-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Σας ευχαριστω
Σαξονα αν εννοεις το 'οδηγησα' ειχα γραψει εκει εντυπωσεις απο το test drive. Νομιζω πως το παρον ενδεικνυται περισσοτερο για.. ημερολογιο καταστρωματος. Εκει θα επανελθω μολις ξαναοδηγησω το pocket rocket ενος φιλου για να κανω ενα ατυπο τετραπλο συγκριτικο μεταξυ του αμπαρθ, της.. μιλανεζας αδερφης του κ 2 γερμανων ανταγωνιστων τους αλλα δεν θα πω τπτ περισσοτερο για την ωρα
Ευγενιε οντως ειναι αηδια αυτα τα πατακια, μολις βρω χρονο ν'ασχοληθω θα παραγειλω απο ιταλια πατακια με σκορπιο κ foot rest. Οσο για το αισθητικο κιτ δεν ειπα οτι θα το αφησω για παντα ετσι, απλα δεν γουσταρα να σκασω 250ευρ στον παζαροπουλο για 2 αυτοκολλητα κ 2 καπακια καθρεπτων (κ τελικα αποδειχτηκε οτι καλα εκανα), το προτζεκτ καλλωπισμου προχωραει, υπομονη..
Παμε τωρα σε μερικες πιο ζουμερες παρατηρησεις. Ο επιλογεας μ'αρεσει ολο κ περισσοτερο κ μαλιστα προς εκπληξη μου το κουμπωμα του μ'αρεσει πιο πολυ απο αυτο της μιτο. Το αυτοκινητο εχει πολυ καλα πατηματα. Δεν υποστρεφει ευκολα ενω η ηθελημενη υπερστροφη στην ελληνικη ασφαλτο-σαπουνι δεν θελει μεγαλη προσπαθεια. Σε 3 περιπτωσεις υπερστροφης λοιπον τη μια με αφησε να διορθωσω μονος μου, τη δευτερη το esp με γλυτωσε απο διορθωση που μαλλον θα με εκανε να ψιλοϊδρωσω ενω την τριτη παλι παρενεβει το esp αλλα αυτη τη φορα με ξενερωσε γιατι το ειχα ανετα κ ηθελα να το ισιωσω μονος μου
Τελος βρισκω θαυμασιο το γρυλισμα του κινητηρα ενω ομολογω οτι διασκεδαζω με το γεγονος οτι τα μπασα της εξατμισης ενεργοποιουν τους ευαισθητους συναγερμους. Γενικα ο σκορπιος σου βγαζει ενα dark side οπως υποννοει ευστοχα κ το γαλλικο σποτ http://www.youtube.com/watch?v=YdC7Ci5t3A4' target='_blankΣυγχαρητήρια φίλε & καλορίζικο! Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τα αυτοκόλλητα που δεν έβαλες για το λόγο ότι 'το πρότζεκτ καλλωπισμού προχωράει' όπως είπες και σύ!! Δηλαδή θα βγεί νέα καλύτερη διακόσμιση του αυτοκινήτου στο μέλλον απο την abarth ή απο κάποιο άλλο οίκο??? Ενημερωσε με παρακαλώ γιατί με ενδιαφέρει!!!
Ευχαριστώ.
-
Να και μερικές φωτογραφίες από το δικό μου. Το έχω ένα μηνα και έχω 1.600 χιλιόμετρα. Είμαι ξετρελαμένος με το αυτοκίνητο και οποιος το βλέπει παθαίνει ζημια!! Έχω βάλει πόλους σε πειρασμό! Tο μονο λίγο σπαστικό είναι το υποβραχιόνιο έτσι το έχω συνεχεια σηκωμένο. Μονο στην εθνική είναι πολύ βολικό.
-
-
Ο χρήστης grande jerry έγραψε:
Να και μερικές φωτογραφίες από το δικό μου. Το έχω ένα μηνα και έχω 1.600 χιλιόμετρα. Είμαι ξετρελαμένος με το αυτοκίνητο και οποιος το βλέπει παθαίνει ζημια!!DAMN... ωραιο ειναι το ατιμο! Σε προδιαθετει για πολλα Καλόσκιστο...
-
10-15 ιανουαρίου θα έχω και εγω το δικό μου....
ρε γμτ οι μέρες δεν περνάνε με τίποτα
-
Σας ζηλευω παρα πολυ
Jerry ποσο σου βγηκε? Καπου πηρε το ματι μου οτι η χρεωση για το λευκο ειναι 1000 ευροπουλα Ισχυει?
-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
Jerry ποσο σου βγηκε? Καπου πηρε το ματι μου οτι η χρεωση για το λευκο ειναι 1000 ευροπουλα Ισχυει?Κανένα χρώμα δε χρεώνεται παραπάνω.
-
μου πήγε 20.188, είναι ένα λευκό πέρλα για το 500ράκι που χρεώνεται 1000 euro.
Στο punto δεν χρεώνεται κανένα. -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Στο αρθρο λένε οτι το τιμόνι του είναι μια χαρα... τελικά τι ισχύει?? καλό είναι , μέτριο η για τον π@υτσ...?Θα το χαρακτηριζα επαρκες απο πληροφορηση κ αρκετα αμεσο σε αντιδραση. Αλλα γιαυτο γραφω παραπανω οτι θελω να ξαναοδηγησω το αυτοκινητο ενος φιλου για να εχω πιο φρεσκιες εντυπωσεις κ να κανω πιο αντικειμενικη αντιπαραβολη, προκειται για ενα opc.
Αληθεια, ειμαι περιεργος, που το πετυχες το ολολευκο;Συγχαρητήρια φίλε & καλορίζικο! Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τα αυτοκόλλητα που δεν έβαλες για το λόγο ότι 'το πρότζεκτ καλλωπισμού προχωράει' όπως είπες και σύ!! Δηλαδή θα βγεί νέα καλύτερη διακόσμιση του αυτοκινήτου στο μέλλον απο την abarth ή απο κάποιο άλλο οίκο??? Ενημερωσε με παρακαλώ γιατί με ενδιαφέρει!!!
Ευχαριστώ.
Ευχαριστω.
Οχι δεν παιζει κατι τετοιο. κατι πολυ απλο σκοπευω να κανω. υπομονη, θα δειτε συντομα..Jerry καλοταξιδο! πολυ ομορφη η ηλιοροφη, ακριβως ετσι το εχει παρει κ ενας φιλος μου! Συμφωνω για το υποβραχιονιο, τουλαχιστον ειναι πρακτικος ο αποθηκευτικος χωρος που εχει. Επισης οτι βαλω στη θεση κατω απο το χειροφρενο (κλειδια πχ) μολις στριψω φευγει!
Για την ιστορια πιο κλειδι εχεις εσυ; γιατι εγω με τον αλλο εχουμε διαφορετικα. το δικο μου ειναι σαν του 500. -
Ευχάριστο και εσύ να το χαίρεσαι και να το προσεχεις. Ναι και εγώ αυτό το κλειδί έχω ήταν μια ευχάριστη έκπληξη! Αλλάζεις και προσόψεις αν θες.
-
-
[quote='grande jerry']μου πήγε 20.188, είναι ένα λευκό πέρλα για το 500ράκι που χρεώνεται 1000 euro.
Στο punto δεν χρεώνεται κανένα.[/quotΔηλαδή στο punto to perle ασπρο είναι τζάμπα αυτο εννοείς?!?!
-
λογικά πρέπει να είναι κάποιο άσπρο που δεν βγαίνει το punto. Δεν ξέρω ακριβώς.
-
Ευχαριστω φιλε. μπραβο κ γω το ιδιο κλειδι εχω
-
Αληθεια, ειμαι περιεργος, που το πετυχες το ολολευκο;
.Στα Κάτω Πατησια ... και το χάζεβα κανα 10λεπτο
-
Και ο φιλος μου αυτο το κλειδι εχει, μου εκανε πολυ ασχημη εντυπωση πολυ φτηνιαρικο σε σχεση με αλλα που εχω δει (golf, corsa).
Τι ψαχνω στα αχυρα θα μου πειτε και θα εχετε λιγο δικιο
-
Αντε να βαλει κανεις το SS kit να μας πει εντυπωσεις
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Στα Κάτω Πατησια ... και το χάζεβα κανα 10λεπτο
Αρα δεν ηταν το δικο μου. Ξερω αλλον ενα που το ειχε παραγγειλει ετσι αλλα δεν ξερω που μενει.
Αραγε ο τριτος απο εδω που το περιμενε τι να γινεται; αν το εχει παραλαβει κ εχει παρει τα βουνα τον καταλαβαινω απολυτα -
Στα Κάτω Πατησια ... και το χάζεβα κανα 10λεπτο
Αρα δεν ηταν το δικο μου. Ξερω αλλον ενα που το ειχε παραγγειλει ετσι αλλα δεν ξερω που μενει.
Αραγε ο τριτος απο εδω που το περιμενε τι να γινεται; αν το εχει παραλαβει κ εχει παρει τα βουνα τον καταλαβαινω απολυταεμεις ποτε θα παμε σε κανα βουνο?
-
Ο χρήστης ftskamins έγραψε:
εμεις ποτε θα παμε σε κανα βουνο?
Βασικα απο εσενα εξαρταται καθως εγω ειμαι στο βουνο. Αντε κ τωρα ειναι ευκαιρια μιας κ ο καιρος εφτιαξε κ οπως ηδη ξερεις πρεπει να του κανω κ ενα καλο stress test..
Fiat Grande Punto ABARTH