-
Αν τότε έχει το ίδιο κιβώτιο υπάρχει κανείς που να έχει οδηγήσει το οπελάκι να μας πει εντυπώσεις απο το κιβώτιο;;
-
Τελικα ξερετε ποτε θα ερθει στην Eλαδα το abarth?
-
Ο χρήστης SSK έγραψε:
Αν τότε έχει το ίδιο κιβώτιο υπάρχει κανείς που να έχει οδηγήσει το οπελάκι να μας πει εντυπώσεις απο το κιβώτιο;;Εχει σχετικα μακριες σχεσεις, αλλα κουμπωνει με σιγουρια. Δεν ειναι κακο...
-
http://img146.imageshack.us/my.php?imag ... jhgul0.jpg
kokkineli!!!!!!!!!!!!
-
μια φωτογραφια σε μαυρο ρε παιδια δεν εχει κανεις?Μαυρο το θελω
-
http://www.autoexpress.co.uk/carreviews ... punto.html review...
-
Διαβασα καλα????3 χρονια εγγυηση μονο?Που πηγαν τα 5 της Fiat??
-
Σε κάθε χώρα η εγγύηση που προσφέρει η κάθε εταιρεία είναι διαφορετική.
Είναι υποχρεωμένοι απο την ΕΕ να προσφέρουν τουλάχιστον 2 χρόνια. -
ευτυχως...Θα νιωθω πολυ καλυτερα αμα ξερω οτι ειμαι καλυμενος για 5 χρονια οχι οτι σκοπευω να το σπασω
-
μην ψαρωνετε με τα 5 χρονια, τα επιπλεον 3 χρονια που δινει η φιατ σε συνεργασια με ιδιωτικη εταιρεια στην πραγματικοτητα δεν καλυπτουν τιποτα, πχ τρυπα στο ψυγειο λαδιου δεν καλυπτεται .
η δηθεν 5ης εγγυηση επαιξε σημαντικο ρολο στην αποφαση μου οταν αγορασα το αυτοκινητο. τωρα ξερω δεν την ξαναπαταω.
-
Ο χρήστης AKAGITI έγραψε:
μην ψαρωνετε με τα 5 χρονια, τα επιπλεον 3 χρονια που δινει η φιατ σε συνεργασια με ιδιωτικη εταιρεια στην πραγματικοτητα δεν καλυπτουν τιποτα, πχ τρυπα στο ψυγειο λαδιου δεν καλυπτεται .η δηθεν 5ης εγγυηση επαιξε σημαντικο ρολο στην αποφαση μου οταν αγορασα το αυτοκινητο. τωρα ξερω δεν την ξαναπαταω.
Τι αμαξι εχεις που εχει ψυγειο λαδιου?GT?
-
και εμενα μου εκανε τρομερη εντυπωση, νομιζα οτι το HGT δεν εχει ψυγειο λαδιου, το πηγα στην φιατ (επισημη αντιπρωσοπεια) οταν παρατηρησα απωλεια παραφλου , απο σωληνωσεις δεν εχανε αρα ημουν σιγουρος οτι ηταν φλατζα.
ο υπευθυνος της επισημης αντιπρωσοπειας μου ειπε οτι τα αυ/τα μας εχουν ενα μικρο ψυγειακι λαδιου το οποι ειχε τρυπα και απο εκει εχανα!!
-
Ο χρήστης AKAGITI έγραψε:
και εμενα μου εκανε τρομερη εντυπωση, νομιζα οτι το HGT δεν εχει ψυγειο λαδιου, το πηγα στην φιατ (επισημη αντιπρωσοπεια) οταν παρατηρησα απωλεια παραφλου , απο σωληνωσεις δεν εχανε αρα ημουν σιγουρος οτι ηταν φλατζα.ο υπευθυνος της επισημης αντιπρωσοπειας μου ειπε οτι τα αυ/τα μας εχουν ενα μικρο ψυγειακι λαδιου το οποι ειχε τρυπα και απο εκει εχανα!!
Εκει που βιδωνει το φιλτρο λαδιου λες?Δεν ειναι ακριβως ψυγειο λαδιου (με την κλασσικη εννοια ) αλλα ενναλακτης θερμοτητας παραφλου/λαδιου.
-
δεν γινεται...ολο και κατι θα καλυπτει.Αμα ας πουμε σπασει η βαση του μοτερ τι θα μου πουνε???Προβλεποταν αλλαγη στα 20,000km???Εκτος και αν προβλεπεται Τελοςπαντων καλο ειναι να διαβαζουμε τους ορους του συμβολαιου πριν υπογραψουμε και να ζηταμε διευκρινησεις.Παντως πολλα παιδια απο αλλο forum δεν αντιμετοπισαν προβλημα με την extra εγγυηση.Τhanks παντως για την προειδοποιηση
-
Ο χρήστης ftskamins έγραψε:
δεν γινεται...ολο και κατι θα καλυπτει.Αμα ας πουμε σπασει η βαση του μοτερ τι θα μου πουνε???Προβλεποταν αλλαγη στα 20,000km???Εκτος και αν προβλεπεται Τελοςπαντων καλο ειναι να διαβαζουμε τους ορους του συμβολαιου πριν υπογραψουμε και να ζηταμε διευκρινησεις.Παντως πολλα παιδια απο αλλο forum δεν αντιμετοπισαν προβλημα με την extra εγγυηση.Τhanks παντως για την προειδοποιησητιποτα!! τωρα που το ανεφερες, βαση κινητηρα αλλαγη στα 30,000κμ, δεν καλυπτεται απο την εγγυηση
-
Αλήθεια που το πήγες και σου είπαν κάτι τέτοιο;; τα 'κόλπα' της Ford & Opel κάνουν και οι Ιταλοί;
Πάντως φίλος μου με Πάντα δεν του είπαν ποτέ κάτι τέτοιο γι' αυτό μου κάνει εντύπωση.
-
τιποτα!! τωρα που το ανεφερες, βαση κινητηρα αλλαγη στα 30,000κμ, δεν καλυπτεται απο την εγγυηση
καλα σοβαρα μιλας... εχω τρια Punto με πολλα χιλιομετρα 100,000+km και ποτε δεν εχω αλλαξει βαση μοτερ
-
Ο χρήστης SSK έγραψε:
Αλήθεια που το πήγες και σου είπαν κάτι τέτοιο;; τα 'κόλπα' της Ford & Opel κάνουν και οι Ιταλοί;καλυτερα να μην αναφερω ονομα , παντως ειναι επισημο συνεργειο της φιατ στις τζιτζιφιες (τωρα ειναι σαν να το ειπα ).
κοιταξε εγω ημουν σχετικα τυχερος γιατι ειχα γνωστο με το ιδιο μοντελο και προλαβαινα ολα τα προβληματα (τα οποια ειχαν παρατηρηθει σε ολα τα HGT) πριν την εμφανιση τους, πχ ηξερα οτι στα 40κ πηγαινα για αλλαγη μεταβλητου, επισης για αλλαγη βασης μοτερ. αν περιμενα απο την φιατ δεν θα ειχε διορθωθει τιποτα, σε ερωτηση πχ γιατι εφοσον αλλαζω το σπιραλ για 3 φορα εξακολουθει να κανει τον ιδιο θορυβο, η επιστημονικη απαντηση ηταν οτι επειδη το αυτοκινητο εχει πολυ δυναμη το σφιγγουμε παραπανω!!.
τεσπα επειδη ειμαστε οφ τοπικ, το μονο που καλυπτει η εξτρα εγγυηση ειναι σπασιμο μοτερ, εφοσον βεβαια διαπυστωθει οτι δεν εισαι υπαιτιος. γι αυτο προσοχη στα ψιλα γραμματα.
-
Εγώ πάντως θα περάσω σήμερα για άλλο λόγο αλλά θα ρωτήσω και για την εγγύηση και θα σου πω.
-
εχουμε κανενα νεο ποτε ερχεται και περιπου τιμη?
Fiat Grande Punto ABARTH