-
oson afora tin anaklisi, tin dimosieyse h efimerida naytemporiki, psakse sto google me thela anaklisi fiat kai tha to deite. lene pos den exei dimioyrgithei kapoio problima, apla tha klithoyn apo tis antiprosopies oloi oi katoxoi (profanos kai ego kai esy kai polloi alloi) ton Grande punto. opote na perimenoyme gramataki apo tin fiat paidia
-
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
Απο οτι λεει το αρθρο και grande punto αλλα και grande punto abarth, εγω παντως που πηγα πριν λιγες μερες για αλλαγη λαδιων δεν μου ειπαν τιποτα απολυτως.
Υποθετω οτι σε οσα ειναι να γινει ελεγχος θα τους ειδοποιησουν τους ιδιοκτητες...σε 6500 ιδιοκτητες χανει η μανα το παιδι και το παιδι τη μανα..
εκτος αν εμπιστευεσαι την αριστη οργανωση τουςπαρε τηλεφωνο να εισαι σιγουρος ,μην παθεις τιποτα , δεν ειναι να παιζουμε με αυτα..
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Απο οτι λεει το αρθρο και grande punto αλλα και grande punto abarth, εγω παντως που πηγα πριν λιγες μερες για αλλαγη λαδιων δεν μου ειπαν τιποτα απολυτως.
Υποθετω οτι σε οσα ειναι να γινει ελεγχος θα τους ειδοποιησουν τους ιδιοκτητες...σε 6500 ιδιοκτητες χανει η μανα το παιδι και το παιδι τη μανα..
εκτος αν εμπιστευεσαι την αριστη οργανωση τουςπαρε τηλεφωνο να εισαι σιγουρος ,μην παθεις τιποτα , δεν ειναι να παιζουμε με αυτα..
Κοιτα σε τετοια θεματα μια αντιπροσωπεια οσο κωλοχανειο και ναναι...δεν το αφηνει γτ ετσι και γινει κατι..................αλιμονο τους. Ασε που η φιατ ζηταει να στειλουν και απαντητικα με το εγινε και τι βρηκαν!!! Παντως τα Punto abarth ποσα ναναι καμια 100 - 150 παραπανω αποκλειται οποτε καταλβαινεις οτι τα πιο πολλα ειναι Punto.
-
ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΣΤΟΝ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ABARTH ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ 6.000 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΒΓΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΜΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΠΑΝΤΟΥ, ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΑΜΕ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ
-
Ποσα Abarth εχουν πουληθει στην Ελλαδα συνολο, ξερεις κανεις;
-
Ταξινομήσεις έως και τον Οκτώβριο του 2009:
166 Abarth 500
141 Abarth Grande Punto
-
παρα πολυ καλος ο παιχτης...... 300 το συνολο δηλ μαγκες....
-
Παίδες, σε τι πίεση δουλεύει το Esseesse, σταθερή και overboost;
-
αν θυμαμαι καλα 1,5 και 1,8 overboost
-
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
αν θυμαμαι καλα 1,5 και 1,8 overboostεγώ νομίζω 1,3 και 1,5...
το 1,8 μου φαίνεται πολύ...
-
Ξερει κανεις αν μπορω να αγορασω τις ζαντες του Grande Punto Abarth essesse και αν ναι ποσο κανουν?
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
εγώ νομίζω 1,3 και 1,5...
Το τευχος Οκτωβριου 08 παντως αναφερει γενικα για 1,5bar πιεση στο SS απο 1,3bar του 'απλου' Abarth...
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Το τευχος Οκτωβριου 08 παντως αναφερει γενικα για 1,5bar πιεση στο SS απο 1,3bar του 'απλου' Abarth...
Σωθήκαμε...
Και μην απαντήσεις γιατί θα σε περιμένει εξώδικο αύριο το πρωί κάτω σπίτι! -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Σωθήκαμε...
Και μην απαντήσεις γιατί θα σε περιμένει εξώδικο αύριο το πρωί κάτω σπίτι!Αν συνεχισεις να αμφησβητεις αυτα που λεω, θα κινηθω νομικα εναντιον σου!
-
Δεν σε έκλεισε φυλακή εσένα η βακαλάος ;
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
στα over θα αναφέρεται
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
στα over θα αναφέρεται
Ισως, παντως στο αρθρο δεν διευκρινιζει...
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Ξερει κανεις αν μπορω να αγορασω τις ζαντες του Grande Punto Abarth essesse και αν ναι ποσο κανουν?μπορεις να τοποθετησεις στο αμαξι σου το κιτ ασσετο που περιλαμβανει φρενα αναρτησεις ζαντες του ss και κοστος με την τοποθετηση περιπου € 1.500. Δεν ξερω αν πουλουνται μεμονομενα οι ζαντες μονο ομως.
-
Δεν παιζει γιατι ρωτησα και οι ζαντες μονο κανουν 1800 ευρω χωρις λαστιχα
-
Το asseto απο οτι θυμαμαι κανει 2500 χιλιαρικα χωρις τοποθετηση
Fiat Grande Punto ABARTH