-
Zitao signomi, den eho ellhnikoys haraktires.
Apo ayrio tha vriskomai stin Athina gia 2 meres.
To katalabaino oti to leo teleytaia stigmh, alla mipos endiaferete kaneis gia kenena kafedaki;
Tha briskomai perioxh Zografoy, alla pao kai pio makria an kai den exv metaforiko meso.Manos
-
Zitao signomi, den eho ellhnikoys haraktires.
Apo ayrio tha vriskomai stin Athina gia 2 meres.
To katalabaino oti to leo teleytaia stigmh, alla mipos endiaferete kaneis gia kenena kafedaki;
Tha briskomai perioxh Zografoy, alla pao kai pio makria an kai den exv metaforiko meso.Manos
-
Allora...
θα είμαι Αθήνα ως τις 25 του μηνός, το φιατάκι είναι πλυμένο...
κανένα καφεδάκι θα πιούμε;
-
Αφήστε τους καφέδες και κανονίστε την Πέμπτη καμιά κοψιδοσυνάντηση. Ακούς κούκο?
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Η φιατάρα είναι πλυμένη... -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Η φιατάρα είναι πλυμένη...
Τι ρε συ. Γαμπρό ψάχνει.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Τι ρε συ. Γαμπρό ψάχνει.
Φαντάζομαι ότι εννοείς τη φιατάρα διότι αν υποψιαστώ ότι εννοείς αυτό που μου πέρασε από το μυαλό θα δεις το μησουσβήσει βαμμένο μπλε.
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Τι ρε συ. Γαμπρό ψάχνει.
Φαντάζομαι ότι εννοείς τη φιατάρα διότι αν υποψιαστώ ότι εννοείς αυτό που μου πέρασε από το μυαλό θα δεις το μησουσβήσει βαμμένο μπλε.
Μα φυσικά για το φιατάκι λέω. Αν ήθελα να σε προσβάλω θα σε έλεγα Ολύμπιο ή Obelix.
Μια παράκληση. Μην αναφέρεις το χρώμα 'μπλε' εδώ μέσα γιατί συνήθως δημιουργεί συνειρμούς που στο τέλος καταλήγουν σε 'μωβ'.
-
Μάλλον δεν πρόσεξες το χρώμα του μπλε στο προηγούμενο post γι' αυτό στο θυμίζω.
-
Άτιμε καταρράκτη.
-
Φίλοι μου τα αρχικά σχέδια άλλαξαν λίγο και θα είμαι στην Αθήνα από τις 25 του μήνα μέχρι τις 4 του επόμενου. Τι λέτε μπορούμε να κανονίσουμε ότι τραβάει η όρεξη μας (καλά τι είπα τώρα!!! ). Θα τα πούμε από κοντά ελπίζω.
-
-
Με το καλό να μας έρθεις!
Σίγουρα κάτι θα βρούμε να κάνουμε
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ντίνε, ανεβα την αλίμου....όλο ευθεια......θα περάσεις και την Λ.Βουλιαγμένης.....ε θα βρεις τοιχο...θα πας δεξια (πριν βρεις στον τοιχο) και στα 600-700 μετρα αθ δεις στ οδεξι σου χερι το la pasteria....ε απεναντι ειναι το καφέ!Nωρις νωρις, ειδα οτι ηρθατε για καφε στα μερη μου...
Κριμα, μπορει να σας ειχα φορτωθει...
-
Μπα,το ρολο του φορτοματος τον ειχε ο πασχος, εσυ θα ήσουν More than welcome
-
Μπα,το ρολο του φορτοματος τον ειχε ο πασχοςok
εσυ θα ήσουν More than welcome
thanks...
(αν ξανακανονιστει τπτ, πειτε...)
-
Μπα,το ρολο του φορτοματος τον ειχε ο πασχος, εσυ θα ήσουν More than welcomeκαι νομιζα οτι ησουν καλο παιδι.Κι εσυ σαν τον tazio εισαι τελικα.
-
Kουλος?
ή
Αδυνατος?
-
-
Σήμερα στις 20:00 ξεκινώ από Ηράκλειο. Θα είμαι Αθήνα μέχρι τις 5 του Ιούλη. Περιμένω προτάσεις!!!
Καφεδακι κανενας;::Πέμπτη 6 Μαρτίου στο Poco-σελ.56::