-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
swift[/size] b.p.m':34aqdtg4]180 άλογα από 1368 κυβικά???
Σα να τις ακούω τις εκρήξεις,από τώρα...
Ξέρεις καλύτερα από τους μηχανικούς της Fiat ε?
όχι απλά δεν είναι ιαπωνέζικο...
πάντως 2 χρόνια τα 170 άλογα δεν έσκασαν τον 1400αρη της VW...
-
**@Spike:**Σίγουρα δεν ξέρω καλύτερα από τους μηχανικούς της Φίατ...Αλλά έχοντας μια εμπειρία από Stilo με τον 14άρη στα 95άλογα και κατανάλωση λαδιού στο 1 λίτρο ανά 5000χλμ,δικαιούμαι να πω τη γνώμη μου...Αλλωστε δεν προσέβαλα και κανέναν...Την άποψή μου διατύπωσα απλά.
**@Kid:**Σίγουρα...μεγάλο μειονέκτημα να μην είναι ιαπωνικό...κανείς δεν είναι τέλειος...
Οσο για τον 14άρη της VW,αυτός κινδύνευε και στην εκδοχή του,με τα 90 άλογα(ως FSi),να στεγνώσει από λάδια,οπότε...
Αλλά μιας που έχεις τονίσει το 'swift' θέλω να πω...ποιος είπε ότι εγώ έχω αγοράσει το τέλειο αυτοκίνητο?Συγγνώμη,αν άθελά μου προκάλεσα αναστάτωση...
Off topic and go!
-
swift b.p.m
Στέλιο μην μασάς...συζήτηση κάμνουμε...απλά καλό είναι να μην βγάζουμε βεβιασμένα συμπεράσματα.
-
Άποψη έχουμε για κάτι που έχει κυκλοφορήσει και έχουμε διαβάσει σχετικά ή έχουμε προσωπική εμπειρία. Τώρα να κρίνουμε ένα κινητήρα όταν ακόμα δεν έχει βγει μου φαίνεται όλιγον τι κάπως...
-
Περασα χτες απο μια ΦΙΑΤ και ρωτησα.....Μου ειπαν το abarth απο Ιανουαριο.Τους λεω,ρε παιδια δλδ στην ιταλια θα πωλειται ενα 4μηνο πριν ερθει εδω???? Δεν ξερανε με ποιον μπλεξανε...
-
Έχουμε κανένα νεότερο μήπως για το πότε επιτέλους θα έρθει? Krus έχεις ακούσει τίποτα?
Στην Ιταλία πωλείται κανονικά έτσι? Ξέρουμε τπτ για χρόνους αναμονής εκεί? -
Ο χρήστης PID έγραψε:
Έχουμε κανένα νεότερο μήπως για το πότε επιτέλους θα έρθει? Krus έχεις ακούσει τίποτα?Τίποτα οριστικό ακόμα.
-
Thanx!
-
Τι γινεται ρε γαμωτο??
Η εχουν πηξη απο την πολλη δουλεια εκει στην Ιταλια με τα 500αρια η εδω στην Ελλαδα ειναι μ@λ@κες... -
Στην ιταλια πωλειτε θεωρητικα σαν abarth και οχι σαν Fiat...
Παντως εδω κυκλοφορει...και ειναι και ωραιο... -
Δηλαδη πας στην Abarth να το αγορασεις και οχι στη Fiat?
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Δηλαδη πας στην Abarth να το αγορασεις και οχι στη Fiat?Όχι. Αλλά αν δεις τις φωτογραφίες, σήμα της Φιατ δεν υπάρχει πουθενά. Μόνο ο σκορπιός.
@νδρέας
-
Παντως στην Ιταλια με 20500Ε το παιρνεις full extra με δερματινα κλιματισμους και τετοια , εκτος απο ηλιοροφη.Να δουμε ποσο θα κανει στην Ελλαδα...
-
Δηλαδη πας στην Abarth να το αγορασεις και οχι στη Fiat?Στην Ιταλία υπάρχουν dealerships μόνο για Αbarth ...
-
Παντως σε κατι video στο youtube που ειδα , καποιοι πηγαν να κανουν test drive το Abarth και το πηραν απο την Abarth και οχι απο την Fiat.Aρα εμεις στην Ελλαδα θα πρεπει να περιμενουμε πρωτα να ανοιξει η Abarth εδω και μετα να το αγορασουμε...Δηλαδη του χρονου...
Αλλοστε το Abarth το βρισκεις μονο στο site της Abarth και οχι στο site της Fiat.Παρτε και ενα Video ετσι για να κ@βλ@σ@τ@
Youtube Video -
Evgenios
δεν κολλάει αυτό που λες...
εδώ εφόσον δεν υπάρχουν θα πωλείται από την μαμά Fiat...το αυτονόητο δηλ.
Σιγά μην ανοίξει ξεχωριστό δίκτυο για την abarth η fiat...έλεος! -
Καλα ok μην τα παιρνεις τοσο ευκολα... σηζητηση κανουμε...
Παντως πηγα πριν λιγο να κανω κατι δουλειες στη Fiat και ρωτησα και γι αυτο
και μου ειπαν οτι θα πωλειτε κανονικα απο την Fiat αλλα συγχρονως θα εχει και ενα μικρο καταστημα της abarth εκει.Τωρα τι ακριβως εννοει με αυτο δεν καταλαβα... -
Καλα ok μην τα παιρνεις τοσο ευκολα... σηζητηση κανουμε...
Παντως πηγα πριν λιγο να κανω κατι δουλειες στη Fiat και ρωτησα και γι αυτο
και μου ειπαν οτι θα πωλειτε κανονικα απο την Fiat αλλα συγχρονως θα εχει και ενα μικρο καταστημα της abarth εκει.Τωρα τι ακριβως εννοει με αυτο δεν καταλαβα...Shops is Shop! Βλέπε FOKAS, NotosGalleries κλπ κλπ
-
Shops in shop
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Shops in shopShops in A shop
Fiat Grande Punto ABARTH