-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εγω που παρακαμπτω ολη την ουρα,και μολις σηκωθει η μπαρα την 'εκανα' χωρις να καταλαβει κανεις τιποτα ,και χωρις να καθυστερησει κανενας,μετραει οτι κλεβω την σειρα?χαχα
ναι
Ναι αλλα δεν καθυστερει κανεις απο την ολη διαδικασια,αφου δεν μπαινω μπροστα σου για να πληρωσω,αλλα φευγω αερας μαζι με το προπορευομενο οχημα!αρα?
-
Ο χρήστης alfa 156 έγραψε:
Εγω που παρακαμπτω ολη την ουρα,και μολις σηκωθει η μπαρα την 'εκανα' χωρις να καταλαβει κανεις τιποτα ,και χωρις να καθυστερησει κανενας,μετραει οτι κλεβω την σειρα?χαχαΟχι.
ΠΡΟΣΕΧΕ ομως αν καμια φορα πατησεις λακουβα και φερεις μερικες τουμπες με την μοτοσυκλετα ,μην διαμαρτυρηθεις οτι δεν συντηρουν σωστα τους δρομους,γιατι τοτε θα σου πω,καλα να παθεις.
Αιντε,γεμισαμε εξυπνακιδες . -
nass
Οχι, ΔΕΝ μπορω να κατανοησω τι εγραψες οταν αρχικα μιλας για ευγενειες κλπ κ μετα στην απαντηση-δικαιωμα του αλλου να μην σε αφησει, απαντας 'ε ενταξει τοτε κ εκεινος - που κανει καφριλα - μπορει να σου πει αντε γαμησου θα κανω οτι νομιζω'. Εκτος αν η ευγενεια περιοριζεται μεχρι το σημειο που δεν περναει το δικο σου, οποτε μετα την ξεχνας. Αυτο καταλαβα απο αυτα που γραφεις.
Παιζω chicken με βαση το αδιαμφισβητητο δικιο μου, οχι με βαση το δικιο του ισχυροτερου*. Δεν επελεξα εγω να παιζω τετοια παιχνιδακια με τον αδυναμο, εσυ ο αδυναμος επιλεγεις να μπεις σε αυτη τη θεση, λεγοντας 'αντε γαμησου θα σε περασω απο οπου μπορω' ενω εισαι μια κουκιδα στον καθρεπτη.
Ο μηχανακιας που απαιτει να περασει απο οπου/οποτε θελει εκεινος. Ο πεζος που κοιταει το κοκκινο πεζοφαναρο, κοιταει κ το αυτοκινητο που ερχεται (με πρασινο), κ ΕΠΙΛΕΓΕΙ να περασει ενω δεν πρεπει πονταροντας στο οτι το αυτοκινητο θα αναγκαστει να σταματησει (καθημερινοτητα στον Πειραια). Ο ποδηλατης που εχει κλεισει ενα ολοκληρο δρομο συμφωνα με το 'δικιο του ποδηλατη' ή το 'δικιο του (κλαιν μαιν) οικολογου' που τον κανει να θεωρει οτι ο δρομος του ανηκει, κ λεει 'αντε γαμησου' σε οποιον δεν θελει να πηγαινει καροτσακι ή δεν γουσταρει να σταματησει ενω εχει πρασινο για να περασει με κοκκινο ο ποδηλατης 'επειδη ειναι κουραστικο το σταματα-ξεκινα'.
ΟΛΟΙ αυτοι οι μαλακες Ελληναρες, θα αποφασισουν να κανουν αυτο που γουσταρουν, θα κατσουν να επιχειρηματολογησουν για το γιατι θα επρεπε να εξαιρουνται κ να μπορουν να κανουν οτι γουσταρουν με κατι επιχειρηματα οπως τα παραπανω για τους μηχανακηδες κ διοδια, θα προσπαθησουν να επιβαλουν αυτο που θελουν πονταροντας ειτε στην ισχυ τους (οταν ειναι σε πλεονεκτικη θεση πχ φορτηγο/νταλικα) ειτε στην αδυναμια τους οταν ειναι πεζοποδηλατομηχανακηδες, κ τσαντιζονται κ κλαιγονται οταν δεν περασει το δικο τους κραζοντας 'τον μλκ τον ΙΧ που εκ του ασφαλους το παιζει μαγκας γιατι αυτος ειναι σε αυτοκινητο ενω εγω ειμαι πχ με μηχανη'.
*Εκτος αν πρεπει να συζητησουμε κ για το αν εχω δικιο κ αν ειναι δικαιωμα μου να μην θελω να αφησω καποιον να μπει μπροστα μου ενω εχει προσπερασει μια ουρα...
ΥΓ Να ΞΑΝΑ υπενθυμισω οτι ειμαι ΚΑΙ πεζος, ΚΑΙ ποδηλατης, ΚΑΙ μηχανακιας, ΚΑΙ ΙΧης.
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Εγω που παρακαμπτω ολη την ουρα,και μολις σηκωθει η μπαρα την 'εκανα' χωρις να καταλαβει κανεις τιποτα ,και χωρις να καθυστερησει κανενας,μετραει οτι κλεβω την σειρα?χαχα
Οχι.
ΠΡΟΣΕΧΕ ομως αν καμια φορα πατησεις λακουβα και φερεις μερικες τουμπες με την μοτοσυκλετα ,μην διαμαρτυρηθεις οτι δεν συντηρουν σωστα τους δρομους,γιατι τοτε θα σου πω,καλα να παθεις.
Αιντε,γεμισαμε εξυπνακιδες .δεν κατανοω τι σχεση εχει η παρακαμψη της ουρας,με την λακουβα και τις τουμπες που αναφερεις?Εκτος αν ενοεις οτι τωρα ΔΕΝ εχουμε λακουβες....Το θεμα εξυπναδας η οχι προς το παρων δεν θα το σχολιασω γιατι δεν ειναι του παροντος,θα το δειξει η ιστορια αυτο!
-
Εγω που παρακαμπτω ολη την ουρα,και μολις σηκωθει η μπαρα την 'εκανα' χωρις να καταλαβει κανεις τιποτα ,και χωρις να καθυστερησει κανενας,μετραει οτι κλεβω την σειρα?χαχαΤο μόνο σίγουρο είναι ότι κλέβεις. To τι/ποιον κλέβεις είναι το θέμα.
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Το μόνο σίγουρο είναι ότι κλέβεις. To τι/ποιον κλέβεις είναι το θέμα.
στο Pc σου εχεις αυθεντικα windows?
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
Το μόνο σίγουρο είναι ότι κλέβεις. To τι/ποιον κλέβεις είναι το θέμα.
στο Pc σου εχεις αυθεντικα windows?
Ναι. Εσύ;
-
σε ποιο απ ολα?
-
πιο εκνευριστικό ειναι το 'κολλητιλικι' να περασουμε μαζι την μπαρα παρα να σφηναρει ενας μοτοσυκλετιστης ΕΙΔΙΚΑ ( οπως ειπε ο nass ) αν δεν εχω να τον περιμενω να βγαλει γαντι ανοιξει τσαντακι ψαχουλεψει βρει ψιλά παρει αποδειξη βαλει τσεπη βαλι γαντι....
αλλα και παλι... καθε ενα μηχανακι που κυκλοφωρει συνηθως σημαινει ενα λιγοτερο αυτοκινητο κι οτι αυτο συνεπαγεται για την κινηση.
( χιουμορ - και ναι εχω γνησια windows και openoffice thunderbird για e-mail κ.λ.π. κ.λ.π. )
-
και να μην ειχες,δε θα ευθυνοσουν για το bsod Που εφαγε ο μητσος χτες οταν επαιζε πασιεντζα.
-
Εγω που παρακαμπτω ολη την ουρα,και μολις σηκωθει η μπαρα την 'εκανα' χωρις να καταλαβει κανεις τιποτα ,και χωρις να καθυστερησει κανενας,μετραει οτι κλεβω την σειρα?χαχαδεν κλεβεις την σειρα...εκμεταλευεσαι 'εμενα' ομως, που χαρη σε 'μενα' περνας τσαμπα απο τα διοδια.
αν αυτο το θεωρεις μαγκια και δικαιωμα σου να το κανεις, καντο ... αλλα καντο μονος σου χωρις τις πλατες 'μου'.
Μονο αν το κανεις ΜΟΝΟΣ σου χωρις τις πλατες 'μου' ειναι δικαιωμα σου και μαγκια σου...
Σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση ΔΕΝ ειναι δικαιωμα σου και ειναι ψευτομαγκια.
Γιωργο όπως εχουμε τα cohones να παραδεχτουμε οτι 'ναι ετρεχα ναι εκανα παραβαση αρα δικαια μπορειτε να με γραψετε κ. αστυνομε' ετσι να εχουμε και τα cohones να περναμε (οσοι το κανουν) τα διοδια χωρις να πληρωνουν με τα δικα τους cohones και οχι με την τσεπη του αλλου...Και οσο για την κατασταση των εθνικων οδων, ναι στο 90% των χιλιομετρων τους ειναι σε 10 φορες καλυτερη κατασταση απο οτι ηταν πριν 20 και πριν 10 χρονια
Και ναι οσοι δεν πληρωνουν φορους και διοδια δεν εχουν δικαιωμα να σχολιαζουν την καταστηαση των δρομων ειτε αυτοι ειναι αστικοι ειτε επαρχιακοι ειτε εθνικοι οδοι
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
nassΟχι, ΔΕΝ μπορω να κατανοησω τι εγραψες
Δεν πειράζει, δεν εκπλήσσομαι
Καλημέρα. -
Εμ τι να κανουμε, αφου μεσα σε μια σελιδα πας απο το 'ζηταω ευγενικα να με αφησουν' στο 'αν δεν με αφηνεις αντε γαμησου κ θα περασω απο οπου θελω', δυσκολευομαι. Κατι μου λεει οτι δεν φταιω εγω ομως.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εμ τι να κανουμε, αφου μεσα σε μια σελιδα πας απο το 'ζηταω ευγενικα να με αφησουν' στο 'αν δεν με αφηνεις αντε γαμησου κ θα περασω απο οπου θελω', δυσκολευομαι. Κατι μου λεει οτι δεν φταιω εγω ομως.το δεύτερο δεν το ανέφερε ο Νασσ.
Το έφερε σαν παραδειγμα αντίδρασης στην 'κόντρα' δυο έτερων συνφορουμιτων (αν θυμάμαι καλα) -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Εμ τι να κανουμε, αφου μεσα σε μια σελιδα πας απο το 'ζηταω ευγενικα να με αφησουν' στο 'αν δεν με αφηνεις αντε γαμησου κ θα περασω απο οπου θελω', δυσκολευομαι. Κατι μου λεει οτι δεν φταιω εγω ομως.
το δεύτερο δεν το ανέφερε ο Νασσ.
Το έφερε σαν παραδειγμα αντίδρασης στην 'κόντρα' δυο έτερων συνφορουμιτων (αν θυμάμαι καλα) -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
το δεύτερο δεν το ανέφερε ο Νασσ.
Το έφερε σαν παραδειγμα αντίδρασης στην 'κόντρα' δυο έτερων συνφορουμιτων (αν θυμάμαι καλα)Το δευτερο το προσφερε ο Nass ως πιθανη απαντηση στο 'οχι δεν σε αφηνω να περασεις την ουρα', απαντηση που ο οποιοσδηποτε εχει ΚΑΘΕ δικαιωμα να δωσει. Οποτε...Εκτος αν, οπως ειπα, ευγενικοι ειμαστε μονο οταν/μεχρι να περασει το δικο μας, ή μονο μεσα στο φορουμ για τα ματια του κοσμου.
Να το θεσω αλλιως, nass:
Πας σε ενα ταμειο σουπερμαρκετ με 3 πραγματα, κ ρωτας τον μπροστινο σου που εχει ενα καροτσι πραγματα αν μπορεις να περασεις μπροστα. Σου απανταει οχι, για οποιο λογο μπορει να εχει εκεινος. Του λες 'οκ αντε γαμησου' κ περνας με το ετσι θελω?
-
Σου απάντησαν οι παραπάνω kacey. Μάθε να διαβάζεις
Στο παράδειγμά σου αρνούμαι να απαντήσω διότι είναι άκυρο όπως και όλη η απάντησή σου.
Αλλά το παραφράζω (με την άδειά σου αν πίσω από τον τύπο με το καρότσι πράγματα είναι άλλοι 5 με αντίστοιχα καρότσια, πόσους πρέπει να ρωτήσεις (ευγενικά, εννοείται, δεν είμαι εγώ αυτός που προκρίνει την κόντρα, τον τσαμπουκά και τη νοοτροπία του 'τιμωρού' σαν καθημερινό modus videndi) για να περάσεις μπροστά: (α) έναν (β) έξι. Εγώ λέω ότι στα πλαίσια της κοινής λογικής, αρκεί να σε αφήσει ο πρώτος.
-
Σε κυκλικό κόμβο στον οποίο δεν υπάρχει πουθενά 'STOP' ούτε κάποιο άλλο σήμα προτεραιότητας παρά μόνο στρογγυλές ταμπέλες υποχρεωτικής πορείας, ποιός έχει προτεραιότητα?
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Σε κυκλικό κόμβο στον οποίο δεν υπάρχει πουθενά 'STOP' ούτε κάποιο άλλο σήμα προτεραιότητας παρά μόνο στρογγυλές ταμπέλες υποχρεωτικής πορείας, ποιός έχει προτεραιότητα?το όχημα που εισερχεται στον κυκλικο κομβο-πλατεια
-
Εγω ξερω να διαβαζω, εσυ κανεις κωλοτουμπες κ δεν θες να απαντησεις. Το παραδειγμα μου δεν ειναι καθολου ακυρο, σε ρωταω αν στο ταμειο (που ΕΙΝΑΙ αυτονοητο οτι θα αφησεις καποιον με 2 πραγματα να περασει) καποιος για δικο του λογο σου αρνηθει, θα του πεις 'αντε γαμησου' κ θα περασεις με το ετσι θελω?
Αν ναι, τοτε συγχαρητηρια, αν οχι, τοτε γιατι αντιστοιχα στα διοδια που ΔΕΝ ειναι αυτονοητο οτι θα περνας την ουρα, αν καποιος δεν σε αφησει τοτε θα πρεπει κατ'εσε να περιμενει πιθανη απαντηση του τυπου 'αντε γαμησου κ εγω περναω'? Γιατι δεν το κανεις στο ταμειο κ το κανεις στα διοδια? Κ αν παρει τετοια απαντηση, γιατι δεν εχει δικαιωμα κ αυτος να αποφασισει 'ωραια περνα, ΑΝ χωρεσεις γιατι εγω δεν κουνιεμαι'?
Στην ερωτηση σου, ΟΧΙ μαστορα, πρεπει να ρωτησεις ολους. **Ολους **τους στελνεις μια θεση πισω στην ουρα, **ολους **τους προσπερνας, **ολους **τους αναγκαζεις να περιμενουν να εξυπηρετηθεις πρωτα εσυ ενω ησουν πισω στην ουρα (οσο λιγο χρονο κ αν παρει αυτο), οποτε αφου θεωρεις οτι δεν μπορεις να το κανεις αυθαιρετα τοτε πρεπει να ρωτησεις ΟΛΟΥΣ. Απο που κ ως που - στα πλαισια της κοινης λογικης μαλιστα - ρωτας εναν για κατι που αφορα 2-3-5 ατομα?
Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.