-
Να ηταν μονο αυτα τα πλαστικα... ολα τα πλαστικα στο Grande Punto ετσι ειναι δυστυχως.Τουλαχιστον ειναι ομορφα στην οψη και στο κεντρικο ταμπλο εχουν και καλη σθναρμογη , αν εξαιρεσεις το καντραν.Αλλα τι να κανουμε... σαν το Abarth δεν ειναι κανενα
-
Μια φωτογραφία όσο 1000 λέξεις...
Esseesse Kits έτοιμα για εγκατάσταση στην OFFICINE ABARTH στο Τορίνο
-
Αστα αυτα ειναι ξενα....
Εδω εχουμε ετοιμο δικο μας ελληνικοτo αμαρουσιωτικο ΚΙΤακι για το Abarth GPunto.
Στην κουτα αυτη επισης που θα την παρεις ξανα πισω θα σου εχουν βαλει τα παλαια σου πραγματα οπως ζαντολαστιχα, τουρμπινα κλπΕπισης ανοιξε ενα καταπληκτικο ελληνικο site το:
http://www.abarth-racing.gr -
Ρε Giuseppe Busso μηπως ξερεις εσυ τι γινεται με την εγγυηση αν βαλεις το Kit?Εχω φαει ενα κολλημα και θελω να μαθω
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Αστα αυτα ειναι ξενα....
Εδω εχουμε ετοιμο δικο μας ελληνικοτo αμαρουσιωτικο ΚΙΤακι για το Abarth GPunto.Στην κουτα αυτη επισης που θα την παρεις ξανα πισω θα σου εχουν βαλει τα παλαια σου πραγματα οπως ζαντολαστιχα, τουρμπινα κλπ
Επισης ανοιξε ενα καταπληκτικο ελληνικο site το:
http://www.abarth-racing.gr' target='_blankGiuseppe,
μια και είσαι εκει πάνω στο πατάρι, πώς θα γίνει να κάνουμε κανα testdrive μακριά απο την Κηφισίας και το μόνιμο μποτιλιάρισμα ?? -
Ο χρήστης Αγόρος Σταθης έγραψε:
Για και απο εμενα εχω το αυτοκινητο μια εβδομαδα και εχω κανει 450χιλ θελω να μαθω αν εχει παρει καποιος πατακια απο GPabarth της αντιπροσωπιας με το σκορπιο και αν οι διαστασεις ειναι εναξει γιατι τα δικα μου ειναι πολυ μικρα και νομιζω οτι μου εχουν δωσει απο 500 abarthκαι εμνα φιλε μου εχουν δωσει πατακι οτι νανι λεν απο μεσα γεναρη θα ερθουν τα κανονικα και θα μας δωσουν τωρα πως δεν ξερω αλλα πρεπει να τουσ κυνηγησεις εσυ υποθετω.
-
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
Σε μια απο τις 2-3 φορες που πηγα να το δω, παρατηρησα οτι τα πλαστικά απο τις εμπρός κολώνες δεν κούμπωναν καλα και ήταν λίγο παραμορφωμένα.
Ακριβώς αυτό σχολιάζει και ο δοκιμαστής στο 2:35 με 2:42. Περνάει νερό-υγρασία μέσα. http://au.youtube.com/watch?v=C0lWbH-QzKM' target='_blank ..it's leaking from the seals , that's not right.
-
οι καραγκιοζηδες του 5th gear
-
Επειδη βρηκαν ελλατωμα σε Ιταλικο αυτοκινητο?
-
οι καραγκιοζηδες του 5th gearΑυτοι φταινε που μπαζει νερα;
-
Τα πιστευετε αυτα που λετε?
-
οι καραγκιοζηδες του 5th gearSorry αλλά δεν έχεις αφήσει και κανέναν του ειδικού τύπου ασχολίαστο.
-
Τα πιστευετε αυτα που λετε?Επετρεψε μου να πιστεψω μια απο τις πιο γνωστες εκπομπες αυτοκινητου σε ολο το πλανητη, απο ενα χρηστη φορουμ ενος παντελως αγνωστου ελληνικου περιοδικου
Μηπως διαφωνεις και με το σχολιο περι χαλια εσωτερικου; Συγκεκριμενα εκει που λεει οτι, οτι ειναι φιατ στο εσωτερικο ειναι χαλια και οτι ειναι abarth ειναι φοβερο. Το ξαναειπα νομιζω, τα πλαστικα του ειναι σαν Yugo, δηλαδη απαραδεκτα για το ετος 2008.
-
Σορρυ παιδια αλλα νομιζω οτι ο Giuseppe Busso εχει δικιο.Αυτο (ακριβως το ιδιο και στο ιδιο σημειο) το παθαινει και το δικο μου!!Δεν εχει καμια σχεση με διαρροη νερου στο εσωτερικο , απλως οπως ανοιγεις την πορτα (οταν βρεχει) καποια ποσοτητα νερου προλαβαινει και μπαινει μεσα , με αποτελεσμα οταν εσυ κλεινεις την πορτα να νομιζεις οτι εχει διαρροη.Το παθαινει και στις δυο πορτες.
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Σορρυ παιδια αλλα νομιζω οτι ο Giuseppe Busso εχει δικιο.Αυτο (ακριβως το ιδιο και στο ιδιο σημειο) το παθαινει και το δικο μου!!Δεν εχει καμια σχεση με διαρροη νερου στο εσωτερικο , απλως οπως ανοιγεις την πορτα (οταν βρεχει) καποια ποσοτητα νερου προλαβαινει και μπαινει μεσα , με αποτελεσμα οταν εσυ κλεινεις την πορτα να νομιζεις οτι εχει διαρροη.Το παθαινει και στις δυο πορτες.Ακομα και αυτο να συνεβει στον τυπο του 5th gear, το αποτελεσμα το ιδιο δεν ειναι;
-
Προφανώς τότε πρόκειται περί σχεδιαστικού λάθους.
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Επετρεψε μου να πιστεψω μια απο τις πιο γνωστες εκπομπες αυτοκινητου σε ολο το πλανητη, απο ενα χρηστη φορουμ ενος παντελως αγνωστου ελληνικου περιοδικου
Μηπως διαφωνεις και με το σχολιο περι χαλια εσωτερικου; Συγκεκριμενα εκει που λεει οτι, οτι ειναι φιατ στο εσωτερικο ειναι χαλια και οτι ειναι abarth ειναι φοβερο. Το ξαναειπα νομιζω, τα πλαστικα του ειναι σαν Yugo, δηλαδη απαραδεκτα για το ετος 2008.
Νταξει παιδια εσεις το παραχεσατε!!!
Επαμε τα πλαστικα του δεν ειναι και οτι καλυτερο κυκλοφορει αλλα οχι οτι ειναι και σαν του Yugo!!Ελεος δηλαδη.Στην οψη ειναι πολυ ομορφα και αν εξαιρεσεις καποια σημεια(καντραν και τα κατω πλαισια απο τις πορτες) εχουν και πολυ καλη συναρμογη.Εγω μια φορα που τα συγκρινα με τα πλαστικα του 207 , ειδα οτι εκει που υπερειχε συμαντικα το 207 ηταν μονο στο πανω μερος του ταμπλο οπυ ειχε μαλακο πλαστικο.Αν το ψαξεις ομως και λιγο στο 207 , θα βρεις αρκετες ατελειες!!!Μερχι και στο Golf του αδερφου μου βρηκα.
Λοιπον αυτο που πρεπει να κανουμε ολοι μας ειναι να σκεφτομαστε με την λογικη και οχι με το συναισθημα οταν συζηταμε με τους αλλους. -
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Επετρεψε μου να πιστεψω μια απο τις πιο γνωστες εκπομπες αυτοκινητου σε ολο το πλανητη, απο ενα χρηστη φορουμ **ενος παντελως αγνωστου ελληνικου περιοδικου **:iconcool:
Μηπως διαφωνεις και με το σχολιο περι χαλια εσωτερικου; Συγκεκριμενα εκει που λεει οτι, οτι ειναι φιατ στο εσωτερικο ειναι χαλια και οτι ειναι abarth ειναι φοβερο.
Να χαλαρωσουμε λιγο...
Μιλαμε για το πλεον εγκυρο περιοδικο αυτοκινητου στην Ελλαδα με πανω απο 35 χρονια
αδιαλλειπτης παρουσιας.
Επιπλεον κατι που δεν γνωριζουν πολλοι ειναι οτι ζητηθηκε απο την Κινα
να εισαχθει το συγκεκριμενο περιοδικο κατι που πραγματοποιειται απ' οσο γνωριζω.
Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι δεν συμφωνω με τα λεγομενα του Fifth Gear.
Αντιθετως πιο ευκολα διατηρει κανεις επιφυλαξεις για καποιον ο οποιος υπογραφει ως
Giuseppe Busso, διασημος σχεδιαστης της Alfa Romeo και Ferrari o οποιος γεννηθηκε το 1913 και πεθανε το 2006... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Επετρεψε μου να πιστεψω μια απο τις πιο γνωστες εκπομπες αυτοκινητου σε ολο το πλανητη, απο ενα χρηστη φορουμ **ενος παντελως αγνωστου ελληνικου περιοδικου **:iconcool:
Μηπως διαφωνεις και με το σχολιο περι χαλια εσωτερικου; Συγκεκριμενα εκει που λεει οτι, οτι ειναι φιατ στο εσωτερικο ειναι χαλια και οτι ειναι abarth ειναι φοβερο.
Να χαλαρωσουμε λιγο...
Μιλαμε για το πλεον εγκυρο περιοδικο αυτοκινητου στην Ελλαδα με πανω απο 35 χρονια
αδιαλλειπτης παρουσιας.Μαγικη λεξη: Ελλαδα. Οταν λοιπον συγκρινουμε το 5th gear με οτιδηποτε ελληνικο, τοτε το ελληνικο ειναι παντελως αγνωστο στον υπολοιπο πλανητη (εκτος αν λεγεται σουβλακι ).
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Προφανώς τότε πρόκειται περί σχεδιαστικού λάθους.Συμφωνω αλλα προσωπικα ουτε που με ενδιαφερει αν δεκα σταγονες νερο θα μπουν στο εσωτερικο οταν βρεχει.Το ιδιο θα ισχυε καθε αλλο αμαξι που θα μου αρεσε.
Fiat Grande Punto ABARTH