-
Το ξαναείπα αλλού. Αν έχετε προσωπικά, υπάρχουν τα πμ.
toyotas, τέτοιου είδους δημοσιεύσεις από καινούρια άτομα πλησιάζουν το όριο του flame, ειδικά όταν δε γνωρίζουμε τον τρόπο γραφής του άλλου. Τώρα αν σπαταλιέται ο χώρος, αυτό θα το αποφασίσουν άλλοι.italakia, καλό θα ήταν να μην δίνεις συνέχεια σε δημοσιεύσεις που έχουν εμφανή σκοπό την δημιουργία έντασης. It takes two to tango.
Τέρμα τα , και επειδή έχουμε γίνει βαρετοί με τις συστάσεις και σε άλλα θέματα, θα χρειαστεί να πάρουμε δραστικότερα μέτρα αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.
έντιτ: τα εντελώς άσχετα πήραν δρόμο. Παρακαλώ να μην υπάρξει συνέχεια από κανέναν. Θα το ξαναπώ, για τα προσωπικά μην ενοχλούμε τους υπόλοιπους.
-
edit-mod drdino
-
Επίσης, καλή χρονιά [mod drdino]
-
edit [kouk]
-
Ο χρήστης IBIZA1_0 έγραψε:
Tα selenia 10-50 βαζουμε που ειναι με το σημα της Abarth. Aν δε κανω λαθος εχουν περιπου 23ευρο το λιτρο
23 ευρώ το δίλιτρο δεν έχει?
Οχι φιλε μου, 23 το λιτρο εχει,ειναι εξακριβωμενο απο παιδια που εχουν κανει ηδη την αλλαγη λαδιων..
-
-
Εδω εμενα τα λαδια(Selenia 5W 40) εχουν 36 ευρω το διλιτρο.Δεν θα εχουν τα 10-50 23 το λιτρο?
Στις αντιπροσωπιες ειναι κλεφτες οι ανθρωποι... -
Το θεμα ειναι αν οντως παιρνεις καλυτερο λαδι ή πληρωνεις το σημα της Αbarth στη συσκευασια. Γιατι αν οντως ειναι καλο λαδι χαλαλι του, αν δεν ειναι ομως.... Ποσο αραγε να τα εχουν στην Ιταλια;
-
Exei ksekinisi edo k kamia bdomada kai mou sfyrizoun ta frena.Auti ti stigmi exo sumplirosei 3045 xil.Apla to anafero mipos sumvainei k se kanena allo.Mesa sti kinisi se frenarismata apo poli xamiles taxutites k oxi apotoma.
-
Σφυριζουν γιατι ειναι κρυα.
Κανε 2 φορες το 100-0 και θα στρωσουν(μεχρι να ξανακρυωσουν βεβαια).Αν δεν φτιαξει ετσι να πας να το κοιταξουν.
Την πρωτη φορα που θα αλλαξεις τακακια βαλε κατι πιο μαλακο,θα εχουν μικροτερη αντοχη βεβαια αλλα τερμα τα σφυριγματα. -
Ο χρήστης akis1821 έγραψε:
Το θεμα ειναι αν οντως παιρνεις καλυτερο λαδι ή πληρωνεις το σημα της Αbarth στη συσκευασια. Γιατι αν οντως ειναι καλο λαδι χαλαλι του, αν δεν ειναι ομως.... Ποσο αραγε να τα εχουν στην Ιταλια;Aλλο λαδι σε 10w-50 δεν εχει η SELENIA οποτε δεν ειναι κατι αντιστοιχο του 20Κ και του 20Κ ALFA ROMEO .
-
Ο χρήστης stefangpa έγραψε:
Exei ksekinisi edo k kamia bdomada kai mou sfyrizoun ta frena.Auti ti stigmi exo sumplirosei 3045 xil.Apla to anafero mipos sumvainei k se kanena allo.Mesa sti kinisi se frenarismata apo poli xamiles taxutites k oxi apotoma.και μενα ψιλοσφυριζουν αλλα μονο αμα ειναι κρυα τα φρενα, αμα ζεσταθουν τελος.
-
Εχω σχεδον 3000km, και εχουν ξεκινησει και εμενα και σφυρανε. βεβαια μολις ζεσταθουνε, δεν ακουγεται κατι. Συμβαινει και σε φιλο μου παντως, με τα ιδια φρενα σε αλλο αυτοκινητο.
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Ξέρει κανείς σε τι θα μπορούσε να είναι χρήσιμο, και αν έχει λόγο ύπαρξης αυτό το gadgetάκι ???Φυσικά κάτι λέει η περιγραφή (http://www.gpabarth.com/0/News/27/kit-additivi-abarth.htm αλλά μήπως είναι μόνο marketing ???
Δεν τους έφτανε το ένα, τρία διαφορετικά παρακαλώ!!!Οι Ιταλοί δεν παίζονται στις designιές !!! κοιτάτε συσκευασία !
(στα βενζινάδικα πάνω στις αντλίες δεν τα βάζουν αυτά συνήθως να τα πουλήσουν ??? )είμαι περίεργος για την τιμή του την χώρα μας... 57,60 ο Ιταλός, τα διπλά ο Έλληνας άραγε ??? (έτσι για να νιώθει πιο premium!!!)
ι είναι αυτό ρε παιδιά? δεν καταλαβαίνω..
-
παιδια καλησπερα και χρονια πολλα.πρωτα να πω πως δεν ειναι μονο το δικο μου που ηρθε αλλα ηρθε και καποιου γνωστου μου που το παραγγειλαμε μαζι σε χρωμα κοκινο αυτος.να σημειωσω οτι το δικο μου εχει και κοκκινες ριγες και καθρεφτες.για τα φρενα επειδη οδηγω και αλλο αυτοκινητο με brebo δεν υπαρχει προβλημα απλως τα τακακια ειναι σκληρα.
-
Ο χρήστης kostaras84 έγραψε:
ι είναι αυτό ρε παιδιά? δεν καταλαβαίνω..
παιδια κ εγω ιδεα δεν εχω
-
Επισεις εχω τα χαρτια του αυτοκινητου που λεει ημερομηνια κατασκευης 31-10-2008
-
Ο χρήστης kostaras84 έγραψε:
τι είναι αυτό ρε παιδιά? δεν καταλαβαίνω..
Additivo per Olio Motore
Additivo per Radiatore
Additivo Benzina alte prestazioni -
Καλημέρα παιδιά και καλή χρονιά!
Ποιά είναι η πιο βασική έκδοση του abarth και σε ποιά τιμή?
Από οδική συμπεριφορά έχω ακούσει τα καλύτερα...ποιά είναι η γνώμη όσων έχουν κάνει αρκετα χλμ? -
Noμιζω υπαρχει μια εκδοση, και στον εξοπλισμο περιλαμβανει: αυτα
Κοστος, 18500€.
Fiat Grande Punto ABARTH