-
Πέμπτη πρωί με έγραψαν στο Μετρό Δάφνης. Υπάρχουν όμως πολλά περίεργα στο θέμα.. Κατ'αρχάς την περιοχή την γνωρίζω πολύ καλά, άρα ξέρω και τα σημεία 'φωτιά' . Είχα λοιπόν παρκάρει σε πεζοδρόμιο, πολύ μεγάλο όμως, δεν εμπόδιζα την διέλευση πεζών, αναπήρων και ούτε είχα καμμία σχέση με παρεμπόδιση ομαλής κυκλοφορίας οχημάτων. Το παράξενο είναι πως στο ίδιο σημείο ήταν παρκαρισμένα και άλλα τρια αυτοκίνητα τα οποία δεν τα έγραψαν, τα δύο εκ των οποίων ανήκουν σε μαγαζάτορες. Όταν έιδα την κλήση βγήκα εκτός ορίων και πήγα αμέσως στη δημοτικη αστυνομία και τα έχωσα σε κάτι κότες αστυνομικίνες που νομίζουν ότι κάτι κάνουν. Θα πάω Δευτέρα να βρώ και τον προισταμενο της Δημοτικής αστυνομιας...όχι οτι θα βγει κάτι απλά....ΠΝΙΓΟΜΑΙ!
Στο δια ταύτα τώρα...ξέρετε τι γίνεται αν δεν την πληρώσω?
Κάποιοι γνωστοι μου είπαν χαρακτηριστικά πως της δημοτικής δεν τις πληρώνουν...
Γνωρίζει κάποιος κάτι?
Κάθε γνώμη και εμπειρία ευπρόσδεκτη..
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.. -
Πέμπτη πρωί με έγραψαν στο Μετρό Δάφνης. Υπάρχουν όμως πολλά περίεργα στο θέμα.. Κατ'αρχάς την περιοχή την γνωρίζω πολύ καλά, άρα ξέρω και τα σημεία 'φωτιά' . Είχα λοιπόν παρκάρει σε πεζοδρόμιο, πολύ μεγάλο όμως, δεν εμπόδιζα την διέλευση πεζών, αναπήρων και ούτε είχα καμμία σχέση με παρεμπόδιση ομαλής κυκλοφορίας οχημάτων. Το παράξενο είναι πως στο ίδιο σημείο ήταν παρκαρισμένα και άλλα τρια αυτοκίνητα τα οποία δεν τα έγραψαν, τα δύο εκ των οποίων ανήκουν σε μαγαζάτορες. Όταν έιδα την κλήση βγήκα εκτός ορίων και πήγα αμέσως στη δημοτικη αστυνομία και τα έχωσα σε κάτι κότες αστυνομικίνες που νομίζουν ότι κάτι κάνουν. Θα πάω Δευτέρα να βρώ και τον προισταμενο της Δημοτικής αστυνομιας...όχι οτι θα βγει κάτι απλά....ΠΝΙΓΟΜΑΙ!
Στο δια ταύτα τώρα...ξέρετε τι γίνεται αν δεν την πληρώσω?
Κάποιοι γνωστοι μου είπαν χαρακτηριστικά πως της δημοτικής δεν τις πληρώνουν...
Γνωρίζει κάποιος κάτι?
Κάθε γνώμη και εμπειρία ευπρόσδεκτη..
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.. -
Χτες με εγραψαν και μενα..δηματικη αστυνομια.το κακο ειναι πως με εγραψαν για παρανομο παρκαρισμα ακριβως στην εισοδο της εταιριας που δουλευω που βαζουμε τα αυτοκινητα συνηθως οταν το παρκινγκ ειναι κελειστο.το χειροτερο ειναι οτι μου εγραψαν και λαθος διευθηνση.οτι και καλα ημουν στο παραδιπλα σπιτι στο πεζοδρομιο και οχι μπροστα στην εταιρια..τι μπορει να γινει σε αυτη την περιπτωση??η κληση αναφερει Ισμηνης 61 δηλαδη πεζοδρομιο μπροστα σε σπιτι ενω το αμαξι ηταν παρκαρισμενο Ισμηνης 59 μπροστα στην εισοδο της εταιριας που δουλευω οπου βαζουμε παντα 3,4 αυτοκινητα.πραγματικα οταν ειδα την κληση λεω τι εγινε κοιταω και βλεπω αλλη διευθηνση αλλα ειχε χαρη που δεν ηταν εκει το ΟΡΓΑΝΟ....
-
Μπροστά στην εταιρία σου απαγορεύεται το παρκάρισμα ΓΕΝΙΚΩΣ?
ή έχει ΝΟΜΙΜΗ πινακίδα που αναφέρει 'εκτός 3 οχημάτων της ΧΥΧΥΥΧ'Αν έχει νόμιμη πινακίδα, αυτή είτε
α) Πρέπει να αναφέρει τους αριθμούς κυκλοφορίας που επιτρέπονται
β) Ή το αυτοκίνητό σου πρέπει να έχει ΕΜΦΑΝΗ ΚΑΡΤΑ που να αναφέρεται
στην δυνατότητά του να παρκάρει.Πως δέσμευσε θέσεις η εταιρία μπροστά εκεί?
-
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=23023Πάμε εκεί...[mod]
-
Ο χρήστης big-terios έγραψε:
Φέτος 2007 10 κλίσεις Δημ. Αστυν Αθηνών και αυτές μόνο εμένα αφού ήμουν μπροστά στο γεγονός και καταγράφηκε με κάμερα κινητού. Παρολίγον να πιαστούμε στα χέρια.Για πες περισσοτερα!
-
Χτες με εγραψαν και μενα..δηματικη αστυνομια.το κακο ειναι πως με εγραψαν για παρανομο παρκαρισμα ακριβως στην εισοδο της εταιριας που δουλευω που βαζουμε τα αυτοκινητα συνηθως οταν το παρκινγκ ειναι κελειστο.το χειροτερο ειναι οτι μου εγραψαν και λαθος διευθηνση.οτι και καλα ημουν στο παραδιπλα σπιτι στο πεζοδρομιο και οχι μπροστα στην εταιρια..τι μπορει να γινει σε αυτη την περιπτωση??η κληση αναφερει Ισμηνης 61 δηλαδη πεζοδρομιο μπροστα σε σπιτι ενω το αμαξι ηταν παρκαρισμενο Ισμηνης 59 μπροστα στην εισοδο της εταιριας που δουλευω οπου βαζουμε παντα 3,4 αυτοκινητα.πραγματικα οταν ειδα την κληση λεω τι εγινε κοιταω και βλεπω αλλη διευθηνση αλλα ειχε χαρη που δεν ηταν εκει το ΟΡΓΑΝΟ....
-
Οσο για αυτο που ειπε καποιος το οτι αν εχει η εταιρια πινακιδα οχι.αλλα δεν το πεζοδρομιο ηταν ελευθερο.το αμαξι ηταν στην εισοδο της εταιριας που χωραει αυτοκινητο να μπει και το πεζοδρομιο μενει ελευθερο για να περασουν οι πεζοι.δηλαδη ειναι μπετο εκει που ηταν το αμαξι ιδιωτικου χωρου...απλα ειναι εκτος τις πυλης της εταιριας..
-
Δηλαδη το μερος που ηταν το αμαξι ειναι ιδιωτικος χωρος, της εταιριας;
Δεν ηταν το πεζοδρομιο; -
Ο χρήστης 1.3power έγραψε:
Χτες με εγραψαν και μενα..δηματικη αστυνομια.το κακο ειναι πως με εγραψαν για παρανομο παρκαρισμα ακριβως στην εισοδο της εταιριας που δουλευω που βαζουμε τα αυτοκινητα συνηθως οταν το παρκινγκ ειναι κελειστο.το χειροτερο ειναι οτι μου εγραψαν και λαθος διευθηνση.οτι και καλα ημουν στο παραδιπλα σπιτι στο πεζοδρομιο και οχι μπροστα στην εταιρια..τι μπορει να γινει σε αυτη την περιπτωση??η κληση αναφερει Ισμηνης 61 δηλαδη πεζοδρομιο μπροστα σε σπιτι ενω το αμαξι ηταν παρκαρισμενο Ισμηνης 59 μπροστα στην εισοδο της εταιριας που δουλευω οπου βαζουμε παντα 3,4 αυτοκινητα.πραγματικα οταν ειδα την κληση λεω τι εγινε κοιταω και βλεπω αλλη διευθηνση αλλα ειχε χαρη που δεν ηταν εκει το ΟΡΓΑΝΟ....Αν έγραφαν τη σωστή διεύθυνση θα είχαν δίκιο που έκοψαν την κλήση; Με λίγα λόγια άσχετα με το ότι εκεί στεγάζεται η εταιρία που εργάζεσαι, το παρκάρισμα επιτρέπεται μπροστά της;
Προσπαθώ δηλαδή να καταλάβω αν σε ενόχλησε που σου έδωσαν κλήση με λάθος στοιχεία ή αν ενοχλήθηκες γενικά που σε έγραψαν -
Δε νομιζω οτι μπορεις να αποδειξεις κατι.Με εγραψε και εμενα μια μερα η δημοτικη αστυνομια κατω απο το σπιτι μου με τη διαφορα ομως οτι εγραψαν λαθος δρομο.Η οδος που βεβαιωνε η κληση οτι εγινε η παραβαση(υπερβαση χρονου) ηταν ο ακριβως απο πανω απο εκει που ηταν το αυτοκινητο.Την πατησαν τα ζωα γιατι αυτος ο δρομος που εγραψαν οτι ειχα παρκαρει ειναι μπλε ζωνη(μονιμως κατοικων) ενω η κληση ελεγε υπερβαση χρονου της καρτας(δηλαδη ασπρη ζωνη).Πηγα στο δημο Αθηναιων,εκανα ενσταση και φυσικα ακυρωθηκε.Αγραμματα ζωα.Να σημειωσω για να προλαβω κρισεις-επικρισεις οτι εχω αρκετες φορες πληρωσει κλησεις του δημου για τον ιδιο λογο αδιαμαρτυρητα.
-
το θεμα ειναι οτι εγραψαν την συγκεκριμενη οδο οτι και καλα ειχα παρκαρει μπροστα στο σπιτι ενος παππου απο διπλα που μαλλον τους καλεσε...μπροστα στην εταιρια σας ειπα εχει πεζοδρομιο και μετα το πεζοδρομιο εχει μπετο που χωραει αμαξι και τα βαζουμε εκει.απλα ηρθαν τους ειπε ο παποους ο οποιος εχει εταιριες δεξια αριστερα και παρκαρουν στο χωρο τους με φορτηγακια και Ιχ και μας εγραψαν.απο εκει και περα με πειραξε που με εγραψαν γιατι στην περιοχη της καλιθεας σε εκεινο το σημειο γινεται απλα ενας πανικος απο εργα.παντου.δεν υπαρχει πουθενα να παρκαρεις και πλεον τα βαζουμε εκει γιατι δεν υπαρχει πουθενα αλλου αφου λιγο πιο περα υπαρχει χωρος αλλα ειναι τερμα τρολευ και δεν μπορουμε αφου θα εμποδιζουμε καθως δεν μπορουμε να παρκαρουμε και σε γωνιες στους δρομους γιατι μεσα στους συγκεκριμενους δρομους περνανε οριακα τα τρολευ οποτε δεν μπορεις να παρκαρεις εκτος και αν εισαι τοσο ζωο που δεν σε νοιαζει να εμποδιζεις...και ετσι τα βαζουμε μπροστα στην εταιρια αφηνωντας βεβαια το πεζοδρομιο ελευθερο τις 2 πλακες σε πλατος που υπαρχουν για τους πεζπους.απλα ο παπους διπλα ενοχλειται που βγαινει απο την πορτα του και στο μπετο διπλα του υπαρχουν 3,4 αυτοκινητα παντα...απο εκει και περα θα παρω αυριο τηλ την δικηγορο να ρωτησω τι παιζει αν δεν πληρωθει.με την εφορια μαλλον η δημοτικη αστυνομια δεν εχει το δικαιωμα να παρεσει την κληση αν δεν πληρωθει.το χαρτι που θα στειλει οτι υπαρχει το ποσο και αν δεν πληρωθει θυα περασει σε αλλες μεθοδους δεν υπαρχει κατι να μπορει να κανει οποτε θα παρουν τα....για οσους εχουν απορια μιλαω για τον κεντρικο δρομο τις καλλιθεας την θησεως τερμα που βγαινει ποσειδωνος.εκει γινεται ενας πανικος απο εργα τον τελευταιο μηνα και ειναι σκαμενοι ολοι οι δρομοι...και εκτος αυτου απο τους δρομους περνανε τρολευ οπου κανουν τερμα στην Ισμηνης οπου ειναι και η εταιρια...
-
Αν εχεις χρονο, δεν δοκιμαζεις να παρκαρεις το αμαξι και να το βγαλεις φωτο ωστε να αποδεικνυεις οτι δεν ειχες παρκαρει σε δημοσιο χωρο (πεζοδρομιο) αλλα σε χωρο της εταιριας οποτε δεν ειχαν δικαιωμα να σε γραψουν;
Δεν ειναι αναγκη η φωτο να ειναι εκεινης της μερας..
Επισης, στο πεζοδρομιο του #61 ( 59 ειναι η εταιρια σωστα; ) που λενε οτι παρκαρες, χωραει αμαξι;
Αν ειναι παρε και αυτο φωτο και πηγαινε εκει που πληρωνουν τη κληση να διαμαρτυρηθεις.
Πες τους οτι καθε μερα παρκαρεις εκει που σε γραψανε και οτι δεν ειχαν δικαιωμα να σε γραψουν, και περαν αυτου η κληση ειναι λαθος λογω του οτι δεν ειχες παρκαρει μπορστα στον αλλον.
Δεν ξερω αν αξιζει η ταλαιπωρια βεβαια.
Ο καθε πονηροπουλος παει και κανει τη παπαριτσα του και μετα τρεχουν αλλοι που δε φταινε.. -
Στο 61 που εχουν γραψει γιατι μαλλον ο Παπους που μενει εκει τους καλεσε εχει Parking ιδιωτικο και ποτε δεν βαζουμε αυτοκινητα.ακομα μετα τοι 61 δεν μνπορεις να παρκαρεις τουλαχιστον εγω γιατι περναει τρολευ και γενικα τα προσεχω παντα να μη νενοχλω μεσα μαζικης μεταφορας.διπλα απο το παρκινγκ toy papoy exei 2 δεντρατα οποια τα εχει βαλει αυτος οποτε ουτε λογος να παρκαρει αμαξι λογω χωρου και υπαρχει συνορα 61 και 59 μια κολωνα τις δεη.η οποια οπως καταλαβαινεις δεν σε αφηνει να θελεις δεν θελεις να βαλεις εστω και λιγο το αμαξι στο 59 αλλα να εισαι και παλι συνεχεια μπροστα στη εισοδο τις εταιριας στο μετο τις με τις πλακες πεζοδρομιο ελευθερες... βασικα θα παρω την δικηγορο τηλεφωνο την τριτη να δω τι παιζει αν δεν την πληρωσω...και βεβαια θα παω και απ οεκει να γινει ενας ψιλοπανικος.φωτο θα βγαλω την τριτη που παω για δουλεια...
-
Όπως είναι γνωστό στους Θεσσαλονικείς, η δημαρχάρα μας έχει ιδιαίτερη εκτίμηση στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Θεσσαλονίκης και ήταν και υπέρμαχος για την κατασκευή του Μετρό στην πόλη μας.
Φυσικά δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ λεωφορείο, όπως άλλωστε πολλοί από το δημοτικό συμβούλιο και δεν ξέρει ούτε τι χρώμα έχει το εισιτήριο...
Επομένως το βρίσκω απόλυτα φυσιολογικό να παρκάρει το αυτοκίνητο του ΑΚΡΙΒΩΣ μπροστά στην στάση του λεωφορείου...Να πούμε ότι αυτό έγινε 2/06/2007 το απόγευμα στην παραλιακή.
Το κερασάκι στην τούρτα ήταν ένα αυτοκίνητο της δημοτικής αστυνομίας που δίνοντας και αυτοί το καλό παράδειγμα το αφήσαν διπλοπαρκαρισμένο(το μόνο που ήταν διπλή σειρά) 10 μέτρα μετά την στάση που ήταν το αυτοκίνητο της δημαρχάρας μας...Μπράβο!!!
-
-
Με γράψανε στο Δήμο Αθηναίων όχι για παράβαση του ΚΟΚ αλλά για παρκάρισμα σε παρκόμετρο... Έκανα ένσταση βασιζόμενος
*στην απόφαση 288 του 11ου πρωτομελούς Πρωτοδικείου Πειραιά που έκρινε αντισυνταγματικά τα παρκόμετρα
*στο Σύνταγμα που καθορίζει το 'κοινόχρηστο' σε σχέση με τα τέλη κυκλοφορίας που περιλαμβάνουν την κίνηση στους δρόμους και κατ'επέκταση την άκρη του δρόμου όπου και παρκάρει ο κόσμος.
*στο γεγονός ότι οι δρόμοι δεν ανήκουν στον εκάστοτε ΔήμοΕπειδή δεν έχω όρεξη να πληρώνω τα αίσχη του Δήμου 'στολίδι' της χώρας μας, που έχει ορισμένα από τα πιο επικίνδυνα πεζοδρόμια (παθών) της πόλης και με σκεπτικό
'τι θα γίνει αν ο κάθε Δήμος ακολουθήσει το παράδειγμα της Αθήνας και βάλει παρκόμετρα;'. Συγκεκριμένα θα πληρώνω ένα 20ρικό την ημέρα για παρκάρισμα.Μπορείτε να με κατευθύνετε πώς να ξανααπαντήσω στα ζώα του Δήμου (που δεν δέχτηκαν την ένστασή μου);
Πού μπορώ να βρώ αποδεικτικά περί Συντάγματος και 'κοινόχρηστου', πού μπορώ να βρω το τι ακριβώς πληρώνω με τα τέλη κυκλοφορίας... Αν ισχύει ότι στην τιμή της βενζίνης συμπεριλαμβάνεται τέλος στάθμευσης (!) όπως διάβασα κάπου...Δεν είμαι διατεθειμένος να πληρώσω, όχι για το 'ασήμαντο' ποσό των 23 ευρώ, παρά για τον απλούστατο λόγο του 'δεν θέλω να με θεωρούν μια ζωή μαλάκα και να εισπράττουν από παντού'. Φτάνει να μας κλέβει το κράτος, δεν χρειάζεται και οι Δήμοι!!!
Σας παρακαλώ όποιος έχει ανάλογη εμπειρία ή ξέρει συγκεκριμένα websites με ανάλογο υλικό ας βοηθήσει!
-
Ο χρήστης alexx έγραψε:
Με γράψανε στο Δήμο Αθηναίων όχι για παράβαση του ΚΟΚ αλλά για παρκάρισμα σε παρκόμετρο... Έκανα ένσταση βασιζόμενος
*στην απόφαση 288 του 11ου πρωτομελούς Πρωτοδικείου Πειραιά που έκρινε αντισυνταγματικά τα παρκόμετραΑυτη δεν αφορουσε τα παρκομετρα των ιδιωτικων εταιριων;
*στο Σύνταγμα που καθορίζει το 'κοινόχρηστο' σε σχέση με τα τέλη κυκλοφορίας που περιλαμβάνουν την κίνηση στους δρόμους και κατ'επέκταση την άκρη του δρόμου όπου και παρκάρει ο κόσμος.
Κινηση στους δρομους != Σταθμευση στους δρομους
*στο γεγονός ότι οι δρόμοι δεν ανήκουν στον εκάστοτε Δήμο
Σωστα. Οι δρομοι ανηκουν σε ολους τους πολιτες. Γι'αυτο σε παρακαλω να μου στειλεις 0.000003
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Μπορείτε να με κατευθύνετε πώς να ξανααπαντήσω στα ζώα του Δήμου (που δεν δέχτηκαν την ένστασή μου);
Οριστε ενα template:
'Αααα, μολις ειδα οτι σε ολες τις πολεις της Ευρωπης, στην Αμερικη, στην Ιαπωνια κ.λπ., που εχουν πολυ μεγαλη πυκνοτητα κατοικων και χιλιαδες αυτοκινητα, υπαρχουν εδω και χρονια παρκομετρα για να ρυθμιζεται η σταθμευση. Καλα τοτε, ερχομαι να την πληρωσω.'
Δημοτική Αστυνομία - κλήσεις και αρμοδιότητες