-
Και εγω παρομοιο με τον Σταυρο αλλα Κουβα!!!
8 μερες θα μεινουμε, 6 Αβανα, 2 Τρινιδαδ
κανεις οδηγιες κλπ ?
-
κανεις οδηγιες κλπ ?
-
κανεις οδηγιες κλπ ?
-
....να πας στο 'τροπικανα' .....
... να μην αγορασεις πουρα απο πλανοδιους
... να μην πιεις Mojito
... να πιεις Μαργαριτες
... να κανεις μπανιο στο Βαραδερο
... να περπατας πολυ ...
... μην αγορασεις CD
... απολαυσε τα live
YG ...παω στην δουλεια ...θα τα πουμε
-
Ο ξαδερφος μου πηγε. Παραπονιωτανε οτι ητανε ακριβα τα πραγματα. Οτι οτιδηποτε αρχιζε απο 1 δολ και πανω. Δεν πηγε βολτες εκτος απο τοπικα γυρω στην Αβανα. Τον ρωταγα αν πηρε ταξι η νοικοιασε αυτοκινητο και να παει εκτος τουριστικης περιοχης και ειπε οχι για ναι μεν αλλα. Ο καιρος ηταν φοβερος οι ανθρωποι φιλικοι.
Νικος
-
Προφυλακτικα να πάρεις απο εδω
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Προφυλακτικα να πάρεις απο εδωΤι να τα κανει?:hmmm:
Να τα γεμισει νερο?
-
ενας φιλος μου ειχε παει περυσι με τη κοπελια του.περασαν φανταστικα μου ειπαν.υπεροχο μερος,πολυ καλοι ανθρωποι και λογικες τιμες.
α ρε flower power,εχεις και στη μουσικη καλο γουστο αλλα και σε ταξιδιωτικους προορισμους.
κωλοφαρδε,θα πας κουβα. -
Ο χρήστης kasel έγραψε:
α ρε flower power,**εχεις και στη μουσικη καλο γουστο **
Μην τα λες αποτομα αυτα..διαβαζουν και ανθρωποι με καρδιακα προβληματα!
-
Ο χρήστης kasel έγραψε:
:
ενας φιλος μου ειχε παει περυσι με τη κοπελια του.Αυτο είναι σαν να πάς στο δασος και να πάρεις τα ξύλα απο το σπίτι
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
:
ενας φιλος μου ειχε παει περυσι με τη κοπελια του.Αυτο είναι σαν να πάς στο δασος και να πάρεις τα ξύλα απο το σπίτι
-
Εγώ πίστευα πως αυτό που έλεγαν για τις γυναίκες στην Κούβα, πως είναι οι ομορφότερες κλπ ήτανε μύθος. Μετά όμως διαπίστωσα πως όλα σχεδόν τα top model είναι από την Κούβα, άρα έκανα λάθος
Επίσης πίστευα πως αυτό που λένε για την Κούβα, πως έχει το καλύτερο σύστημα υγείας στον κόσμο ήτανε μύθος αλλά έμαθα πως όλα τα επιστημονικά papers στην ιατρική καθώς επίσης και σχεδόν όλες οι ανακαλύψεις γίνονται σε Κουβανέζικα νοσοκομεία και πανεπιστήμια.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
:
Tα ξύλα από το σπίτι ξέρεις ότι:
- θ' ανάβουν σίγουρα
- δεν θα σε κυνηγάνε αν τα κόψεις από πολύ νεανικό δέντρο
- δεν θα σου μπουν στον κ..λο
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
:
τι να τον κανω.αφου ηταν και ειναι κολλημενος ο παπαρας.σωνει και καλα να παει με τη κοπελια του.ειναι και αυτη μια βδελλα ομως.αλλα ωραια βδελλα.
γιατι ρε michael amott;και εμενα μου αρεσουν εντελως διαφορετικα στυλ μουσικης. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
:
- θ' ανάβουν σίγουρα
ειναι και αυτη μια λογικοτατη αποψη.
εγω ας πουμε θα εκανα οπως ο flower power.εξωτικο μερος με ενα φιλαρακι,ΟΧΙ ΜΕ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ.
βεβαια μετα θα αρχισει η ατελειωτη μουρμουρα. -
Ένας πολύ καλός μου φίλος γύρισε πρόσφατ από ταξίδι στην Κούβα και γύρισε εντυπωσιασμένος.
-
Ο χρήστης kasel έγραψε:
:
- θ' ανάβουν σίγουρα
ειναι και αυτη μια λογικοτατη αποψη.
εγω ας πουμε θα εκανα οπως ο flower power.εξωτικο μερος με ενα φιλαρακι,ΟΧΙ ΜΕ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ.
βεβαια μετα θα αρχισει η ατελειωτη μουρμουρα.και εγω με κοπελα θα ειμαι ρε....
διαφορετικη καθε μερα
-
Τυχερέ..
και θα την δείς πρίν γίνει πολιτεία των ΗΠΑ... -
Μία καλή ιδέα για εκδρομή είναι και η Σομαλία, βιαστείτε όμως γιατί σε λίγο δεν θα πεθαίνουν από την πείνα και θα χάσετε το θέαμα.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Μία καλή ιδέα για εκδρομή είναι και η Σομαλία, βιαστείτε όμως γιατί σε λίγο δεν θα πεθαίνουν από την πείνα και θα χάσετε το θέαμα.γινεσαι γραφικος
Habana-Cuba (πολλες pic στην σελιδα 2)