμα δήθεν πάνω σε πεζοδρόμιο ενώ είναι άσφαλτος ένα με το δρόμο?? Όμως μετά δύο μέρες πέθανε ο πατέρας μου και δεν είχα όρεξη για αντιδικίες, δικαστήρια κλπ.Η πλάκα είναι ότι μετά ένα χρόνο γνώρισα ένα υπάλληλο της Πολεοδομίας Ν. Ι ωνίας σε φιλικό σπίτι. Το κουβεντιάσαμε τυχαία και του ήλθε να το ψάξει λίγο παραπάνω. Μετά δύο μέρες με πήρε τηλέφωνο. 'Φίλε μου, άδικα το πλήρωσες. Είναι χαρακτηρισμένο πρασιά του οικοπέδου...Αλλά τώρα που τα έδωσες άντε να πάρεις πίσω από το ελληνικό Δημόσιο'.
Αυτά τα δύο απλά συμβάντα αστυνομκής αυθαιρεσίας τα αφιερώνω στην ένδοξη ΕΛ. ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Ενώ αλλιώς θα άξιζε το ρίσκο...Εξαρτάται πόσο παλιό αμάξι έχεις ...
Σύμφωνα με το παλιό ρητό 'δεν κάνουμε μαλακίες αν ο άλλος έχει σακαράκα'
Στα σοβαρά τώρα, σε παρόμοιο περιστατικό στη γειτονιά μου πριν χρόνια ο παπάρας που πήγαινε ανάποδα όχι μόνο δεν έκανε πίσω, αλλά φώναζε και έβριζε να κάνει πίσω αυτός που πήγαινε κανονικά. Ο οποίος έμενε στην πολυκατοικία ακριβώς μπροστά από το σημείο που σταμάτησαν και έψαχνε εκείνη την ώρα να παρκάρει. Οπότε απαθέστατος τραβάει χειρόφρενο, βγαίνει από το αμάξι, το κλειδώνει και λέει στον μάγκα (που είχε μείνει μαλάκας): Φίλε, εδώ μένω, αύριο κατά τις 8 φεύγω για τη δουλειά, άμα θέλεις να περιμένεις...' Προφανέστατα ο μάγκας άλλαξε γνώμη και έκανε όπισθεν αμέσως...
Να σημειώσω ότι λόγω ποντιακών μονοδρόμων στην ωραία Καλαμαρέα ( ) υπάρχει ανοχή για την παραβίασή τους, γιατί απλά δεν γίνεται να μην παραβιάσεις μονόδρομο αν θέλεις να πας κάπου σε στενό... Αλλά όχι και να σε βρίζουν άμα πας κανονικά...
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Όταν κινούμαι κανονικά σε ένα μονόδρομο και ξαφνικά έρθει παράνομα ένα άλλο όχημα από την άλλη μεριά κι επειδή ο δρόμος είναι στενός, αρνηθεί να κάνει πίσω, αν καλέσω την τροχαία είναι υποχρεωμένη να έρθει και να κόψει κλήση στον φταίχτη? Γενικά σε τέτοιες αντιδικίες μεταξύ οδηγών όταν κάποιος καλέσει την τροχαία, πρέπει να έρθει?Φαντάζομαι ρωτάς για εκτός Κρήτης!!
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Ενώ αλλιώς θα άξιζε το ρίσκο...Eιδικά αν έχει καινούργιο αυτοκίνητο.
Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.