-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
τι είναι αυτό ρε παιδιά? δεν καταλαβαίνω..
Additivo per Olio Motore
Additivo per Radiatore
Additivo Benzina alte prestazioniΚαλή χρονια υγεία και καλά...γκάζια!
Δηλαδή αυτά είναι διαφορετικοί τύποι λαδιών, συγχωρέστε με αν είπα πατάτα!
-
Μαλλον ειναι προσθετα βενζινης, λαδιου κ.τ.λ Ελπιζω να μην ειπα καμια μπαρουφα. Αν και οπως βλεπω τη συσκευασια πιο πολυ για κρασια μου κανουν
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Additivo per Olio Motore
Additivo per Radiatore
Additivo Benzina alte prestazioniΠροσθετο Λαδιου κινητηρα
Προσθετο ψυγειου νερου
Προσθετο Βενζινης υψηλης αποδοσηςΠερι βελτιωτικων προκειται...
-
Εκτός από το site του dealer (abarthpazaropoulos.gr),
υπάρχει και το επίσημο ελληνικό site abarth-racing.gr -
Καλησπερα Χρονια Πολλα κ Καλη Χρονια.
Αντιμετωπιζω εδω κ μερες ενα προβλημα. Το αυτοκινητο το εχω παρει σε μαυρο χρωμα το οποιο ειναι και αρκετα ευαισθητο, κοινως φαινονται ολα. Ειμαι απο τους τυχερους που εχουν parking αλλα εχω και την ατυχια στην θεση μου να υπαρχει κ ενα ανοιγμα. Απο αυτο περνανε μια δυο γατες με αποτελεσμα να φοβαμαι οτι θα μου κανουν γρατζουνιες. Το ευκολο θα ηταν να τις εξαφανισω αλλα αυτο ειναι κατι που ποτε δεν προκειται να κανω.. Γνωριζει καποιος φιλος αν υπαρχει κατι που τις διωχνει? πχ καποια οσμη...Ευχαριστω.
-
Ο χρήστης akis1821 έγραψε:
Μαλλον ειναι προσθετα βενζινης, λαδιου κ.τ.λ Ελπιζω να μην ειπα καμια μπαρουφα. Αν και οπως βλεπω τη συσκευασια πιο πολυ για κρασια μου κανουνόντως
-
Ο χρήστης georgesamartzis έγραψε:
Αντιμετωπιζω εδω κ μερες ενα προβλημα. Το αυτοκινητο το εχω παρει σε μαυρο χρωμα το οποιο ειναι και αρκετα ευαισθητο, κοινως φαινονται ολα. Ειμαι απο τους τυχερους που εχουν parking αλλα εχω και την ατυχια στην θεση μου να υπαρχει κ ενα ανοιγμα. Απο αυτο περνανε μια δυο γατες με αποτελεσμα να φοβαμαι οτι θα μου κανουν γρατζουνιες. Το ευκολο θα ηταν να τις εξαφανισω αλλα αυτο ειναι κατι που ποτε δεν προκειται να κανω.. Γνωριζει καποιος φιλος αν υπαρχει κατι που τις διωχνει? πχ καποια οσμη...Ευχαριστω.
καλή χρονιά! Κλείσε το ανοιγμα!
-
Ειναι πολυκατοικια και δεν επιτρεπουν. δυστυχως...
-
Ναφθαλίνη?
-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
Ναφθαλίνη?Λες ? Καλο ακουγεται...
-
χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους.εγω θα σου προτεινω να αγορασεις μια κουκουλα.επισης αν δεις καμια γατα πανω στο αυτοκινητο μη την κυνηγησεις και μη τι φοβισεις γιατι βγαζουν νυχια και τοτε γινεται η ζημια.
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Καλημέρα παιδιά και καλή χρονιά!Ποιά είναι η πιο βασική έκδοση του abarth και σε ποιά τιμή?
Από οδική συμπεριφορά έχω ακούσει τα καλύτερα...ποιά είναι η γνώμη όσων έχουν κάνει αρκετα χλμ?Δεν φαντάζομαι να ξενοκοιτάζεις ακόμα δεν είναι έτοιμο το τέρας!!! (Μ3 Ε30)
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!
-
Ο χρήστης Αγόρος Σταθης έγραψε:
χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους.εγω θα σου προτεινω να αγορασεις μια κουκουλα.επισης αν δεις καμια γατα πανω στο αυτοκινητο μη την κυνηγησεις και μη τι φοβισεις γιατι βγαζουν νυχια και τοτε γινεται η ζημια.Και εγω αυτο εχω κανει αλλα οταν το αμαξι ειναι βρεγμενο ή βρωμινο δεν κανει να το σκεπαζεις, εχω και εγω προβλημα με μια γατα και επισης εχω μαυρο αμαξακι....οποτε η λυση ειναι το ξυδι αυτη την μυρωδια δεν αντεχει η γατα ριχνε στην περιμετρο του αυτοκινητου σου ξυδι.....
Α και ακτι αλλο για εναν αλλο φιλο 18.500 εχει το αμαξι και με τα χαρτια κτλ κτλ 19.200 θα το παρεις φιλε μου αλλα φουλ εξτρα το αμαξι κακα τα ψεμματα τα εχει ολα......οντως
-
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους.εγω θα σου προτεινω να αγορασεις μια κουκουλα.επισης αν δεις καμια γατα πανω στο αυτοκινητο μη την κυνηγησεις και μη τι φοβισεις γιατι βγαζουν νυχια και τοτε γινεται η ζημια.
Και εγω αυτο εχω κανει αλλα οταν το αμαξι ειναι βρεγμενο ή βρωμινο δεν κανει να το σκεπαζεις, εχω και εγω προβλημα με μια γατα και επισης εχω μαυρο αμαξακι....οποτε η λυση ειναι το ξυδι αυτη την μυρωδια δεν αντεχει η γατα ριχνε στην περιμετρο του αυτοκινητου σου ξυδι.....
Α και ακτι αλλο για εναν αλλο φιλο 18.500 εχει το αμαξι και με τα χαρτια κτλ κτλ 19.200 θα το παρεις φιλε μου αλλα φουλ εξτρα το αμαξι κακα τα ψεμματα τα εχει ολα......οντως
Βρηκες αποτελεσμα με το ξυδι? Ενα μηνα το αμαξι και καταλαβαινεις...
-
και το πιπερι η το μπουκοβο γυρο γυρο απο το αυτοκινητο κανει δουλεια μεχρι να συνηθισουν το καψιμο!
-
Ο χρήστης kostaras84 έγραψε:
καλή χρονιά! Κλείσε το ανοιγμα!
Πάρε ένα pitbull και καθάρισες
-
Ο χρήστης georgesamartzis έγραψε:
Βρηκες αποτελεσμα με το ξυδι? Ενα μηνα το αμαξι και καταλαβαινεις...
πιστεψε με ξερω και εμενα μαυρο ειναι και εγω το εχω σε 10 μερες 2 μηνες αλλα.....ακομα το εχω πενα το ξυδι κανει δουλεια αλλα πρεπει να ριχνεις καθε μερα γυρω γυρω απο το αμαξι κοιτα σαν προσωρινη λυση καλη ειναι και αναιμακτη χα χα
-
-
Καλημέρα, παιδιά θέλω να ρωτήσω τι γνώμη σας σχετικά με το κιτ ΣΣ. Συμφέρει να βάλω αυτό όταν πάρω το πυντο (κανει 5000 Ε., σε υποχρεώνουν μεσα στο 1 ετος να το βάλεις, ενω, δεν γνωρίζεις και την αξιοπιστία αυτου του κιτ) ή να κοιτάξω να το βελτιώσω μόνος μου με δικά μου πράγματα, ψάχνοντας για κάποιο άλλο κιτ που θα κυκλοφορεί στο εμποριο (πχ greddy κλπ) το οποίο πιθανών να είναι κ πιο αξιοπιστο, ενω μπορεί ενδεχομένως να υπόσχετε και περισσοτερους ίππους απτο ΣΣ κιτ..??
-
αυτη ειναι μια ερωτηση που την εχουν κανει πολυ για το κιτ που κοστιζει 5500 με τοποθετηση και ομως αναβαθμιζει το αμαξι σου συνολικα σε λαστιχα φρενα αναρτηση και μηχανικα δινοντας σου ομως μονο 25 αλογα!!!!!!!!!!!!στην Ιταλια υπαρχει προγραμμ αναβαθμισης εγκεφαλου μονο που σου δινει αυτα τα αλογα με κοστος € 1000 αργα η γρηγορα θα ερθει και Ελλαδα οποτε.....η αποφαση δικη σου
Fiat Grande Punto ABARTH