-
Πορτο Ραφτη; Τι ειπε ο τρελος... Ο Στελιος θα κανει 2 μερες να ρθει...
-
Πραγματικά απορώ, σε ένα forum αυτοκίνησης, πώς υπάρχουν άνθρωποι που βαριούνται τόσο πολύ μισή ώρα απόσταση.
Εγώ πάντως χαίρομαι κάθε διαδρομή με το αυτοκίνητό μου (όποιο κι αν είναι αυτό).
-
Νικόλα, το πρόβλημα είναι δεν μπορούν να κάνουν μισή ώρα απόσταση. Στο 10λεπτο κουράζονται να σπρώχνουν.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Εγώ πάντως χαίρομαι κάθε διαδρομή με το αυτοκίνητό μου (όποιο κι αν είναι αυτό).Κι εγώ. Ειδικά όταν το αυτοκίνητό μου ΕΧΕΙ κινητήρα
-
Oχι ρε,δεν ειν αυτο το προβλημα,απλα μπορει να μην εχουν ολοι τον απλετο χρονο για να πανε μεχρι εκει... Ασε που τωρα με τις ζεστες τα τουρμπατα μας εχουν προβλημα... Νταξ,οχι τπτ σπουδαιο...δε με λυπασαι ρε Νικολα;Θα καψω 50 ευρω για να πιω 1 καφε; Νταξ,για τον Εμμανουηλ,να πω χαλλαι,αμα ερθει κι ο ταζιο εγω δεν ερχομαι.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Oχι ρε,δεν ειν αυτο το προβλημα,απλα μπορει να μην εχουν ολοι τον απλετο χρονο για να πανε μεχρι εκει...Καλά, μας έπεισες. Εμείς κωλοβαράμε όλη μέρα.
-
Δεν ειπα για σενα ρε συ,γενικα μιλησα...ουτε εγω το κολοβαραω παντως...
-
Ε προφανώς όχι.
Ειδικά όμως για σένα που μένεις Μεταμόρφωση, είναι ακόμη λιγότερο από 30 λεπτά. Πόσο θέλεις για να πας στην Αργυρούπολη που ήταν ο προηγούμενος γκαϊφές?
Edit: εννοώ ότι ο χρόνος για τη μετακίνηση δεν έχει άμεση σχέση με την απόσταση, γιατί κάποιες διαδρομές είναι σαφώς λιγότερο χρονοβόρες από άλλες (ειδικά όσο εξέρχεσαι του κέντρου).
-
Στον καφέ στην Αργυρούπολη ήταν κάποια συγκεκριμένη προσωπικότητα.
-
Βάλτε με κι εμένα για Πόρτο-Ράφτη. Η απόσταση μέσω της Αττικής οδού καλύπτεται γρήγορα και έχουμε και καλοκαιρινό χρώμα. Όσο για τον Μανώλη, σίγουρα κάποιος θα μπορεί να τον πάρει(εγώ θα μπορώ σίγουρα).
-
Πόρτο Ράφτη - Κάστρο. Από τα αγαπημένα μου μέρη.
Από την ΑΟ είναι γύρω στα 20-25' με χαλαρή -σχεδόν νομότυπη- οδήγηση. Σαφώς πιο ευχάριστη από το να πας από τη μία άκρη της Αθήνας στην άλλη.
-
Μάλλον αργά μπήκα στο φόρουμ σήμερα.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μάλλον αργά μπήκα στο φόρουμ σήμερα.?
πρώτ'απ'όλα ο Εμμανουήλ είπε ότι θέλει κάπου με ράγες, οπότε Ανατολικά άκυρο, εκτός αν δεν έχει πρόβλημα οπότε πάσο
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Μάλλον αργά μπήκα στο φόρουμ σήμερα.
?
πρώτ'απ'όλα ο Εμμανουήλ είπε ότι θέλει κάπου με ράγες, οπότε Ανατολικά άκυρο, εκτός αν δεν έχει πρόβλημα οπότε πάσο
Για σήμερα Σάββατο δεν ήταν η συνάντηση που πρότεινε ο γλοιώδης τύπος με το όνομα χρήστη νολιμπιος ;
-
Αντι να ερθει ο Μανωλης,να παμε εμεις στο Νεο Ηρακλειο η Μαρουσι;
Αφηστε τα τουτου σπιτι και παρτε τον ηλεκτρικο ,εστω και χωρις κλιματισμο.
Γυρω στις 8 το βραδακι οποια μερα σας βολευει, καφε θα πιουμε,μεχρι τις 11 θα εχουμε σπατσαρει. -
Λοιπόν.
Για την συνάντηση της Τετάρτης.
Ωραίο το Πόρτο Ράφτη, αλλά μακριά ρε σεις.
Θα μιλήσω με τον Μανόλο να δούμε τι προτιμάει κι εκείνος.
Για κοντά στον Ηλεκτρικό, με parking....εγω θα έλεγα Νέα Ιωνία/Flocafe
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Λοιπόν.Για κοντά στον Ηλεκτρικό, με parking....εγω θα έλεγα Νέα Ιωνία/Flocafe
τι σχεση εχει παλι αυτη?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Λοιπόν.Για την συνάντηση της Τετάρτης.
Θα μιλήσω με τον Μανόλο να δούμε τι προτιμάει κι εκείνος.
Για κοντά στον Ηλεκτρικό, με parking....εγω θα έλεγα Νέα Ιωνία/Flocafe
Τετάρτη??
-
Παιδιά εγώ δεν έχω πρόβλημα για μέρα ας είναι όποια θέλετε. Μόνο το μέρος συνάντησης με κολλάει μια και είμαι με το Πεζό !!! Δεν θα ήθελα να αγγαρέψω κάποιον να με μεταφέρει. Νίκο από το μεσημέρι και μετά δεν θα έχω δυνατότητα υπολογιστή, για ότι κανονίσετε κάνε μου ένα τηλεφώνημα.
Καλή αντάμωση φίλοι μου. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Για σήμερα Σάββατο δεν ήταν η συνάντηση που πρότεινε ο γλοιώδης τύπος με το όνομα χρήστη νολιμπιος ;Εκεί που σκέφτομαι ότι αποκλείεται να γίνεις πιο χαζός, με εκπλήσσεις.
Κανονίστε όπου θέλετε, έτσι κι αλλιώς θυμήθηκα ότι την Τετάρτη θα μπορώ μετά τις 18:30 (όπου θα τελειώνω μια δουλειά στο Αιγάλεω).
Εγώ δεν έχω πρόβλημα να έρθω οπουδήποτε εντός λεκανοπεδίου. Ξενέρωτοι.
Καφεδακι κανενας;::Πέμπτη 6 Μαρτίου στο Poco-σελ.56::