-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
ελευθερο RTL και SPEED (μεσο TVU) ειχαν διαφημησεις (κατα 90%) τις ιδιες στιγμες με τον Α ( οποιος θελει μπορει να με διαψευσει )Για το RTL εχεις απολυτο δικιο.
-
Υπάρχει κάπου σε torrent η μετάδοση του χτεσινού αγώνα από το ITV;
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Υπάρχει κάπου σε torrent η μετάδοση του χτεσινού αγώνα από το ITV;Μ' αρεσουν οι νοημονες θεατες, που θελουν να ενημερωνονται απο τα σοβαρα (βρετανικα) δικτυα.
Eδω ειναι:
Youtube Video -
-
ελεος με τον πουρναρακη...για οτιδηποτε γινεται στο τεραστιο μυαλο του γυριζουν μονο συνομωτες..εχω αναγκαστει να βλεπω τους αγωνες απο ξενα καναλια η να τους κατεβαζω...δε μπορω αλλο να ακουω τις μαλακιες του
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
ελεος με τον πουρναρακη...για οτιδηποτε γινεται στο τεραστιο μυαλο του γυριζουν μονο συνομωτες.....πάντως ο Πουρνα αλλα γραφει στο 'Θεμα' ... Εχω την αίσθηση οτι δεν τα πιστευει αυτα αλλα τα λεει για να 'ξεκαρφωνεται' από τον τιτλο του ferrarista ...
-
Και μια ακομα παρατηρηση για τον ΤΠ:
Οταν (και αν) καποιοι αφησαν τον Χαμιλτον να περασει σαν να τους εριχνε γυρο, δεν ειναι ακριβως αυτο που λεμε 'για να μην αναμιχθουν στην υποθεση τιτλος'.
Ισα-ισα, ετσι αναμιχθηκαν με τον χειροτερο τροπο, εις βαρος των Κιμι-Αλονσο.
(ΑΝ λεω εγινε κατι τετοιο). -
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Και μια ακομα παρατηρηση για τον ΤΠ:
Οταν (και αν) καποιοι αφησαν τον Χαμιλτον να περασει σαν να τους εριχνε γυρο, δεν ειναι ακριβως αυτο που λεμε 'για να μην αναμιχθουν στην υποθεση τιτλος'.
Ισα-ισα, ετσι αναμιχθηκαν με τον χειροτερο τροπο, εις βαρος των Κιμι-Αλονσο.
(ΑΝ λεω εγινε κατι τετοιο).Καλό!
Η μετάδοση ήταν πολύ πολύ κακή. Τα πονηρά σενάρια τα δέχομαι, αλλά από εκεί και πέρα... Κακές παρατηρήσεις, άστοχα σχόλια, και ο καλεσμένος για γέλια,,., -
Al Jazira sport+1 sta agglika kiolas oi arabes sxoliastes....
oyte ena sec diafhmiseis....
Oi an8rwpoi to zoysan....
Poly kaloi se genikes grammes.... -
Πάντως κάποια πράγματα χρειάζονται μια καλύτερη εξήγηση από αυτήν που έδωσε ο Αλόνσο 'οι ferrari ήτανε πιο γρήγορες'. Γύρο να ρίχνουν στη Mclaren οι ferrari δεν είναι και κάτι που το συνηθίσαμε στο πρωτάθλημα να το βλέπουμε! Όμως εδώ το καλό το παλικάρι το ειλικρινές (λέγε με Αλόνσο) που ξέρει να τα βγάζει όλα στη φόρα και να μη μασάει, αν ήξερε κάτι παραπάνω για το ότι το μονοθέσιό του σερνόταν ας βγει να το πει. Θέλω να δω αυτόν το δημοσιογράφο του AMS που έγραφε σε άρθρο του ότι ο Χάμιλτον θα βγει πρώτος γιατί είναι επιθυμία του Έκλεστον, τι θα γράψει τώρα ο ξερόλας.
-
Ότι και ο Πουρναράκης. Θα κάνει την πάπια.
-
Ο χρήστης powergs έγραψε:
Πάντως κάποια πράγματα χρειάζονται μια καλύτερη εξήγηση από αυτήν που έδωσε ο Αλόνσο 'οι ferrari ήτανε πιο γρήγορες'. Γύρο να ρίχνουν στη Mclaren οι ferrari δεν είναι και κάτι που το συνηθίσαμε στο πρωτάθλημα να το βλέπουμε! Όμως εδώ το καλό το παλικάρι το ειλικρινές (λέγε με Αλόνσο) που ξέρει να τα βγάζει όλα στη φόρα και να μη μασάει, αν ήξερε κάτι παραπάνω για το ότι το μονοθέσιό του σερνόταν ας βγει να το πει.Τι να πει ο ανθρωπος, ηταν απλα πιο αργοι. Το ιδιο ηταν ολο το grid βασικα.
Θέλω να δω αυτόν το δημοσιογράφο του AMS που έγραφε σε άρθρο του ότι ο Χάμιλτον θα βγει πρώτος γιατί είναι επιθυμία του Έκλεστον, τι θα γράψει τώρα ο ξερόλας.
Οτι απο το θελω μεχρι το γινεται εχει μια καποια διαφορα
-
Μήπως θα έπρεπε να σταλεί το βίντεο με τις επίμαχες φράσεις περί συνωμοσίας τόσο στη FIA όσο και στη Ferrari;
Να βλέπουμε μετά τίποτε ξεγυρισμένες μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμηση.
Και να βγει τότε ο Πουρναράκης και ο κάθε πουρναράκης στον άλφα και να μας αμολήσουν τις μπαρούφες περί ελεύθερης δημοσιογραφίας.
Μην ασχολείστε με τους τύπους. Περισσότερη αξία τους δίνετε.
-
Χεχε, εδώ που τα λέμε... ο Τ.Πουρναράκης τη βγάζει λάδι... με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, πήρε το πρωτάθλημα ο Kimi (έστω κι αν o Tάκης το πήγαινε μέσω συνωμοσιολογίας).
-
TO BΡΗΚΑ!!!!
**F1 Brazilian Grand Prix 2007 Race [ITV]Eng[XviD] DaRmEtH avi **
http://www.mininova.org/tor/952716 (torrent) -
ΕΡΩΤΗΣΗ: Το Speed που νομίζω ότι είναι στο στάνταρ πακέτο της Nova δείχνει κανονικά τους αγώνες F1;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
ΕΡΩΤΗΣΗ: Το Speed που νομίζω ότι είναι στο στάνταρ πακέτο της Nova δείχνει κανονικά τους αγώνες F1;Δεν είναι στην Nova. Το Motors είναι. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει ελεύθερο κανάλι που να δείχνει F1. Εκτός αν υπάρχει κανένα Αραβικό!!!
-
Μωρέ θα τη βρω εγώ τη λύση...
-
Δες το στο Internet. Είχαν βάλει ένα link εδω...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
ΕΡΩΤΗΣΗ: Το Speed που νομίζω ότι είναι στο στάνταρ πακέτο της Nova δείχνει κανονικά τους αγώνες F1;Μακαρι να υπηρχε το Speed..
To Motors δε δειχνει F1, και προσωπικα δεν μπορω να πω οτι με ενθουσιαζει ιδιαιτερα με αυτα που εχει στο προγραμμα του..
Ενα RTL ειχαμε και αυτο το κλειδωσανε, αλλα και ουτε το Al Jazeera δειχνει απ'οτι νομιζω.
Τηλεοπτικές μεταδόσεις F1 (2007)