-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Η μονη περιπτωση που εχω ακουσει και πραγματικα παραδεχτηκα τους μπάτσους ήταν όταν ενας συναδελφος πριν 3-4-5 χρονια είχε πάει στα δικαστηρια για μια δουλεια με ετιαρικο αμαξι, και παρκαρει πανω στο πεζοδρομιο, παιρνει την κλήση του διπλανού και την βάζει πανω στο αμαξι του, μετα απο 15 λεπτα βγαινει εξω, η κλήση ειναι στο σωστό αμαξι, το δικο του αμαξι έχει φρεσκια κανονικη κλήση.....και το μονο αμαξι που πηραν τις πινακιδες ήταν το δικό του!
Μάλλον κάποιος τον είδε να κάνει την κουτσουκέλα.
Σε αυτές τις περιπτώσεις ένα είναι το κόλπο...
Ανοίγεις το καπώ της μηχανής και το αφήνεις έτσι με τα αλάρμ. Σαν να έχει χαλάσει. Αν επιστρέψεις και τους βρεις εκεί, τους λες είχα πάει να τηλ σε οδική....
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Η μονη περιπτωση που εχω ακουσει και πραγματικα παραδεχτηκα τους μπάτσους ήταν όταν ενας συναδελφος πριν 3-4-5 χρονια είχε πάει στα δικαστηρια για μια δουλεια με ετιαρικο αμαξι, και παρκαρει πανω στο πεζοδρομιο, παιρνει την κλήση του διπλανού και την βάζει πανω στο αμαξι του, μετα απο 15 λεπτα βγαινει εξω, η κλήση ειναι στο σωστό αμαξι, το δικο του αμαξι έχει φρεσκια κανονικη κλήση.....και το μονο αμαξι που πηραν τις πινακιδες ήταν το δικό του!Εγώ ξέρω κάποιον που έχει μόνιμα μία κλήση στο αυτοκίνητο και την κοτσάρει στα απαγορευμένα μέρη
-
Kyan πολυ πιθανο να τον ειδαν, αλλα και παλι, θα μπορουσαν απλα να να τοθ ριξουν μια κληση και τπτ αλλο, του πηραν κα ιτις πινακιδες ομως....και καλα του εκαναν.
cmarin, νταξ λογικο, μπορει οταν παει να παρκαρει καπου να μην εχουν γραψει καποιον διπλανο του!
Βασιλη για τους κλεφτες να αφησουμε και τα κλειδια πανω?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Η μονη περιπτωση που εχω ακουσει και πραγματικα παραδεχτηκα τους μπάτσους ήταν όταν ενας συναδελφος πριν 3-4-5 χρονια είχε πάει στα δικαστηρια για μια δουλεια με ετιαρικο αμαξι, και παρκαρει πανω στο πεζοδρομιο, παιρνει την κλήση του διπλανού και την βάζει πανω στο αμαξι του, μετα απο 15 λεπτα βγαινει εξω, η κλήση ειναι στο σωστό αμαξι, το δικο του αμαξι έχει φρεσκια κανονικη κλήση.....και το μονο αμαξι που πηραν τις πινακιδες ήταν το δικό του!
Εγώ ξέρω κάποιον που έχει μόνιμα μία κλήση στο αυτοκίνητο και την κοτσάρει στα απαγορευμένα μέρη
Φιλαρακι μου που ειναι στην δημοτικη αστυνομια μου εχει πει οτι αν πηγαινοντας να γραψει καποιον και εχει ηδη κληση στο παρμπριζ,την διαβαζει για να δει αν οντως ειναι δικη του και οχι καποιου αλλου.(Κωστα να στον γνωρισω,μπορει να σου χρειαστει!!!!)
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Όχι ρε.
Κλειδώνεις κανονικά. Απλά το καπώ της μηχανής αφήνεις ανοιχτό. Το είχε κάνει ο αδερφός μου στη Πλ.Κοτζιά έξω από το παλιό δημαρχείο. Έπρεπε να κάνει μια επείγουσα δουλειά. Βρίσκει χώρο που δεν εμποδίζει, ανοίγει καπώ, ανάβει αλαρμ, κλειδώνει και φεύγει. Κάνει τη δουλειά του και όπως πάει στο αυτοκίνητο, αγοράζει και ένα μπουκάλι μεταλλικό νερό από το περίπτερο. Όταν έφτασε στο αυτοκίνητο ήταν οι της δημοτικής και τους λέει αφήστε παιδιά 'άναψε' η μηχανή... Και εκείνοι 'εντάξει φιλε μου απλά μόλις πέσει η θερμοκρασία μετακίνησε το'....
Κόστος παράβασης =αξία ενός μπουκαλιού μεταλλικού νερού 1 1/2 λίτρου
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Όχι ρε.
Κλειδώνεις κανονικά. Απλά το καπώ της μηχανής αφήνεις ανοιχτό. Το είχε κάνει ο αδερφός μου στη Πλ.Κοτζιά έξω από το παλιό δημαρχείο. Έπρεπε να κάνει μια επείγουσα δουλειά. Βρίσκει χώρο που δεν εμποδίζει, ανοίγει καπώ, ανάβει αλαρμ, κλειδώνει και φεύγει. Κάνει τη δουλειά του και όπως πάει στο αυτοκίνητο, αγοράζει και ένα μπουκάλι μεταλλικό νερό από το περίπτερο. Όταν έφτασε στο αυτοκίνητο ήταν οι της δημοτικής και τους λέει αφήστε παιδιά 'άναψε' η μηχανή... Και εκείνοι 'εντάξει φιλε μου απλά μόλις πέσει η θερμοκρασία μετακίνησε το'....
ψιλορίσκο...να αφήνεις το καπό ανοικτό όμως...δεν νομίζεις;
πολλά μπορούν να συμβούν... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Όχι ρε.
ψιλορίσκο...να αφήνεις το καπό ανοικτό όμως...δεν νομίζεις;
πολλά μπορούν να συμβούν...Οπως?
-
Nα σου κλέψουν το μοτέρ, χελόοοοοου.
Πέρα από την πλάκα, ούτε και εγώ θα το άφηνα ανοιχτό... θα φοβόμουν το σαμποτάζ...
-
Για σύντομο χρονικό διάστημα δεν παθαίνει τπτ. Εξάλλου είχε και δωρεάν φύλαξη. Από τα παιδιά της δημοτικής αστυνομίας...
-
BILL33
να ρίξουν νεράκι στην τάπα του λαδιού
να ρίξουν λαδάκι στην τάπα του ψυγείου
να σου κόψουν κάποιο ξεμπαρκο καλώδιοκ.α. πολλά...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
BILL33να ρίξουν νεράκι στην τάπα του λαδιού
Kαλα που παρκαρεις βρε Σαββα;Στο Μπρονξ?
Ενταξει υπαρχει ενα ρισκο αλλα μπορεις να βαλεις ενα χαρτι μεσα απο το παρπριζ που να λεει οτι εχεις μεινει.Τωρα ποσοι θα το πιστεψουν οτι γαλλικο αμαξι εχει μεινει .....
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Nα σου κλέψουν το μοτέρ, χελόοοοοου.Πέρα από την πλάκα, ούτε και εγώ θα το άφηνα ανοιχτό... θα φοβόμουν το σαμποτάζ...
Εγω άμα το αφήσω ανοικτό μαζεύονται πιτσιρίκια και το κοιτάνε
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
BILL33
να ρίξουν νεράκι στην τάπα του λαδιού
Kαλα που παρκαρεις βρε Σαββα;Στο Μπρονξ?
Ενταξει υπαρχει ενα ρισκο αλλα μπορεις να βαλεις ενα χαρτι μεσα απο το παρπριζ που να λεει οτι εχεις μεινει.Τωρα ποσοι θα το πιστεψουν οτι γαλλικο αμαξι εχει μεινει .....
τα αποκλείεις να γίνουν στην Ελλάδα;
Εδώ όλα κλειστά τα έχεις και σου κάνουν ζημιές...Εάν είναι γαλλικό και ιταλικό 100% θα το πιστέψουν...γιατί ως γνωστόν τα ιαπωνικά rulez ..Random
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Nα σου κλέψουν το μοτέρ, χελόοοοοου.
Πέρα από την πλάκα, ούτε και εγώ θα το άφηνα ανοιχτό... θα φοβόμουν το σαμποτάζ...
Εγω άμα το αφήσω ανοικτό μαζεύονται πιτσιρίκια και το κοιτάνε
κλειστό ούτε που να γυρίσουν ε;
-
Τσακ... έμπαινε Σάββαααα!!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τωρα ποσοι θα το πιστεψουν οτι γαλλικο αμαξι εχει μεινει .....Εγω θα σε πιστεψω σιγουρα.......
-
Ο χρήστης TLG έγραψε:
Τωρα ποσοι θα το πιστεψουν οτι γαλλικο αμαξι εχει μεινει .....
Εγω θα σε πιστεψω σιγουρα.......
Ήρθε η στιγμή να σας αποκαλύψω πως το συγκεκριμένο σκηνικό έγινε με γαλλικό αυτοκίνητο...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Τωρα ποσοι θα το πιστεψουν οτι γαλλικο αμαξι εχει μεινει .....
Εγω θα σε πιστεψω σιγουρα.......
Ήρθε η στιγμή να σας αποκαλύψω πως το συγκεκριμένο σκηνικό έγινε με γαλλικό αυτοκίνητο...
Τον π0%στη!!Βουλωμενο γραμμα διαβαζω!!!
-
'Και εγώ σε δημοτική αστυνομία είμαι (αλλά ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ δημοτικό υπάλληλο και όχι μπάτσο).
ΟΙ κλήσεις της δημοτικής δεν πάνε πουθενά.... η εφορία δεν τις δέχεται γιατί δεν υπάρχουν στοιχεία του οδηγού (άρα όταν κάποιος κάνει μια παράβαση και το όχημα είναι για παράδειγμα κάποιου συγγενή του ποιος θα τιμωρηθεί ο ιδιοκτήτης ή ο οδηγός
Ακόμα αν μπορούσε ο δήμος να τα πάρει μέσω εφορίας νομίζετε θα έστελνε επιστολές στα σπίτια για οφειλή και ότι θα πάνε εφορία;
Μην τσιμπάτε.....Γι αυτό παίρνουν πινακίδες για να αναγκάζετε ο κόσμος να πληρώσει.....
Οι μόνες κλήσεις που πρέπει να πληρώνονται (ή να πηγαίνεις στο δικαστήριο) είναι αυτές της αστυνομίας που στο τέλος γράφουν δικάσιμη την... μέρα
Η Δημοτική αστυνομία δημιουργήθηκε από τους δημάρχους για να κονομάνε οι δήμοι......(δεν κοιτάνε πρώτα να φτιάξουν γκαράζ ενώ αφήνουν να χτίζονται μεγάλες πολυκατοικίες με λίγες θέσεις για γκαράζ!!)
Η ελεγχόμενη στάθμευση έχει βγει παράνομη από Δικαστήρια αφού πληρώνεις για το λόγω αυτό τέλη κυκλοφορίαςΛύσεις: Η πιο απλή δεν πληρώνετε τις κλήσεις (εμένα μου έστειλαν 2η ειδοποίηση μετά από 12 χρόνια!!!)
Στα ΙΧ βάζετε τα νούμερα μέσα από το παρμπρίζ ώστε να φαίνονται αλλά να μην μπορούν να τα πάρουν
Αν σας πάρουν τις πινακίδες πηγαίνετε και δηλώστε κλοπή πινακίδων στην αστυνομία πάρτε χαρτί και βγάλτε καινούργιες στο υπουργείο. ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ.
Ας βρουν τα λαμόγια οι δήμαρχοι άλλο τρόπο να γεμίσουν τα ταμεία τους'Η πηγη ειναι απο αλλο φορουμ,πραγματικα ειναι πολυ ενδιαφεροντα αυτα που λεει,περιμενω τις αποψεις σας σε ενα θεμα που μας καιει σχεδον ολους
-
Έχει ξαναμπεί εδώ http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.p ... 982#937982
και υπάρχει και το αντίστοιχο θέμα. Δεν χρειάζεται άλλο [mod]
Δημοτική Αστυνομία - κλήσεις και αρμοδιότητες