-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Αυτοκινητάρα...αλλά έχω την εντύπωση ότι το κόστος διαμονής στο Amanzoe θα ενσωματωθεί στην τελική τιμή του αυτοκινήτου!!Χαχα!Μιλάμε για 4ψήφια νούμερα και πάνω ή κάνω λάθος;!
-
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Χαχα!Μιλάμε για 4ψήφια νούμερα και πάνω ή κάνω λάθος;!
Κανένα λάθος δεν κάνεις (κάπως πρέπει να ζήσει και οι οικογένεια Βερνίκου)....βέβαια πιστεύω ότι λόγω low season και κράτησης όλου του ξενοδοχείου, οι τιμές θα είναι χαμηλότερες. Αλλά και πάλι κόστος διαμονής και διατροφής (το φαγητό είναι ακόμα πιο ακριβό από την διαμονή) είναι σε δυσθεώρητα ύψη για παρουσίαση αυτοκινήτου....δεν πειράζει θα χρεωθεί στον έξτρα εξοπλισμό, π.χ. δερμάτινα καθίσματα €5.000!
-
Δύσκολες ώρες περνάει το μαγαζί, με πτώση πωλήσεων παγκοσμίως και τεράστια και αναχρονιστική πλέον προσκόλληση στα πετρέλαια. Οπότε είπε να κανακέψει όσο μπορεί τα δημοσιογράφα μπας και γράψουνε καμιά κουβέντα παραπάνω.
-
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Χαχα!Μιλάμε για 4ψήφια νούμερα και πάνω ή κάνω λάθος;!
Κανένα λάθος δεν κάνεις (κάπως πρέπει να ζήσει και οι οικογένεια Βερνίκου)....βέβαια πιστεύω ότι λόγω low season και κράτησης όλου του ξενοδοχείου, οι τιμές θα είναι χαμηλότερες. Αλλά και πάλι κόστος διαμονής και διατροφής (το φαγητό είναι ακόμα πιο ακριβό από την διαμονή) είναι σε δυσθεώρητα ύψη για παρουσίαση αυτοκινήτου....δεν πειράζει θα χρεωθεί στον έξτρα εξοπλισμό, π.χ. δερμάτινα καθίσματα €5.000!
Το ξενοδοχείο τυπικά κλείνει 31/10 κάθε χρόνο και σταματάει να απασχολεί τους περισσότερους από τους εργαζόμενούς του. Ανοίγει μόνο το καφέ, κάτι χαζομαγαζάκια που έχει εντός και το εστιατόριο, το οποίο είναι σχετικά νορμάλ από τιμές τηρουμένων των αναλογιών. Αν ήμουν κάτω θα μπορούσα εύκολα να παρακολουθήσω από κοντά την παρουσίαση. Οι μισοί εργαζόμενοι είναι ντόπιοι και γνωστοί.
-
-
Πάντα το έλεγα ότι αυτό το αυτοκίνητο είναι σε μια κατηγορία μόνο του, χωρίς ουσιαστικό ανταγωνισμό!
Εξαιρετικό, σε πολύ μαζεμένες διαστάσεις και ό,τι καλύτερο υπάρχει σήμερα στην κατηγορία τόσο εντός και εκτός δρόμου, όσο και σε πολυτέλεια, εξοπλισμό και άνεση. Για εμένα το καλύτερο SUV που κυκλοφορεί στους δρόμους!
https://www.4troxoi.gr/dokimes/test/range-rover-evoque-si4-200-ps-td4-180-ps
Range Rover Evoque