-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Μαλλον ειχα στο μυαλο μου τη forthnet που σερνεται...
Εγω εξω ειμαι, εσυ αν θες να δωσεις 3-4 χιλιαρικα παραπανω για ενα πιο αργο punto* καλως να πραξεις
- προγραμμα tsi 200+ αλογα
Παρατήρηση 1: βάλε οτενετ να ησυχάσεις, είναι πιο αξιόπιστη κι από ΤSI
Παρατήρηση 2: αν θες να κάνεις συγκρίσεις να κάνεις με όμοια πράγματα. Προγραμματάκι παίρνουν όλα τα αυτοκίνητα και όχι μόνο το Cupra -
@Realzeus Για μενα οχι...απο τη στιγμη που (λεμε) θα κανω τη μεταβαση και θα παω απο το γκολφ στο fr ή στο abarth τρενο θα μου φανουν και τα δυο. Επαναπρογραμματισμο στον επαναπρογραμματισμο δηλαδη στο abarth? + ποσα $$$$??
@stefan147 Αναφερομαι στο fr το οποιο ειναι πολυ φθηνοτερο χωρις να υπολειπεται στις επιδοσεις απλα και μονο με 500 ευρω στο προγραμματιστη της γειτονιας.
ΥΓ. Καντε μια αναζητηση στο θεμα για τα σχολια μου για το abarth (το εχει καλος φιλος), για να μη νομιζει κανεις οτι ειμαι αντι-italakias. Απλα με τον ερχομο του fr/cupra το abarth ειναι παραλογα ακριβο.
-
@Realzeus Για μενα οχι...απο τη στιγμη που (λεμε) θα κανω τη μεταβαση και θα παω απο το γκολφ στο fr ή στο abarth τρενο θα μου φανουν και τα δυο.** Επαναπρογραμματισμο στον επαναπρογραμματισμο δηλαδη στο abarth? + ποσα $$$$??**@stefan147 Αναφερομαι στο fr το οποιο ειναι πολυ φθηνοτερο χωρις να υπολειπεται στις επιδοσεις απλα και μονο με 500 ευρω στο προγραμματιστη της γειτονιας.
Τα βλέπεις που είσαι ανενημέρωτος?? Ποιος σου είπε ότι το SS είναι απλά ένα αναπρογραμματισμένο Abarth?? Άλλη τουρμπίνα, άλλα περιφερειακά κτλ. Κόβεσαι! Ξανά το Σεπτέμβρη και να χεις διαβάσει καλύτερα τα SOS!
Επίσης σκέψου το γεγονός μήπως το Cupra λόγω τρελών οικονομιών κλίμακας είναι παράλογα φθηνό, όπως επίσης και ότι επειδή είναι Seat πλακώσανε τις εκπτώσεις μόλις κάνα 6μηνο αφού παρουσιάστηκε. Το Abarth δεν είναι και καμιά ευκαιρία αλλά γι' αυτό που πουλάει (τουλάχιστον σαν SS+το όνομα Abarth) είναι απλώς τσιμπημένο και τπτ παραπάνω!
-
Η ecu ιδια δεν ειναι; Μη καταβαλεις προσπαθειες να με κολλησεις στο τοιχο (ξαναλεω το εχει Φ Ι Λ Ο Σ), για τη ταμπακερα εχεις κατι να πεις; Ειναι ακριβο το abarth ή οχι; Πως θα χαρακτηριζες εναν που θα διαλεγε το abarth ss εναντι του fr/cupra; Εγω ας μη πω καλυτερα...το λιγοτερο θυμα
-
Στεφ μηπως να παμε παρακατω;
-
Συνειδητοποιημένο θα τον χαρακτήριζα εγώ καθώς αγοράζει κάτι σαφώς πιο σκληροπυρηνικό και ιδιαίτερο σε σχέση με τα Seat. Και αν εσύ δεν καταλαβαίνεις διαφορές στην συμπεριφορά, κάποιοι άλλοι καταλαβαίνουν...
-
Η ecu ιδια δεν ειναι; Μη καταβαλεις προσπαθειες να με κολλησεις στο τοιχο (ξαναλεω το εχει Φ Ι Λ Ο Σ), για τη ταμπακερα εχεις κατι να πεις; Ειναι ακριβο το abarth ή οχι; Πως θα χαρακτηριζες εναν που θα διαλεγε το abarth ss εναντι του fr/cupra; Εγω ας μη πω καλυτερα...το λιγοτερο θυμαΕπειδή το έχει ΦΙΛΟΣ σου δεν σημαίνει ότι ξέρεις τα πάντα για το αμάξι. Πιθανόν να μην το έχεις οδηγήσει καν. Τι να λέει? Δεν καταβάλω καμία προσπάθεια και μάλιστα σου απαντάω σε ερωτήσεις πριν καν ρωτήσεις! Απλά με την ίδια λογική, και σε παρακαλώ μην το πάρεις προσωπικά, πως θα χαρακτήριζες κάποιον που παίρνει Golf όταν υπάρχουν Megane, Astra κτλ? You get the point φαντάζομαι?
-
Ρε παιδια τι καθεστε και συζητατε τωρα , ο καθενας αγοραζει αυτο που του αρεσει και τελειωνει εκει το ζητημα.
Παντως τετοια αμαξια κατα τη γνωμη μου δεν αξιζει να αγορασεις στην Ελλαδα με τους κωλοδρομους που εχουμε , απο τη στιγμη που δεν υπαρχει μια πιστα (εκτος των Σερρρων) να τα βαλεις να τα ευχαριστηθεις.Αμα ειναι να βλαστημαω καθε μερα για τους κωλοδρομους που εχουμε προτιμω να μην τα αγορασω... -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Youtube VideoΠόπο ξύλο που τρώνε από το 4.40 και έπειτα το ClioRS και το Ibiza Cupra
πωπω ριχνει σε ενα αυτοματο χωρις launch control
-
Θυμα θα χαρακτηριζα τον εαυτο μου αν το leon δεν ειχε (τοτε) εκεινη την αθλια κεντρικη κονσολα καθως ο κινητηρας υπηρχε και στο leon και θα γλυτωνα 2-3000 ευρω. Επειδη ομως ηταν τοσο αθλια η κεντρικη κονσολα και δεν υπηρχε κατι στα ιδια χρηματα που να μου αρεσει το ιδιο δεν προτιμησα κατι αλλο (ιιιισως το αστρα 1.6t αλλα δεν μου αρεσε τοσο οσο η εκδοση gt sport του golf).
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Πόπο ξύλο που τρώνε από το 4.40 και έπειτα το ClioRS και το Ibiza Cupra
πωπω ριχνει σε ενα αυτοματο χωρις launch control
Όχου και γίναμε 16....φύγε εσύ. One at a time αντέχω....
-
Θυμα θα χαρακτηριζα τον εαυτο μου αν το leon δεν ειχε (τοτε) εκεινη την αθλια κεντρικη κονσολα καθως ο κινητηρας υπηρχε και στο leon και θα γλυτωνα 2-3000 ευρω. Επειδη ομως ηταν τοσο αθλια η κεντρικη κονσολα και δεν υπηρχε κατι στα ιδια χρηματα που να μου αρεσει το ιδιο δεν προτιμησα κατι αλλο (ιιιισως το αστρα 1.6t αλλα δεν μου αρεσε τοσο οσο η εκδοση gt sport του golf).Είδες λοιπόν? Γιατί λοιπόν απορρίπτεις την περίπτωση σε κάποιον απλά να αρέσουν τα μούτρα του punto περισσότερο από τι αυτά του Σεατ και τον χαρακτηρίζεις θύμα?
-
Θυμα θα χαρακτηριζα τον εαυτο μου αν το leon δεν ειχε (τοτε) εκεινη την αθλια κεντρικη κονσολα καθως ο κινητηρας υπηρχε και στο leon και θα γλυτωνα 2-3000 ευρω. Επειδη ομως ηταν τοσο αθλια η κεντρικη κονσολα και δεν υπηρχε στα ιδια χρηματα που να μου αρεσει το ιδιο δεν προτιμησα κατι αλλο (ιιιισως το αστρα 1.6t αλλα δεν μου αρεσε τοσο οσο η εκδοση gt sport του golf).Για τον ιδιο ακριβως λογο θα προτιμουσα να δωσω παραπανω λεφτα να παρω το Abarth SS παρα το Cupra γιατι το τελευταιο το θεωρω ,προσωπικα παντα, αθλιο εμφανισιακα ,μεσα εξω, μπροστα στις αρμονικες γραμμες του Abarth SS.
Αρα καταληγουμε σε αυτο που ειπα , ο καθενας αγοραζει αυτο που του αρεσει , δεν υπαρχει ''ειμαι θυμα , δεν αξιζει κλπ''. -
Για κάποιον άλλον θύμα θα ήταν αυτός που πλήρωσε 3 χιλιάρικα παραπάνω για μαλακότερα πλαστικα (και χειρότερη οδική συμπεριφορά)... είναι γνωστό άλλωστε ότι τα μαλακά πλαστικά διαφοροποιούν τα απλά αυτοκίνητα από τα supercars...
-
@stefan
φευγω , αλλα μην λεμε απο τη μια οτι η μιτο δεν ξεκιναει καλα λογω antispin και απο την αλλη να περιμενουμε να ξεκινησει καλα αυτοματο χωρις lcκαι λιγο του εριξε το punto
μου αρεσει που το πλανο εκκινησης ειναι αναμεσα στα 2 χειροκινητα για να φαινονται σπιναρισματα (οπου βλεπετε ποσο λιγο σπιναρει το Punto λογω αντισπιν, αρα και αυτο χανει )
-
Εγω δεν κρινω κανεναν για αυτο που αγορασε και αν το εχω κανει στο παρελθον ζηταω συγγνωμη
Ακομα και αυτος που αγορασε 316 , μπορει να του αρεσε κατι σε αυτο το αμαξι που δεν το βρηκε σε καποιο αλλο. -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
@stefan
φευγω , αλλα μην λεμε απο τη μια οτι η μιτο δεν ξεκιναει καλα λογω antispin και απο την αλλη να περιμενουμε να ξεκινησει καλα αυτοματο χωρις lcκαι λιγο του εριξε το punto
Το χω γράψει παραπάνω πριν το αναφέρει ο οποιοσδήποτε...αφού ξέρεις πόσο ακριβοδίκαιος είμαι!
Αλλά και το Abarth δεν μπορεί να κάνει ιδανική εκκίνηση. Είναι σε φάση Mito κι αυτό. -
Οχι ρε στο Abarth απενεργοποιειται πληρως το antispin
-
ναι το ειδα και αν ειδες εκανα edit παραπανω που λεω οτι το αμπαρθ σπιναρει πιο λιγο απο το clio , αρα και αυτο χανει
(μιας και γω ειμαι ακριβοδικαιος και δε φοραω παρωπιδες )
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Οχι ρε στο Abarth απενεργοποιειται πληρως το antispin -
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Οχι ρε στο Abarth απενεργοποιειται πληρως το antispinΘαρρώ πως το μόνο της συνομοταξίας που βγάζει το asr off είναι το 500 Abarth.
Fiat Grande Punto ABARTH