-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
- Βασικα εχει 2 δισταυρωσεις. η 1 ψηλα (πριν αρχισεις να κατηφοριζεις) ευθεια παει στις κεραιες του υμηττου ενω αριστερα παει προς παπαγου.
Αν εννοεις την διασταυρωση που ειναι 200-300μ πριν την διασταυρωση του παπαγου με την ΑΟ τοτε πηγαινοντας δεξια συνεχιζει για μερικα μετρα ασφαλτος και μετα ξεκιναει χωματοδρομος ( η ειδικη του ακροπολις) και βγαζει παιανια.
-εκανα βολτα σημερα στην δευτερη διασταυρωση.
Εφτασα μεχρι το χωματοδρομο και εκανα αναστροφη.
Το απογευμα θα κανω μια βολτα μεχρι πανω μαλλον.- οχι
Κριμα
- βασικα γλιστρανε πολυ και εχουν αναποδη κλιση. Στις 2 πανω που δεν εχουν και ορατοτητα μου χουν ξεφυγει κατι περαστικοι
Το προσεξα σημερα....
Βγηκα πλακομενος απο ενα εσσακι με τα 4....Ελπιζω να μην συναντηθουμε ποτε εκει πανω
Καλα.... Εγω πριν και μετα το γραφειο ειμαι εκει....
εσυ;;;παλια ανεβαινα καθημερινες πρωι αλλα τωρα με τη δουλεια δεν παιζει.
Σ/Κ τα ξεχναμε λογω κοσμου και 1.5 - 30/10 δεν παιζει ουτε βραδια αφου φυλασσεται απο δασοπυροσβεστες, μπατσους και εθελοντες για πυροπροστασια. (Αν δε το ξερεις απαγορευεται η εισοδος μετα τη δυση του ηλιου ). Οποτε ψιλοχλωμο το κοβω, εκτος και αν με βγαλει ο δρομος προς τα κει - Βασικα εχει 2 δισταυρωσεις. η 1 ψηλα (πριν αρχισεις να κατηφοριζεις) ευθεια παει στις κεραιες του υμηττου ενω αριστερα παει προς παπαγου.
-
-
Ανεβαίνοντας χτες το απόγευμα τη Βάρης – Κορωπίου και ενώ ήμουν στην δεξιά λωρίδα σε κενό περίπου 4 μέτρων μου κάνει σφήνα ασημί ML500 με πινακίδα Ι**-***5 ενώ 300 μέτρα πιο πάνω το φανάρι ήταν κόκκινο με σταματημένα αυτοκίνητα. (το φανάρι από το οποίο έρχονται από τη Λ. Βουλιαγμένης . Ευτυχώς πρόλαβα και φρενάρισα διαφορετικά θα πέρναγε πάνω από το καπό του Panda. Ο οδηγός της ML μίλαγε στο κινητό και στο κορνάρισμα μου μου έκανε τη χαριτωμένη χειρονομία ξέρετε εκείνη με το μεσαίο δάκτυλο. Σταματώντας δίπλα του στο φανάρι και παρά τις προτροπές μου για διάλογο αυτός (πενηντάρης κουστουμαρισμένος) έκανε τον αδιάφορο συνεχίζοντας να μιλάει στο κινητό. ¨Όταν άναψε πράσινο ξεκίνησε πάντα μιλώντας στο κινητό και – σωστά μαντέψατε – με το μεσαίο δάκτυλο σε κοινή θέα.
Τον πέτυχα πάλι στο φανάρι απέναντι από τη πλαζ στη Βάρκιζα. Ακόμη μίλαγε στο κινητό. Για να πραφράσω τη κλασική φράση του Γεωργίου.
Ο κλασικός ο νεόπλουτος ο νεοέλληνας. -
Ο χρήστης dinosm έγραψε:
Τον πέτυχα πάλι στο φανάρι απέναντι από τη πλαζ στη Βάρκιζα. Ακόμη μίλαγε στο κινητό. Για να πραφράσω τη κλασική φράση του Γεωργίου.
Ο κλασικός ο νεόπλουτος ο νεοέλληνας.Τι να κάνει ο καημένος, έδωσε 4€ και προαγόρασε 500 λεπτά προς 1 αριθμό και για να μη χάσει τα 4€ μιλάει συνέχεια.
-
Δεν καταλαβαινω πως αντεχετε και δεν κανετε τιποτα. Εγω μονο που το διαβασα μου εχει ανεβει το αιμα στο κεφαλι...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Προχθες βρήκα στο δρόμο αυτό το σημείωμα :Αν κρίνω από το γραφικό χαρακτήρα αλλά και τον τρόπο γραφής, προφανώς κάποια γυναίκα το κορνιζάρισε στο αυτοκίνητο κάποιου ζώου οδηγού...
Εγώ πάντως βρήκα ένα λουλουδάκι στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου μου εχθές! και τον εσωτερικό μου καθρέφτη (από τη μεριά του πεζοδρομίου δηλαδή) τυλιγμένο με μία σακούλα κι ένα λαστιχάκι να πιάνει την σακούλα
Τι να σημαίνει αυτό άραγε ; -
Ο χρήστης amartia έγραψε:
Προχθες βρήκα στο δρόμο αυτό το σημείωμα :
Αν κρίνω από το γραφικό χαρακτήρα αλλά και τον τρόπο γραφής, προφανώς κάποια γυναίκα το κορνιζάρισε στο αυτοκίνητο κάποιου ζώου οδηγού...
Εγώ πάντως βρήκα ένα λουλουδάκι στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου μου εχθές! και τον εσωτερικό μου καθρέφτη (από τη μεριά του πεζοδρομίου δηλαδή) τυλιγμένο με μία σακούλα κι ένα λαστιχάκι να πιάνει την σακούλα
Τι να σημαίνει αυτό άραγε ;βουντού...εμ αμαρτία ήθελες
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Προχθες βρήκα στο δρόμο αυτό το σημείωμα :
Αν κρίνω από το γραφικό χαρακτήρα αλλά και τον τρόπο γραφής, προφανώς κάποια γυναίκα το κορνιζάρισε στο αυτοκίνητο κάποιου ζώου οδηγού...
Τι να σημαίνει αυτό άραγε ;βουντού...εμ αμαρτία ήθελες
Είναι καλό βουντού όμως γιατί από κείνη τη μέρα όλοι μου παραχωρούν προτεραιότητα στους δρόμους
-
Ο χρήστης dinosm έγραψε:
Ανεβαίνοντας χτες το απόγευμα τη Βάρης – Κορωπίου και ενώ ήμουν στην δεξιά λωρίδα σε κενό περίπου 4 μέτρων μου κάνει σφήνα ασημί ML500 με πινακίδα Ι**-***5 ενώ 300 μέτρα πιο πάνω το φανάρι ήταν κόκκινο με σταματημένα αυτοκίνητα. (το φανάρι από το οποίο έρχονται από τη Λ. Βουλιαγμένης . Ευτυχώς πρόλαβα και φρενάρισα διαφορετικά θα πέρναγε πάνω από το καπό του Panda. Ο οδηγός της ML μίλαγε στο κινητό και στο κορνάρισμα μου μου έκανε τη χαριτωμένη χειρονομία ξέρετε εκείνη με το μεσαίο δάκτυλο. Σταματώντας δίπλα του στο φανάρι και παρά τις προτροπές μου για διάλογο αυτός (πενηντάρης κουστουμαρισμένος) έκανε τον αδιάφορο συνεχίζοντας να μιλάει στο κινητό. ¨Όταν άναψε πράσινο ξεκίνησε πάντα μιλώντας στο κινητό και – σωστά μαντέψατε – με το μεσαίο δάκτυλο σε κοινή θέα.
Ο κλασικός ο νεόπλουτος ο νεοέλληνας.αυτός θέλει να έχεις κάνα παλιό φορτηγάκι-βανάκι προς απόσυρση....τον προσπερνάς και με σχετικά λίγα χιλιόμετρα 30χλμ πατάς φρένο...ίσα να του κάνεις ζημιά...μετά κατεβαίνεις και του ζητάς να σου κάνει δήλωση επειδή δεν κρατούσε τις αποστάσεις και σου χάλασε τον προφυλακτήρα από το χρέπι...παράλληλα του τα χώνεις που μιλούσε στο κινητό και δεν πρόσεχε...αν συνεχίσει να σου δείχνει το μεσαίο δάχτυλο τοποθέτησε το στην υποδοχή που έχει προβλέψει η μητέρα φύση στο πίσω μέρος του κορμιού του, μαζί με το κινητό του.
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Ο κλασικός ο νεόπλουτος ο νεοέλληνας.αυτός θέλει να έχεις κάνα παλιό φορτηγάκι-βανάκι προς απόσυρση....τον προσπερνάς και με σχετικά λίγα χιλιόμετρα 30χλμ πατάς φρένο...ίσα να του κάνεις ζημιά...μετά κατεβαίνεις και του ζητάς να σου κάνει δήλωση επειδή δεν κρατούσε τις αποστάσεις και σου χάλασε τον προφυλακτήρα από το χρέπι...παράλληλα του τα χώνεις που μιλούσε στο κινητό και δεν πρόσεχε...αν συνεχίσει να σου δείχνει το μεσαίο δάχτυλο τοποθέτησε το στην υποδοχή που έχει προβλέψει η μητέρα φύση στο πίσω μέρος του κορμιού του, μαζί με το κινητό του.
Όχι, όχι, αυτοί θέλουν πιο hardcore καταστάσεις...
Θέλει να έχεις ένα παλιό και βαρύ όχημα, να τον έχεις αφήσει να φύγει μπροστά, αλλά να τον έχεις 'εντός των σκοπευτικών σου', και όταν σταματήσει αυτός στο φανάρι να του τη χώσεις από πίσω με όσα μπορεί να πιάσει το χρέπι..
Μετά, κατεβαίνεις ατάραχος, του πετάς την ατάκα 'Αχ καλέ μου κύριε, δεν πιάσανε τα φρένα μου, πω πω τι πάθαμε;;' Και απολαμβάνεις να τον βλέπεις να κοιτάζει τη.. μισογκρεμισμένη ΜΛ του...
Βέβαια έτσι ανεβαίνει το malus, αλλά το μόνο που με σταματάει εμένα είναι η έλλειψη του παραπάνω χρεπιού..
Γενικά, ένα χρέπι μπορεί να γίνει καλό εργαλείο για μερικούς-μερικούς... Τουλάχιστον εδώ στην Αθήνα.
-
να θυμησω την all time classic ατακα 'θα στο τουμπαρω χωρις να στο ακουμπήσω'
-
Ο χρήστης dinosm έγραψε:
Ο κλασικός ο νεόπλουτος ο νεοέλληνας.Τον κοπανας κ οταν ερθουν οι τσεοι ....'μα ξερετε.... ηταν με το κινητο στ αυτη ο κυριος κ επεσε πανω μου'
-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
Όχι, όχι, αυτοί θέλουν πιο hardcore καταστάσεις...
Θέλει να έχεις ένα παλιό και βαρύ όχημα, να τον έχεις αφήσει να φύγει μπροστά, αλλά να τον έχεις 'εντός των σκοπευτικών σου', και όταν σταματήσει αυτός στο φανάρι να του τη χώσεις από πίσω με όσα μπορεί να πιάσει το χρέπι..
Μετά, κατεβαίνεις ατάραχος, του πετάς την ατάκα 'Αχ καλέ μου κύριε, δεν πιάσανε τα φρένα μου, πω πω τι πάθαμε;;' Και απολαμβάνεις να τον βλέπεις να κοιτάζει τη.. μισογκρεμισμένη ΜΛ του...
Βέβαια έτσι ανεβαίνει το malus, αλλά το μόνο που με σταματάει εμένα είναι η έλλειψη του παραπάνω χρεπιού..
Γενικά, ένα χρέπι μπορεί να γίνει καλό εργαλείο για μερικούς-μερικούς... Τουλάχιστον εδώ στην Αθήνα.
Δυστυχώς τα περισσότερα οχήματα τέτοιου βεληνεκούς είναι με leasing οπότε και να τρακάρουν δεν θα τους κάψει και πολύ.... Μόνο τον εγωισμό τους. Αλλά επειδή και αυτός είναι πολύ ψηλά (στην συγκεκιμμένη περίπτωση) δεν νομίζω ότι θα τους πειράξει κιόλας....
Βεβαια, η προσωπική ικανοποίηση αν τους το διαλύσεις με το παλιό χρέπι είναι κάτι άλλο....
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
να θυμησω την all time classic ατακα 'θα στο τουμπαρω χωρις να στο ακουμπήσω'Aυτο θελει κονβοϊ απο 30 καφρους....
-
-
2 πραγματα που με χαλασαν αρκετα:
μετα απο πολυ καιρο, η γειτονια μου δεχτηκε 2 επιδρομες: η μια αφησε μερικα σπασμενα αυτοκινητα και κλεμμενα ραδιοcd. (και μια bmw 3αρα cabrio με σκισμενη οροφη που ηταν απο τις ελαχιστες φορες που ο τυπος την αφηνει εξω) η αλλη αφησε συνθηματα στους τοιχους, μεταξυ αυτων και η παλια, πετρινη μονοκατοικια απεναντι.. οχι κ ετσι..
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
.....κλεμμενα ραδιοcd. ....που ζούσαν οι τύποι?
στην εποχή του Σταματη Γαρδέλη??Πέρα από την πλάκα...Κατα τα άλλα αστυνόμευση, προστασία του πολίτη, των περιουσιών κλπ κλπ.....
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
.....κλεμμενα ραδιοcd. ....
που ζούσαν οι τύποι?
στην εποχή του Σταματη Γαρδέλη??Πέρα από την πλάκα...Κατα τα άλλα αστυνόμευση, προστασία του πολίτη, των περιουσιών κλπ κλπ.....
το παραδοξο ειναι οτι μεσα σε μια νυχτα χτυπανε 3-4 αυτοκινητα στην ιδια γειτονια
κατα τ'αλλα αυτο που λεω εγω, αν δεν υπαρχει γκαραζ, ο συναγερμος επιβαλλεται πλεον... ετσι εχω καταλαβει..
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
.....κλεμμενα ραδιοcd. ....
που ζούσαν οι τύποι?
το παραδοξο ειναι οτι μεσα σε μια νυχτα χτυπανε 3-4 αυτοκινητα στην ιδια γειτονια
κατα τ'αλλα αυτο που λεω εγω, αν δεν υπαρχει γκαραζ, ο συναγερμος επιβαλλεται πλεον... ετσι εχω καταλαβει..μην νομίζεις ότι και ο συναγερμός θα κάνει κάτι. Μπορεί να αποτρέψει, αλλά αν είναι να στο σπάσουν ή να κλέψουν το rcd δεν τη γλιτώνεις...
-
Βασικα ο συναγερμος ειναι για να ειδοποιησει εσενα ή τεσπα οποιον μενει εκει κοντα στο σημειο που εχεις παρκαρει το αυτοκινητο, ωστε να βγει/βγεις εξω και να φυγουν οταν αρχισεις τα μπινελικια.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#5]