-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Στην μονομαχία Χάμιλτον-Κούμπιτσα ο Τακης είπε ότι ο Χάμιλτον πέρασε γενναία τον Πολωνό και σήμερα είπε ότι ο Κούμπιτσα ανοιξε την πόρτα, ενω αν δούμε τα βίντεο με τις 2 μονομαχίες θα κατανοήσουμε ότι τα 2 συμβαν είναι ολόιδιακαι μετά κάποιοι βλάκες βγάζουν συμπέρασμα από αυτά που λέει
ω ρε μαμώ το κόμπλεξ μερικών
+10000000000000
Να ηταν μονο αυτο!!!
Ποσα προσπερασματα εγιναν χθες στην πιστα στα ισια; Μην εγιναν 30 και μας εδειξαν το βραδυ τα καλυτερα; Μπα!!! Μαλλον δεν εγινε κανενα γιατι το βραδυ δεν εδειξαν κανενα! Μπα!!!! Εγιναν 2 σε μια πιστα που δε γινεται ποτε προσπερασμα. Αλλα δεν ηταν αξιο λογου; Γιατι; Μηπως γιατι το εκανε καποιος που ΔΕΝ ειναι στους 2 κορυφαιους πιλοτους και καποιος που ΔΕΝ πηρε 2 ΠΠΟ με τον Σουμαχερ ζωντανο;
Αν εισαι κομπλεξικος κρετινος εισαι κομπλεξικος κρετινος. Παει και τελειωσε. Αν τωρα την εκπομπη την κανουν 2 τετοιοι, την κατσαμε τη βαρκα.
ΥΓ. Zakspeed. Αυτη εννοει ο Σταθακης
ΥΓ2 Ολα καλα και ολα ωραια. Για τα 20 μονοθεσια ειναι δυσκολο να δεις το νουμερο. Ειδικα στην Χοντα, ομως εχει ενα τερατωδες 7 (ή 8...) κατασπρο σε ενα ολομαυρο φοντο. Ποσο δυσκολο ειναι να το δει καποιος -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Στην μονομαχία Χάμιλτον-Κούμπιτσα ο Τακης είπε ότι ο Χάμιλτον πέρασε γενναία τον Πολωνό και σήμερα είπε ότι ο Κούμπιτσα ανοιξε την πόρτα, ενω αν δούμε τα βίντεο με τις 2 μονομαχίες θα κατανοήσουμε ότι τα 2 συμβαν είναι ολόιδια
και μετά κάποιοι βλάκες βγάζουν συμπέρασμα από αυτά που λέει
+10000000000000
Να ηταν μονο αυτο!!!
Ποσα προσπερασματα εγιναν χθες στην πιστα στα ισια; Μην εγιναν 30 και μας εδειξαν το βραδυ τα καλυτερα; Μπα!!! Μαλλον δεν εγινε κανενα γιατι το βραδυ δεν εδειξαν κανενα! Μπα!!!! Εγιναν 2 σε μια πιστα που δε γινεται ποτε προσπερασμα. Αλλα δεν ηταν αξιο λογου; Γιατι; Μηπως γιατι το εκανε καποιος που ΔΕΝ ειναι στους 2 κορυφαιους πιλοτους και καποιος που ΔΕΝ πηρε 2 ΠΠΟ με τον Σουμαχερ ζωντανο;
Αν εισαι κομπλεξικος κρετινος εισαι κομπλεξικος κρετινος. Παει και τελειωσε. Αν τωρα την εκπομπη την κανουν 2 τετοιοι, την κατσαμε τη βαρκα.
ΥΓ2 Ολα καλα και ολα ωραια. Για τα 20 μονοθεσια ειναι δυσκολο να δεις το νουμερο. Ειδικα στην Χοντα, ομως εχει ενα τερατωδες 7 (ή 8...) κατασπρο σε ενα ολομαυρο φοντο. Ποσο δυσκολο ειναι να το δει καποιοςΕπισης αλλη απιστευτα εκνευριστικη πουρναρια, οταν ο Χαμιλτον εφτασε τον Μασα να του ριξει γυρο και αρχισε να λεει: Ο Χαμιλτον σιγουρα εχει μπερδευτει, τα εχει χαμμενα.Πρεπει οπωσδηποτε ο Ντενις, ο Γουιτμαρς η ο Χαουγκ να τον ενημερωσουν οτι ειναι ο Μασα...ΕΛΕΟΣ!!!Δεν ειναι γκαβος!Και ειπε κι αλλη μια τετοιου ειδους πουρναρια αλλα δεν την θυμαμαι!
Η χθεσινη μεταδοση δε με ξετρελανε αν και βρισκω θετικη την παρουσια του Κου Σταθακη!Βεβαια εδω δεν εχουμε παρουσιαστη, ο καλος καλεσμενος μας μαρανε.Ας βρουμε πρωτα παρουσιαστη της προκοπης και μετα ψαχνουμε για καλεσμενο της προκοπης.. -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Στην μονομαχία Χάμιλτον-Κούμπιτσα ο Τακης είπε ότι ο Χάμιλτον πέρασε γενναία τον Πολωνό και σήμερα είπε ότι ο Κούμπιτσα ανοιξε την πόρτα, ενω αν δούμε τα βίντεο με τις 2 μονομαχίες θα κατανοήσουμε ότι τα 2 συμβαν είναι ολόιδια
και μετά κάποιοι βλάκες βγάζουν συμπέρασμα από αυτά που λέει
+10000000000000
Να ηταν μονο αυτο!!!
ΥΓ2 Ολα καλα και ολα ωραια. Για τα 20 μονοθεσια ειναι δυσκολο να δεις το νουμερο. Ειδικα στην Χοντα, ομως εχει ενα τερατωδες 7 (ή 8...) κατασπρο σε ενα ολομαυρο φοντο. Ποσο δυσκολο ειναι να το δει καποιος+πολλα
Δεν θα μπορουσα να τα πω καλυτερα.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
ΜΟυ φαίνεται πολλοί δε συνειδητοποιούν πόσο δύσκολο πράγμα είναι η περιγραφή.
Σιγά την πυρηνίκη φυσική ...
Δεν τον βάλαμε να κάνει εγχείριση ανοιχτής καρδίας με 5 μπαλονάκια...
Μην το κάνετε πιο τραγικό απο ότι είναι. Δύσκολο είναι άμα βάλουν εμενα να περιγράψω ένα αγώνα πλεξίματος, δύσκολο είναι αμα είσαι άσχετος. Και το βαθμό ευκολιάς η δυσκολίας τον κερδίζει μόνος του ο παρουσιαστή... -
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Εμένα μου άρεσε ο συνδυασμός, αν και ο Σταθάκης ήταν ελαφρώς αδιάβαστος και ο ΤΠ κάπως επιφυλακτικός/πιο προσεκτικός.Έχει τόσα χρόνια έξω απο το χώρο, δεν ενημερώνεται σωστά γιατι ο άνθρωπος έχει άλλες ασχολίες και όπως λες και εσύ ήταν ελαφρώς αδιάβαστος.
Άλλοι στη θέση δε θα ήξεραν που πάνε τα 4, ενώ ο Σταθάκης μόνο και μόνο λόγω εμπειρίας και γνώσης νομίζω μπορεί να βγάλει άνετα μια χρονια μεταδόσεων χωρίς να χρειαστει να ανοίξει βιβλίο... -
Ο χρήστης k έγραψε:
Εμένα μου άρεσε ο συνδυασμός, αν και ο Σταθάκης ήταν ελαφρώς αδιάβαστος και ο ΤΠ κάπως επιφυλακτικός/πιο προσεκτικός.
Έχει τόσα χρόνια έξω απο το χώρο, δεν ενημερώνεται σωστά γιατι ο άνθρωπος έχει άλλες ασχολίες και όπως λες και εσύ ήταν ελαφρώς αδιάβαστος.
Άλλοι στη θέση δε θα ήξεραν που πάνε τα 4, ενώ ο Σταθάκης μόνο και μόνο λόγω εμπειρίας και γνώσης νομίζω μπορεί να βγάλει άνετα μια χρονια μεταδόσεων χωρίς να χρειαστει να ανοίξει βιβλίο...Έχει υπόβαθρο, αλλά διαφωνώ κάθετα στο ότι μπορεί να βγάλει μια χρονιά χωρίς να ανοίξει βιβλίο!!!
το αντίθετο. καθόλη τη διάρκεια κάθε χρονιάς πρέπει να διαβάζει και να ενημερώνεται συνεχώς. Φόρμουλα 1 είναι αυτή, εξελίσσεται, δεν είναι Ελληνικοί Αγώνες... -
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Εμένα μου άρεσε ο συνδυασμός, αν και ο Σταθάκης ήταν ελαφρώς αδιάβαστος και ο ΤΠ κάπως επιφυλακτικός/πιο προσεκτικός.+1
Σωστος ο Πουρναρακης, που χωρις κομπλεξ καλει ανθρωπους με διαφορετικη προελευση/ιδιοτητα.Την Κυριακη εγινε φανερο οτι ο Πουρναρακης δεν πασχει σε γνωσεις-επιπεδο ενασχολησης-εμπειρια, αλλα απλα δεν ειναι 'χαρισματικος' σαν παρουσιαστης. Ο Σταθακης ηταν πιο ανετος στην παρουσιαση. Αυτο τον κανει καταλληλοτερο και πιο ευχαριστο για τον αδαη θεατη. Αντιθετα καποιος που ασχολειται με τη Φ1 (δηλ γνωστης, οπως εγω... ), μπορει να βρει βαρετη-απλοϊκη τη μεταδοση του.
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Την Κυριακη εγινε φανερο οτι ο Πουρναρακης δεν πασχει σε γνωσεις-επιπεδο ενασχολησης-εμπειρια, αλλα απλα δεν ειναι 'χαρισματικος' σαν παρουσιαστης.
Κουίζ: μπορεί άτομο που δεν είναι ούτε χαρισματικό, ούτε γνώσεις διαθέτει, να συμπαρουσιάζει εκπομπή για την F1;
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Την Κυριακη εγινε φανερο οτι ο Πουρναρακης δεν πασχει σε γνωσεις-επιπεδο ενασχολησης-εμπειρια, αλλα απλα δεν ειναι 'χαρισματικος' σαν παρουσιαστης.
Κουίζ: μπορεί άτομο που δεν είναι ούτε χαρισματικό, ούτε γνώσεις διαθέτει, να συμπαρουσιάζει εκπομπή για την F1;
Υποθετω αναφερεσαι στην Σκλαβουνου...
Δεν το ξερεις, οτι στην Ελλαδα ολα γινονται?
-
Μάλλον σε κάποιους πείραξε το σχόλιο του κ. Σταθάκη όταν προσπέρασε η Σούπερ Αγγούρι τον Μάσσα και βάλθηκαν να υποτιμήσουν την εμφάνισή του!!
-
Ουφ επιτέλους δεν θα βλέπω στα δοκιμαστικά (ενίοτε και στον αγώνα) αυτήν την σπαστική αναφορά στο site με τα εισητήρια για το GP της Τουρκίας
-
ετσι οπως ειναι δυστυχως τα πραγματα σημερα, δεν βλεπω να παρακολουθουμε τα δοκιμαστικα απο τον Α
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
ετσι οπως ειναι δυστυχως τα πραγματα σημερα, δεν βλεπω να παρακολουθουμε τα δοκιμαστικα απο τον ΑΘάνατος στους εμπρηστές
-
αδερφε σε ενα δικαιο κρατος αυτη θα ηταν η σωστη ποινη για τον εμπρησμο. 40+ νεκροι..
(τι ηθελε να χαλασει και η δορυφορικη μου ΓΜΤ . Δεν αντεχω να βλεπω αλλες φωτιες, θελω να ξεσκασω με Φ1)
-
...πάει η Φ1...και να πεις δεν μπορεί να ενημερωθεί κάποιος από τα άλλα ΜΜΕ;
όλοι τα ίδια έχουνε ...πλην του Star...
-
οποιος δει τι ωρα θα τα δειξει, ας το γραψει και εδω
-
δεν μπορουν να τα δωσουν στο channel 9....?
-
ΕΛΕΕΕΕΕΟΣΣΣΣ!!!!
Έχει σβήσει η φωτιά...και βλέπουμε τα ίδια και τα ίδια...ΑΜΑΝ!
-
grrrr...
Το site formula1.com δεν ανοιγει,ουτε ο γκουγκλης ουτε το f1live.com....
κανενα αλλο site gia live timing??? -
40 συνάνθρωποί μας χάθηκαν! Μας απασχολεί αν θα δούμε τα αυτοκινητάκια να τρέχουν?
Τηλεοπτικές μεταδόσεις F1 (2007)