Ο χρήστης Heater έγραψε:
Η κατασταση παντως στους ελληνικους δρομους ειναι an accident about to happen! Σε 25 λεπτα χθες γλυτωσα αλλες δυο στουκες..και ακομη μια σημερα πρωι πρωι!!! Χθες λοιπον αναβω αριστερο φλας για να στριψω και σταματαω κιολας γιατι ειναι διασταυρωση. Επιδη εχουν την κακια συνηθεια να παρκαρουν πανω στις γωνιες..ορατοτης μηδεν οποτε βγαινω λιιιιιιιιγο πιο εξω για να δω αν ερχεται κανεις. Την ωρα λοιπον που εχω στριψει το τιμονι και εχω ξεκινησει ακουω απο αριστερα στριγγλιες απο φρεναρισμα και βλεπω ενα παπι delivery απο την Domino's να περναει στα 2 εκατοστα αναμεσα σε εμενα και στο παρκαρισμενο!!!! Και αναρωτιεμαι τωρα. Το λαλακισμενο δεν ειδε οτι ειχα αναψει το φλας μια ωρα πριον?!?!?! Και η πλακα ειναι οτι μπηκε στην ιδια κατευθυνση στην οποια θα εμπαινα και εγω. Στο αμεσως επομενο στενο βγαζω αλαρμ για να παρκαρω και το αμαξι τσουλαει απελπηστικα αργααααααααααα μεχρι να φτασω στο σημειο που θα παρκαρω. Την στιγμη που σταματαω ακουω αλλα φρεναρισματα απο πισω και βλεπω παλι παπακι να εχει πλακωθει στα φρενα, να εχει διπλωσει και να ερχεται μαμιωντας και τσουλωντας!!! Λεω στην συζηγο κρατησου θα πεσει επανω μας....αλλα ευτυχως 20 εκατοστα πριν το αμαξι το ισιωνει με περναει απο δεξια και μου ριχνει και ενα ευαγγελιο....ετσι για να μην ξεχναμε και το εθνικο σπορ του βριζειν.
Και σημερα το πρωι......ανετος και ωραιος μεσηλιξ κυριουλης.....βγαινει απο στοπ και δεν εχει παρει γραμμη προς τα που ειναι η κυκλοφορια!!! Ο κυριουλης λοιπον εχει και ΣΤΟΠ (το γνωστο ταψι του μπακλαβα που πρεπει να εισαι τυφλος για να μην το δεις) αλλα και σημα που απαγορευει την στροφη δεξια (μιας και ο καθετος δρομος στο οποιον ημουν εγω ειναι μονοδρομος) Εεεε τι εκανε ο τυπαρας......αντι να κοιταξει προς τα δεξια του (απο εκει δηλαδη που του απαγορευαν την στροφη) κοιταγε απο την αλλη...την αριστερη...δεν ειδε αυτοκινητο και τσουπ ξεπεταχτηκε.....φρενα κορνα εγω...και μολις συντονησε ο εγκεφαλος του με το τι εγινε πηρε την ιδια εκφραση με το σπινθιροβολο βλεμα της αγελαδας που πασχει απο αλζχαιμερ!!!!
Η αλήθεια είναι ότι πάρα πολλοί αναβάτες σε παπάκια νομίζουν ότι έχουν το θεόσταλτο δικαίωμα να πηγαίνουν κομμάτια μέσα σε στενά, να κινούνται ανάποδα σε μονόδρομους, πάνω σε πεζοδρόμια και γενικά ότι δικαιούνται παντού και πάντα προτεραιότητα, σαν το τραίνο ένα πράγμα.