-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Τη μιά μέρα γράφουμε στο φόρουμ:
, και λοιπά σχόλια-διαπιστώσεις ότι πρέπει επιτέλους να εφαρμοστούν οι νόμοι.
Την άλλη μέρα, το 'πάμε' αλλιώς :
.Μήπως χρειάζεται να μας δει γιατρός ???
Δεν νομίζω ότι τους κατηγόρησε κανένας που είχαν μπλόκα, απλά κάποιοι παραπάνω εξέφρασαν την απορία τους (δικαίως) για την συχνότητά τους, καθώς και ένας μας είπε την προσωπική του εμπειρία.
Τώρα μακάρι να είναι μόνιμοι οι έλεγχοι και να πιάσουν επιτέλους αυτούς με τα καγκουροξενον, αυτούς με τις καγκουροεξατμίσεις αυτούς που δεν έχουν ασφάλεια, πινακίδες κλπ κλπ ...
Μακάρι αλλά δεν το βλέπω, μόλις πάρουν τα αναμενόμενα έσοδα μην τους είδατε... μέχρι την επόμενη φορά... -
Χτες αργά το βράδυ τσίμπησα και εγώ μια κλήση για παράνομη στάθμευση στην Πατριάρχου Ιωακείμ. €80, ουσιαστικά τα μισά καθώς την πλέρωσα σήμερα.
Με τις υγείες μου
-
αμα γραφανε ολους του παρανομα παρκαρισμενους αυτη τη στιγμη στην ελλαδα το χρεος θα μειωνοταν στο μισο.
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
αμα γραφανε ολους του παρανομα παρκαρισμενους αυτη τη στιγμη στην ελλαδα το χρεος θα μειωνοταν στο μισο.Quoted for emphasis!
Sent from my Neo V using Tapatalk
-
Με τι χρήματα; Αέρα κοπανιστό;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Χτες αργά το βράδυ τσίμπησα και εγώ μια κλήση για παράνομη στάθμευση στην Πατριάρχου Ιωακείμ. €80, ουσιαστικά τα μισά καθώς την πλέρωσα σήμερα.Με τις υγείες μου
Εχει πέσει σύρμα οτι στραβό υπάρχει στο δρόμο να παίρνει κλήση.
-
Δυστυχως δεν το βλεπουμε εδω Β. Ελλαδα...
-
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Τη μιά μέρα γράφουμε στο φόρουμ:
, και λοιπά σχόλια-διαπιστώσεις ότι πρέπει επιτέλους να εφαρμοστούν οι νόμοι.
Την άλλη μέρα, το 'πάμε' αλλιώς :
.Μήπως χρειάζεται να μας δει γιατρός ???
Δεν νομίζω ότι τους κατηγόρησε κανένας που είχαν μπλόκα, απλά κάποιοι παραπάνω εξέφρασαν την απορία τους (δικαίως) για την συχνότητά τους, καθώς και ένας μας είπε την προσωπική του εμπειρία.
Τώρα μακάρι να είναι μόνιμοι οι έλεγχοι και να πιάσουν επιτέλους αυτούς με τα καγκουροξενον, αυτούς με τις καγκουροεξατμίσεις αυτούς που δεν έχουν ασφάλεια, πινακίδες κλπ κλπ ...
Μακάρι αλλά δεν το βλέπω, μόλις πάρουν τα αναμενόμενα έσοδα μην τους είδατε... μέχρι την επόμενη φορά...Εγώ πάντως μετά από κείνη την μέρα πάλι άφαντους τους είδα... μπλόκα πουθενά... Αν είναι για μια μέρα να γίνεται και μετά από 1 χρόνο να γίνεται πάλι το ίδιο να το βράσω. Nintza, αν θέλουν χρήματα, δεν χρειάζεται να πιάνουνε τους παράνομα παρκαρισμένους. 2 ώρες την ημέρα να κάτσουν κάπου και να σταματάνε όποιον περνάει για να δουν αν έχει ασφάλεια ή όχι, τα βγάλανε εγώ σου λέω... άσε που θα κάνουν και ένα καλό και στους υπόλοιπους. Απ' το παρκάρισμα δεν βγάζουν και πολλά
-
Μόνο που τα έσοδα των κλήσεων πάνε στην τοπική αυτοδιοίκηση και όχι στο κράτος. Οπότε οι δημοι θα ενισχύονταν
-
απο το τιποτα...
και απο το να πληρωνουν ολοι τα σπασμενα και τα κλεμμενα τουλαχιστον να τα πληρωσουν οι σταρχιδιστες. -
Τα φώτα σας παρακαλώ: σε αστικό περιβάλλον, επιτρέπεται η προσπέραση από δεξιά;
-
Σε διαφορετικες λωριδες, δεν υπαρχει 'προσπεραση'. Ο καθενας στη λωριδα του πηγαινει με τη ταχυτητα του, αν ο δεξιος κινειται πιο γρηγορα απο τον αριστεροτερο τοτε οσον αφορα τον ΚΟΚ ο αριστεροτερος ειναι φαουλ (επρεπε να ειναι στην δεξιοτερη λωριδα).
-
Ο χρήστης soch έγραψε:
Τα φώτα σας παρακαλώ: σε αστικό περιβάλλον, επιτρέπεται η προσπέραση από δεξιά;Αν υπαρχουν δυο τουλαχιστον λωριδες ανα κατευθυνση χωρισμενες με διαγραμμιση ο ΚΟΚ επιτρεπει την κινηση σε στοιχους, που σημαινει οτι μπορει η δεξια λωριδα να κινηθει πιο γρηγορα απο την αριστερη αρκει να μην αλλαξεις λωριδα και μπεις μετα στην αριστερη.
-
'...μπορει η δεξια λωριδα να κινηθει πιο γρηγορα απο την αριστερη αρκει να μην αλλαξεις λωριδα και μπεις μετα στην αριστερη.'
Κ αν ενω κινουμαι στη δεξια λωριδα πιο γρηγορα απο τον αριστεροτερο (= η δεξια ηταν πιο αδεια αρα ο αλλος επρεπε να ειναι σε αυτη κ δεν ειναι) φτασω το προπορευομενο στη δεξια λωριδα οχημα μπροστα μου, δεν θα μπω στην αριστεροτερη να τον περασω?
-
φυσικα και θα μπεις αναβοντας το φλασακι σου και μετα ξαναμπαινεις στη δεξια αφου δεν προσπερνας....και μην πει κανεις οτι αυτο θεωρειται ''σφηνα''
-
Πλησιάζω σε κόκκινο φανάρι όπου μηχανάκι περιμένει στην αριστερή. Το φανάρι ανάβει πράσινο και πάω να τον περάσω από δεξιά (στο δρόμο χωράνε 2 αυτοκίνητα ανά κατεύθυνση). Ξεκινώντας αυτός 'γέρνει' δεξιά όπου παραλίγο να τρακάρουμε. Στο επόμενο φανάρι το 'συζητάμε' και αυτός επιμένει πως έκανα μαλακία που τον πέρασα από δεξιά αφού αυτό απαγορεύεται. Με προέτρεψε μάλιστα να 'μην το ξανακάνω'.
Από όσα απαντήσατε πριν, δεν κατάλαβα αν έχει δίκιο ή όχι... -
Βασικά είχες δίκιο και είχε άδικο καθώς ήταν ακινητος είχες δικαίωμα ελιγμου για να αποφυγεις την συγκρουση.....
-
Ξέρω σίγουρα ότι τα έσοδα από τις κλήσεις για παράνομη στάθμευση είτε από τη τροχαία είτε από τη δημοτ. αστυνομία πηγαίνουν στον Δήμο στα όρια του οποίου βεβαιωνεται η παράβαση..Για τις υπόλοιπες παραβάσεις τα έσοδα πηγαίνουν πάλι στους ΟΤΑ ή στη κεντρική διοίκηση?
-
Ο χρήστης soch έγραψε:
Τα φώτα σας παρακαλώ: σε αστικό περιβάλλον, επιτρέπεται η προσπέραση από δεξιά;ασχέτως αστικού ή μη περιβάλλοντος, σημασία έχει το αν ο δρόμος έχει πολλές λωρίδες στις οποίες επιτρέπεται η κυκλοφορία σε στοίχους:
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=2572832#p2572832
-
Ο χρήστης soch έγραψε:
Πλησιάζω σε κόκκινο φανάρι όπου μηχανάκι περιμένει στην αριστερή. Το φανάρι ανάβει πράσινο και πάω να τον περάσω από δεξιά (στο δρόμο χωράνε 2 αυτοκίνητα ανά κατεύθυνση). Ξεκινώντας αυτός 'γέρνει' δεξιά όπου παραλίγο να τρακάρουμε. Στο επόμενο φανάρι το 'συζητάμε' και αυτός επιμένει πως έκανα μαλακία που τον πέρασα από δεξιά αφού αυτό απαγορεύεται. Με προέτρεψε μάλιστα να 'μην το ξανακάνω'.
Από όσα απαντήσατε πριν, δεν κατάλαβα αν έχει δίκιο ή όχι...Αν αλλαξες λωριδα και τον περασες, το δικιο δικο σου.
Αν εκανες 1 μετρο δεξια για να τον περασεις, το δικιο δικο του. Επειδη οι μοτο ειναι στενες, δεν σημαινει οτι το υπολοιπο της λωριδας τους ειναι ελευθερο.
Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.