-
57ε μονο? θα παρω και για το σπιτι μου!!
-
να ξερετε πως καποιοι απο αυτα θα παρουν τζαμπα τα υπολοιπα κοροιδα θα πρεπει να τα πληρωσουμε, επισης ολα τα καοινουργια θα ειναι με γνησια πατακια και οχι με πατακια οτι ναναι οπως πρεπει και οπως αρμοζει στα αμαξια μας.
-
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
να ξερετε πως καποιοι απο αυτα θα παρουν τζαμπα τα υπολοιπα κοροιδα θα πρεπει να τα πληρωσουμε, επισης ολα τα καοινουργια θα ειναι με γνησια πατακια και οχι με πατακια οτι ναναι οπως πρεπει και οπως αρμοζει στα αμαξια μας.δε δικαιουται ομως ο καθε κατοχος να χει οριτζιναλ πατακια?
-
Αυτα τα πατακια ποσα εκατομυρια κομπους εχουν? Ολομεταξα η αναμεμιγμενα με μαλλι?
-
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
thats the spirit
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
να ξερετε πως καποιοι απο αυτα θα παρουν τζαμπα τα υπολοιπα κοροιδα θα πρεπει να τα πληρωσουμε, επισης ολα τα καοινουργια θα ειναι με γνησια πατακια και οχι με πατακια οτι ναναι οπως πρεπει και οπως αρμοζει στα αμαξια μας.
δε δικαιουται ομως ο καθε κατοχος να χει οριτζιναλ πατακια?
φυσικα και δικαιουται παιδες....ξερετε κανεναν με GTI RS COOPER S κτλ κτλ να εχουν πατακια οτι ναναι..ολοι εχουν πατακια της φιρμας τους εμεις abarth με πατακια Punto - panda και εν γενει αγνωστης προελευσεως πατακια. δεν ξερω κανεναν να τον υποχρεωνουν να αγοραζει τα μαμα πατακια του ααααα τα οποια σημειωτεον ειναι και δωρο απο όλες τις εταιρείες!!!!!!!!!!
-
Νομιζω παιδια οτι αυτο συμβαινει με οποιοδηποτε καινουργιο μοντελο.Και δεν εχει να κανει μονο με τα πατακια και τα επιπλεον 67Ε. Μετα απο 1χρονο μπορει να δεις και εκπτωση 1000-1500Ε. Αυτα πανω κατω ολοι τα ξερουμε! Παντως και τα τρια σχεδια ειναι ομορφα.Εγω διαλεξα αυτα με την κοκκινη ραφη και το σηματακι που υπαρχει και στα τεσσερα πατακια.
-
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
δε δικαιουται ομως ο καθε κατοχος να χει οριτζιναλ πατακια?
φυσικα και δικαιουται παιδες....ξερετε κανεναν με GTI RS COOPER S κτλ κτλ να εχουν πατακια οτι ναναι..ολοι εχουν πατακια της φιρμας τους εμεις abarth με πατακια Punto - panda και εν γενει αγνωστης προελευσεως πατακια. δεν ξερω κανεναν να τον υποχρεωνουν να αγοραζει τα μαμα πατακια του ααααα τα οποια σημειωτεον ειναι και δωρο απο όλες τις εταιρείες!!!!!!!!!!
μηπως πρεπει να γινει καποια ομαδικη διαμαρτυρια απο τους κατοχους abarth? ειναι ασχημο αυτο που συμβαινει αν και νομιζω οτι και στην αουντι υπαρχει θεμα με τα πατακια στο s3...
-
Kαι δεν πέρνατε tiida που έχει στάνταρ πατάκι;
-
εμενα προσωπικα ψιλοσκασιλα μου για τα πατακια λες και τα βλεπει και κανεις.αν και με τους παλιους πωλητες που ειχα αριστη σχεση, μου ειχαν πει πως θα παρουμε ολοι πατακια abarth γιατι τα ειχαν παραγγειλει εξτρα για τα παραγγελεθεντα οχηματα αλλα δεν τα ειχαν παραλαβει ακομα. Αλλα αλλαξαν τα ατομα και ως γνωστον ο Παζαροπουλος θελει να βγαλει απο την μυγα ξυγκι κτλ κτλ, αααα και επισης το προβλημα με τα πατακια τα ειχε η ολως τυχαιως η AUDI ΠΑΖΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ενω στην VW ΠΑΖΑΡΟΠΟΥΛΟΣ στα GTI εδιναν γνησια πατακια
-
Παίδες υπομονή. Ένα brand-name επανασυστάθηκε, εδώ καν δεν υπήρχε δίκτυο πωλήσεων.
Όλα θα γίνουν... -
Ρε παιδιά μην κάνετε τόσο μεγάλο θέμα τα πατάκια,αν είναι δυνατόν
Κι εγώ Clio RS έχω και μου δώσαν τα πατάκια του απλού
Έχετε πάρει μια χαρά αμάξι κούκλα,κεφαλογυρίστρα,να κάνετε τις στροφοδιαδρομές σας και να χαμογελάτε σαν χαζοί
Κοιτάξτε απλά να είναι καλής ποιότητας και να πιανουν με κάποιο τρόπο στο πάτωμα να μην γλιστράνε,κατά τα άλλα κι αν δε λέει Abarth σιγά,15 σήματα Abarth έχει πάνω το αμάξι -
Εμ, γιαυτό είπα για το tiida.
Αντί να διαβάζουμε για ιστορίες με το μοτέρ να λυσσάει, τα λάστιχα να αφήνουν τα υπολείμματά τους στα φτερά και ο οδηγός να κάνει δεξιά για τσιγάρο, διαβάζουμε για πατάκια. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εμ, γιαυτό είπα για το tiida.
Αντί να διαβάζουμε για ιστορίες με το μοτέρ να λυσσάει, τα λάστιχα να αφήνουν τα υπολείμματά τους στα φτερά και ο οδηγός να κάνει δεξιά για τσιγάρο, διαβάζουμε για πατάκια.Kαι το καλυτερο ειναι οτι μεχρι στιγμης εχει βγει το πιο καλοστημενο hot-hatch, στην
κατηγορια, και στα λεφτα του βεβαιως...
Μαλλον ολο και λιγοστευουν αυτοι που παιρνουν γρηγορα και τα λυσσανε... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Μαλλον ολο και λιγοστευουν αυτοι που παιρνουν γρηγορα και τα λυσσανε...Ρε Γρηγόρη τώρα είπες πολύ σωστή κουβέντα. Χαίρομαι που συμφωνούμε σε αυτό
-
παλια ενας φιλος μου κερδισε απο το ayto motor sport σε εναν διαγωνισμο μια μερσεντες 200
και του λεω να την πουλησει να παρει μετρητα στο χερι,και αυτος ο μακακας μου λεει,τι λες ρε τωρα που εχω βαλει και πατακια της μερσεντες δεν τι δινω,και του λεω εγω καλα ρε βοδι για τα πατακια θα κρατησεις το αμαξι και θα χασεις τα λεφτα. -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Μαλλον ολο και λιγοστευουν αυτοι που παιρνουν γρηγορα και τα λυσσανε...
Ρε Γρηγόρη τώρα είπες πολύ σωστή κουβέντα. Χαίρομαι που συμφωνούμε σε αυτό
Παντα υπηρχε αυτη η κατηγορια ανθρωπων. Απλα δυστυχως μου φαινεται οτι τωρα το
φαινομενο αυτο ειναι πολυ εντονοτερο... -
και τωρα υπαρχει
-
Aναρωτιεμαι!Αν στριβει ετσι το αμαξι τωρα που ειναι μαμα, αν του βαλουμε κ καμια KW πχ τι θα γινει?
Fiat Grande Punto ABARTH