-
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Παιδια, εχει σκεφτει κανεις τιποτα για αλλαγη εισαγωγης..
Bρηκα το παρακατω κιτακι της K&N http://www.knfilters.com/search/product.aspx?Prod=57-0679 to οποιο καταργει το φιλτροκουτι.. Τι λετε;To SS Kit περιλαμβανει φιλτρο της BMC παντως...
Που είναι ιδιο με το αντίστοιχο της ΚΝ και που και τα δυο εφαρμόζουν στο φιλτροκούτι καμία σχέση με το Κ57 που είναι φιλτροχοάνη και θα σε παιδέψει με την εγκατάσταση και μπορεί να σου δημιουργήσει και προβλήματα στην συνέχεια....
Κοίτα απο που γίνεται η τροφοδότηση με αέρα... Δεν θα το πρότεινα σαν λύση...
http://www.gpabarth.com/forum/viewtopic.php?p=62364&highlight=filter#62364παλικαρια ,οσοι θελετε να αλλαξετε φιλτρο και θελετε κατι πολυ καλο,αν εχετε το ss θα βγαλει αυτες τις μερες η bmc ενα cda kit special edition (ανθρακονιματινο βαρελι)μονο για το ss το οποιο καταργει το φιλτροκουτι και περιλαμβανει μονωμενο σωληνα εισαγωγης!οσοι εχετε το απλο ενα πανελ φιλτρακι της bmc (σαν του ss) ειναι μια χαρα!ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΝ παρετε το πανελ της BMC δωστε βαση να παρετε την αναβαθμισμενη εκδωση με κωδικο FB 555 και οχι την παλια με κωδικο FB 496!!!
-
Ο χρήστης chr1407 έγραψε:
Παιδια, εχει σκεφτει κανεις τιποτα για αλλαγη εισαγωγης..
Bρηκα το παρακατω κιτακι της K&N http://www.knfilters.com/search/product.aspx?Prod=57-0679 to οποιο καταργει το φιλτροκουτι.. Τι λετε;To SS Kit περιλαμβανει φιλτρο της BMC παντως...
Που είναι ιδιο με το αντίστοιχο της ΚΝ και που και τα δυο εφαρμόζουν στο φιλτροκούτι καμία σχέση με το Κ57 που είναι φιλτροχοάνη και θα σε παιδέψει με την εγκατάσταση και μπορεί να σου δημιουργήσει και προβλήματα στην συνέχεια....
Κοίτα απο που γίνεται η τροφοδότηση με αέρα... Δεν θα το πρότεινα σαν λύση...
http://www.gpabarth.com/forum/viewtopic.php?p=62364&highlight=filter#62364παλικαρια ,οσοι θελετε να αλλαξετε φιλτρο και θελετε κατι πολυ καλο,αν εχετε το ss θα βγαλει αυτες τις μερες η bmc ενα cda kit special edition (ανθρακονιματινο βαρελι)μονο για το ss το οποιο καταργει το φιλτροκουτι και περιλαμβανει μονωμενο σωληνα εισαγωγης!οσοι εχετε το απλο ενα πανελ φιλτρακι της bmc (σαν του ss) ειναι μια χαρα!ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΝ παρετε το πανελ της BMC δωστε βαση να παρετε την αναβαθμισμενη εκδωση με κωδικο FB 555 και οχι την παλια με κωδικο FB 496!!!
και γιατί να μην κάνει και στο απλό αυτό το βαρελάκι;;
-
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
Δικαιως η φιατ αποκλειει τους γκαζοφονιαδες.
Το ss εχει ενα κινητηρα πουσαρισμενο και καθε πουσαρισμενο μπλοκ οσο καλα και ποιοτικα υλικα κατασκευης και να εχει χρειαζεται σεβασμο στη χρηση.
Δεν μπορει να θελω να παρω ενα μοτερ 1,4 με 180 ιππους η και παραπανω με καταβολες πιστας με 100ρι συγκρινομενο με μοντελο ανω των 200 ιππων και να βαζω τουβλο στο γκαζι ειδικα σε πρωτη δευτερα επι μονιμου βασεως και να περιμενω να εχω αξιοπιστια αργοτερα .!
Καλυτερα ας παρω το συρροκο η κατι αλλο που δουλευει σε χαμηλοτερη πιεση και στροφες και να εχω περισσοτερες ελπιδες επιβιωσης!φιλε με βρισκεις απολυτα συμφωνο 100%
παιδια και γω συμφωνω αλλα μη με τρελλανεις που αμα ηθελες ελπιδες θα πηγαινες στο vw!!ολα τα μοτερ με τους tsi προβληματικα ,ειδικα golf gt!ασε το σασμαν του gt !υποτιθεται οτι ολα τα tsi τωρα ειναι δευτερης γενιας και δεν εχουν θεμα!στα συνεργια τους αλλα βλεπω ομως!!που δεν εχουν και αυξημενες πιεσεις!!
-
Δικαιως η φιατ αποκλειει τους γκαζοφονιαδες.
Το ss εχει ενα κινητηρα πουσαρισμενο και καθε πουσαρισμενο μπλοκ οσο καλα και ποιοτικα υλικα κατασκευης και να εχει χρειαζεται σεβασμο στη χρηση.
Δεν μπορει να θελω να παρω ενα μοτερ 1,4 με 180 ιππους η και παραπανω με καταβολες πιστας με 100ρι συγκρινομενο με μοντελο ανω των 200 ιππων και να βαζω τουβλο στο γκαζι ειδικα σε πρωτη δευτερα επι μονιμου βασεως και να περιμενω να εχω αξιοπιστια αργοτερα .!
Καλυτερα ας παρω το συρροκο η κατι αλλο που δουλευει σε χαμηλοτερη πιεση και στροφες και να εχω περισσοτερες ελπιδες επιβιωσης!φιλε με βρισκεις απολυτα συμφωνο 100%
παιδια και γω συμφωνω αλλα μη με τρελλανεις που αμα ηθελες ελπιδες θα πηγαινες στο vw!!ολα τα μοτερ με τους tsi προβληματικα ,ειδικα golf gt!ασε το σασμαν του gt !υποτιθεται οτι ολα τα tsi τωρα ειναι δευτερης γενιας και δεν εχουν θεμα!στα συνεργια τους αλλα βλεπω ομως!!που δεν εχουν και αυξημενες πιεσεις!!
να σε ρωτησω μιας και μιλαμε για αυξημενες πιεσεις..ξερεις σε τι πιεσεις και στροφες δουλευουν οι tsi??και πιο συγκεκριμενα το gt μαλλον οχι...
επισης ολη μερα τη στηνεις εξω απο συνεργεια της vw και βλεπεις ποσοι πανε για χαλασμενα μοτερ και σασμαν ??
ας ειμαστε λιγακι σοβαροι... -
παιδια και γω συμφωνω αλλα μη με τρελλανεις που αμα ηθελες ελπιδες θα πηγαινες στο vw!!ο**λα τα μοτερ με τους tsi προβληματικα ,ειδικα golf gt!**ασε το σασμαν του gt !υποτιθεται οτι ολα τα tsi τωρα ειναι δευτερης γενιας και δεν εχουν θεμα!στα συνεργια τους αλλα βλεπω ομως!!που δεν εχουν και αυξημενες πιεσεις!!
Αυτό από πού το συμπέραινες πάλι;
-
Ποπο...Κεραυνος εν αιθρια. Μα τι ειπε ο ανθρωπος....Εμπρος ανθρωποι/trollers του VAG ορματε του
-
Nαι, ενώ όταν πει κάποιος κάτι για τα ιταλικά όλοι συνεχίζουν αυτό που κάνουν. Άσε GB...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εννοείται ότι δεν αφήνουμε το αμάξι να βαράει κόφτες για τόσο μεγάλο διάστημα. Εγώ στην δική μου ορολογία 'χτυπάω κόφτη' εννοώ φορτώνω 3η, 6300, 6400, κοφτης, αλλαγη στο καπάκι, φόρτωμα 4ης κλπ. Το να είσαι με τον κόφτη να βαράει και να κάθεσαι να γελάς όντως δεν λέει, όχι για το μοτέρ και μόνο, αλλά και για βάσεις μηχανής κλπ κλπ. Εξαρτάται και από το είδος του κόφτη βέβαια...Για να τελειωνει το θεμα με τον κοφτη.
Και στις 4.000σαλ να ηταν ο κοφτης στροφων οταν αυτος ειναι με επιμονη τραυματιζει το μοτερ τελεια και παυλα.
Το ιδιο και το αυτο συμβαινει και στο τιμονι. Κατα λαθος σε ενα παρκαρισμα μπορει να το τερματισεις καμια φορα, αλλα θες σε ενα οποιοδηποτε αμαξι να προκαλεσεις ζημια στο τιμονι? Τσιτωνε το επιτηδες και κρατα το κανα λεπτο και να ακους να σκουζουν τα υδραυλικα και θα σου πω εγω αν παθει κατι. Μετα θα απορεις 'μα δεν ειχε κοφτη στροφων?'.....Ε ναι τον ειχε αλλα δεν ειναι για να μην χαλαει....
Δεν σημαινει οτι κατεβαζω τον κοφτη καποιες στροφες για να μην σπαει ενα μοτερ. Απλα το κοφτιασμα σαν διαδικασια ειναι ασχημο πραγμα. Κατανοητο? -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Nαι, ενώ όταν πει κάποιος κάτι για τα ιταλικά όλοι συνεχίζουν αυτό που κάνουν. Άσε GB...Ασε καλυτερα να μην με γαργαλας και ανοιξω το στομα μου, ας παμε παρακατω
Εχω δεχθει το επιπεδο του φορουμ και πορευομαι αναλογως. Please δεν ειναι αναγκη να σχολιαστει...
Σεβαστειτε το αιτημα μου σαν καλα παιδακια -
το golf gt 1,5 bar overboost kai 1.3 σταθερη.το εχω ψαξει πολυ για αυτο το αμαξη γιατι ηθελα να αλαξω το γκολφ 4 που εχω και να παρω το gt αλλα δυτηχως βγαζουν αρκετα προβληματακια.σχεδον ολα προβλημα με συχρονιζε δευτερας και συμπλεκτη ο οποιος μερικες φορες κολαει κατω και κανει και περιεργο θορυβο σε ολα τα tsi golf jetta.και το κλαπετο του κομπρεσορα που κολαει και δεν αφηνει την τουρμοπινα να ανοιξει.επισης μερικα ειχαν προβλημα με τους πολαπλασιαστες.και οταν πηγα να ρωτησω τον πωλητη ο οποιος ητανε αυτος που μου ειχε πουλησει πριν 9 χρονια το gkolfaki οταν τον ειπα για σασμαν και συμπλεκτη μου ειπε ενταξει ολα τα αμαξια βγαζουν προβληματα.το δικο μου γκολφακι το οποιο το εχω κανει 110,000 χιλιομετρα μου εχει βγαλει εναν αισθητηρα θερμοκρασιας νερου και το παραθυρο του οδηγου που επεσε το καλοκαιρι μονο του.τριζει απο τοτε που το πηρα λιγο και καει λαδι. αλλα ποτε δε με αφησε στο δρομο.το επομενο αμαξη που θα παρω μαλον δεν θα ειναι vw.
ολα αυτα που γραφω για τα tsi ειναι απο το vw forum. -
Εφόσον ξεκινάς μια κουβέντα, να ξέρεις ότι εκείνη θα τελειώσει όταν γουστάρουν οι συνομιλητές του. Αλλιώς να μην το έθιγες το ζήτημα καν. Τόσο απλά. Τώρα για τις υπόνοιες για το επίπεδο του φόρουμ, είσαι μέλος αυτού άρα το διαμορφώνεις και ανάλογα. Πορεύσου με αυτήν την σκέψη εν ειρήνη.
Tώρα αν εσύ θεωρείς τον κόφτη στροφών ίδιο πράγμα με το τέρμα του συστήματος διεύθυνσης (και το ζόρι που αυτό επιφέρει στην αντλία και όχι στο σύστημα αυτό καθεαυτό) οκ. Αλλά νομίζω ότι έχει ξεκαθαριστεί εδώ και αρκετά ποστ ότι δεν μιλάμε για οδήγηση στον κόφτη για λεπτά ολόκληρα, αυτό εννοείται ότι προκαλεί φθορές σε πολλά μέρη του αμαξιού.
-
το τέρμα του συστήματος διεύθυνσης δεν δημιουργει κανενα προβλημα .
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
το τέρμα του συστήματος διεύθυνσης δεν δημιουργει κανενα προβλημα .Φιλος πολυ φιλος με 156 πηγε στην αντιπροσωπεια και ειχε διαρροη στο συστημα διευθυνσης. Του λεει ο υπευθυνος να το δουμε κλπ κλπ....Ο φιλος επεμεινε να αλλαχτει η αντλια γιατι αλλιως μπορουσε να φυγει για μιση ωριτσα και να επιστρεψει χωρις υγρα , καταλαβαινεις ποσο ευκολα ενα υδραυλικο χαλαει
-
Επειδη κατεχω περι μηχανικων θα πω οτι το να τερματιζω το τιμονι στο παρκαρισμα δεν μπορει να θεωρηθει βλαβερο για το συστημα.
Αντιθετα ,το να αφηνουμε σταματημενο το αυτοκινητο μας με 'κομμενο' τερμα το τιμονι κανει κακο ,οπως επισης η επιτοπου μανουβρα με συνεχες στριψημο του τιμονιου με 0 χιλ!
Τα υδραυλικα πιεζουν πολυ τα μαρκουτσια ,η αντλια πιεζει παλι με την σειρα της και ολη η πιεση πηγαινει στα ακρομπαρα και στην κρεμαγιερα.
Οποτε καλυτερα προοδευτικο στριψιμο τιμονιου με αλαφρα κινηση μπρος πισω και παρκαρισμα με ισιο τιμονι .Κατα τα αλλα δεν υπαρχει προβλημα .! -
επειδη εχω υδραυλικο εκσκαφεα και εχω καποιες γνωσεις θα πω οτι οι αντλιες εχουν βαλβιδες ασφαλειας για προστασια αλλα πρεπει να προσεχουμε τα κρυα πρωινα γιατι το λαδι ειναι χοντρο και τις πιεζει καπως οποτε το πρωι σιγα σιγα με το τιμονι.αυτο το καταλαβαινεις απο το μουγκρισμα που κανει το πρωι η αντλια.
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
παιδια και γω συμφωνω αλλα μη με τρελλανεις που αμα ηθελες ελπιδες θα πηγαινες στο vw!!ο**λα τα μοτερ με τους tsi προβληματικα ,ειδικα golf gt!**ασε το σασμαν του gt !υποτιθεται οτι ολα τα tsi τωρα ειναι δευτερης γενιας και δεν εχουν θεμα!στα συνεργια τους αλλα βλεπω ομως!!που δεν εχουν και αυξημενες πιεσεις!!
Αυτό από πού το συμπέραινες πάλι;
Ξεχνούν τα ποστ με τα πρώτα προβλήματα σε Abarth...
Αλλά ξέχασα. Εκεί 'έτυχε'.
-
Το επομενο βημα ειναι να πηγαινει ο υποψηφιος SS'ακιας στην Ιταλια για συνεντευξη και test drive για να δουν αν θα τον δεχτουν στην 'εκλεκτη' οικογενεια των SS. Ημαρτον...ειναι πραγματικα αστειοι, αν δεν μπορουν να υποστηριξουν ενα προιον ας μη το βγαλουν στη παραγωγη. Στη VW δεν θυμαμαι να ζητουσαν τιποτε τετοιο στους αγοραστες του golf gt...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Ξεχνούν τα ποστ με τα πρώτα προβλήματα σε Abarth...
Αλλά ξέχασα. Εκεί 'έτυχε'.
Eσκασε τουρμπινα σε κανα Abarth?
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Το επομενο βημα ειναι να πηγαινει ο υποψηφιος SS'ακιας στην Ιταλια για συνεντευξη και test drive για να δουν αν θα τον δεχτουν στην 'εκλεκτη' οικογενεια των SS. Ημαρτον...ειναι πραγματικα αστειοι, αν δεν μπορουν να υποστηριξουν ενα προιον ας μη το βγαλουν στη παραγωγη. Στη VW δεν θυμαμαι να ζητουσαν τιποτε τετοιο στους αγοραστες του golf gt...Μα τι λες?
Γυρνα πισω και διαβασε ξανα. Τα παραπανω ειναι δικα σου λογια και κανενος αλλου
Fiat Grande Punto ABARTH