-
Συνέχεια από εδώ : http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=21879
-
Συνέχεια από εδώ : http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=21879
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
ξεκιναει απο καισαριανη και καταληγει ασφαλτοστρωμενος στο νεκροταφειο παπαγου
αν ομως εχεις ορεξη για κοπανημα μπορεις να βρε8εις ακομα και στο σπηλαιο παιανιαςΚοπανηματα με το Γλαστρακι πρωι-πρωι... δεν λεει...
Υπαρχει περιπτωση να βγω σ αυτο το δρομο απο καπου στην Αργυρουπολη η Ηλιουπολη;;;;
(Θα κανω μια βολτα-εξερευνηση το Σ/Κ εκει...)
* -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
ξεκιναει απο καισαριανη και καταληγει ασφαλτοστρωμενος στο νεκροταφειο παπαγου
αν ομως εχεις ορεξη για κοπανημα μπορεις να βρε8εις ακομα και στο σπηλαιο παιανιαςΚοπανηματα με το Γλαστρακι πρωι-πρωι... δεν λεει...
Υπαρχει περιπτωση να βγω σ αυτο το δρομο απο καπου στην Αργυρουπολη η Ηλιουπολη;;;;
(Θα κανω μια βολτα-εξερευνηση το Σ/Κ εκει...)
*Οχι. Υπάρχουν κάποιοι άθλιοι χωματόδρομοι που πάνε προς τα εκεί που λες, καθώς και η ειδική του Ακρόπολις, που βγαίνει κάπου πάνω από του Παπάγου και στις εγκαταστάσεις της ΝΕΤ σε μία δεξιά φουρκέτα. Γενικά ο ασφαλτοστρωμένος δρόμος πάει από την Καισαριανή στα ραντάρ στην κορυφή του Υμηττού με διακλάδωση προς Παπάγου.
-
Βγαζει καπου αλλου ο δρομος που παει στις κεραιες;
Νομιζα οτι μονο απο χωματοδρομους παει καπου απο κει.. -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Νομιζα οτι μονο απο χωματοδρομους παει καπου απο κει..Οχι άσφαλτος. Αλλά από τις κεραίες υπάρχει πανάθλιος χωματόδρομος (αρχαία ειδική του Ακρόπολις) που βγαίνει Κορωπί.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Νομιζα οτι μονο απο χωματοδρομους παει καπου απο κει..Οχι άσφαλτος. Αλλά από τις κεραίες υπάρχει πανάθλιος χωματόδρομος (αρχαία ειδική του Ακρόπολις) που βγαίνει Κορωπί.
Μεχρι Αγια Παρασκευη θελω
Απο κει και περα δεν σκοπευω να δω ποσο αντεχει η αναρτιση του Αστρα -
ΖΩΑ οι δυο γυναίκες (μαμά και η φίλη της;) που κουβέντιαζαν πάνω στο πεζοδρόμιο ενώ το καροτσάκι με το μωρό ήταν ΚΑΤΩ στον δρόμο σε κυκλική πλατειά και σε σχετικά σκοτεινό σημείο.
Ρε γαμώτο πόσο ανάπηρος μπορεί να είναι ο νεοέλληνας στο μυαλό του -
το εκανα καθε πρωι οταν πηγαινα απο καισ/νη -αγια παρασκευη
Τσακαλι ο Βαγγελης!
Εχω 3 αποριες....
-σε 2 σημεια που χωριζει ο δρομος, κανω αριστερα.... Δεξια.... Που παει;;;
-Υπαρχει περιπτωση να βγω σ αυτο το δρομο απο καπου στην Αργυρουπολη η Ηλιουπολη;;;; (Θα κανω μια βολτα-εξερευνηση το Σ/Κ εκει...)
-βγαινοντας Παπαγου... εχει 3 συνεχωμενες φουρκετες.... Δεν ειναι ολα τα λεφτα;;; τσιμπας χειροφρενο και μετα με τα 4....Σιγα το δύσκολο ρε, για αυτον δεν ήταν τπτ...έχει δικό του οικοπεδο εκει....
Βασικά μου τη σπάει εκει γιατι μπορεί να βγεις σανιδα απο καμια στροφή και να πάρεις αγκαλια κανενα ποδηλάτη!
-
-
Βασικα εχει 2 δισταυρωσεις. η 1 ψηλα (πριν αρχισεις να κατηφοριζεις) ευθεια παει στις κεραιες του υμηττου ενω αριστερα παει προς παπαγου.
Αν εννοεις την διασταυρωση που ειναι 200-300μ πριν την διασταυρωση του παπαγου με την ΑΟ τοτε πηγαινοντας δεξια συνεχιζει για μερικα μετρα ασφαλτος και μετα ξεκιναει χωματοδρομος ( η ειδικη του ακροπολις) και βγαζει παιανια. -
οχι
-
βασικα γλιστρανε πολυ και εχουν αναποδη κλιση. Στις 2 πανω που δεν εχουν και ορατοτητα μου χουν ξεφυγει κατι περαστικοι
Ελπιζω να μην συναντηθουμε ποτε εκει πανω
-
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ειχε γινει τη δεκαετια του 80 τοτε που τρεχανε τα μιαραφιορι αν δεν κανω λαθος. Ειχαν σπασει τα μισα και δε ξαναγινε. Ο δρομος που περναει απο τιε κεραιες συνεχιζει μερικα μετρα μεχρι το στρατοπεδο
-
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
Ειχε γινει τη δεκαετια του 80 τοτε που τρεχανε τα μιαραφιορι αν δεν κανω λαθος.** Ειχαν σπασει τα μισα και δε ξαναγινε**. Ο δρομος που περναει απο τιε κεραιες συνεχιζει μερικα μετρα μεχρι το στρατοπεδοΚαι κάποιοι πάνε ακόμα με τα αμάξια τους...?
Εκτός κι αν δεν έχει πια αυτές τις καταπληκτικές χαράδρες στη μέση του δρόμου... -
Η κατασταση παντως στους ελληνικους δρομους ειναι an accident about to happen! Σε 25 λεπτα χθες γλυτωσα αλλες δυο στουκες..και ακομη μια σημερα πρωι πρωι!!! Χθες λοιπον αναβω αριστερο φλας για να στριψω και σταματαω κιολας γιατι ειναι διασταυρωση. Επιδη εχουν την κακια συνηθεια να παρκαρουν πανω στις γωνιες..ορατοτης μηδεν οποτε βγαινω λιιιιιιιιγο πιο εξω για να δω αν ερχεται κανεις. Την ωρα λοιπον που εχω στριψει το τιμονι και εχω ξεκινησει ακουω απο αριστερα στριγγλιες απο φρεναρισμα και βλεπω ενα παπι delivery απο την Domino's να περναει στα 2 εκατοστα αναμεσα σε εμενα και στο παρκαρισμενο!!!! Και αναρωτιεμαι τωρα. Το λαλακισμενο δεν ειδε οτι ειχα αναψει το φλας μια ωρα πριον?!?!?! Και η πλακα ειναι οτι μπηκε στην ιδια κατευθυνση στην οποια θα εμπαινα και εγω. Στο αμεσως επομενο στενο βγαζω αλαρμ για να παρκαρω και το αμαξι τσουλαει απελπηστικα αργααααααααααα μεχρι να φτασω στο σημειο που θα παρκαρω. Την στιγμη που σταματαω ακουω αλλα φρεναρισματα απο πισω και βλεπω παλι παπακι να εχει πλακωθει στα φρενα, να εχει διπλωσει και να ερχεται μαμιωντας και τσουλωντας!!! Λεω στην συζηγο κρατησου θα πεσει επανω μας....αλλα ευτυχως 20 εκατοστα πριν το αμαξι το ισιωνει με περναει απο δεξια και μου ριχνει και ενα ευαγγελιο....ετσι για να μην ξεχναμε και το εθνικο σπορ του βριζειν.
Και σημερα το πρωι......ανετος και ωραιος μεσηλιξ κυριουλης.....βγαινει απο στοπ και δεν εχει παρει γραμμη προς τα που ειναι η κυκλοφορια!!! Ο κυριουλης λοιπον εχει και ΣΤΟΠ (το γνωστο ταψι του μπακλαβα που πρεπει να εισαι τυφλος για να μην το δεις) αλλα και σημα που απαγορευει την στροφη δεξια (μιας και ο καθετος δρομος στο οποιον ημουν εγω ειναι μονοδρομος) Εεεε τι εκανε ο τυπαρας......αντι να κοιταξει προς τα δεξια του (απο εκει δηλαδη που του απαγορευαν την στροφη) κοιταγε απο την αλλη...την αριστερη...δεν ειδε αυτοκινητο και τσουπ ξεπεταχτηκε.....φρενα κορνα εγω...και μολις συντονησε ο εγκεφαλος του με το τι εγινε πηρε την ιδια εκφραση με το σπινθιροβολο βλεμα της αγελαδας που πασχει απο αλζχαιμερ!!!!
-
Ο χρήστης Heater έγραψε:
....εχει και ΣΤΟΠ (το γνωστο ταψι του μπακλαβα .... και μολις συντονησε ο εγκεφαλος του με το τι εγινε πηρε το σπινθιροβολο βλεμα της αγελαδας με αλζχαιμερ!!!! -
Χθες ήταν απίστευτη μέρα. Ότι παλαβομάρα ήθελες έβλεπες.
Το μεσημέρι πήγα μέχρι το Ψυχικό για μια δουλειά. Ενώ ήμουν απόλυτα ήρεμος, κατάφεραν μέσα σε λίγα λεπτά να με τσαντίσουν τα ζώα.
Θα γράψω αργότερα αν βρω χρόνο. Ερχόντουσαν διαδοχικά τα χτυπήματα...
-
Αλλη μια μερα χωρις πολυ αγχος.....
2 περιστατικα μονο.
Στην Ηλιουπολη μου το χαλασε ενας παπακουλας, που ενω ειδε το δεξι φλας να αναβει, χωθηκε να με προσπερασει απο δεξια....
Εκλεισθει και αναγκαστικε να φρεναραει για να μη γινει ενα με την πορτα μου
Και στο βουνο, βγηκα -σαν ανθρωπος... ειχε πεζους και δεν ηθελα να μαζεψω κανεναν- απο μια αρηστερη χωρις ορατοτητα και ερχοταν ενα μερσεντες 20ετειας -σαν του Κουκ- μες στη μεση του δρομου..... -
και ερχοταν ενα μερσεντες 20ετειας -σαν του Κουκ- μες στη μεση του δρομου..... -
Ο χρήστης Heater έγραψε:
Η κατασταση παντως στους ελληνικους δρομους ειναι an accident about to happen! Σε 25 λεπτα χθες γλυτωσα αλλες δυο στουκες..και ακομη μια σημερα πρωι πρωι!!! Χθες λοιπον αναβω αριστερο φλας για να στριψω και σταματαω κιολας γιατι ειναι διασταυρωση. Επιδη εχουν την κακια συνηθεια να παρκαρουν πανω στις γωνιες..ορατοτης μηδεν οποτε βγαινω λιιιιιιιιγο πιο εξω για να δω αν ερχεται κανεις. Την ωρα λοιπον που εχω στριψει το τιμονι και εχω ξεκινησει ακουω απο αριστερα στριγγλιες απο φρεναρισμα και βλεπω ενα παπι delivery απο την Domino's να περναει στα 2 εκατοστα αναμεσα σε εμενα και στο παρκαρισμενο!!!! Και αναρωτιεμαι τωρα. Το λαλακισμενο δεν ειδε οτι ειχα αναψει το φλας μια ωρα πριον?!?!?! Και η πλακα ειναι οτι μπηκε στην ιδια κατευθυνση στην οποια θα εμπαινα και εγω. Στο αμεσως επομενο στενο βγαζω αλαρμ για να παρκαρω και το αμαξι τσουλαει απελπηστικα αργααααααααααα μεχρι να φτασω στο σημειο που θα παρκαρω. Την στιγμη που σταματαω ακουω αλλα φρεναρισματα απο πισω και βλεπω παλι παπακι να εχει πλακωθει στα φρενα, να εχει διπλωσει και να ερχεται μαμιωντας και τσουλωντας!!! Λεω στην συζηγο κρατησου θα πεσει επανω μας....αλλα ευτυχως 20 εκατοστα πριν το αμαξι το ισιωνει με περναει απο δεξια και μου ριχνει και ενα ευαγγελιο....ετσι για να μην ξεχναμε και το εθνικο σπορ του βριζειν.Και σημερα το πρωι......ανετος και ωραιος μεσηλιξ κυριουλης.....βγαινει απο στοπ και δεν εχει παρει γραμμη προς τα που ειναι η κυκλοφορια!!! Ο κυριουλης λοιπον εχει και ΣΤΟΠ (το γνωστο ταψι του μπακλαβα που πρεπει να εισαι τυφλος για να μην το δεις) αλλα και σημα που απαγορευει την στροφη δεξια (μιας και ο καθετος δρομος στο οποιον ημουν εγω ειναι μονοδρομος) Εεεε τι εκανε ο τυπαρας......αντι να κοιταξει προς τα δεξια του (απο εκει δηλαδη που του απαγορευαν την στροφη) κοιταγε απο την αλλη...την αριστερη...δεν ειδε αυτοκινητο και τσουπ ξεπεταχτηκε.....φρενα κορνα εγω...και μολις συντονησε ο εγκεφαλος του με το τι εγινε πηρε την ιδια εκφραση με το σπινθιροβολο βλεμα της αγελαδας που πασχει απο αλζχαιμερ!!!!
Η αλήθεια είναι ότι πάρα πολλοί αναβάτες σε παπάκια νομίζουν ότι έχουν το θεόσταλτο δικαίωμα να πηγαίνουν κομμάτια μέσα σε στενά, να κινούνται ανάποδα σε μονόδρομους, πάνω σε πεζοδρόμια και γενικά ότι δικαιούνται παντού και πάντα προτεραιότητα, σαν το τραίνο ένα πράγμα.
-
τι θα γίνει με τα ποδήλατα που πάνε ανάποδα? Αν προσφωνήσεις τα παιδιά ζώα δε θα καταλάβουν το γιατί και θα έχουν δίκιο, ζώα είναι οι γονείς τους που δε τους λένε να μην πηγαίνουν ανάποδα. Εδώ στην περιοχή τέτοια εποχή γίνεται πανικός, είναι και σχολεία εδώ γύρω, οπότε αν συνεχίσουν να πηγαίνουν όπως θέλουν ίσως (χτυπάτε ξύλο) κάποια μέρα θρηνήσει θύματα η γειτονιά. Αφού το καλό μας το κράτος αρνείται να μεριμνήσει γι'αυτό με σωστά πεζοδρόμια, ας το κάνουν οι γονείς
-
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
- Βασικα εχει 2 δισταυρωσεις. η 1 ψηλα (πριν αρχισεις να κατηφοριζεις) ευθεια παει στις κεραιες του υμηττου ενω αριστερα παει προς παπαγου.
Αν εννοεις την διασταυρωση που ειναι 200-300μ πριν την διασταυρωση του παπαγου με την ΑΟ τοτε πηγαινοντας δεξια συνεχιζει για μερικα μετρα ασφαλτος και μετα ξεκιναει χωματοδρομος ( η ειδικη του ακροπολις) και βγαζει παιανια.
-εκανα βολτα σημερα στην δευτερη διασταυρωση.
Εφτασα μεχρι το χωματοδρομο και εκανα αναστροφη.
Το απογευμα θα κανω μια βολτα μεχρι πανω μαλλον.- οχι
Κριμα
- βασικα γλιστρανε πολυ και εχουν αναποδη κλιση. Στις 2 πανω που δεν εχουν και ορατοτητα μου χουν ξεφυγει κατι περαστικοι
Το προσεξα σημερα....
Βγηκα πλακομενος απο ενα εσσακι με τα 4....Ελπιζω να μην συναντηθουμε ποτε εκει πανω
Καλα.... Εγω πριν και μετα το γραφειο ειμαι εκει....
εσυ;;; - Βασικα εχει 2 δισταυρωσεις. η 1 ψηλα (πριν αρχισεις να κατηφοριζεις) ευθεια παει στις κεραιες του υμηττου ενω αριστερα παει προς παπαγου.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#5]