-
Ανοιγω το rally.gr και βλεπω 'ανακοινωσεις συνελευσης ΕΘΕΑ 13-06-07'
'Ωραια λεω, κατι θα δουμε'. Φευ!!! Δεν ανακοινωθηκε απολυτως τιποτα για το πρωταθλημα ταχυτητας!!!
Καλο καλοκαιρι.-
-
ΒΙΑΣΤΙΚΟ ΣΕ ΒΛΕΠΩ
ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ , ΕΠΙΛΥΟΥΝ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ , ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ .
ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ,ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΕ ΤΡΕΙΣ .
ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΣ 20-6-07
ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ?
ΠΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ , ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ , ΠΡΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΑΛΛΑΓΗ , ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ , ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ , ΤΙ ΕΧΟΥΝ ?
ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ , ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΣΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΟΑΑ . -
ΣΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΟΑΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΜΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΩΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΤΡΕΥΛΕΡ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΑΠΟΧΗ
-
Ο χρήστης katman έγραψε:
ΣΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΟΑΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΜΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΩΣΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΤΡΥΛΕΡ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΑΠΟΧΗ
ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ , ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΚΛΑΣΙΜΟ ... ΟΠΟΤΕ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ..ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΟΒΕΙΣ .....ΚΑΤΜΑΝ ?
ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΗΨΕΣ ΕΣΥ ΟΤΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΑΠΟΧΗ , ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ ?
-
Η ΠΕΡΣΥΝΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΗΗΗ ΦΟΒΕΡΗ ΑΠΟΧΗ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΚΑΤΙ ΜΑΖΙΚΟ.
ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΚΥΠΡΙΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΘΕΑΤΗΣ ΣΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ ΕΔΩ, ΕΝΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗΣ ΕΛΠΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΟΝΔΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ
-
ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΚΥΠΡΙΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΘΕΑΤΗΣ ΣΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ ΕΔΩ, ΕΝΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗΣ ΕΛΠΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΟΝΔΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ
ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ Η ΟΧΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ.
ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.
ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ.
ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΘΟΛΟΥ.Γ.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
-
ΑΣΕ ΜΟΥΡΙ, ΚΟΛΑΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, Ο APR ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ, ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΕΥΧΗ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΩΝ 80'ς ΤΩΝ 4 ΤΡΟΧΩΝ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΣΤΙΧΟΜΥΘΙΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ...
-
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΠΡΟΣΕΞΕ ΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΠΑ, ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΕΛΠΑ ΟΤΙ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΦΟΡΟΥΝ.
-
δυστηχως δεν υπαρχει και ουτε θα υπαρξει φως στο τουνελ...
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Νάσο, ο Αναστασιάδης μπορεί να νοίκιασε ένα χωράφι πατάτες που κάποιοι το εκμεταλλεύονται ως πίστα...Θέλεις να μου πεις ότι οι διαχειριστές είναι άμοιροι ευθυνών επειδή η πίστα είναι 'ιδιοκτησία' άλλου; Έχεις δει συμβόλαια και συμφωνητικά; Τέλος πάντων, 'βρωμάει' από χιλιόμετρα το πράγμα.....Λοιπόν άκου Σπύρο και εσύ Νάσο, αλλά και όλοι οι άλλοι (μαζί και ο Μ.Τ.) που νομίζετε ότι γνωρίζετε τα πάντα.
Χωρίς αυτό να σημαίνει πως εγώ γνωρίζω τα πάντα πρέπει να διευκρινήσω (για μια ακόμα φορά) τα εξής:-
Η πίστα δεν ανήκει στη Safetrack, ούτε έχει γίνει μισθωτήριο μεταξύ της εταιρίας και του ιδιοκτήτη.
-
**Η Safetrack έχει αναλάβει μόνο τη διαχείριση του χώρου με σύμβαση παροχής υπηρεσιών, από την οποία σαφώς προκύπτει πως η ευθύνη συντήρησης, καθαρισμών, βελτιώσεων του χώρου και φυσικά όλες οι απαιτούμενες άδειες λειτουργίας είναι αποκλειστικά στην αρμοδιότητα της ιδιοκτήτριας εταιρίας. **
-
Η άδεια είναι αποκλειστικά θέμα μεταξύ της Νομαρχίας Δυτικής Αττικής και του ιδιοκτήτη της πίστας, ο οποίος αν δεν προσκομίσει στη Νομαρχία τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, δεν πρόκειται να πάρει άδεια δέκα... ΕΛΠΕΣ και είκοσι... Πρόεδροι να βάλουν μέσον.
-
Η Safetrack ουδέποτε πήρε ποσοστό από τα όποια εισητήρια αγώνων και συναφών εκδηλώσεων, ενώ ταυτόχρονα δίνει το ελεύθερο σε όλες τις διοργανώτριες λέσχες να τοποθετήσουν την όποια σήμανση των χορηγών τους, χωρίς να διεκδικεί ποσοστό.
-
Η Safetatrack σαφώς δεν είναι σωματείο, ούτε στους σκοπούς της έχει την αναβάθμιση ή διοργάνωση αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.
-
Ανεξαρτήτως όλων αυτών οι χώροι στο λεκανοπέδιο (ή -έστω- σε απόσταση μιας ώρας από το κέντρο της Αθήνας) είναι πανάκριβοι, ανεξαρτήτως της κατάστασής τους και αυτό γιατί η γη είναι πανάκριβη. Εξυπακούεται λοιπόν πως η χρήση του όποιου χώρου για τη διεξαγώγή εκδηλώσεων (πόσο μάλλον για αγώνες μηχανοκίνητων που απαιτούν μεγάλες εκτάσεις), κοστίζουν πανάκριβα και το κόστος αυτό κάποιος πρέπει να το πληρώσει. Σίγουρα αυτός ο κάποιος δεν μπορεί να είναι ο ιδιοκτήτης ή ο διαχειριστής του χώρου διεξαγωγής των αγώνων αυτών.
Με όλα αυτά δε θέλω να απολογηθώ σε κανένα, απλά και μόνο να επισημάνω τη θέση, τα δικαιώματα και κυρίως τις υποχρεώσεις της εταιρίας που διαχειρίζεται την πίστα των Μεγάρων.
-
-
Ο χρήστης ivan έγραψε:
....3. Η άδεια είναι αποκλειστικά θέμα μεταξύ της Νομαρχίας Δυτικής Αττικής και του ιδιοκτήτη της πίστας, ο οποίος αν δεν προσκομίσει στη Νομαρχία τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, δεν πρόκειται να πάρει άδεια δέκα... ΕΛΠΕΣ και είκοσι... Πρόεδροι να βάλουν μέσον.
....Κανένας ρασοφόρος ίσως?
-
ΔΗΛΑΔΗ Η SAFETRACK ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ?? ΑΝ ΕΓΩ ΝΟΙΚΙΑΣΩ ΜΙΑ ΑΠΟΘΗΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ, Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΘΑ ΜΟΘ ΒΓΑΛΕΙ ΑΔΕΙΑ???? Η ΕΓΩ ΠΟΥ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΩ ΤΟ ΧΩΡΟ??? ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ H SAFTRACK ΔΕΝ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΕΝΟΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΑΥΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΑ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ, Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΡΑΓΕ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΝ ΜΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ?????
-
Ευχαριστώ για τη διευκρίνιση.Αυτό κάπως βάζει κάποια πράγματα στη θέση τους....
Πάντως είναι λυπηρό το γεγονός ότι ο μόνος χώρος κοντά στην πρωτεύουσα που θα μπορούσε να φιλοξενεί αγώνες, δεν μπορεί να το κάνει....
Θα ήθελα πάντως να ήξερα που στηρίχθηκαν οι δηλώσεις περί πρόθεσης αναβίωσης των αγώνων ταχύτητας από τη διοίκηση του σπορ....
Από τα παραπάνω γεγονότα μόνο ένας είναι χαμένος...Οι ελληνικοί αγώνες....
Μακάρι να βρεθούν τα απαραίτητα κεφάλαια ή η βούληση να γίνει κάτι, γιατί τα πράγματα παραγίνανε σκούρα και μετά από το ευχάριστο γεγονός του Ακρόπολις, γυρίσαμε στη μίζερη ελληνική πραγματικότητα.....
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
Κανένας ρασοφόρος ίσως?
....ΜΕ 'ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ' ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΜΩΣ...
ΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τ -
Ο χρήστης katman έγραψε:
Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΡΑΓΕ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΝ ΜΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ?????...ΕΝΩ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ !!!!
ΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τ -
Ο χρήστης ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Μ. έγραψε:
Κανένας ρασοφόρος ίσως?
ΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τ'ΚΑΘΟΛΙΚΩΣ' 'ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΗ' !!!
-
Ο χρήστης ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Μ. έγραψε:
Κανένας ρασοφόρος ίσως?
ΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τ'ΚΑΘΟΛΙΚΩΣ' 'ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΗ' !!!
-
Ο χρήστης ivan έγραψε:
...
3. Η άδεια είναι αποκλειστικά θέμα μεταξύ της Νομαρχίας Δυτικής Αττικής και του ιδιοκτήτη της πίστας, ο οποίος αν δεν προσκομίσει στη Νομαρχία τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, δεν πρόκειται να πάρει άδεια δέκα... ΕΛΠΕΣ και είκοσι... Πρόεδροι να βάλουν μέσον.............
............Με όλα αυτά δε θέλω να απολογηθώ σε κανένα, απλά και μόνο να επισημάνω τη θέση, τα δικαιώματα και κυρίως τις υποχρεώσεις της εταιρίας που διαχειρίζεται την πίστα των Μεγάρων.
..και καλά κάνατε και το διευκρινίζετε γιατί θεωρώ κι εγώ ότι δεν πρέπει να γίνεται συζητηση απο την οποία βγαίνουν συμπεράσματα, αν δεν είναι γνωστές οι όποιες συνθηκες.
Μπορεί προσωπικά αλλά και στον περισσότερο κόσμο να μην αρέσει ούτε η πολιτική, ούτε ο τρόπος διαχείρισης, και ακόμα παραπέρα να φαίνονται παράλογες και οι επιλογές και οι λήψεις αποφάσεων της διεύθυνσης της πιστας (εννοώντας την Safetrack) αλλά είναι δικαίωμά σας να διοικείτε με όποιο τρόπο θέλετε, να ακουλουθείτε όποια στρατηγική θελετε και να συνάπτετε ό,τι συμφωνίες θέλετε.Για το (3) που γράψατε τώρα, αν και εφ'όσων έχετε (γνωρίζεται) την απάντηση στην απορία..
Μέχρι τώρα πως γινόντουσαν τόσοι αγώνες και ξαφνικά τα δικαιολογητικά δεν είναι επαρκή?
Είναι κάτι συγκεκριμένο που άλλαξε ή θεωρείται πλεόν λειψό σε σχέση με πριν? -
Ο χρήστης ivan έγραψε:
4. Η Safetrack ουδέποτε πήρε ποσοστό από τα όποια εισητήρια αγώνων και συναφών εκδηλώσεων, ενώ ταυτόχρονα δίνει το ελεύθερο σε όλες τις διοργανώτριες λέσχες να τοποθετήσουν την όποια σήμανση των χορηγών τους, χωρίς να διεκδικεί ποσοστό.Καταλαβαίνω πως η διοίκηση της Safetrack, επειδή είναι 'σαρξ εκ σαρκός' των αγώνων, παραχωρεί δωρεάν την πίστα, δε 'βγάζει' παρά μόνο από την καντίνα και εν γένει αντιμετωπίζει το ζήτημα 'πατριωτικά'. Οπως γίνονται πάρα πολλά πράγματα στους ελληνικούς αγώνες.
Από την άλλη όμως, με τον τρόπο αυτό, κανείς δεν έχει κίνητρο να βελτιώσει τίποτα.
Οι οργανωτές τα βρίσκουν τζάμπα, δεν το ψάχνουν λίγο παραπάνω για χορηγούς κτλ.
Ο ιδιοκτήτης της πίστας δεν έχει κανένα οικονομικό κίνητρο (πχ. να βελτιώσει την πίστα), το ποσό που εισπράττει είναι ανεξάρτητο του ποιοί και πόσοι αγώνες θα γίνουν.
Η Safetrack επίσης δεν έχει κανένα οικονομικό κίνητρο.Τελικά καταλήγουμε πως αυτό το σχήμα διεξαγωγής των αγώνων δεν είναι βιώσιμο μακροπρόθεσμα...
-
Ο χρήστης katman έγραψε:
ΔΗΛΑΔΗ Η SAFETRACK ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ?? ΑΝ ΕΓΩ ΝΟΙΚΙΑΣΩ ΜΙΑ ΑΠΟΘΗΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ, Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΘΑ ΜΟΘ ΒΓΑΛΕΙ ΑΔΕΙΑ???? Η ΕΓΩ ΠΟΥ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΩ ΤΟ ΧΩΡΟ??? ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ H SAFTRACK ΔΕΝ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΕΝΟΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΑΥΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΑ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ, Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΡΑΓΕ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΝ ΜΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ?????H Safetrack διαχειρίζεται το χώρο με τις όποιες άδειες έχει αυτός και όπως είπαμε δεν έχει άδεια για αγώνες. Από εκεί και πέρα η δραστηριότητα της εταιρίας (μετεκπαίδευση οδηγών, προϊοντικές παρουσιάσεις και track days εξυπηρετείται απόλυτα, ενώ εξυπακούεται πως όλες οι παραπάνω δραστηριότητες είναι ασφαλισμένες.
(νυν ΠΑΡΩΔΙΑ) Πανελληνίο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2007