-
Ο χρήστης vacha έγραψε:
Γεια σε όλους τους απανταχού abarthakides.
Έχω ένα πρόβλημα με το δικό μου Abarth που πάει να με τρελάνει.
Από τα 60 κμ και πάνω ακούγεται ένα ενοχλητικό σφύριγμα από τον αέρα στο πάνω μέρος της πόρτας.
Άπό την πλευρά του συνοδηγού δεν ακούγεται.
Από τον καθρέφτη δεν είναι.
Κάποιο πρόβλημα στα λάστιχα της πόρτας δεν βλέπω.
Το ακούει και κανείς άλλος ή μόνο στο δικό μου συμβαίνει?
Το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι ότι η πόρτα δεν εφάπτεται καλά και κάνει ένα μικρό δόντι. Δεν μπορώ να καταλάβω εάν είναι από εκεί.
Please όποιος μπορεί help.
Μπορεί να σας μοιάζει ασήμαντο το πρόβλημα αλλά εγώ έχω τρελαθεί.
Εάν δεν το λύσω δεν ξέρω τι θα κάνω, μπορεί να πουλήσω το αυτοκίνητο.
Στο συνεργείο δεν το έχω πάει, αλλά δεν ελπίζω ότι θα το βρούν.ΑΑΑΑ!!! Δεν ειναι τιποτα το κανει κ το δικο μου.. η λυση ειναι απλη..... ανοιγεις τερμα την μουσικη (πλακα κανω μην βαρατε) παντως εγω μεχρι να ερθει η ωρα του service που θα ανεβει αθηνα το αμαξι αυτο κανω
-
Και τωρα ωρα για ερωτηση...
εχετε προσεξει μηπως οσοι αλλαξανε λαδια φιλτρο τι φιλτρο σας βαλανε???
Τους ζητησα να μου στειλουνε λαδια φιλτρο για να τα αλλαξω κ το πηγα σε εναν γνωστο μου να τα αλλαξει κ μολις ειδε το φιλτρο που στειλανε μου λεει αποκλειεται. λοιπον το αμαξι μας περνει τα φιλτρακια που ειναι ζικζακοτα (το γραφει κ στη θηκη που μπενει το φιλτρο) αλλα αυτοι μου στειλανε ισιο. το παιδι μου εξηγησε (ε ναι ακομα μαθαινω) οτι αυτο μακροχρονια μπορει να δημιουργησει προβλημα γιατι λογω πιεσης το ισιο μπορει να φουσκωσει κ να κοψει την παροχη λαδιου στο κινητηρα(καπως ετσι μου το ειπε). το θεμα ειναι γενικα βαζουν τα ισια η το κανανε μονο σε μενα?(καιρο ειχα να κανω ερωτηση )
-
Ελεος πια με τους αχρηστους..!
Σε ολοκληρη την Ελλαδα υπαρχουν μονο 2 αντιπροσωπιες και 2 service points...
Και περα απο αυτο ειναι τοσο ανικανοι που ουτε τα απλα service συντηρησης δεν μπορουν να κανουν σωστα!
Να πως βγαινει το κακο ονομα για μια εταιρια... -
Eσεις φταιτε που πατε και ψωνιζετε
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
Eσεις φταιτε που πατε και ψωνιζετεκαι τι να κανει ο κοσμος δλ? να πηγαινει να αγοραζει μονο toyota που εχουν το καλυτερο after sales?
αμα γουσταρει abarth θα παρει abarth -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Eσεις φταιτε που πατε και ψωνιζετε
και τι να κανει ο κοσμος δλ? να πηγαινει να αγοραζει μονο toyota που εχουν το καλυτερο after sales?
αμα γουσταρει abarth θα παρει abarthοχι,αμα βλεπει τετοια χαλια καλα θα κανει να μην γουσταρει ,ας μαθουμε επιτελους να σκεφτομαστε με το πανω κεφαλι και οχι με το κατω.
-
καλα το συγκεκριμενο ειναι ιδιαιτερο σκηνικο γιατι υπαρχουν μολις 2 συνεργεια λες και μιλαμε για τιποτα bentley ενω στην ουσια ειναι 'πειραγμενα' punto και 500
αλλα εσενα συγκεκριμενα δε σε πειραζει να παρεις ιταλικο(το αντιθετο μονο ιταλικα θες!), παρα το οσα ακουγονται γιατι προφανως τα γουσταρεις ==> σκεφτεσαι με το κατω κεφαλι. αλλιως θα ειχες το corolla σου που δε θα σου χαλαγε ποτε
-
κουφαλα μου την εφερες
-
-
Πάντως ιταλάκια καλύτερα να τραγουδάς, παρά να μιλάς
Κατά τα πρότυπα της υπογραφής σου
-
Υπαρχει κανενα πλανο για περισσοτερους αντιπροσωπους στο μελλον ή για το Ελλαδισταν δεν προβλεπεται κατι τετοιο ?
-
άκουσα ότι τα νέα abarth θα έρχονται στάνταρ με AbarthAssist...
θα πατάς ένα κουμπί στην κονσόλα και θα έρχονται τεχνικοί της abarth με ελικόπτερο όπου και αν βρίσκεσαι για να επιδιορθώσουν τη βλάβη... -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Πάντως ιταλάκια καλύτερα να τραγουδάς, παρά να μιλάςΚατά τα πρότυπα της υπογραφής σου
ολοι τα βαζετε με τον ιταλακια
μαλλον γιατι δεν εχετε καταλαβει ακομα ποσο και γαμω τα ατομα ειναι
ιταλακια μη μασας!
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Πάντως ιταλάκια καλύτερα να τραγουδάς, παρά να μιλάςΚατά τα πρότυπα της υπογραφής σου
σεμνααααααα.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Πάντως ιταλάκια καλύτερα να τραγουδάς, παρά να μιλάς
Κατά τα πρότυπα της υπογραφής σου
ολοι τα βαζετε με τον ιταλακια
μαλλον γιατι δεν εχετε καταλαβει ακομα ποσο και γαμω τα ατομα ειναι
ιταλακια μη μασας!
οταν εχεις αποψη εχεις και εχθρους και οταν εχεις εχθρους εισαι αληθινος .
Giuseppe Busso δεν λεω για σενα εμεις απλως διαφωνουμε. -
Αυτό τώρα τι είναι??
Το exclusive Αbarth ή GP Sporting με decals και ζάντες Abarth???
Και αν πουλάει η fiat abarth-look για sporting τότε τι το ιδιαίτερο πουλάει η abarth??Λεπτομέρεια.... οι ζάντες είναι σαν αυτές του Abarth με σηματάκι Fiat στη μέση....
-
Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
Αυτό τώρα τι είναι??
Και αν πουλάει η fiat abarth-look για sporting τότε τι το ιδιαίτερο πουλάει η abarth??Λεπτομέρεια.... οι ζάντες είναι σαν αυτές του Abarth με σηματάκι Fiat στη μέση....
Ξανα δές τι φωτογραφία και θα δείς οτι καμία σχέση δεν έχουν η ζάντες αυτές με του abarth. GrandePunto με αυτοκόλλητα είναι που τα έχει σαν εξτρα. Επίσης το τι ιδιαίτερο πουλάει η abarth ρώτα τους ιδιοκτήτες των 207 GT/rallye που τα βλέπουν με τα κυάλια....
-
Ο χρήστης MichalisCorsa έγραψε:
Επίσης το τι ιδιαίτερο πουλάει η abarth ρώτα τους ιδιοκτήτες των 207 GT/rallye που τα βλέπουν με τα κυάλια....Έτσι σας είπαν στην Abarth??
Γιατί οι μετρήσεις άλλα λένε (gpa και rallye χιλιόμετρο γύρω στα 29.5 sec).... -
Επίσης το τι ιδιαίτερο πουλάει η abarth ρώτα τους ιδιοκτήτες των 207 GT/rallye που τα βλέπουν με τα κυάλια....
Έτσι σας είπαν στην Abarth??
Γιατί οι μετρήσεις άλλα λένε (gpa και rallye χιλιόμετρο γύρω στα 29.5 sec)....Ενταξει στα νουμερα οι διαφορες (για νορμαλ παντα μιλαμε) ειναι πολυ μικρες, εκει
που υπαρχει πραγματικη διαφορα ειναι στο γενικοτερο στησιμο και συμπεριφορα σε σπορ οδηγηση, οπου το Abarth σαφως υπερεχει απεναντι στα 207.
Οπως εχουν γραψει και σε αντιπαραθεση μεταξυ τους στους 4τροχους,
το GP ειναι abarth, αλλα το 207 δεν ειναι Rallye (τουλαχιστον με την εννοια
που ξεραμε στο παρελθον)...
Αμα ακους ομως ομως για σερβις που ειναι για κλαματα, κριμα και το στησιμο
κριμα και το αυτοκινητο... -
Αυτό τώρα τι είναι??
Είναι το Grande Punto Model Year 2008. Δέχθηκε κάποιες αλλαγές όπως στα νέα όργανα και σε νέες επενδύσεις, έχει επιλογές πάρα πολλές σε ζάντες και δίχρωμες ζάντες, stickers & badges, και στις sport εκδόσεις έχει σκούρα φώτα σαν των Abarth.
Ενά FIAT Grande Punto έχει την ανώτερη έκδοση του σε αυτήν με τον κινητήρα T-jet στους 120 ίππους.
Ένα Abarth έχει κινήτηρα 155 ίππων, άλλα φρένα εμπρός πίσω, άλλες αντιστρεπτικές, άλλα αμορτισερ και ελατήρια, άλλα καθίσματα και επι μέρους αισθητικές αλλαγές κλπ.
Fiat Grande Punto ABARTH