-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Μέχρι να βρω κάτι πιο επίσημο, δες αυτόΑπ' όσο ξέρω όλες τις παραπάνω αρμοδιότητες τις προβλέπει η νομοθεσία αρκετό καιρό. Απλά, λόγω περιορισμένου προσωπικού & εκπαίδευσης οι περισσότεροι δήμοι αναθέτουν μέρος αυτών στη δημοτική τους αστυνομία.
Δες και αυτό. Ετοιμάζεται νομοσχέδιο για περαιτέρω διεύρυνση των αρμοδιοτήτων της δημοτικής αστυνομίας.
Εδώ αναφέρει ότι:
Οι αρμοδιότητες της Δημοτικής Αστυνομίας καθορίζονται με το ΠΔ 23/02, το οποίο τροποποιήθηκε με το Ν. 3274/4 και το ΠΔ. 135/06
Στην ιστοσελίδα του Συνηγόρου του Πολίτη βρήκα αυτό.
Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις...
Το θέμα ενώθηκε με παλαιότερο [mod]
Ευχαριστώ για τη μετακίνηση, το είχα δει το παρόν αλλά νόμιζα -από τα λίγα που διάβασα- ότι δεν ήταν σχετικό...
**EDIT: Η μετονομασία του τίτλου του παρόντος νήματος είναι / ήταν καλή κίνηση... **
_
-
Παιδιά καλησπέρα !
Το εξαφανισμένο κράτος των Αθηνών (ως προς τις υπηρεσίες που προσφέρει στους πολίτες του...) εμφανίστηκε ξαφνικά σήμερα το μεσημέρι με τη μορφή μιας κλήσης στο παρμπρίζ μου, για παρκάρισμα σε θέση όπου υπήρχε πινακίδα (ωραία καμουφλαρισμένη πίσω από ένα θάμνο...) με απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης.
Θα ήθελα να ρωτήσω τα παιδιά στο φόρουμ, αν μπορείς να μην πληρώσεις αυτές τις κλήσεις της δημοτικής αστυνομίας . Να τις αγνοήσεις δηλαδή, χωρίς να σε κυνηγάνε μέσω εφορίας, δικαστικά ή ότι αλλο.
Το ρωτάω γιατί έχω ακούσει ότι κατά καιρούς (και κυρίως προεκλογικά....) ο εκάστοτε ...βλαχοδήμαρχος παραγράφει τις απλήρωτες κλήσεις... -
viewtopic.php?f=5&t=23023&start=210&st=0&sk=t&sd=a&hilit=%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE+%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AF%CE%B1
Δημοτική Αστυνομία - κλήσεις και αρμοδιότητες